Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canim cinsel iliski yasak mi? Cok meraklisi olduğumdan degil de esim isterse en azindan red ederim:)
Canım tetbir amaçlı hiç bir şekilde beraber olmayın derim ben hiçbirinde olmadım. Ama pozitif sonucu alınca Dr sor. Bu arada transfer sonrası 3 gün se transfer bir hafta yat. Yatma diçekler ama yat. 5 . günde 4 gün yat. Sadece lavabona kalk. Abdest al yasın oku oturduğun yerde günlük. Bu iğne aşamasında sıkıntı yok esinle birlikte olmakta. Transferden 2 gün önce zaten beraber olmanızı isticekler sonra yok.

Canim.cok tesekkur ederim. 4 gun dus alinmiyormus sanirim transferden sonra.da gusul almak gerekiyor. Ben yarin allah kismet ederse fetih suresine baslayacagm.

kızlar 2 gündür pembe akıntım vardı az önce biraz daha koyulaştı bideadet sancım oldu turgut hoca 50 mg progentan yapyır dedi.yrında kontole gidecem transfer sonrası 18.gün korkmalımıyım düşük mü bu

Canim.cok tesekkur ederim. 4 gun dus alinmiyormus sanirim transferden sonra.da gusul almak gerekiyor. Ben yarin allah kismet ederse fetih suresine baslayacagm.
Canım biz ağustos 21 inden beri hiç birlikte olmadık düşün yani ben iğnelere başladığım gün eşim zaten sağolsun korkusundan hiç ağzını açmadı halada hiçbirşey demez bana yeterki çocuğumuza bişey olmasın diyor seninde eşin anlayış gösterecektir eminim

Canım iğnene hemen yaptır ve yat dinlen hiç kalkma ayakların yukarda olsun. Emaneti Rabbime biçok kişide oluyor benzer durumlar inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin

Ay canm yeter ki olsun diyor esim de... senin kocan iyi dayanmis valla

Canım iğnene hemen yaptır ve yat dinlen hiç kalkma ayakların yukarda olsun. Emaneti Rabbime biçok kişide oluyor benzer durumlar inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin
çok teşekkür ederim inşalah korktuğum başıma gelmez rabbim dileyen herkese evlatlarını bağışlasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…