- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.621
1750 mis canim hayirlisi olsun ins seninSağolun kizlar dondurulmuş yok malesef benimki ameliyat şeklinde olacak sezaryen yerinde yanlış dikildiginden dolayi orada kist gibi bişey oluşmuş onu duzeltecek 1250 den fazla isteyebilir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ben de alttan bakmıştı canımArkadaşlar Turgut Hoca keseyi ilk göreceğinde alttan ultrason ile mi bakıyor acaba yoksa göbekten mi ?
Canim bir sey soracagim yumurtaların toplanipta dondurdular diyosunya diger ay transfer ettiler diye o dondurulmaya ek ücret aliyorlarmi ben yaptirirsam öyle düşünüyorum kasılma larim oluyor en azindan bir ay dinlenmiş oluyum.canım ben yaptırdım fiyat 1250 diye hatırlıyorum akşam eşime soryım yanlış olmasın.Canım Turgut Beyle tüp bebek için görüşmeye gitmiştik önce laproskopi ardından tüp bebek diye söyledi çok hızlı karar verip ertesi gün oldum laproskopi Turgut bey yurtdışına gidecekti o ay da tüp bebek tedavisi yapıldı dondurdular dier ay transfer tuttu benimki .görüşmeye gitmiştik ameliyat tp bebek hamilelik bir anda oldu
Kelebek_38 sana yazmistim isim cikmamis.Canim bir sey soracagim yumurtaların toplanipta dondurdular diyosunya diger ay transfer ettiler diye o dondurulmaya ek ücret aliyorlarmi ben yaptirirsam öyle düşünüyorum kasılma larim oluyor en azindan bir ay dinlenmiş oluyum.
Canım benimki ertelenmisti almadılar para. Daha sonra istek yaptım oyke aldılar. Lakin benimki mecburiyetten ertelenmisti. Ama sen söylesen ben reddedecegini sanmıyorum dr beyinCanim bir sey soracagim yumurtaların toplanipta dondurdular diyosunya diger ay transfer ettiler diye o dondurulmaya ek ücret aliyorlarmi ben yaptirirsam öyle düşünüyorum kasılma larim oluyor en azindan bir ay dinlenmiş oluyum.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Yanlış hatırlamıyorsam mustafa başbuğa gidiyordun değil mi ? O ultrosonda farketmedi mi varisi yada besleyemediğiniEvet canım Hakılsın ama kime guvenecegimi bilmiyorum artık. Anladığım herkes para derdinde sanki kimse kimsenin açısını anlamıyor. Ektopik gebeliklerin de anakarada prof hakan yaralıya gitmistim. Neden böyle oluyor diye araştırmıştırm. Alanı ektopik gebeliklerde. Toplam 3 dk konuştu. Tüp bebek yapalım dedi. 450 TL para almıştı. Gözleri donmuş para hrsindan. Şimdi burada tedavisi takip eden bir doktorun var. Su sureci bi aylarda seni anakaradaki hocama gönderecek dedi. Bakalım artık.
hayir canim ek ucret almadilar doktor kendisi oyle istedi vucut dinlendin dediCanim bir sey soracagim yumurtaların toplanipta dondurdular diyosunya diger ay transfer ettiler diye o dondurulmaya ek ücret aliyorlarmi ben yaptirirsam öyle düşünüyorum kasılma larim oluyor en azindan bir ay dinlenmiş oluyum.
Allah bagislasin ins tupe bile gerek kalmadan kalirsin hamileEvet canim 4 yaşında kızım var normal yolla olmuştu Allah isteyen herkese hayirlisindan nasip etsin inşallah sende yavrunu hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah
Sağol canım bilgi verdigin için. Iyiki varsınız kızlar sizler bana bir arkadas bir baci oldunuz allah da sizin işinizi rast getirsin canlar.Canım benimki ertelenmisti almadılar para. Daha sonra istek yaptım oyke aldılar. Lakin benimki mecburiyetten ertelenmisti. Ama sen söylesen ben reddedecegini sanmıyorum dr beyin
CANM INSALLAH TEZ ZAMANDA HAMILE KALIRSIN. COK ZOR BİR SÜREÇ RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN KİMSENİN KUCAĞI BOŞ KALMASINSağol canım bilgi verdigin için. Iyiki varsınız kızlar sizler bana bir arkadas bir baci oldunuz allah da sizin işinizi rast getirsin canlar.
Aminnn inşallah inş rabbim kaldiramicagimiz yük vermesin.sizlerde saglikla kucaginiza almayı nasip etsin Allahım. ( Amiiinnn )CANM INSALLAH TEZ ZAMANDA HAMILE KALIRSIN. COK ZOR BİR SÜREÇ RABBİM TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN KİMSENİN KUCAĞI BOŞ KALMASIN
Canım çom üzüldüm inşallah 3gün sonra kalp sesi duyulur ve aldırmazsınızmerhabalar bende dün kötü bir haber aldım 7 haftalık gebeyim ama kalp atışı yok henüz dr 3 gün bekleyip bebeği aldıracaz diyorbu konuda bilgisi olan varmı bu benzer bişi yaşadınızmı şimdiden tşk.
canım ben 11 de jel bitmişti yeni kutu almadım bıraktım zaten bıkmıştım artık Turgut Beyde bırak demişti.Sen turgut beyin dediğini yap benceArkadaslar 12 hafta bitti turgut hocaya sordum crinone jeli birakabilecegimi soyledi ama burdaki doktor 14. Haftaya kadar kullanabilirsiniz dedi sizler crinone jeli ne zaman bıraktınız özellikle ikiz bebis anneleri
Canim bende 22.haftaya girmek üzereyim çok şükür kan pihtilasmasi çıktı her gün cleaxan iğne oluyorum bide plesenta previa teşhisi kondu , dogumum biraz sıkıntılı olabilirmiş bu haftakardan sonra Allah korusun şiddetli kanamaya da sebep oluyormuş onun tedirginliği var geçen hafta biraz lekelenme oldu dr progestan başladı sürekli yat dinlen dedi bekliyoruz Rabbime emanet kuzucuklarimiz vaktinde hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah.Canım ewet yatıyorum sen nerelerdesin yoktun uzun zamandır neler yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?