Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Dogumdan sonra kirkini beklemez sanirim allahim sagliklica dogurmayi nasip etsin hepimize. Kan sulandirici kullanoyordu gorumcdm turgut bey bana vermemis normal.mi?
Mecbur beklicek o kadar bekledi amin canım valla niye vermedi bilemicem ama bana şunu söylemişti formalite icabı veriyorum yoksa çok önemli değil demişti bence gerçektende öyle

Mecbur beklicek o kadar bekledi amin canım valla niye vermedi bilemicem ama bana şunu söylemişti formalite icabı veriyorum yoksa çok önemli değil demişti bence gerçektende öyle
ben limonlu su içiyorum pıhtılaşma falan varsa hem kanımı da temizler diye düşünyrm . ay sana verdı bana neden vermemiş yahuu kendim mi alıp kulansam? bende 3 kutu gonal f 3 kutu cetrodite ve ovitrelle var normal midir_?

dün eşime söyledim ayy napalım bekleriz ben de bir haftalığına taylanda giderim dedi tokatı suratına yedi

kızlar bende ne folik asit var ne kan sulandırıcı normal midir?
canım kan sulandırıcı şimdi değil tutunca kullanıyorsun yumurta toplamadan sonra yazar ikisinide bide cirinone jel sen şimdi iğnelerini saatiyle yaptır .Folik asit arayıp sorsana aslında ona önce başlamak gerekiyor vitamin için yani

iğneleri kendim yapyrm canm 12,40 ta eve gidiyrm dolaptan cıkarym 5-10 dk sonra vuruyrm . folik asit kendim alıp yutaym ya ne olcak kı zararı olmaz nasılsa bugun alrım ıns.

tatlım ayy senın nasıl az kalmış şımdı farkettm hayırlıca kavuş yavruna
evet az kaldı senin gibi iğneleri vururken hayal gibi geliyordu ...Rabbim herkese nasip etsin umudunu hiç kaybetme ...folik asit kullanabilirsin heralde zaten üç ay önce falan başlamak gerekiyormuş yinede doktoru aramak istemezsen hemşire kızlarda bilir ara istersen

evet ya bazen ayy gelecek ay ben de aşermeye baslıycam benm de midem bulancak diyorum bazen de olmamasından korkup ağlıyorum. allahım sağlıcakla versin hepimize

Folik asit kan sulandirici ilaveten cronine jel opudan sana yazıyo doktor o zaman ilaclari nasıl kullanacagini da anlatıyor opudan sonra odaya uğrar hem kendisi h de Hemsiresi anlatiyo durumu opudan sonra ilişki de yasak zaten teste kadar

kızlar bende ne folik asit var ne kan sulandırıcı normal midir?
Canım kan sulandiriciyi bana transferden sonra verdi sekiz haftalik olunca da bıraktım. Tedbir amaçlı kullandırıyo Turgut bey. Folik asiti de özellikle sormuştum gerek yok demişti hiç kullanmadim yani. Sana tavsiyem doktorun söyledikleri dışında hiçbir şey kullanma ve yapma. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin inşallah.

amin canım teşekkür ederm

Kızlar bişey soracağım sağlıkocağındaki ebe göğüsuçlarını zeytinyağıyla hergün bakım yap deemişti yapıyorum ama çok kötü kabuk baağlıyor zeytinyağıylada temizleyince o kabuklar soyuluyor ciğer gibi açılıyor çok acı veriyor böyle bir durumla karşılaşan warmı ???

iyi gelmiyormu acaba ben lansinoh krem sürüyorum her gün çok iyi geliyor

Ya canım anlamadım ki bende ciğer gibi açılıyor nisandaki kontrolümde soracağım senin kullandığın kremi devlet karşılıyormu yoksa paraylamı alıyosun
parayla aldim canim eczaneden bebek magzalarından sordum en ucuz internetteki aldim. Saglık ocağı banada susam yağı sür demişti hiç sürmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…