- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.841
Canim hiç bekleme arka arkaya olan tedaviler pozitif sonuç veriyor emin ol rahmin tembellesmesine izin verme doktor isterse bir ay ara verir en fazla bende öyle yapti ikinci ay hemen denedik çok şükür şimdi şafak sayıyorum. Darisi senin ve isteyen herkese versin rabbim.İyim canım şükür vücudum normale döndü adet görüyorum kocami ikna edeyim gelecek ay dondurulmuş a baslicam. Ona kalsa yazın olacakmış kırk gün yataxakmisim :)
Canim hiç bekleme arka arkaya olan tedaviler pozitif sonuç veriyor emin ol rahmin tembellesmesine izin verme doktor isterse bir ay ara verir en fazla bende öyle yapti ikinci ay hemen denedik çok şükür şimdi şafak sayıyorum. Darisi senin ve isteyen herkese versin rabbim.[/E]
Ay canım benim inşallah. Rabbim sana da sifa versin sağlıkla yavrunu kucağına al inşallah
Bunalma Canm Allah daraltır bunaltmaz yarın arar hemen alırım onun kocasından da yese yapıldı geç de daha önce hiçkimse bulamamıstıSağol cnm verirsen sevinirim
Sağol cnm verirsen numarayı sevinirim bir söyle bir durum var mikro tese olduğumuz hastanede iki testise de bakacaklarini soylediler ama sadece birine bakıldığini dusunuyurum çünkü diğer tarafta ne ağrı ne de şişlik vardı birde patoloji sadece sol taraftandi 2 Aydir ki bunalimdayım acaba neden diye çaresizlik çok zor
Ben de sorun olmuyor canım ya ama bazen internet kafayı yiyebiliyorAyy kızlar bu internete gıcık oldum yine şans eseri bağlandı kadinlar kulübünün hangi stesi olsa sorun yaşıyorum baglanamiyorum.sizlerde olmuyormu bu site bende alışkanlık yaptı hepinizi cok merak ediyorum böyle olunca.inşallah bugünden sonra sıkıntı yaşamam.
Canım böbreklerine söyle çoğu gitti azı kaldı azcık daha dayansınlarrrBenim böbrekteki enfeksiyon yine yükselmiş dün kontrolüm vardı doktor antibiyotik başladı tekrar tekrar siteye giremezsem merak etmeyin benim dualrimda hep siz varsiniz sizde bana dua edin olurmu bu arada 33.haftamiz bugün bitti bebegin kilosu 1870 olmuş normalmi doktor normal dedi ama bana az gibi geldi sanki.
Canım bence başka bir dr a daha gitKızlar yeniden merhaba. Uzun zaman sonra bir sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum nolur bana yardımcı olun16+6 oldum bugün cinsiyeti öğrenme hevesiyle kontrole gittim. Doktor erkeğe benziyo ama idrar kesesi normalden büyük bu da böbrekleri etkiliyor dedi. Böbrekler büyümeye devam ederse böbrek yetmezliği olabilir dedi. Dünyam başıma yıkıldı. Bu durumu yaşayan veya bi fikri olan var mı çok kötüyüm
Gözün aydin canim sifirlanmis betan.İyim canım şükür vücudum normale döndü adet görüyorum kocami ikna edeyim gelecek ay dondurulmuş a baslicam. Ona kalsa yazın olacakmış kırk gün yataxakmisim :)
canım az kalmış seninde doguma. İnşallah sıkıntısı z atlatacaksin.kadinlar kulubu alışkanlık i bendede var surekli giriyorum siteye sitede vakum onarim vs oluncada sinir oluyorum.Benim böbrekteki enfeksiyon yine yükselmiş dün kontrolüm vardı doktor antibiyotik başladı tekrar tekrar siteye giremezsem merak etmeyin benim dualrimda hep siz varsiniz sizde bana dua edin olurmu bu arada 33.haftamiz bugün bitti bebegin kilosu 1870 olmuş normalmi doktor normal dedi ama bana az gibi geldi sanki.
hiç bekleme canım hemen yap tır. İnş ikiiside tutarKızlar beta sifirlanmis şükürler olsun. Bugünkü kanama da adet demek ki. Ee hemen baslayim ben gelecek aya:)))
Doktorlar bazen olabilecek en kötü ihtimali pat diye söylüyor başka doktora git ayrıntılı ultrason çektir yoktur inş bi şey üzülme canımKızlar yeniden merhaba. Uzun zaman sonra bir sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum nolur bana yardımcı olun16+6 oldum bugün cinsiyeti öğrenme hevesiyle kontrole gittim. Doktor erkeğe benziyo ama idrar kesesi normalden büyük bu da böbrekleri etkiliyor dedi. Böbrekler büyümeye devam ederse böbrek yetmezliği olabilir dedi. Dünyam başıma yıkıldı. Bu durumu yaşayan veya bi fikri olan var mı çok kötüyüm
Şükür canım baya azalttık bakalim Allah yar ve yardimcimiz olsun hepimizin.canım az kalmış seninde doguma. İnşallah sıkıntısı z atlatacaksin.kadinlar kulubu alışkanlık i bendede var surekli giriyorum siteye sitede vakum onarim vs oluncada sinir oluyorum.
Söylüyorum canim böbreğime biraz dsha sabredin diyorum bakalim dinliceklermi:)))Canım böbreklerine söyle çoğu gitti azı kaldı azcık daha dayansınlarrr
Canım tek doktorla yetinme bence kalbini ferah tut sen önemli birşey yoktur Allahin izniyleKızlar yeniden merhaba. Uzun zaman sonra bir sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum nolur bana yardımcı olun16+6 oldum bugün cinsiyeti öğrenme hevesiyle kontrole gittim. Doktor erkeğe benziyo ama idrar kesesi normalden büyük bu da böbrekleri etkiliyor dedi. Böbrekler büyümeye devam ederse böbrek yetmezliği olabilir dedi. Dünyam başıma yıkıldı. Bu durumu yaşayan veya bi fikri olan var mı çok kötüyüm
Baya ilerlemişin hafta olarak az daha sabır kavuşacaz inş son haftalarda sıkıntılar çok artıyor var olanlar katlanıyor Allah yardımcımız olsun inşSöylüyorum canim böbreğime biraz dsha sabredin diyorum bakalim dinliceklermi:)))
Nasılsın canım ?son günlerin sanırım. Salı mi çarşamba miydi Doğum? Oldukça heyecanli dir bu günlerBaya ilerlemişin hafta olarak az daha sabır kavuşacaz inş son haftalarda sıkıntılar çok artıyor var olanlar katlanıyor Allah yardımcımız olsun inş
Salı günü inş son işlerimizi bitirip yarın dinlenicem biraz inşNasılsın canım ?son günlerin sanırım. Salı mi çarşamba miydi Doğum? Oldukça heyecanli dir bu günler
Cnim ben bunu instagramda bi arkadasin başına gelmişti orda okumuştum ilaç başlamış doktor anneye seninki bişey demedi miKızlar yeniden merhaba. Uzun zaman sonra bir sıkıntımı sizlerle paylaşmak istiyorum nolur bana yardımcı olun16+6 oldum bugün cinsiyeti öğrenme hevesiyle kontrole gittim. Doktor erkeğe benziyo ama idrar kesesi normalden büyük bu da böbrekleri etkiliyor dedi. Böbrekler büyümeye devam ederse böbrek yetmezliği olabilir dedi. Dünyam başıma yıkıldı. Bu durumu yaşayan veya bi fikri olan var mı çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?