Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kızlar iyi geceler. Turgut beye devam eden pek yok heralde ama yine de sorayım. Gebeliğin ilk haftalarında vitamin veriyolarmış ya. Turgut bey genelde hangisini veriyo biliyo musunuz. Ya da veriyo mu böyle vitamin falan.

Kızlar iyi geceler. Turgut beye devam eden pek yok heralde ama yine de sorayım. Gebeliğin ilk haftalarında vitamin veriyolarmış ya. Turgut bey genelde hangisini veriyo biliyo musunuz. Ya da veriyo mu böyle vitamin falan.
ilk üç ay gittim ben sadece folik asit kullandım

Hangi doktora gidiyosunuz, bende iğne kullaıyorum sürekli Zeki Yılmaz 'a gidiyorum ama rapor veremiyor, hiç dinlendiremiyor beni değiştirmeyi düşünüyorum bende.

Arkadaslar 12 hafta bitti turgut hocaya sordum crinone jeli birakabilecegimi soyledi ama burdaki doktor 14. Haftaya kadar kullanabilirsiniz dedi sizler crinone jeli ne zaman bıraktınız özellikle ikiz bebis anneleri
BEN HİÇ KULLANMADIM İKZLER BİRİ KIZ BİRİ ERKEK DEDİ AMA DÜN TEKRAR GİTTİK İKİSİDE KIZ GİBİ DURUYOR DEDİ KAFALAR KARIŞIK

BEN HİÇ KULLANMADIM İKZLER BİRİ KIZ BİRİ ERKEK DEDİ AMA DÜN TEKRAR GİTTİK İKİSİDE KIZ GİBİ DURUYOR DEDİ KAFALAR KARIŞIK
iki kizda cok tatli olur ya hem birbirlerine hep destek olurlar kimseye ihtiyac duymazlar keske kizkardesim olsa dogum telasini daha rahat atlatirdim

Hangi doktora gidiyosunuz, bende iğne kullaıyorum sürekli Zeki Yılmaz 'a gidiyorum ama rapor veremiyor, hiç dinlendiremiyor beni değiştirmeyi düşünüyorum bende.
Ben Kayseri'de yaşamıyorum o yüzden orada bi dr a gitmiyorum tupbebeği de 3 kez Turgut hocada yaptırdım olmadı 4.kez istanbul acıbadem dr bülent Tıraş à yaptırdım oldu çok şükür. Baska bir dr a da gidin isterseniz dinlenmekte yarar var ama bi sorun yoksa genelde rapor vermiyorlar kan pihtilasmasi icin de zaten vermiyorlar. sizede geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucagimiza alırız.

İnşallah Allah kucağına almayıda nasip eder, Dr. Bülent Tıraş da tedavin ne kadar tuttu aceba bilgi verebilirmisin

erkek az kaldı evet son zamanlarda hem heyecan hem korku son sınırda oluyor doğuma giderken burdaki herkese dua etcem inş herkes bebeğini alsın kucağına mutlu olsun Rabbim hepimize nasip etsin
Son günler nasıl geçiyor? Yalancı doğum sancıları oluyor mu?normal doğum mu yoksa sezeryan mi olacağı netleşti mi? Sanırım son haftalarda ayrı bir heyecan sarıyordur insani

Son günler nasıl geçiyor? Yalancı doğum sancıları oluyor mu?normal doğum mu yoksa sezeryan mi olacağı netleşti mi? Sanırım son haftalarda ayrı bir heyecan sarıyordur insani
çarşamba kontrolüm var o zaman doğum şekli netleşir heralde aslında her an doğumda olabilirmiş .Sancı oluyor bazen oturma yatma şeklimi değiştirince geçiyor bazen yaygarayı basasım geliyor amabide sırt ağrıları ağırlaştıkca dayanılmaz oluyor.

hayırlı olsun canım adetin birinci gününden itibaren 15 .gün olabiliyor bir kaç gün oynayabilir tabi .inşaallah tutar müjdeli haber verirsin

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Yanlış hatırlamıyorsam mustafa başbuğa gidiyordun değil mi ? O ultrosonda farketmedi mi varisi yada besleyemediğini
Farkettiğinde canım varis kanaması olduğunu dinlenme dedi. Dinlendim ama nasip işte vakit gelmesini olmuyor .

Çok geçmiş olsun allah yardimcin olsun ne dicegimi bilmiyorum cok üzüldüm inş herşey yolunda gider[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım. 3 gün içinde atar insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…