- 1 Kasım 2013
- 3.195
- 2.733
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.661
Canım hayırlı olsun. Çok sevindim guzellikle sonuclansin. Benim 13. Gün opu yapıldıinşallah canm
Hayırlı olsun canım tedavim, hayırla sonuçlandırsın inşallahkızlaarr Turgut beyde tedavim bugun başladı cok sukur yarın adetn 3, gunu iğnelere başlıyorum. bu yumurta toplama işlemi ne zaman yapılır? işyerine ona göre söylycem de . carsamba gunu tekrar kontrole cagrcaklar benı
Napim arkadasim toparlanmaya calisim iyiyim cok şükür bir an önce toparlanip maddi manevi yönden hemen tüp bebek yaptirmak istiyorum tahminim 11 ci ayi bulur yaptirmam tek bebislerimiz olsunda beklerim...sen ne durumdasin betan dustumu iyice rabbim bizlerede mis kokulu bebisler nasip etsin.rabbime boynumu bükük sirami bekliyorum inşallah bu zaman tez gelir.BitmeyenUmidim naptin arkadaşım
Canım nasıl iyi anlıyorum seni. İnsan hemen başlamak istiyor. Bende hemen yaptırmak istiyorum ama git gel okulda çok problem oluyor. Öğretmen milleti hep keyfi dusunuyo. Bizim okuldskiler daha doğrusu. Hem tatilde bol bol dinlenme fırsatım olur. Betam 27 olmuş. Az seviyelerde çok geç geriliyor heralde. Hızlı düştu. Ama bir haftada 30 birim düşmüş. Haftaya sifirlanmasini umut ediyorum. Sende hiç sıkma canını. Kürtaj oldun muNapim arkadasim toparlanmaya calisim iyiyim cok şükür bir an önce toparlanip maddi manevi yönden hemen tüp bebek yaptirmak istiyorum tahminim 11 ci ayi bulur yaptirmam tek bebislerimiz olsunda beklerim...sen ne durumdasin betan dustumu iyice rabbim bizlerede mis kokulu bebisler nasip etsin.rabbime boynumu bükük sirami bekliyorum inşallah bu zaman tez gelir.
Yok Tatlim ya ben hiç hamile kalamadim malesef. İnşallah senin içinde herşey yolunda olur yaz tatili iyi fikir bol bol dinlenirsin bebislerinde simsiki tutunurlar sana.[/QUOTE][QUOTE yasemintt, post: 45471905, member: 525657"]Canım nasıl iyi anlıyorum seni. İnsan hemen başlamak istiyor. Bende hemen yaptırmak istiyorum ama git gel okulda çok problem oluyor. Öğretmen milleti hep keyfi dusunuyo. Bizim okuldskiler daha doğrusu. Hem tatilde bol bol dinlenme fırsatım olur. Betam 27 olmuş. Az seviyelerde çok geç geriliyor heralde. Hızlı düştu. Ama bir haftada 30 birim düşmüş. Haftaya sifirlanmasini umut ediyorum. Sende hiç sıkma canını. Kürtaj oldun mu
Ayy ben seni büyük özlem diye bi arkadas var ya onla karıştırdım. Dusugu o yapmıştı. Afedersin canım. Sorun neyki za manını degerlendirin bitkisel şeylerle[/QUOTE]yaaseminntpost: 45472183 .!.:Yok Tatlim ya ben hiç hamile kalamadim malesef. İnşallah senin içinde herşey yolunda olur yaz tatili iyi fikir bol bol dinlenirsin bebislerinde simsiki tutunurlar sana.
