Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım çok sewindim ne olur çok fazla kimseye söyleme ben naazara çok inanırım bırak 3aylık felan olsun öyle söyle

CANIM ARKADAŞIM GÖZÜN AYDIN OLSUN BENIM YENI HABERIM OLDU RABBIM MUCIZELERİ NE KADAR GÜZEL VE BÜYÜK ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNÜMÜZE

Canim cok sevindim.allah tamamına erdirsin. İnşallah bu kez hersey yolunda gidecek

Evet çok haklısın canım ya. Bu zamana kadar sıkıntı olmadı ama dediğin gibi bundan sonra her istediğimde ulaşamazsam sıkıntı olur. Ben ikna etme yollarına düşeyim en iyisi
Turgut bey le devam etmek iyi ama ulaşmak zor olabilir. Birde acibadem de doğum 3500 lira turgut beyin girmesini istersen de 500 lira üstüne vermen gerekiyor.epidural istersen de üstüne 500 daha.doğum fiyati oluyor 4500 lira oluyor. Bir gecede fazladan kalırsan vs biraz da onun üstüne ekleniyor.bende bu aya kadar acıbadem e gittim fiyatta n ötürü değiştircem bu ay.dogum icin fazla geldi bana .

Arkadaslar Günaydın Turgut hoca gebelik kesesi için hep vajinal ultrason la mi bakıyor karında n baktığı olmuyor mu gidip karında n bakmasını rica eden var mı acaba

Arkadaslar merhabalar Turgut hoca gebelik kesesi görmek için hep vajinal ultrason ile mi bakıyor karında bakmasını rica eden var mı ben küçük de olsa riskli olduğunu duydumda

Arkadaslar Günaydın Turgut hoca gebelik kesesi için hep vajinal ultrason la mi bakıyor karında n baktığı olmuyor mu gidip karında n bakmasını rica eden var mı acaba
Canım çok küçük olunca ancak onla görünür kese yoksa görünmeyebilir diğerlerinde artık karından bakar

Çok teşekkürler gittim rica ettim katından baktı kese görüldü şükür şekli nasıldı Sizinkiler in tam yuvarlak mi badem şeklinde mi

Canım öncelikle geçmiş olsun. Rabbim önce size sağlık sonra bebisinizi kucağınıza versin. Hemşireler konusunda bende öyle düşünüyorum. Umursamaz umursamaz konusup her şeye normal diyorlar. Neyazikki aynı dönemden bende geçtim çok iyi anlıyorum seni

Kızlar selamlar. Burdan bildirim gelmiyo sinir oluyorum. icecreamm hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim. Onu bende hayal ediyorum da ciddi bir Hülya gibi geliyor. Kızlar bir şey sorucam ben düşük yaptım ya beta en son geçen hafta cuma 27 çıktı. Pts gunu de leke bitti. Yalnız bugün yogun bir kanama başladı. Sizce bu adet mi dusugun devamı mi

Her ikiside olabilir beta hcg yaptırmadan bilemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…