Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

bide benim 11 gün değerim 38 di turgut hoca hayırlı olsun dedi yarında test yaptıracam ama yinede yükselir mi diye düşünüyorum bi şüpheliyim(eşimin yüzünden çok heyecanlı)

bide benim 11 gün değerim 38 di turgut hoca hayırlı olsun dedi yarında test yaptıracam ama yinede yükselir mi diye düşünüyorum bi şüpheliyim(eşimin yüzünden çok heyecanlı)
Normalde değerin yükselmesi gerekli benim ikizlerde 630 olan değerim iki gün sonra tekrar olcultugumde 1640 çıkmıştı içini ferah tut canım inşallah olur tedirginlik olumsuz etkilio

yaasemintt yaptırdım 80.62 değer Turgut hoca 20 gün sonra kontrol dedi bide ben transfer gününü de sayıyodum 11.gün demiştim ama 10.gün değerim 38. 12.gün 80.62 çokkkkkkk mutluyum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nsip etsin.sürekli dua modundyım ama Allahım teşekkürlerr

Kızlar ben bugun negatiffff gördüm .turgut hoca Histereskobi yapalim dedi o zormu rahime çizik atilyormus diye sordum tutunmayi kolalastiriyormus dedim tmm diger adet bitiminde gel Histereskobi yapiyim dedi bunu yaptiran varmi zormu.ben anlamiyorum neden önce kendileri onermiyor su şu var bunlar sansi artirir ben sordugumda farkli tedavi uygulama yok dedi insanlar zor gucun maddî yonden kendilerini zor toparliyorlar hem pisikolojik yönden mahvolduk tmm herşey allahtan geliyor buna inancimiz var elhamdullah ama ihmallik olduğunu dusunuyorum.hakkimizda hayirlisi 4 tüp için 8-9 ayda ancak toparlanabilirik inş rabbim bu yolda emek harcayan arkadaslarimiza yar ve yardımcısı olsun.doktorunda vicdanli merhametlisine karsilastirsin işini tam 4 4 luk yapan dr varmi bilmiyorum rabbim karsimiza cikarsin.burda amacim turgut hocayi karalamak başta yapilmasi gereken seyi sonda yapmak istemesi beni cok üzdü işte drlara olan guvenim gitti ama çaresizim rabbim kaldiramiyacagimiz yuk vermesin

Canım seni çok iyi anlıyorum ama turgut hoca en son ihtimal yapıyor histereskopiyi kütfen üzülme inşallah tedawisiz hamile kalırsın

Allahin takdiri canim dondurulmusun varmi histereskopi yaptirip hemen devam et tutacak ins

canım ben histeroskopiyi yaptırdım 2. tedavimde Ankara memorialde üstelik hüma da 300 acıbadem de 600 tl olan işlemi tam 2200 tl ye yaptırdım yol otel yeme içme saymıyorum bile. sonuç mu elde var sıfır. güya herşey süperdi rahme çizik atıldı iki tane birinci kalite 5. gün embriyosu konuldu ama daha test günüm bile gelmeden kanamam başladı. çünkü Rabbim ol dememişti. Turgut hocaya kızma çünkü ilk sefer de istese bu sefer de para için istiyor deriz insanoğlu olarak. nitekim biçok kişi histereskopi olmadan da ilk denemede pozitifi görüyor. seni çok iyi anlıyorum ben de başlarda hep aynı şeyi düşünüyordum herşeyi en başta niçin yapmıyorlar diye ama 3 deneme ve üstüne bir doğal gebelik kaybından sonra anladım ki sadece zamanı var Rabbim isteyecek olacak. evet bu bir sınav ve ağır bir sınav. akşam alt komşumuz daha iki yaşındaki bebeğine basbas bağırıyor diye saatlerce ağladım Allahım bana niçin vermiyorsun diye o haketmiyor diye. burda bizi en iyi biz anlarız senin de üzüntünü maddi manevi kaygını çok iyi anlıyorum ama dr lara güvenin bitmesin evet 1 liralık işlemi 10 a yapıyorlar ama biz mecburuz gerisini onlar düşünsün varsa vebali ödeceyecekler.

canım benim çok doğru yazmışsın sabrının sonu mükafat olacak inş sen normal yolla hamile kaldın demekki kalabiliyorsun inş da yine kalacaksın

Aynen canim ben 12 yil icinde fakultede labaroskobi oldum hastaligimi ismini soylediler ama aciklamadilar ben anlamadım cahildim beş yilim ozellerle fakultede tedavi gördüm bebek için rabbim nasip etmedi.birinci ercan beyde yaptirdim olmadi.ikinci turgut beyde yumurtan yok gebelik yonden düşük şans verdi ilaç la 3 yumurta elde edildi bir tane kalitesiz transfer edildi.ucuncuyede ben bitkisrller ilaç falan dikkatli beslendim 6 yumurta bulundu iki embriyo ab kalitede transfer olundu.benim kizdigim benim durumumu biliyor hastalık yonden bana zaman kaybi oldu.Gerci kader kismetten otesi yok benim yumurtanin etrafindaki sıvı spermi yakiyormus dunyada 4 kiside varsa biri sensin dediler drlar.bu hastaligida zeki yilmaz ve ercan bey acikladilar bana her ameliyat benim için riks o sivi ic organlara kadar bulasabiliyor kaldı ilk tupte tam 1.5 yil agrisini cektim kasilmakar oluyordu rahimde kramplar.tabiki herşey rabbimden geliyor işte kalbede zor söz gecirebilmek ama yinede rabbime hamd olsun rabbim ne dilerse o olur cocugu olnayanlarada sabir versin.ankarada ozel bi dr mi yaptirdin isim ne bende arastiracam dr birde şansımı ankarada denemek istiyorum

