- 1 Kasım 2013
- 3.191
- 2.727
- 333
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.821
Geçmiş olsun canım. Mikro tese mi? Biz de varikosel ameliyatı olduk onaMerhaba Benim eşim mustafa sofukerim e ameliyat oldu yazarsaniz cevapların kader arkadaslarim
Sağol cnm sizede geçmiş olsun sizce nasildi benim kafam çok karisikGeçmiş olsun canım. Mikro tese mi? Biz de varikosel ameliyatı olduk ona
Aaa bak ben de bunu merak ediyordum hep turgut beyin doğum ücreti farklı olur mu acaba diye. Evet çok pahalı maalesef ya. Bakalım bi yol bulcaz artık.çok teşekkür ederm cnm bilgiler için. Tavsiye edeceğiniz hastane veya dr olursa yazarsan sevinirim canımTurgut bey le devam etmek iyi ama ulaşmak zor olabilir. Birde acibadem de doğum 3500 lira turgut beyin girmesini istersen de 500 lira üstüne vermen gerekiyor.epidural istersen de üstüne 500 daha.doğum fiyati oluyor 4500 lira oluyor. Bir gecede fazladan kalırsan vs biraz da onun üstüne ekleniyor.bende bu aya kadar acıbadem e gittim fiyatta n ötürü değiştircem bu ay.dogum icin fazla geldi bana .
Canim acibademde hangi kadın doğumcu da dogum yaparsan yap fiyat 3500 lira turgut beyi istersen artı 500 de ona.uygun fiyat oldun istersen kayseride acibadem dışında hastane düşünmek gerek .diğer hastanelere doğum hüma da cahit bey 900 lira diğer drler 650.imis.erciyes teki rakip bey 1000 lira alıyormus.Aaa bak ben de bunu merak ediyordum hep turgut beyin doğum ücreti farklı olur mu acaba diye. Evet çok pahalı maalesef ya. Bakalım bi yol bulcaz artık.çok teşekkür ederm cnm bilgiler için. Tavsiye edeceğiniz hastane veya dr olursa yazarsan sevinirim canım
Canim acibademde hangi kadın doğumcu da dogum yaparsan yap fiyat 3500 lira turgut beyi istersen artı 500 de ona.uygun fiyat oldun istersen kayseride acibadem dışında hastane düşünmek gerek .diğer hastanelere doğum hüma da cahit bey 900 lira diğer drler 650.imis.erciyes teki rakip bey 1000 lira alıyormus.
Kızlar merhaba pazartesi yumurta toplamam olacak bugün e2 1570 prolaktin 0.42 bu normal mi
Canm çok üzüldüm ama benim arkadasım 17 yıllık evli ve eşinde östrojen yüksekmiş hiç hücre bulunamıyordu. Gecen yıl son kez deneyelim dediler ve bahçeci umuta gittiler. Gecen gün sevinçle beni aradı 9 aylık iğne sonrası 13 hücre bulundu 9 embriyom beni bekliyor diye inan mutluluktan aglıycktm. Ohss olduğundan transferi ertelenmiş istersen numarasını isteyip sana verebilirim.Biz hiç tup bebeğe bile geçemedik çünkü hiç hücre bulunmadi o yüzden benim için uroloji çok önemli 11 yıldan sonra ilk denememizdi mikro tese oldu ama dedigim gibi hiç hücre çıkmadı
Sağol cnm verirsen numarayı sevinirim bir söyle bir durum var mikro tese olduğumuz hastanede iki testise de bakacaklarini soylediler ama sadece birine bakıldığini dusunuyurum çünkü diğer tarafta ne ağrı ne de şişlik vardı birde patoloji sadece sol taraftandi 2 Aydir ki bunalimdayım acaba neden diye çaresizlik çok zorCanm çok üzüldüm ama benim arkadasım 17 yıllık evli ve eşinde östrojen yüksekmiş hiç hücre bulunamıyordu. Gecen yıl son kez deneyelim dediler ve bahçeci umuta gittiler. Gecen gün sevinçle beni aradı 9 aylık iğne sonrası 13 hücre bulundu 9 embriyom beni bekliyor diye inan mutluluktan aglıycktm. Ohss olduğundan transferi ertelenmiş istersen numarasını isteyip sana verebilirim.