:))) anladim canim.aynen tup bebeğe kadar bitkisel ilaçlar kullanacam allahin izniyle otlarin faydasini gordum.erkrn menopoz dendi yumurta rezervi az endometriozis hastaligi sivim spermleri yakiyormus yani sorun bendeydi.derdi veren allah elbette dermanini verecek inş.[/QUOTE]Ayy ben seni büyük özlem diye bi arkadas var ya onla karıştırdım. Dusugu o yapmıştı. Afedersin canım. Sorun neyki za manını degerlendirin bitkisel şeylerle
Hepsini duydum kuzum allah kolaylik versin de anam sıvının spermleri yakmasi. Sasirdim ha neler var. Bide doktorlar bunu biliyor maşallah. Her şeye bin sukur. Başka dönemde başka yerde yasasak hiç bilemicez. Rabbim dermansz dert vermesin[/QUOTE]:))) anladim canim.aynen tup bebeğe kadar bitkisel ilaçlar kullanacam allahin izniyle otlarin faydasini gordum.erkrn menopoz dendi yumurta rezervi az endometriozis hastaligi sivim spermleri yakiyormus yani sorun bendeydi.derdi veren allah elbette dermanini verecek inş.
Hepsini duydum kuzum allah kolaylik versin de anam sıvının spermleri yakmasi. Sasirdim ha neler var. Bide doktorlar bunu biliyor maşallah. Her şeye bin sukur. Başka dönemde başka yerde yasasak hiç bilemicez. Rabbim dermansz dert vermesin[/QUOTE]:))) anladim canim.aynen tup bebeğe kadar bitkisel ilaçlar kullanacam allahin izniyle otlarin faydasini gordum.erkrn menopoz dendi yumurta rezervi az endometriozis hastaligi sivim spermleri yakiyormus yani sorun bendeydi.derdi veren allah elbette dermanini verecek inş.
Ayy ben seni büyük özlem diye bi arkadas var ya onla karıştırdım. Dusugu o yapmıştı. Afedersin canım. Sorun neyki za manını degerlendirin bitkisel şeylerle[/QUOTE]Yok Tatlim ya ben hiç hamile kalamadim malesef. İnşallah senin içinde herşey yolunda olur yaz tatili iyi fikir bol bol dinlenirsin bebislerinde simsiki tutunurlar sana.
Gerçek tip diye bir kitap varmış. Yazarı kadın aidin salih o kitabı alacağım. Ama bu aralar toparlanmak lazım zor bir km tabandan geçiyoruz. Çok yakın bir arkadaşımın eşinin kanser olduğunu öğrendim. Vücudunun her yerine metastaz yapmış. Ve çok geç kalınmış. O beni çok yıktı elim kolun kalmıyor yiyemiyorum . iki yavrusu var biri yedi biri bir yasında. Benden yaklaşmışlar gebeligim riskli diye . kurtajda sonra öğrendim. Derler ya dünyaya sıkıştım tam öyle hissediyorum kendimiSelcanmehmetcann 7 haftalık kalp atımı yok diye okumuştum ben yanlış anlayışın demek. Çok üzüldüm geçmiş olsun. Laparoskopi y i ne zaman oldun. Ben kürtaj oldum geçen hafta. Çok zor ve ağır geçti. Dr. İç kanama olmuş . sağ duvarda kas gücü bitmiş ve varisler oluşmuş. Muhtemelen hormon ilaçları. İç kanama vadide bağlı esin az üstünde muhtemelen bebek beslenemedi veya kan temizlenip iletim sağlanamadı. Kısaca si zamanı gelmemiş daha. Bir suru şey söylendi .şimdi olmasa 20. Haftalarda erken doğum olurdu rahim arka duvar çok ince. Denildi. Turgut hocayla konuştum. O nasıl bir öngörü denildi. 2 hafta sonra gel bir bakım dedi. Anlican her kafadan bir ses çıkıyor. Ben hacamat ve sülük tedavisi dusunuyorum.
