- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.721
Mecbur beklicek o kadar beklediDogumdan sonra kirkini beklemez sanirim allahim sagliklica dogurmayi nasip etsin hepimize. Kan sulandirici kullanoyordu gorumcdm turgut bey bana vermemis normal.mi?
ben limonlu su içiyorum pıhtılaşma falan varsa hem kanımı da temizler diye düşünyrm . ay sana verdı bana neden vermemiş yahuu kendim mi alıp kulansam? bende 3 kutu gonal f 3 kutu cetrodite ve ovitrelle var normal midir_?Mecbur beklicek o kadar beklediamin canım valla niye vermedi bilemicem ama bana şunu söylemişti formalite icabı veriyorum yoksa çok önemli değil demişti bence gerçektende öyle
dün eşime söyledim ayy napalım bekleriz ben de bir haftalığına taylanda giderim dedi tokatı suratına yediMecbur beklicek o kadar beklediamin canım valla niye vermedi bilemicem ama bana şunu söylemişti formalite icabı veriyorum yoksa çok önemli değil demişti bence gerçektende öyle
canım kan sulandırıcı şimdi değil tutunca kullanıyorsun yumurta toplamadan sonra yazar ikisinide bide cirinone jel sen şimdi iğnelerini saatiyle yaptır .Folik asit arayıp sorsana aslında ona önce başlamak gerekiyor vitamin için yanikızlar bende ne folik asit var ne kan sulandırıcı normal midir?
Biz okadar şeye katlanıyoruz onlarda katlansın bi zahmet yaaadün eşime söyledim ayy napalım bekleriz ben de bir haftalığına taylanda giderim dedi tokatı suratına yedi
erkek milleti anacım akılları nerde belli :) aman benm canıma minnet 1,5 yıldır yok her gün yok gün aşırı derken robot olmuştum iyiceBiz okadar şeye katlanıyoruz onlarda katlansın bi zahmet yaaa
iğneleri kendim yapyrm canm 12,40 ta eve gidiyrm dolaptan cıkarym 5-10 dk sonra vuruyrm . folik asit kendim alıp yutaym ya ne olcak kı zararı olmaz nasılsa bugun alrım ıns.canım kan sulandırıcı şimdi değil tutunca kullanıyorsun yumurta toplamadan sonra yazar ikisinide bide cirinone jel sen şimdi iğnelerini saatiyle yaptır .Folik asit arayıp sorsana aslında ona önce başlamak gerekiyor vitamin için yani
tatlım ayy senın nasıl az kalmış şımdı farkettm hayırlıca kavuş yavrunaBiz okadar şeye katlanıyoruz onlarda katlansın bi zahmet yaaa
evet az kaldı senin gibi iğneleri vururken hayal gibi geliyordu ...Rabbim herkese nasip etsin umudunu hiç kaybetme ...folik asit kullanabilirsin heralde zaten üç ay önce falan başlamak gerekiyormuş yinede doktoru aramak istemezsen hemşire kızlarda bilir ara istersentatlım ayy senın nasıl az kalmış şımdı farkettm hayırlıca kavuş yavruna
evet ya bazen ayy gelecek ay ben de aşermeye baslıycam benm de midem bulancak diyorum bazen de olmamasından korkup ağlıyorum. allahım sağlıcakla versin hepimizeevet az kaldı senin gibi iğneleri vururken hayal gibi geliyordu ...Rabbim herkese nasip etsin umudunu hiç kaybetme ...folik asit kullanabilirsin heralde zaten üç ay önce falan başlamak gerekiyormuş yinede doktoru aramak istemezsen hemşire kızlarda bilir ara istersen
Canım kan sulandiriciyi bana transferden sonra verdi sekiz haftalik olunca da bıraktım. Tedbir amaçlı kullandırıyo Turgut bey. Folik asiti de özellikle sormuştum gerek yok demişti hiç kullanmadim yani. Sana tavsiyem doktorun söyledikleri dışında hiçbir şey kullanma ve yapma. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin inşallah.kızlar bende ne folik asit var ne kan sulandırıcı normal midir?
teşekkür ederm canım :)Folik asit kan sulandirici ilaveten cronine jel opudan sana yazıyo doktor o zaman ilaclari nasıl kullanacagini da anlatıyor opudan sonra odaya uğrar hem kendisi h de Hemsiresi anlatiyo durumu opudan sonra ilişki de yasak zaten teste kadar
amin canım teşekkür edermCanım kan sulandiriciyi bana transferden sonra verdi sekiz haftalik olunca da bıraktım. Tedbir amaçlı kullandırıyo Turgut bey. Folik asiti de özellikle sormuştum gerek yok demişti hiç kullanmadim yani. Sana tavsiyem doktorun söyledikleri dışında hiçbir şey kullanma ve yapma. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin inşallah.
iyi gelmiyormu acaba ben lansinoh krem sürüyorum her gün çok iyi geliyorKızlar bişey soracağım sağlıkocağındaki ebe göğüsuçlarını zeytinyağıyla hergün bakım yap deemişti yapıyorum ama çok kötü kabuk baağlıyor zeytinyağıylada temizleyince o kabuklar soyuluyor ciğer gibi açılıyor çok acı veriyor böyle bir durumla karşılaşan warmı ???
Ya canım anlamadım ki bende ciğer gibi açılıyor nisandaki kontrolümde soracağım senin kullandığın kremi devlet karşılıyormu yoksa paraylamı alıyosuniyi gelmiyormu acaba ben lansinoh krem sürüyorum her gün çok iyi geliyor
parayla aldim canim eczaneden bebek magzalarından sordum en ucuz internetteki aldim. Saglık ocağı banada susam yağı sür demişti hiç sürmedim benYa canım anlamadım ki bende ciğer gibi açılıyor nisandaki kontrolümde soracağım senin kullandığın kremi devlet karşılıyormu yoksa paraylamı alıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?