- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.761
Yok canım dün hatta denedim gelen giden bişey yok ama göğüs şimdiden fenaGöğüslerde çatlamami oldu canım zeytinyağ yumuşatır ama gerçekten acı verir.başka losyon krem dene bence.benden hala Sutte gelmedi sizden geldimi ama hafif deri döküntüsü oluyor
Canim göğüsleri fazla uyarmamak gerekiyor Allah korusun doğumu tetikliyor o yüzden çok bir şey sürme sadece uçları fazla uyarmadan krem sur bence lansinohtu yanlış hatırlamıyorsam o krem iyi geliyor diyorlar.Yok canım dün hatta denedim gelen giden bişey yok ama göğüs şimdiden fena
Canım ağrıdan uyarılacağını sanmıyorum ama bi sonraki kontrolden sonra alacağımCanim göğüsleri fazla uyarmamak gerekiyor Allah korusun doğumu tetikliyor o yüzden çok bir şey sürme sadece uçları fazla uyarmadan krem sur bence lansinohtu yanlış hatırlamıyorsam o krem iyi geliyor diyorlar.
Ay maşallah bebişee canım senin we bebeğin için hangisi hayırlısı ise o olsun kazasız belasız bebişini kucağına al inşallahKızlar kontrole gittim bebğim 3400 olmuş haftaya salı sezeryanla doğum inş.Aslında hrrşey yolunda doktorumla normal doğum planladık ama bugun sezrryane karar verdik
Canım ama ben sana dedim hemen git diye çok üzüldüm inan hemşirelerin umrunda olmuyor senin ne çektiğin dondurulmuşun warmımrb arkadaşlar 15.gün değerim 338 di 17 gün açık pembe akıntım geldi aradım beklenen bişey önemli değil dedi turgut beyin hemşireleri ve 2 gün sonra koyulaştı turgut beye ulaşabildim düşük olabilir dedi progestan 50 mg iğneyi acil yaptır dedi ve herhangi bir kadın doğuma gitmemi söyledi gittim ultrasonla dış gebelik varmı die karnımdan baktı yoktu beta hcg istedi 868 çıktı prontan iğnesi verdi haftada bir dedi daha güçlü bi iğne dedi.2 gün sonra yani bugün beta hcg yenilendi ve 186 çıktı yani düşük yapmışım.kısacası demem o ki turgut aydın ın haricinde sakın olaki hemşirelerinin sözlerine aldanmayın ne yapıp edip turgut beye ulaşmaya çalışın eğer biz ulaşabilseydik Allah biliyor ya önlemini almada geç kalmamış olurduk aynı duruma düşerseniz Allah düşürmesin tabiki açık pembe die önemsememezlik yapmayın Allah dileyen herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
dondurulmuş embriyolarımız var turgut bey le görüştük adet başlangıcında düşük sebebini araştırmak için çağırdı gidecez ona ama o zaman akşam olmuştu ilk durum eşim çalışıyodu ve ben hemen aradım doktorumuzu ancak ulaşamadım birtürlü sabah tekrar aradık yine ulaşamadık sekreterine ulaştım oda hemşirelerine soralım turgut hoca operasyonda dedi hemşirelerde öyle söyledi herşey olacağına varıyor herşey allahtan çok şükür yine deneyecek durumumuz var ama olmayanlar ne yapsın dediğiniz gibi bizim ne çektiğimizi onlar bilemezler kader kısmet diyelim düşüğün sebebini bulabilirsek tekrar hemen geçmesi gereken ideal süre geçtikten sonra tekrar deneyeceğiz rabbim nasip ederseCanım ama ben sana dedim hemen git diye çok üzüldüm inan hemşirelerin umrunda olmuyor senin ne çektiğin dondurulmuşun warmı
