Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Öncelikle bu rahmindeki sıkıntıyı çözmek lazım. İyi bir histeroskopi yapan Dr ihtiyacım olacak
Canım öncelikle rabbim sabır versin. Zaten şu tüpü bir müddet otele. Çünkü senin gebe kalma sorunun yok. Bu yavrular neden böyle oluyor bir güzel onu araştır. Ha bu araştırmayı da tüp bebek merkezlerinde yapma. İyi bir doktora git. Kayseri de mustafa beye iyi derler ama bence ankaraya falan git imkanın varsa. Nolur kendini de üzme az nefes alin biraz toparlanin

Tüp de hangi doktoru önerirsiniz? Fakülte de Semih beyi duyuyorum ama @yaseemint
Canım ben başka şehirden geldiğim için devlet kurumlariyla hiç ugrasmadim istediğim zaman herkesi arastirayim diye. Acıbadem de eşim tedavi görürken orayı az araştırdım burdaki arkadaşların da sağolsun tavsiyeleriyle turgut beye başladım. Turgut bey çok yoğun gibi sormadikca bir şey anlatmaz gibi kendisinden çok da hemşirelerle dialog halinde olunca insanın canı az sikilabilir.lakin her şeyi kontrol altında tutuyor. Ben çok memnun kaldım. Bu güne kadar dediği hersey çıktı süreçte. Benim tedavim düşükle sonlandı ama olsun. En kısa zamanda dondurulmuşlarla tekrar baslicam inşallah

Cnm senin beta düşüşü ne alemde.sifirlandi mi

E="anababa, post: 45370893, member: 739691"]11.günüm hastaneye gittim sonuç 38 turgut hoca direkt hayırlı olsun dedi.:) 2 gün sonra tekrar test inşallah artar değerim :))[/QUOTE]
Canim hayırlı ugurlu olsun sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olur inşallah

Cok tesekkur ederim canm stres rlimden geldigincr yapmiycam insallah ilkinde tutunur bana yavrularim☺

Evet canım Hakılsın ama kime guvenecegimi bilmiyorum artık. Anladığım herkes para derdinde sanki kimse kimsenin açısını anlamıyor. Ektopik gebeliklerin de anakarada prof hakan yaralıya gitmistim. Neden böyle oluyor diye araştırmıştırm. Alanı ektopik gebeliklerde. Toplam 3 dk konuştu. Tüp bebek yapalım dedi. 450 TL para almıştı. Gözleri donmuş para hrsindan. Şimdi burada tedavisi takip eden bir doktorun var. Su sureci bi aylarda seni anakaradaki hocama gönderecek dedi. Bakalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…