Canım allah hayirlisini versin. Bizimki sizinki kadar ciddi değildi. Ama mustafa hocadan çok memnun kaldık biz. Hekimliği çok iyi.o konuda şüphen olmasın. Ameliyat bizde bir ise yaramadı biz normal olsun umuduyla olmuştuk ameliyatı. Problem farklı yani. Tavsiyem bir hekime daha görünün ama bu mustafa hocanın kotulugunden değil teknik işi bu kiminde yariyo kiminde yaramıyor. Benimde tavsiyem ankarada kaan Aydos hoca var. Türkiye de bu işin piri diye görüyorlar. Mail bile atsan detaylı bir şekilde ilgilenir. Hemen dna hasar testi istiyor. Biz onun tavsiyesiyle olduk ameliyatı. Bi ara zaten özel olmasına rağmen çok dolu.o yüzden erken davranınBiz hiç tup bebeğe bile geçemedik çünkü hiç hücre bulunmadi o yüzden benim için uroloji çok önemli 11 yıldan sonra ilk denememizdi mikro tese oldu ama dedigim gibi hiç hücre çıkmadı
Canım allah hayirlisini versin. Bizimki sizinki kadar ciddi değildi. Ama mustafa hocadan çok memnun kaldık biz. Hekimliği çok iyi.o konuda şüphen olmasın. Ameliyat bizde bir ise yaramadı biz normal olsun umuduyla olmuştuk ameliyatı. Problem farklı yani. Tavsiyem bir hekime daha görünün ama bu mustafa hocanın kotulugunden değil teknik işi bu kiminde yariyo kiminde yaramıyor. Benimde tavsiyem ankarada kaan Aydos hoca var. Türkiye de bu işin piri diye görüyorlar. Mail bile atsan detaylı bir şekilde ilgilenir. Hemen dna hasar testi istiyor. Biz onun tavsiyesiyle olduk ameliyatı. Bi ara zaten özel olmasına rağmen çok dolu.o yüzden erken davranın
Alışırsın ben turgut bey sonrası özge hnm a gittim şimdide hüma cahit beye gidiyorum ve cahit bey de çok beyfendi işini bilen biri kendini şartlandırma çünkü insanın başına neler geleceği belli olmuyor malesefffAyy çom teşekkür ederm canım benim . Biraz düşünüp taşınmak gerek. Her doktora da güven olmuyor. Bide alışma süreci var tabi . Turgut beyden başkasına nasıl alışcam diyorum bi yandan. Bakalım gözlemleyeyim süre ona göre karar vereyim canım
Alışırsın ben turgut bey sonrası özge hnm a gittim şimdide hüma cahit beye gidiyorum ve cahit bey de çok beyfendi işini bilen biri kendini şartlandırma çünkü insanın başına neler geleceği belli olmuyor malesefff
Bazen bende de oluyo kadınlar kulübü acilen uygulama yapması lazım aslında var ama kullanılmıyor yada ben kullanamıyorumAyy kızlar bu internete gıcık oldum yine şans eseri bağlandı kadinlar kulübünün hangi stesi olsa sorun yaşıyorum baglanamiyorum.sizlerde olmuyormu bu site bende alışkanlık yaptı hepinizi cok merak ediyorum böyle olunca.inşallah bugünden sonra sıkıntı yaşamam.
Gerçekten sinir bozucu oluyor canim sen nasılsınBazen bende de oluyo kadınlar kulübü acilen uygulama yapması lazım aslında var ama kullanılmıyor yada ben kullanamıyorum
İyim canım şükür vücudum normale döndü adet görüyorum kocami ikna edeyim gelecek ay dondurulmuş a baslicam. Ona kalsa yazın olacakmış kırk gün yataxakmisim :)Gerçekten sinir bozucu oluyor canim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?