- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.801
Canım çok sewindim ne olur çok fazla kimseye söyleme ben naazara çok inanırım bırak 3aylık felan olsun öyle söyleherkese iyi akşamlar kızlar
S Selcenay canım benim maşallah 30. haftayı bulmuşsun çok sevindim
@kelebek38 canım doğuma çok az kalmış yaaaaaa çok duygulandım rabbim kolay doğumlar nasip etsin
M masal77 canım sende yarıladın şükür
diğer ismini yazmadığım arkadaşlarımhepinizi özledim valla
tedavide olanlarada rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
kızlarbu arada rabbim bana kendiliğinden tekrar hamileliği nasip etti bugün 6+2 olduk dünde kalp atışlarını duyduk rabbim herkese nasip etsin inanınki dualarım bu yönde bunu ancak biz anlarız 4buçuk yıldan sonra nasip oldu çok şükür inş devamıda gelir güzelce kucağımızada alırız
CANIM ARKADAŞIM GÖZÜN AYDIN OLSUN BENIM YENI HABERIM OLDU RABBIM MUCIZELERİ NE KADAR GÜZEL VE BÜYÜK ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNÜMÜZEherkese iyi akşamlar kızlar
@kelebek38 canım doğuma çok az kalmış yaaaaaa çok duygulandım rabbim kolay doğumlar nasip etsin
kızlarbu arada rabbim bana kendiliğinden tekrar hamileliği nasip etti bugün 6+2 olduk dünde kalp atışlarını duyduk rabbim herkese nasip etsin inanınki dualarım bu yönde bunu ancak biz anlarız 4buçuk yıldan sonra nasip oldu çok şükür inş devamıda gelir güzelce kucağımızada alırız
Canim cok sevindim.allah tamamına erdirsin. İnşallah bu kez hersey yolunda gidecekherkese iyi akşamlar kızlar
Turgut bey le devam etmek iyi ama ulaşmak zor olabilir. Birde acibadem de doğum 3500 lira turgut beyin girmesini istersen de 500 lira üstüne vermen gerekiyor.epidural istersen de üstüne 500 daha.doğum fiyati oluyor 4500 lira oluyor. Bir gecede fazladan kalırsan vs biraz da onun üstüne ekleniyor.bende bu aya kadar acıbadem e gittim fiyatta n ötürü değiştircem bu ay.dogum icin fazla geldi bana .Evet çok haklısın canım ya. Bu zamana kadar sıkıntı olmadı ama dediğin gibi bundan sonra her istediğimde ulaşamazsam sıkıntı olur. Ben ikna etme yollarına düşeyim en iyisi
Beni çağırdıgında her ikisinde vajinal ultrason ile bakmış ti.Arkadaslar merhabalar Turgut hoca gebelik kesesi görmek için hep vajinal ultrason ile mi bakıyor karında bakmasını rica eden var mı ben küçük de olsa riskli olduğunu duydumda
Canım çok küçük olunca ancak onla görünür kese yoksa görünmeyebilir diğerlerinde artık karından bakarArkadaslar Günaydın Turgut hoca gebelik kesesi için hep vajinal ultrason la mi bakıyor karında n baktığı olmuyor mu gidip karında n bakmasını rica eden var mı acaba
Canım öncelikle geçmiş olsun. Rabbim önce size sağlık sonra bebisinizi kucağınıza versin. Hemşireler konusunda bende öyle düşünüyorum. Umursamaz umursamaz konusup her şeye normal diyorlar. Neyazikki aynı dönemden bende geçtim çok iyi anlıyorum senimrb arkadaşlar 15.gün değerim 338 di 17 gün açık pembe akıntım geldi aradım beklenen bişey önemli değil dedi turgut beyin hemşireleri ve 2 gün sonra koyulaştı turgut beye ulaşabildim düşük olabilir dedi progestan 50 mg iğneyi acil yaptır dedi ve herhangi bir kadın doğuma gitmemi söyledi gittim ultrasonla dış gebelik varmı die karnımdan baktı yoktu beta hcg istedi 868 çıktı prontan iğnesi verdi haftada bir dedi daha güçlü bi iğne dedi.2 gün sonra yani bugün beta hcg yenilendi ve 186 çıktı yani düşük yapmışım.kısacası demem o ki turgut aydın ın haricinde sakın olaki hemşirelerinin sözlerine aldanmayın ne yapıp edip turgut beye ulaşmaya çalışın eğer biz ulaşabilseydik Allah biliyor ya önlemini almada geç kalmamış olurduk aynı duruma düşerseniz Allah düşürmesin tabiki açık pembe die önemsememezlik yapmayın Allah dileyen herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Her ikiside olabilir beta hcg yaptırmadan bilemezsinKızlar selamlar. Burdan bildirim gelmiyo sinir oluyorum.icecreamm hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim. Onu bende hayal ediyorum da ciddi bir Hülya gibi geliyor. Kızlar bir şey sorucam ben düşük yaptım ya beta en son geçen hafta cuma 27 çıktı. Pts gunu de leke bitti. Yalnız bugün yogun bir kanama başladı. Sizce bu adet mi dusugun devamı mi
sen hiç bu sayfada bizim problemden olan mustafa sofikerimde tese olmuş falan var mi hiç duydun mu
Canim Merhaba Benim eşim de mustafa sofukerime amaliyet oldu sorarSan cevaplarim kader arkadaslarim
sen hiç bu sayfada bizim problemden olan mustafa sofikerimde tese olmuş falan var mi hiç duydun mu
Canim Merhaba Benim eşim mustafa sofu kerim ameliyat etti yazar sanız cevapların kader arkadaslarimsen hiç bu sayfada bizim problemden olan mustafa sofikerimde tese olmuş falan var mi hiç duydun mu
Merhaba Benim eşimi mustafa sofukerim ameliyat yapti sorar sanız cevaplarimsen hiç bu sayfada bizim problemden olan mustafa sofikerimde tese olmuş falan var mi hiç duydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?