Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Benim böbrekteki enfeksiyon yine yükselmiş dün kontrolüm vardı doktor antibiyotik başladı tekrar tekrar siteye giremezsem merak etmeyin benim dualrimda hep siz varsiniz sizde bana dua edin olurmu bu arada 33.haftamiz bugün bitti bebegin kilosu 1870 olmuş normalmi doktor normal dedi ama bana az gibi geldi sanki.

İyim canım şükür vücudum normale döndü adet görüyorum kocami ikna edeyim gelecek ay dondurulmuş a baslicam. Ona kalsa yazın olacakmış kırk gün yataxakmisim :)
Canim hiç bekleme arka arkaya olan tedaviler pozitif sonuç veriyor emin ol rahmin tembellesmesine izin verme doktor isterse bir ay ara verir en fazla bende öyle yapti ikinci ay hemen denedik çok şükür şimdi şafak sayıyorum. Darisi senin ve isteyen herkese versin rabbim.

Kızlar yeniden merhaba. Uzun zaman sonra bir sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum nolur bana yardımcı olun 16+6 oldum bugün cinsiyeti öğrenme hevesiyle kontrole gittim. Doktor erkeğe benziyo ama idrar kesesi normalden büyük bu da böbrekleri etkiliyor dedi. Böbrekler büyümeye devam ederse böbrek yetmezliği olabilir dedi. Dünyam başıma yıkıldı. Bu durumu yaşayan veya bi fikri olan var mı çok kötüyüm

Bunalma Canm Allah daraltır bunaltmaz yarın arar hemen alırım onun kocasından da yese yapıldı geç de daha önce hiçkimse bulamamıstı

Ben de sorun olmuyor canım ya ama bazen internet kafayı yiyebiliyor

Canım böbreklerine söyle çoğu gitti azı kaldı azcık daha dayansınlarrr

Canım bence başka bir dr a daha git

canım az kalmış seninde doguma. İnşallah sıkıntısı z atlatacaksin.kadinlar kulubu alışkanlık i bendede var surekli giriyorum siteye sitede vakum onarim vs oluncada sinir oluyorum.

Doktorlar bazen olabilecek en kötü ihtimali pat diye söylüyor başka doktora git ayrıntılı ultrason çektir yoktur inş bi şey üzülme canım

Canım tek doktorla yetinme bence kalbini ferah tut sen önemli birşey yoktur Allahin izniyle

Cnim ben bunu instagramda bi arkadasin başına gelmişti orda okumuştum ilaç başlamış doktor anneye seninki bişey demedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…