- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.681
Suluk ve hacamati muhakak dene ben suluge cesaretim olmadi ama anneminboynunda iki fitik vardi son raddeye geldiydi agriya dayanamıyodu 30 gecgin bir kac ayda suluk tutturduuk ve hacamatta yaptirdi öyle faydasini görmüştü. Ben birkere kasiktan yaptirdim hacamat devam ettiremedim tüp yaptirmisstim bir kac seans yapilmasi gerkiyor ama onuda yaptiracagim dedigin iyi oldu. kambucay mantarı diyosunya reis mantarı gibimi duydunmu öyle bişey bizim komsu yurt disindan getittirdi reis mantarini butun hücreleri yeniliuormus çocuğu olmayanlarin çocuğu oluyormus dedi komsum bana.kendisi kolon kanseriydi kullandı hic bir faydasini gormedi.canim o mantar cayidami öyle mi acaba. Kefiri biliyorum bir ara mayalayip taze taze kullanmistim.sirke yi nasil kullanılacak farkli bi yontemimi var merak ettim canimCanım kambucay mantarı ve kambu çay diye fermente bir çay var. Ben getirtti. Şimdi fermente aşamasında acikcasi kendim için getirtmiştir ama arkadaşımın eşi için kullanacağım bu aşamada bir okuyun faydalarını kullanıcı yorumlarını etkilerini. Kefir un bir beşeri yada sirkenin. Etkilerinin çok olduğu söyleniyor. Ben sağlık mesleğin bir öğretmeninden duymuştum kendisi kullanmıştı. Tüp bebek yaptıracağım için askıya almıştım. 3gun önce elime ulaştı denilen kendine de arkadaşımın esinede lütfen araştırın sizde
Mustafa başbuğArkadaslar ayrıntılı ultrasona kime gittiniz kayseride ne zaman gitmek gerekli acaba gitmeye korkuyorum
Sadece ayrıntılı US 350 sabah kahvaltı. Izgara et sana Söyleyeceklerim saatten , bir saat önce. Son yarım saatte beş altı dilim baklava ilk 13 haftada sonra 22 haftada 22 haftada 230 TL
Yok kambucay sirke gibi oluyor dedim tadının öyle olduğunu söylüyorlar. On iki gün sonra sana bilgi veririm şuan fermente asamasindaSuluk ve hacamati muhakak dene ben suluge cesaretim olmadi ama anneminboynunda iki fitik vardi son raddeye geldiydi agriya dayanamıyodu 30 gecgin bir kac ayda suluk tutturduuk ve hacamatta yaptirdi öyle faydasini görmüştü. Ben birkere kasiktan yaptirdim hacamat devam ettiremedim tüp yaptirmisstim bir kac seans yapilmasi gerkiyor ama onuda yaptiracagim dedigin iyi oldu. kambucay mantarı diyosunya reis mantarı gibimi duydunmu öyle bişey bizim komsu yurt disindan getittirdi reis mantarini butun hücreleri yeniliuormus çocuğu olmayanlarin çocuğu oluyormus dedi komsum bana.kendisi kolon kanseriydi kullandı hic bir faydasini gormedi.canim o mantar cayidami öyle mi acaba. Kefiri biliyorum bir ara mayalayip taze taze kullanmistim.sirke yi nasil kullanılacak farkli bi yontemimi var merak ettim canim
350 lira ilk muayene için geçerli.Sadece ayrıntılı US 350 sabah kahvaltı. Izgara et sana Söyleyeceklerim saatten , bir saat önce. Son yarım saatte beş altı dilim baklava ilk 13 haftada sonra 22 haftada 22 haftada 230 TL
350 oldu canım artık sağlık uçtu. Bize yaşamayı olun diyorlarmustafa hocanın 300 tl muayenesi canım. Sorunu görünce yazayım dedim :))
Suluk ve hacamati muhakak dene ben suluge cesaretim olmadi ama anneminboynunda iki fitik vardi son raddeye geldiydi agriya dayanamıyodu 30 gecgin bir kac ayda suluk tutturduuk ve hacamatta yaptirdi öyle faydasini görmüştü. Ben birkere kasiktan yaptirdim hacamat devam ettiremedim tüp yaptirmisstim bir kac seans yapilmasi gerkiyor ama onuda yaptiracagim dedigin iyi oldu. kambucay mantarı diyosunya reis mantarı gibimi duydunmu öyle bişey bizim komsu yurt disindan getittirdi reis mantarini butun hücreleri yeniliuormus çocuğu olmayanlarin çocuğu oluyormus dedi komsum bana.kendisi kolon kanseriydi kullandı hic bir faydasini gormedi.canim o mantar cayidami öyle mi acaba. Kefiri biliyorum bir ara mayalayip taze taze kullanmistim.sirke yi nasil kullanılacak farkli bi yontemimi var merak ettim canim
Insallah canim.insallah cenabi allah butun isteyenlere versin. Ikiz ikiz versin hrm de rabbim tup bebek yaptirsnlara.hayırlı olsun canım adetin birinci gününden itibaren 15 .gün olabiliyor bir kaç gün oynayabilir tabi .inşaallah tutar müjdeli haber verirsin
En son muayenemde 300 vermiştimde canım zam mı gelmiş. Valla uçmuş sağlık sektörü Rabbim herkesin yardımcısı olsun.350 oldu canım artık sağlık uçtu. Bize yaşamayı olun diyorlar
Nasıl bir tedavi uyguluyormuş ki merak ettimBen bundan önceki 20 haftalık bebregimi kaybettiğinde erciyes üniversitesinde bir bayanla tanışmıştım. Oda daha önce ikiz bebeklerini kaybetmiş yanlış hatırlayamıyorum. 22 haftalık ken. O demişti kayseri sivas caddesinde iranlı bir kadın varmış seyans 100 TL den uç seyans yapıyormuş. Onun karnına göğüslerine koymuş . seansları bittikten bir ay sonra hamile kalmış yedi ayını bitirmişti. Yaptır demisti
Bu fiyat hem muayene ve ayrıntılı ultrason için mi yoksa farklı fiyatlar mi uygulanio350 oldu canım artık sağlık uçtu. Bize yaşamayı olun diyorlar
Yok bu fiyatı verdinmi ayrıntılı bebeğini tarıyor. Bide 22. Haftada çağırıyor oda 230Bu fiyat hem muayene ve ayrıntılı ultrason için mi yoksa farklı fiyatlar mi uygulanio
Beni 13 haftada çağırmıştı 230 demişti. Ama benim normal Dr kendisiydi. Başta geçen yıl tüp bebek öncesi başladım ben ke ndine 300 verdim. Sonrakiler ocak 15 kadar 200 du sonra ilk muayene 350 rakipler 230 oldu.Yok bu fiyatı verdinmi ayrıntılı bebeğini tarıyor. Bide 22. Haftada çağırıyor oda 230
Bilmem sulukler sadece pis kanı etmiyor ve oraya baya bir madde salgiliyorlarmis.Nasıl bir tedavi uyguluyormuş ki merak ettim
Takıldığında bisey olursa sorabilirsinKizlar gnal f cetrodite ve ovitrelle verdi doktor kan sulandirici falan yok normal mi bir de bu gonal f yi dolaptan cikardiktan ne kadar.sonra vuracagm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?