- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.581
Amin canimin sallahNihal6t: 45360394 .!.:All
Allahin izniyle artar kalbini ferah tut sen
Canım öncelikle rabbim sabır versin. Zaten şu tüpü bir müddet otele. Çünkü senin gebe kalma sorunun yok. Bu yavrular neden böyle oluyor bir güzel onu araştır. Ha bu araştırmayı da tüp bebek merkezlerinde yapma. İyi bir doktora git. Kayseri de mustafa beye iyi derler ama bence ankaraya falan git imkanın varsa. Nolur kendini de üzme az nefes alin biraz toparlaninÖncelikle bu rahmindeki sıkıntıyı çözmek lazım. İyi bir histeroskopi yapan Dr ihtiyacım olacak
Canım ben başka şehirden geldiğim için devlet kurumlariyla hiç ugrasmadim istediğim zaman herkesi arastirayim diye. Acıbadem de eşim tedavi görürken orayı az araştırdım burdaki arkadaşların da sağolsun tavsiyeleriyle turgut beye başladım. Turgut bey çok yoğun gibi sormadikca bir şey anlatmaz gibi kendisinden çok da hemşirelerle dialog halinde olunca insanın canı az sikilabilir.lakin her şeyi kontrol altında tutuyor. Ben çok memnun kaldım. Bu güne kadar dediği hersey çıktı süreçte. Benim tedavim düşükle sonlandı ama olsun. En kısa zamanda dondurulmuşlarla tekrar baslicam inşallahTüp de hangi doktoru önerirsiniz? Fakülte de Semih beyi duyuyorum ama @yaseemint
Cnm senin beta düşüşü ne alemde.sifirlandi miCanım ben başka şehirden geldiğim için devlet kurumlariyla hiç ugrasmadim istediğim zaman herkesi arastirayim diye. Acıbadem de eşim tedavi görürken orayı az araştırdım burdaki arkadaşların da sağolsun tavsiyeleriyle turgut beye başladım. Turgut bey çok yoğun gibi sormadikca bir şey anlatmaz gibi kendisinden çok da hemşirelerle dialog halinde olunca insanın canı az sikilabilir.lakin her şeyi kontrol altında tutuyor. Ben çok memnun kaldım. Bu güne kadar dediği hersey çıktı süreçte. Benim tedavim düşükle sonlandı ama olsun. En kısa zamanda dondurulmuşlarla tekrar baslicam inşallah
Gözünüz aydin hayırlı uğurlu olsun.inşallah devamı da iyi.gelir11.günüm hastaneye gittim sonuç 38 turgut hoca direkt hayırlı olsun dedi.:) 2 gün sonra tekrar test inşallah artar değerim :))
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah11.günüm hastaneye gittim sonuç 38 turgut hoca direkt hayırlı olsun dedi.:) 2 gün sonra tekrar test inşallah artar değerim :))
Canım benim dün 57 çıktı. Ne zaman sifirlanacak bilmiyorum. Leke olayı da çokfena. Uyuz uyuz gelip duruyoCnm senin beta düşüşü ne alemde.sifirlandi mi
Tesekkur ederim canm2-3-4-5. Gün başlanıyor canım. Sen ara sor sorustur memleketinden de alabilirsin. Ama iğne tecrüben yoksa o iş zor olabilir. Hadi bakalım hayırlısı olsun
Cok tesekkur ederim canm stres rlimden geldigincr yapmiycam insallah ilkinde tutunur bana yavrularim☺Tedavin hayırlı olsun inş hemen bebisini kavusursun stres ve takıntı yapma bu aşamada olumlu düşünmekTe fayda var ilaçları bende ilk tedavide hemen başlamıştım eşim eczacı o yüzden ilaçları gelişinden alabilmistik eğer uygun fiyata bulamazsanız bi yer eşim bizim gibi bu süreçten geçen arkadaslara yardimci olmak ister inş bi daha kullanmak zorunda kalmasın ilaçları
Evet canım Hakılsın ama kime guvenecegimi bilmiyorum artık. Anladığım herkes para derdinde sanki kimse kimsenin açısını anlamıyor. Ektopik gebeliklerin de anakarada prof hakan yaralıya gitmistim. Neden böyle oluyor diye araştırmıştırm. Alanı ektopik gebeliklerde. Toplam 3 dk konuştu. Tüp bebek yapalım dedi. 450 TL para almıştı. Gözleri donmuş para hrsindan. Şimdi burada tedavisi takip eden bir doktorun var. Su sureci bi aylarda seni anakaradaki hocama gönderecek dedi. Bakalım artık.Canım öncelikle rabbim sabır versin. Zaten şu tüpü bir müddet otele. Çünkü senin gebe kalma sorunun yok. Bu yavrular neden böyle oluyor bir güzel onu araştır. Ha bu araştırmayı da tüp bebek merkezlerinde yapma. İyi bir doktora git. Kayseri de mustafa beye iyi derler ama bence ankaraya falan git imkanın varsa. Nolur kendini de üzme az nefes alin biraz toparlanin
O lekelenme beta 0 olana kdr sürüyor. Ve beta sifirlanfiktam bir müddet sonrada normal adet kanaması geliyor Kurtulmuş oluyorsunuz.inşallah kısa zamanda biter ama düşüş iyi gibiCanım benim dün 57 çıktı. Ne zaman sifirlanacak bilmiyorum. Leke olayı da çokfena. Uyuz uyuz gelip duruyo
Canim nasılsın? Yatıyor musun sürekli çok şükür 28.haftaya geldin darısı bana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
Canım ewet yatıyorum sen nerelerdesin yoktun uzun zamandır neler yapıyorsunCanim nasılsın? Yatıyor musun sürekli çok şükür 28.haftaya geldin darısı bana Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hayirli olsun canim saglikla ins jel normal korkma degisik renklerde gelebiliyoriyi akşamlar crinone jel kullanıyomusunuz böyle jel kalıntısı geliyor hafif kahverengi korktum
Canim normel bir durum o jeli kullanan bir cok kisi de oluyor ayni durumiyi akşamlar crinone jel kullanıyomusunuz böyle jel kalıntısı geliyor hafif kahverengi korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?