Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

allaha büyük varmasın ama su an iş en son düşündüğüm şey. yavrularıma sağlıcakla kavuşayım da iş nasılsa bulunur. demek sen de şişmiştin.
Genelde hepimizde oluşuyor şişkinlik bol soda içerdim hoş hala içiyorum hepsi geçecek inşallah bebişlerin sayesinde daha çok şişeceksin

Çok üzüldüm canım Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Bugün nevsehir devlet hastanesinde doktor randevum vardı doktor ikiz olduğu üçün fakülteye gitseniz daha ii olur dedi sevk verdi ii bişey mi kötü mu anlamadım ne yapmam lazım şu andan itibaren akıl verin bana kizlar

O zaman ihmal etme bugünden git ordada çok sıra olur beklemeyin dersen hocalar a.muayne ol çok kısa sürede işin hallolür. Bugün cuma bugün halletmezsen pazartesi gününe kalirsin

canım ikiz gebelik küvez olan daha kapsamlı hastanelerde takip edilmesi gerekiyor ya ondandır .riske atmamak için fakültenin proflarından birine gidersen beklemezsin ama muayene üçretleri hep 300 ün üstünde hastanede sıra olur ağırlaşınca zorlanabilirsin

K kelebek_38 M masal77 hastaneye gitmeden direk doktorların muayenesine mi gideyim yoksa önce hastanede görüşüp sonra muayenesine gideyim salı gününe esim izin aldı ancak o zamana gidebilirim ki
canım maddi sıkıntı yoksa özeline git tabi hastanede prof bakmaz
Her defasında farklı doktor olur çok sıra olur mustafa başbuğ Mehmmet Tatar var perinatoloji uzmanları arastır birinden randevu al bence takibine ondan devam et yada nevşehirde küvez i olan iyi bir merkezde olabilir

canım nevsehır devlet hastanesine ne olur gitme görümcem doğurana kadar çocuğuna allah korusun sakat dediler kayseriye gitti ki çocuk sapasağlam. bence üşendiklerinden ugrasmak istemediler.

K kelebek_38 M masal77 hastaneye gitmeden direk doktorların muayenesine mi gideyim yoksa önce hastanede görüşüp sonra muayenesine gideyim salı gününe esim izin aldı ancak o zamana gidebilirim ki
Direkt özel muayne hanelerine git derim yoksa fakültede sıra bile gwlneyebilir. Ben.mehmet tayyar i biliyorum.ben 13 yıl önce ilk gebeligim de ona gidiyordum.o özel muayne de tüm formları veriyor fakültede onun kase sini görünce tüm tahlil vs hersey sırası z pratik halloluyar. Muayne hanesine durmaz is hanında idi bankalar Cad. Deki.birde bu aralar doçent semih beyi çok övüyorlar onunda muayne ücreti 130 diye duydum oda fakültede .ama ben onu.tanımıyorum.

Nasıl gidiyor yumurta toplama tarihi bellimi
ay evet canım cok heyecanlıyım pazartesi sabah 8 de yumurtalarım toplanacak 7 yumurta olmuş az sanırım ama bana 2 tanesi bile yeter. embriyolar dayanırsa cuma ya da cumartesi de sanırım transferim olacak. bugun ağladm ya hastane cıksında yoruldum kayseriye git gel tek gidiyrm bi de eşim subeden cıkamıyo. inşallah işk seferde olur kavuşurum yavrularıma.

herkese iyi akşamlar kızlar
S Selcenay canım benim maşallah 30. haftayı bulmuşsun çok sevindim
K kelebek38 canım doğuma çok az kalmış yaaaaaa çok duygulandım rabbim kolay doğumlar nasip etsin
M masal77 canım sende yarıladın şükür
diğer ismini yazmadığım arkadaşlarımhepinizi özledim valla
tedavide olanlarada rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
kızlarbu arada rabbim bana kendiliğinden tekrar hamileliği nasip etti bugün 6+2 olduk dünde kalp atışlarını duyduk rabbim herkese nasip etsin inanınki dualarım bu yönde bunu ancak biz anlarız 4buçuk yıldan sonra nasip oldu çok şükür inş devamıda gelir güzelce kucağımızada alırız

canım hiç takılma sayıya tek tutsunda benim iki taneydi biri tuttu işte benim eşimde gelemedi hiç hep ben kendim gittim inan transferimde bile gelemedi işlem bittikten sonra gelebildi ancak çok üzüldü ama şartlar öyle napalım

Selam kızlar nasılsınız. ben de çok şükür 7.haftayı bitirmek üzereyim. Turgut bey saolsun takibe devam dedi. Ama kafam karışık. Çok alıştık çok da seviyoruz turgut beyi. Sizce kontrole onunla devam etmeli miyim. Eşim ısrar ediyor ona gidelim diye. Bu zamana kadar tabiki işinin uzmanı ama bundan sonra sizce nasıl. İlgisine diyecek yok amenna Allah razı olsun. Ama sanki bundan sonrası için yani hamilelik için diğer doktorlara göre biraz zayıf kalıyor. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum. Ben onu bırakırsak mustafa taşa gideriz diyorum ama eşim kabul etmiyor. İçim rahat etsin mi etmesin mi bilemedim

ayy canım çok çok sevindim inan Allah sağlıkla güzel evlat nasip etsin zaten duygusalım inan gözlerim doldu Rabbim herkese nasip etsin inş

tüp bebek konusunda uzman ama gebelik takibi bilemiyorum çok yoğun olabiliyor sürekli opu transfer tedavi ben o yüzden istemeyebilirdim hamilelik zor bi sürec gecesi var gelirmi. aklına gelmeyecek rahatsızlıkların olabiliyor her an ulaşabilecekmisin bunları iyi değerlendir inş hayırlısı olur

Evet çok haklısın canım ya. Bu zamana kadar sıkıntı olmadı ama dediğin gibi bundan sonra her istediğimde ulaşamazsam sıkıntı olur. Ben ikna etme yollarına düşeyim en iyisi

Ayyu ıcecreamm canım hayırlı olsun RAbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ay çok sevindim çok heyecanlandım ne guzellll tedavi sonradı kendiliğinden gebe kalmak çok şükür mucizene çokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…