canim benim senin için cok uzuldum senin imtihanin benimkinden agir rabbim gercekten yar ve yardimcin olsun Rabbim o yakinina safi isminde sifa versin ailesinede sabir versin.ben laboroskobiyi 2009 da fakulte kendi yapti neden çocuk olmuyor diye sonucu ogrendim yani hastalığın ismini ama ne anlama geldigini bilmiyordum 1.5 yil ilac tedavisiyle cocuk olmadi bu tahlilleri aldim zeki yilmazla ercan Aygün gittim hastaligiGerçek tip diye bir kitap varmış. Yazarı kadın aidin salih o kitabı alacağım. Ama bu aralar toparlanmak lazım zor bir km tabandan geçiyoruz. Çok yakın bir arkadaşımın eşinin kanser olduğunu öğrendim. Vücudunun her yerine metastaz yapmış. Ve çok geç kalınmış. O beni çok yıktı elim kolun kalmıyor yiyemiyorum . iki yavrusu var biri yedi biri bir yasında. Benden yaklaşmışlar gebeligim riskli diye . kurtajda sonra öğrendim. Derler ya dünyaya sıkıştım tam öyle hissediyorum kendimi
Canim sivim derken yumurtanin etrafindaki zar sıvı yakiyormus bu hastalikta fakultede laboroskobi yapilip alinan parça patolojide cikti.rabbim dert veripte derman arattirmasin kimseye inş hepimiz mutku sonuclara ulasiriz.[/QUOTE]Hepsini duydum kuzum allah kolaylik versin de anam sıvının spermleri yakmasi. Sasirdim ha neler var. Bide doktorlar bunu biliyor maşallah. Her şeye bin sukur. Başka dönemde başka yerde yasasak hiç bilemicez. Rabbim dermansz dert vermesin
Çalışıyorum canimcanim benim senin için cok uzuldum senin imtihanin benimkinden agir rabbim gercekten yar ve yardimcin olsun Rabbim o yakinina safi isminde sifa versin ailesinede sabir versin.ben laboroskobiyi 2009 da fakulte kendi yapti neden çocuk olmuyor diye sonucu ogrendim yani hastalığın ismini ama ne anlama geldigini bilmiyordum 1.5 yil ilac tedavisiyle cocuk olmadi bu tahlilleri aldim zeki yilmazla ercan Aygün gittim hastaligi
dogruladilar her ay kist urettigimi o kisti her adet oldugunda attigimi ve tekrarlanan bisey oldugunu yumurtani etrafindaki sivi zar spermi yaktigini söylediler dunyam başıma yikildi bunu biliyodum turgut beyede gittigimde erken menopiza girdigimi yumurta azaldigini söylemişti bide öyle dunyam yikildi ana umidimi kesmedim polenle hayitin faydasini görmüştüm ama tup denedik olmadi kendimi bir an önce kendimi toparlayip 4 cuyu yaptiracam inş.basja caremz yok yas gecmeden icimizdeki umut bitene kadar cabalicagiz.sen calisiyormusun acaba ev hanimiysan birssey onerebilirim ..rabbim hepimizin sifasini versin...
canım bendede var endometriozis sağ tüpümde sıvı vardı laproskopi ile tüpün rahimle bağlantısını kestiler kistin içi boşaltıldı sonra tüp bebekle hamile kaldım[/QUOTE]demekki senin kist bayagi buyukmus birde herkeste bu endometriozis hastaligi fakli heralde canim sanada drlar dunyada 4 kişide varsa biride sensin dedilerdi sanada öyle birsey dedilermiydi.birde bana hsmile kalamssin demediler de iste tüp bebek tutarsa şans bu hastaligin sifasi ya dogum ya menopoz la kutuluyon.rabbim kismet etmedi zamanı vaktini bekliyoruz.ins saglikla kucağına alırsın dogumda bizde duat et allah kurtarsin.Canim sivim derken yumurtanin etrafindaki zar sıvı yakiyormus bu hastalikta fakultede laboroskobi yapilip alinan parça patolojide cikti.rabbim dert veripte derman arattirmasin kimseye inş hepimiz mutku sonuclara ulasiriz.
demekki senin kist bayagi buyukmus birde herkeste bu endometriozis hastaligi fakli heralde canim sanada drlar dunyada 4 kişide varsa biride sensin dedilerdi sanada öyle birsey dedilermiydi.birde bana hsmile kalamssin demediler de iste tüp bebek tutarsa şans bu hastaligin sifasi ya dogum ya menopoz la kutuluyon.rabbim kismet etmedi zamanı vaktini bekliyoruz.ins saglikla kucağına alırsın dogumda bizde duat et allah kurtarsin.[/QUOTE]canım bendede var endometriozis sağ tüpümde sıvı vardı laproskopi ile tüpün rahimle bağlantısını kestiler kistin içi boşaltıldı sonra tüp bebekle hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?