- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.741
Teşekkürederim canım bu arada sen be yapıyosun artık son zamanların normal mi sezeryanmı olacak doğumun heyecanın artmıştır bebiş doğumpozisyonu aldımıparayla aldim canim eczaneden bebek magzalarından sordum en ucuz internetteki aldim. Saglık ocağı banada susam yağı sür demişti hiç sürmedim ben
Bana hiç öyle birşey diyen olmadı ben hicbirsey yapmıyorum belli bir ayda yapılması mi gerekiyorKızlar bişey soracağım sağlıkocağındaki ebe göğüsuçlarını zeytinyağıyla hergün bakım yap deemişti yapıyorum ama çok kötü kabuk baağlıyor zeytinyağıylada temizleyince o kabuklar soyuluyor ciğer gibi açılıyor çok acı veriyor böyle bir durumla karşılaşan warmı ???
Yarın kontrolüm var normal doğum için hiç belirttim yok bebek hala yukarda artık doktor ne derse seninde haftan baya ilerlemiş ana kız maşallah güzel sabır gösterdinizTeşekkürederim canım bu arada sen be yapıyosun artık son zamanların normal mi sezeryanmı olacak doğumun heyecanın artmıştır bebiş doğumpozisyonu aldımı
Sana erken daha canım ama göğüslerine çatlama olmasın diye önlem alman gerekiyor emzirirken sıkıntı olmasın diye bende bir haftadır sürüyorumBana hiç öyle birşey diyen olmadı ben hicbirsey yapmıyorum belli bir ayda yapılması mi gerekiyor
Sağol canimSana erken daha canım ama göğüslerine çatlama olmasın diye önlem alman gerekiyor emzirirken sıkıntı olmasın diye bende bir haftadır sürüyorum
Tedaviye yeni mi başladın benim iğnelere başlayınca yumurtalar büyüdüğü için ağrı olmuştu ama bi kaç gün sol sonra sağ agrimaya başlamıştı belki senin de ondan oluodurkızlar sol kasık ağrısı çeken var mı..
yürürken sıkıntı oluşturuyor...:S
NEDEN SOL KASIK Kİ
Kızlar bişey soracağım sağlıkocağındaki ebe göğüsuçlarını zeytinyağıyla hergün bakım yap deemişti yapıyorum ama çok kötü kabuk baağlıyor zeytinyağıylada temizleyince o kabuklar soyuluyor ciğer gibi açılıyor çok acı veriyor böyle bir durumla karşılaşan warmı ???
Canım bana 20.hAftadan sonra demişlerdi sağlık ocağındaki ebeBana hiç öyle birşey diyen olmadı ben hicbirsey yapmıyorum belli bir ayda yapılması mi gerekiyor
Hadi hayırlısı olsun canım walla bizim bebişinde doğumpozisyonundan çıkacağı yok benimde kontrolüm 22martta çok merak ediyorumYarın kontrolüm var normal doğum için hiç belirttim yok bebek hala yukarda artık doktor ne derse seninde haftan baya ilerlemiş ana kız maşallah güzel sabır gösterdiniz
Bu akşam nemlendirici krem süreceğimSu anda emzirmiosun ya krem süren sadece bence daha ii olur lansinoh un göğüs ucu için sarılan kremine doğum yapan arkadaşlarım ii dio hemen geciriomus
Nemlendirici krem sürmeyi ebe tavsiye etmedi vücuduna surerken de göğüs ucuna sürme demiştiBu akşam nemlendirici krem süreceğim
Canım ayrıntılı ultrason için erken deilmi senin gittiğn takibini yapan doktor söyler sana şu hafta diye genelde 20haftada falan yapılıyor biraz önce veya sonra
Canım açılma olur düşüncesiyle demiştir ama kontrol olmadan sakın öyle bişeye girişme ve yine diyorum ki mustafa başbuğa git
AMİN CANIM ÇOK SAĞOL SENDE SAĞLIKLI SIHATLİ DOĞUMLAR YAP BEBEĞİNİ HAYIRLISI İLE KUCAĞINA AL BİR AVAZDA KURTUL İNŞAALLAHerkek az kaldı evet son zamanlarda hem heyecan hem korku son sınırda oluyor doğuma giderken burdaki herkese dua etcem inş herkes bebeğini alsın kucağına mutlu olsun Rabbim hepimize nasip etsin
Biliyorum erken de ben şimdiden arastirayim die kayseride ki doktorları ariodum burasi güya yaptıklarını soluo ayrıntılı ultrason ama yokmuş makinası hemde beni durup dururken tedirgin ettilerCanım ayrıntılı ultrason için erken deilmi senin gittiğn takibini yapan doktor söyler sana şu hafta diye genelde 20haftada falan yapılıyor biraz önce veya sonra
Canım burdayım bir hafta on gündür kadınlar kulübüne baglanamiyordum sizde sorun yokmuydu ben giremeyince sandimki herkeste sıkıntı var kadinlar kulübü sitesi çökmüş zannettim.iyi olmaya caliyorum işte yat kalk bol su devam canim sen nasılsın bu kulüp bende alışkanlık yapmış kendimi kaç gündür boşta hissediyordum
Göğüslerde çatlamami oldu canım zeytinyağ yumuşatır ama gerçekten acı verir.başka losyon krem dene bence.benden hala Sutte gelmedi sizden geldimi ama hafif deri döküntüsü oluyorKızlar bişey soracağım sağlıkocağındaki ebe göğüsuçlarını zeytinyağıyla hergün bakım yap deemişti yapıyorum ama çok kötü kabuk baağlıyor zeytinyağıylada temizleyince o kabuklar soyuluyor ciğer gibi açılıyor çok acı veriyor böyle bir durumla karşılaşan warmı ???
İyi olmana sewindim bende seni göremeyince böbrekdeki sıkıntın büyüdü sandım merak ettim çok şükür canım bildiğin gibiyim bende aynen yatış dewam artık fenalardayım yattıkça kilo alıyorum kilo aldıkça herşey zorlaşıyorCanım burdayım bir hafta on gündür kadınlar kulübüne baglanamiyordum sizde sorun yokmuydu ben giremeyince sandimki herkeste sıkıntı var kadinlar kulübü sitesi çökmüş zannettim.iyi olmaya caliyorum işte yat kalk bol su devam canim sen nasılsın bu kulüp bende alışkanlık yapmış kendimi kaç gündür boşta hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?