- 28 Eylül 2015
- 133
- 54
- 18
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.861
Cnim ben bunu instagramda bi arkadasin başına gelmişti orda okumuştum ilaç başlamış doktor anneye seninki bişey demedi mi
Amin canım tabiki sabrediyoruz senin heycan doruktadir ne güzel senden sonrada doğum sırası bendemi yani baska arkadaşta varmi acaba benle beraber olan yada önce doğum yapacak düşündükçe heycan ve korku sariyor Allah senin yardımcın olsun hayırlı doğumlar hayirli evladın olsun inşallah sağlıklı sıhhatli anali babalı. Senin 33.haftada bebek kaç kiloydu hatirliyormusunBaya ilerlemişin hafta olarak az daha sabır kavuşacaz inş son haftalarda sıkıntılar çok artıyor var olanlar katlanıyor Allah yardımcımız olsun inş
Doktor tansel kaplancanmis canim 13 hucre bulunmus 9 embriyo cikmisSağol cnm verirsen sevinirim
Sağol cnm verirsen numarayı sevinirim bir söyle bir durum var mikro tese olduğumuz hastanede iki testise de bakacaklarini soylediler ama sadece birine bakıldığini dusunuyurum çünkü diğer tarafta ne ağrı ne de şişlik vardı birde patoloji sadece sol taraftandi 2 Aydir ki bunalimdayım acaba neden diye çaresizlik çok zor
Sağol cnm çok tesekkurlerDoktor tansel kaplancanmis canim 13 hucre bulunmus 9 embriyo cikmis
canım 34te giymişim 2118 di 33+1 oluyor heralde gecen hafta 3400du 3600gibi doğar heraldeAmin canım tabiki sabrediyoruz senin heycan doruktadir ne güzel senden sonrada doğum sırası bendemi yani baska arkadaşta varmi acaba benle beraber olan yada önce doğum yapacak düşündükçe heycan ve korku sariyor Allah senin yardımcın olsun hayırlı doğumlar hayirli evladın olsun inşallah sağlıklı sıhhatli anali babalı. Senin 33.haftada bebek kaç kiloydu hatirliyormusun
Biz hiç tup bebeğe bile geçemedik çünkü hiç hücre bulunmadi o yüzden benim için uroloji çok önemli 11 yıldan sonra ilk denememizdi mikro tese oldu ama dedigim gibi hiç hücre çıkmadı
Bahceci fulya merkezi tel. 02123103100Doktor tansel kaplancanmis canim 13 hucre bulunmus 9 embriyo cikmis
Merhaba cnm bizimki uretimselmis doktor oylededi tıkanıklık falan yok öyle olsaydı kolaydı sizinki neBiz bir yıl olacak azo spermi öğreneli henüz hic tese olmadık. Sizin azo sebebiniz ne acaba
Sağol cnm allah razı olsunBahceci fulya merkezi tel. 02123103100
Maşallah canim güzel büyümüş ufaklik bende cuma gittim 32+6 idi kilosu 1870 dedi doktor iyi dedi ama bilmiyorumcanım 34te giymişim 2118 di 33+1 oluyor heralde gecen hafta 3400du 3600gibi doğar heralde
İyi tabi takılma ona sağlıkla dünyamıza teşrif etsin nazlı bebekler sonrada alır kilo ki seninki zayıf deil normal ben doktora gidince bebek iyi diyorya dahasını dinleyemiyorum bile mutluluktan eve gelince şu nasılmış bu nasılmış diye eşime soruyorumMaşallah canim güzel büyümüş ufaklik bende cuma gittim 32+6 idi kilosu 1870 dedi doktor iyi dedi ama bilmiyorum
Öyle tabi canim nekadar sukretsek az mevlaya sağlıkli elhamdulillah bebeklerimiz emin ol doktorun iyi dedigini duyduktak sonra gerisinde ne söylese hiç duymuyorum eşimde benden heycanli oluyor zaten oda doktorun dediklerini anlamiyor gibi bişey Allahim minnaklarimizi korusun.İyi tabi takılma ona sağlıkla dünyamıza teşrif etsin nazlı bebekler sonrada alır kilo ki seninki zayıf deil normal ben doktora gidince bebek iyi diyorya dahasını dinleyemiyorum bile mutluluktan eve gelince şu nasılmış bu nasılmış diye eşime soruyorum
Amiin canım Başkenti de doğuya çevirdiler rabbim sonumuzu hayretsinDiğer patlamanın ardından daha 1ay bile geçmeden 2.patlama Allahım sen yardım et
Slm canim senin dogum nezaman sanirim benim ki 7 nisan hayirlisi ile kavussaydik miniklere yarin da kontrolum varAmin canım tabiki sabrediyoruz senin heycan doruktadir ne güzel senden sonrada doğum sırası bendemi yani baska arkadaşta varmi acaba benle beraber olan yada önce doğum yapacak düşündükçe heycan ve korku sariyor Allah senin yardımcın olsun hayırlı doğumlar hayirli evladın olsun inşallah sağlıklı sıhhatli anali babalı. Senin 33.haftada bebek kaç kiloydu hatirliyormusun
AmiiiiiinnDiğer patlamanın ardından daha 1ay bile geçmeden 2.patlama Allahım sen yardım et
Benimki herşey yolunda giderse 15-20nisan gibi görünüyor canim seninki daha önden maşallah Allahım hayırlı kurtarsinSlm canim senin dogum nezaman sanirim benim ki 7 nisan hayirlisi ile kavussaydik miniklere yarin da kontrolum var
İnsallah canim benimkide 7 nisan dedi ama bi sorun olmazsa 15 ne kdar da beklerz dedi ikizleri erken aliyormus oyuzdenBenimki herşey yolunda giderse 15-20nisan gibi görünüyor canim seninki daha önden maşallah Allahım hayırlı kurtarsin
Evet canim ikizlerde erken riski var mutlaka seninki tam kaç haftalık oldu benim ablam ikizleri 36 haftalikken dogurdu komsumuzda 38 e kadar durdu belli olmuyor anliycan sen herşeye hazırlıklı ol yinede bazen aceleci olabiliyorlar ufakliklarİnsallah canim benimkide 7 nisan dedi ama bi sorun olmazsa 15 ne kdar da beklerz dedi ikizleri erken aliyormus oyuzden
biz henüz tese olmadık. Kayseride mi oturyorsunuz? tese öncesi bir tedavi uyguladınız mı hormon (iğne) yada bitkisel kürler falan. Tese kaç saat sürdü patoloji yapıldı mı? tese v patoloji sonuçlarınız neler acaba? bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz??Merhaba cnm bizimki uretimselmis doktor oylededi tıkanıklık falan yok öyle olsaydı kolaydı sizinki ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?