Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

1750 mis canim hayirlisi olsun ins senin
Cocuk var demi ikinci icinmi tup bebek yapiliyo ilki tup bebekmi
Benimde yumrtalikta cikolata kisti vardii o alindi

Evet canim 4 yaşında kızım var normal yolla olmuştu Allah isteyen herkese hayirlisindan nasip etsin inşallah sende yavrunu hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah

Canim bir sey soracagim yumurtaların toplanipta dondurdular diyosunya diger ay transfer ettiler diye o dondurulmaya ek ücret aliyorlarmi ben yaptirirsam öyle düşünüyorum kasılma larim oluyor en azindan bir ay dinlenmiş oluyum.

Canım benimki ertelenmisti almadılar para. Daha sonra istek yaptım oyke aldılar. Lakin benimki mecburiyetten ertelenmisti. Ama sen söylesen ben reddedecegini sanmıyorum dr beyin

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Yanlış hatırlamıyorsam mustafa başbuğa gidiyordun değil mi ? O ultrosonda farketmedi mi varisi yada besleyemediğini

hayir canim ek ucret almadilar doktor kendisi oyle istedi vucut dinlendin dedi

Canım benimki ertelenmisti almadılar para. Daha sonra istek yaptım oyke aldılar. Lakin benimki mecburiyetten ertelenmisti. Ama sen söylesen ben reddedecegini sanmıyorum dr beyin
Sağol canım bilgi verdigin için. Iyiki varsınız kızlar sizler bana bir arkadas bir baci oldunuz allah da sizin işinizi rast getirsin canlar.

merhabalar bende dün kötü bir haber aldım 7 haftalık gebeyim ama kalp atışı yok henüz dr 3 gün bekleyip bebeği aldıracaz diyor bu konuda bilgisi olan varmı bu benzer bişi yaşadınızmı şimdiden tşk.

OTE="edusem, post: 45428770, member: 742512"]merhabalar bende dün kötü bir haber aldım 7 haftalık gebeyim ama kalp atışı yok henüz dr 3 gün bekleyip bebeği aldıracaz diyor bu konuda bilgisi olan varmı bu benzer bişi yaşadınızmı şimdiden tşk.[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun allah yardimcin olsun ne dicegimi bilmiyorum cok üzüldüm inş herşey yolunda gider

Canım çom üzüldüm inşallah 3gün sonra kalp sesi duyulur ve aldırmazsınız

Arkadaslar 12 hafta bitti turgut hocaya sordum crinone jeli birakabilecegimi soyledi ama burdaki doktor 14. Haftaya kadar kullanabilirsiniz dedi sizler crinone jeli ne zaman bıraktınız özellikle ikiz bebis anneleri

Arkadaslar 12 hafta bitti turgut hocaya sordum crinone jeli birakabilecegimi soyledi ama burdaki doktor 14. Haftaya kadar kullanabilirsiniz dedi sizler crinone jeli ne zaman bıraktınız özellikle ikiz bebis anneleri
canım ben 11 de jel bitmişti yeni kutu almadım bıraktım zaten bıkmıştım artık Turgut Beyde bırak demişti.Sen turgut beyin dediğini yap bence

selam kızlar 12.gün değer 80.62 \15 gün 338.75(bugün) dün de evde test yaptım biri silik çift çizgi ama akşam yaptım sabah kalktığında daha net olur dediler.hergün su gibi akıntım oluyor.bugün çok açık pembe akıntım oldu yine su gibi yani su kıvamında sizde de oldumu yada oluyo mu çok merak ediyorum korkmalımıyım

Canım ewet yatıyorum sen nerelerdesin yoktun uzun zamandır neler yapıyorsun
Canim bende 22.haftaya girmek üzereyim çok şükür kan pihtilasmasi çıktı her gün cleaxan iğne oluyorum bide plesenta previa teşhisi kondu , dogumum biraz sıkıntılı olabilirmiş bu haftakardan sonra Allah korusun şiddetli kanamaya da sebep oluyormuş onun tedirginliği var geçen hafta biraz lekelenme oldu dr progestan başladı sürekli yat dinlen dedi bekliyoruz Rabbime emanet kuzucuklarimiz vaktinde hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…