Amin canım Allah gönlüne göre versindondurulmuş embriyolarımız var turgut bey le görüştük adet başlangıcında düşük sebebini araştırmak için çağırdı gidecez ona ama o zaman akşam olmuştu ilk durum eşim çalışıyodu ve ben hemen aradım doktorumuzu ancak ulaşamadım birtürlü sabah tekrar aradık yine ulaşamadık sekreterine ulaştım oda hemşirelerine soralım turgut hoca operasyonda dedi hemşirelerde öyle söyledi herşey olacağına varıyor herşey allahtan çok şükür yine deneyecek durumumuz var ama olmayanlar ne yapsın dediğiniz gibi bizim ne çektiğimizi onlar bilemezler kader kısmet diyelim düşüğün sebebini bulabilirsek tekrar hemen geçmesi gereken ideal süre geçtikten sonra tekrar deneyeceğiz rabbim nasip ederse
Canim Rabbim sağlıkla huzurla ağız tadıyla kucağına almanizi nasip etsin inşallah Rabbim yardımcın olsun bizlere de yasatsin o güzel duyguyu inşallahKızlar kontrole gittim bebğim 3400 olmuş haftaya salı sezeryanla doğum inş.Aslında hrrşey yolunda doktorumla normal doğum planladık ama bugun sezrryane karar verdik
MUSTAFA BAŞBUGUN ÜNÜ SİVASA KADAR YAYILMIŞ BENCE DE ONA GİT CANMCanım açılma olur düşüncesiyle demiştir ama kontrol olmadan sakın öyle bişeye girişme ve yine diyorum ki mustafa başbuğa git
AMAN İYİ YAPMIŞSIN CANM ZATEN ZOR BULUYORUZ SEZERYN ALDIR GİTSİN HADİ SAĞLICAKLA GELSİN BEBİŞKızlar kontrole gittim bebğim 3400 olmuş haftaya salı sezeryanla doğum inş.Aslında hrrşey yolunda doktorumla normal doğum planladık ama bugun sezrryane karar verdik
bugun ordaydım canm Turgut bey sabah saatlernde operasyonda oluyor. saat 8,830 arası ararsanız hemen bakıyr telefonunadondurulmuş embriyolarımız var turgut bey le görüştük adet başlangıcında düşük sebebini araştırmak için çağırdı gidecez ona ama o zaman akşam olmuştu ilk durum eşim çalışıyodu ve ben hemen aradım doktorumuzu ancak ulaşamadım birtürlü sabah tekrar aradık yine ulaşamadık sekreterine ulaştım oda hemşirelerine soralım turgut hoca operasyonda dedi hemşirelerde öyle söyledi herşey olacağına varıyor herşey allahtan çok şükür yine deneyecek durumumuz var ama olmayanlar ne yapsın dediğiniz gibi bizim ne çektiğimizi onlar bilemezler kader kısmet diyelim düşüğün sebebini bulabilirsek tekrar hemen geçmesi gereken ideal süre geçtikten sonra tekrar deneyeceğiz rabbim nasip ederse
Canım bana yazmışsın yanlışlıklaMUSTAFA BAŞBUGUN ÜNÜ SİVASA KADAR YAYILMIŞ BENCE DE ONA GİT CANM
ben karnımın şişliğinden ne yaptığımı biliyor muyumCanım bana yazmışsın yanlışlıkla
Boşfer canım bebiş daha önemli iş buluruz şişkinlik malesef oluyor bol su iç ama iğne ilaçlar mahfediyor bünyeyiben karnımın şişliğinden ne yaptığımı biliyor muyumpardon canm :) davul gibi oldum yaa sizde de oldu mu bu üstelik sadece 7 yumurtam var bugun aksam cetroditeye baslıyrm 3 gun vuruncam sanırım cuma yine kontrol . yakında müdür benı kapıya koyar
Maşallah ne güzel kavusuyorsun bebis e allah sıkıntısı z bir şekilde kurtarsin.Kızlar kontrole gittim bebğim 3400 olmuş haftaya salı sezeryanla doğum inş.Aslında hrrşey yolunda doktorumla normal doğum planladık ama bugun sezrryane karar verdik
maşallah Maşaallah canım rabbim hayırlı doğumlar nasib etsin ...Kızlar kontrole gittim bebğim 3400 olmuş haftaya salı sezeryanla doğum inş.Aslında hrrşey yolunda doktorumla normal doğum planladık ama bugun sezrryane karar verdik
allaha büyük varmasın ama su an iş en son düşündüğüm şey. yavrularıma sağlıcakla kavuşayım da iş nasılsa bulunur. demek sen de şişmiştin.Boşfer canım bebiş daha önemli iş buluruz şişkinlik malesef oluyor bol su iç ama iğne ilaçlar mahfediyor bünyeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?