canım benim az şeyler yaşamamışın elbet Rabbim mükafatını verecek. ben Ankara memorial de Aygül demirol a gittim 2. tedavimde sırf bayan istediğim için ama daha iyileri var özellikle genartı çok övüyorlar iyi araştır şehir dışı bana çok zor oldu o yüzden pes ettim 4. tedavim de yine Tutgut beyi düşünüyorum. Allah güzel gönlüne göre versin

Kelebek_38, post: 45406451, member: 691673"]Allahin takdiri canim dondurulmusun varmi histereskopi yaptirip hemen devam et tutacak ins[/QUOTE]
Dondurulmuş yok canim yumurta rezervi az.kendimi bi toparlayim zaten maddi yonden 8-9 ayimi bulur allah büyük rabbim ne zaman kismet ettiyse yaptiracagim inş

OTE="dnzderya, post: 45409334, member: 586983"]canım benim az şeyler yaşamamışın elbet Rabbim mükafatını verecek. ben Ankara memorial de Aygül demirol a gittim 2. tedavimde sırf bayan istediğim için ama daha iyileri var özellikle genartı çok övüyorlar iyi araştır şehir dışı bana çok zor oldu o yüzden pes ettim 4. tedavim de yine Tutgut beyi düşünüyorum. Allah güzel gönlüne göre versin[/QUOTE]
İnşallah canim rabbim hepimizin gönlüne göre versin canim sizin tecrubelerinize guveniyirum herkes imtihanlardan sinavlardan gecmistir rabbim cok buyuk inaniyorum ki emeklerimizin karsiligini ya bu dunyada ya ahirette verecek rabbim bir an gaflete dusup isyan ettirmesin.kayseridede turgut hoca iyi mutlaka bide acibademin labarutuar iyi o yonden güveniyorum herseyi pahali olsada.esim de guveniyor turgut hocaya ben başka yerde deneme diye.bakalim zaman ne gosterirse kısmet nerde ise orda olur.

İnşallah canim rabbim hepimizin gönlüne göre versin canim sizin tecrubelerinize guveniyirum herkes imtihanlardan sinavlardan gecmistir rabbim cok buyuk inaniyorum ki emeklerimizin karsiligini ya bu dunyada ya ahirette verecek rabbim bir an gaflete dusup isyan ettirmesin.kayseridede turgut hoca iyi mutlaka bide acibademin labarutuar iyi o yonden güveniyorum herseyi pahali olsada.esim de guveniyor turgut hocaya ben başka yerde deneme diye.bakalim zaman ne gosterirse kısmet nerde ise orda olur.[/QUOTE]
Canim Allahim tez zamanda yavrularını kavustursun oldukça sıkıntılı bir süreçten geçmişsin .umudunu kaybetme allah büyüktür.

Kelebek_38, post: 45406451, member: 691673"]Allahin takdiri canim dondurulmusun varmi histereskopi yaptirip hemen devam et tutacak ins
Dondurulmuş yok canim yumurta rezervi az.kendimi bi toparlayim zaten maddi yonden 8-9 ayimi bulur allah büyük rabbim ne zaman kismet ettiyse yaptiracagim inş[/QUOTE]
Caniim hiç sıkma kendini. Her şey olacağına varır. Rabbim nasip edicek bir gün hepimize inşallah

selam kızlar bende malesef cumartesi günü negatif sonuç aldım
Turgut bey laporoskopi yapıcaz dedi daha önce yaptıran varmı fiyatı hakkında bilgisi olan

Turgut bey laporoskopi yapıcaz dedi daha önce yaptıran varmı fiyatı hakkında bilgisi olan
canım ben yaptırdım fiyat 1250 diye hatırlıyorum akşam eşime soryım yanlış olmasın.Canım Turgut Beyle tüp bebek için görüşmeye gitmiştik önce laproskopi ardından tüp bebek diye söyledi çok hızlı karar verip ertesi gün oldum laproskopi Turgut bey yurtdışına gidecekti o ay da tüp bebek tedavisi yapıldı dondurdular dier ay transfer tuttu benimki .görüşmeye gitmiştik ameliyat tp bebek hamilelik bir anda oldu

genel anestezi ile yapıyolar birgün yatıyorsun hastanede ağrı kesici antibiyotik falan veriyolar hemen normal hayata dönüyorsun deniyor aslında yinede bir kaç gün sakınmak gerekiyor bence

Sağolun kizlar dondurulmuş yok malesef benimki ameliyat şeklinde olacak sezaryen yerinde yanlış dikildiginden dolayi orada kist gibi bişey oluşmuş onu duzeltecek 1250 den fazla isteyebilir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…