Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

parayla aldim canim eczaneden bebek magzalarından sordum en ucuz internetteki aldim. Saglık ocağı banada susam yağı sür demişti hiç sürmedim ben
Teşekkürederim canım bu arada sen be yapıyosun artık son zamanların normal mi sezeryanmı olacak doğumun heyecanın artmıştır bebiş doğumpozisyonu aldımı

Bana hiç öyle birşey diyen olmadı ben hicbirsey yapmıyorum belli bir ayda yapılması mi gerekiyor

Teşekkürederim canım bu arada sen be yapıyosun artık son zamanların normal mi sezeryanmı olacak doğumun heyecanın artmıştır bebiş doğumpozisyonu aldımı
Yarın kontrolüm var normal doğum için hiç belirttim yok bebek hala yukarda artık doktor ne derse seninde haftan baya ilerlemiş ana kız maşallah güzel sabır gösterdiniz

kızlar sol kasık ağrısı çeken var mı..
yürürken sıkıntı oluşturuyor...:S
NEDEN SOL KASIK Kİ

Su anda emzirmiosun ya krem süren sadece bence daha ii olur lansinoh un göğüs ucu için sarılan kremine doğum yapan arkadaşlarım ii dio hemen geciriomus

Yarın kontrolüm var normal doğum için hiç belirttim yok bebek hala yukarda artık doktor ne derse seninde haftan baya ilerlemiş ana kız maşallah güzel sabır gösterdiniz
Hadi hayırlısı olsun canım walla bizim bebişinde doğumpozisyonundan çıkacağı yok benimde kontrolüm 22martta çok merak ediyorum

Ayrıntılı ultrason için zeki beyi aradım ban direk ikizlerde erken doğum olmasin die rahme dikiş atiyoruz önce gel onu atalım dedi sizce gerek olmadan dikiş attirmak saçma diil mi S Selcenay sana attılar daha ii bilirsin tedirgin oldum şu anda hersey yolunda bebislerimde

Canım ayrıntılı ultrason için erken deilmi senin gittiğn takibini yapan doktor söyler sana şu hafta diye genelde 20haftada falan yapılıyor biraz önce veya sonra

Canım açılma olur düşüncesiyle demiştir ama kontrol olmadan sakın öyle bişeye girişme ve yine diyorum ki mustafa başbuğa git

erkek az kaldı evet son zamanlarda hem heyecan hem korku son sınırda oluyor doğuma giderken burdaki herkese dua etcem inş herkes bebeğini alsın kucağına mutlu olsun Rabbim hepimize nasip etsin
AMİN CANIM ÇOK SAĞOL SENDE SAĞLIKLI SIHATLİ DOĞUMLAR YAP BEBEĞİNİ HAYIRLISI İLE KUCAĞINA AL BİR AVAZDA KURTUL İNŞAALLAH

Canım ayrıntılı ultrason için erken deilmi senin gittiğn takibini yapan doktor söyler sana şu hafta diye genelde 20haftada falan yapılıyor biraz önce veya sonra
Biliyorum erken de ben şimdiden arastirayim die kayseride ki doktorları ariodum burasi güya yaptıklarını soluo ayrıntılı ultrason ama yokmuş makinası hemde beni durup dururken tedirgin ettiler

Canım burdayım bir hafta on gündür kadınlar kulübüne baglanamiyordum sizde sorun yokmuydu ben giremeyince sandimki herkeste sıkıntı var kadinlar kulübü sitesi çökmüş zannettim.iyi olmaya caliyorum işte yat kalk bol su devam canim sen nasılsın bu kulüp bende alışkanlık yapmış kendimi kaç gündür boşta hissediyordum

Göğüslerde çatlamami oldu canım zeytinyağ yumuşatır ama gerçekten acı verir.başka losyon krem dene bence.benden hala Sutte gelmedi sizden geldimi ama hafif deri döküntüsü oluyor

İyi olmana sewindim bende seni göremeyince böbrekdeki sıkıntın büyüdü sandım merak ettim çok şükür canım bildiğin gibiyim bende aynen yatış dewam artık fenalardayım yattıkça kilo alıyorum kilo aldıkça herşey zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…