- 23 Ekim 2009
- 540
- 152
- 323
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.641
ilk üç ay gittim ben sadece folik asit kullandımKızlar iyi geceler. Turgut beye devam eden pek yok heralde ama yine de sorayım. Gebeliğin ilk haftalarında vitamin veriyolarmış ya. Turgut bey genelde hangisini veriyo biliyo musunuz. Ya da veriyo mu böyle vitamin falan.
Hangi doktora gidiyosunuz, bende iğne kullaıyorum sürekli Zeki Yılmaz 'a gidiyorum ama rapor veremiyor, hiç dinlendiremiyor beni değiştirmeyi düşünüyorum bende.Canim bende 22.haftaya girmek üzereyim çok şükür kan pihtilasmasi çıktı her gün cleaxan iğne oluyorum bide plesenta previa teşhisi kondu , dogumum biraz sıkıntılı olabilirmiş bu haftakardan sonra Allah korusun şiddetli kanamaya da sebep oluyormuş onun tedirginliği var geçen hafta biraz lekelenme oldu dr progestan başladı sürekli yat dinlen dedi bekliyoruz Rabbime emanet kuzucuklarimiz vaktinde hayırlısıyla kucagimiza alırız inşallah.
BEN HİÇ KULLANMADIM İKZLER BİRİ KIZ BİRİ ERKEK DEDİ AMA DÜN TEKRAR GİTTİK İKİSİDE KIZ GİBİ DURUYOR DEDİ KAFALAR KARIŞIKArkadaslar 12 hafta bitti turgut hocaya sordum crinone jeli birakabilecegimi soyledi ama burdaki doktor 14. Haftaya kadar kullanabilirsiniz dedi sizler crinone jeli ne zaman bıraktınız özellikle ikiz bebis anneleri
iki kizda cok tatli olur ya hem birbirlerine hep destek olurlar kimseye ihtiyac duymazlar keske kizkardesim olsa dogum telasini daha rahat atlatirdimBEN HİÇ KULLANMADIM İKZLER BİRİ KIZ BİRİ ERKEK DEDİ AMA DÜN TEKRAR GİTTİK İKİSİDE KIZ GİBİ DURUYOR DEDİ KAFALAR KARIŞIK
Ben Kayseri'de yaşamıyorum o yüzden orada bi dr a gitmiyorum tupbebeği de 3 kez Turgut hocada yaptırdım olmadı 4.kez istanbul acıbadem dr bülent Tıraş à yaptırdım oldu çok şükür. Baska bir dr a da gidin isterseniz dinlenmekte yarar var ama bi sorun yoksa genelde rapor vermiyorlar kan pihtilasmasi icin de zaten vermiyorlar. sizede geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucagimiza alırız.Hangi doktora gidiyosunuz, bende iğne kullaıyorum sürekli Zeki Yılmaz 'a gidiyorum ama rapor veremiyor, hiç dinlendiremiyor beni değiştirmeyi düşünüyorum bende.
AYNEN ... HAYIRLISI OLSUNDA SAĞLIKLI SIHATLİ KIZ ERKEK FARK ETMEZiki kizda cok tatli olur ya hem birbirlerine hep destek olurlar kimseye ihtiyac duymazlar keske kizkardesim olsa dogum telasini daha rahat atlatirdim
SİZİNDE AZ KALMIŞ SANIRIM CİNSİYETİ NEYiki kizda cok tatli olur ya hem birbirlerine hep destek olurlar kimseye ihtiyac duymazlar keske kizkardesim olsa dogum telasini daha rahat atlatirdim
Ben Kayseri'de yaşamıyorum o yüzden orada bi dr a gitmiyorum tupbebeği de 3 kez Turgut hocada yaptırdım olmadı 4.kez istanbul acıbadem dr bülent Tıraş à yaptırdım oldu çok şükür. Baska bir dr a da gidin isterseniz dinlenmekte yarar var ama bi sorun yoksa genelde rapor vermiyorlar kan pihtilasmasi icin de zaten vermiyorlar. sizede geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucagimiza alırız.
erkek az kaldı evet son zamanlarda hem heyecan hem korku son sınırda oluyor doğuma giderken burdaki herkese dua etcem inş herkes bebeğini alsın kucağına mutlu olsun Rabbim hepimize nasip etsinSİZİNDE AZ KALMIŞ SANIRIM CİNSİYETİ NEY
Son günler nasıl geçiyor? Yalancı doğum sancıları oluyor mu?normal doğum mu yoksa sezeryan mi olacağı netleşti mi? Sanırım son haftalarda ayrı bir heyecan sarıyordur insanierkek az kaldı evet son zamanlarda hem heyecan hem korku son sınırda oluyor doğuma giderken burdaki herkese dua etcem inş herkes bebeğini alsın kucağına mutlu olsun Rabbim hepimize nasip etsin
çarşamba kontrolüm var o zaman doğum şekli netleşir heralde aslında her an doğumda olabilirmiş .Sancı oluyor bazen oturma yatma şeklimi değiştirince geçiyor bazen yaygarayı basasım geliyor amaSon günler nasıl geçiyor? Yalancı doğum sancıları oluyor mu?normal doğum mu yoksa sezeryan mi olacağı netleşti mi? Sanırım son haftalarda ayrı bir heyecan sarıyordur insani
hayırlı olsun canım adetin birinci gününden itibaren 15 .gün olabiliyor bir kaç gün oynayabilir tabi .inşaallah tutar müjdeli haber verirsinkızlaarr Turgut beyde tedavim bugun başladı cok sukur yarın adetn 3, gunu iğnelere başlıyorum. bu yumurta toplama işlemi ne zaman yapılır? işyerine ona göre söylycem de . carsamba gunu tekrar kontrole cagrcaklar benı
Farkettiğinde canım varis kanaması olduğunu dinlenme dedi. Dinlendim ama nasip işte vakit gelmesini olmuyor .Çok geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Yanlış hatırlamıyorsam mustafa başbuğa gidiyordun değil mi ? O ultrosonda farketmedi mi varisi yada besleyemediğini
Çok geçmiş olsun allah yardimcin olsun ne dicegimi bilmiyorum cok üzüldüm inş herşey yolunda gider[/QUOTE]OTE="edusem, post: 45428770, member: 742512"]merhabalar bende dün kötü bir haber aldım 7 haftalık gebeyim ama kalp atışı yok henüz dr 3 gün bekleyip bebeği aldıracaz diyorbu konuda bilgisi olan varmı bu benzer bişi yaşadınızmı şimdiden tşk.
ilk üç ay gittim ben sadece folik asit kullandım
inşallah canmhayırlı olsun canım adetin birinci gününden itibaren 15 .gün olabiliyor bir kaç gün oynayabilir tabi .inşaallah tutar müjdeli haber verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?