Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Cnim ben bunu instagramda bi arkadasin başına gelmişti orda okumuştum ilaç başlamış doktor anneye seninki bişey demedi mi

Sağolun kızlar zaten doktorun kendisi doğum hastanesinde başka bi doktora yönlendirdi bi de o görsün dedi yarın ona gidicem. Olmazsa başka bi profesöre daha gitmeyi düşünüyorum. Yönlendirdiği doktor bu konuda uzmanmış o görmeden bişey diyemem dedi o yüzden ilaç falan söylemedi canım. Nasıl teşhis koyacak acaba karından sıvı falan almak gerekir mi ki kafam çok karışık lütfen dua edin de ciddi bişey çıkmasın

Baya ilerlemişin hafta olarak az daha sabır kavuşacaz inş son haftalarda sıkıntılar çok artıyor var olanlar katlanıyor Allah yardımcımız olsun inş
Amin canım tabiki sabrediyoruz senin heycan doruktadir ne güzel senden sonrada doğum sırası bendemi yani baska arkadaşta varmi acaba benle beraber olan yada önce doğum yapacak düşündükçe heycan ve korku sariyor Allah senin yardımcın olsun hayırlı doğumlar hayirli evladın olsun inşallah sağlıklı sıhhatli anali babalı. Senin 33.haftada bebek kaç kiloydu hatirliyormusun

Doktor tansel kaplancanmis canim 13 hucre bulunmus 9 embriyo cikmis

canım 34te giymişim 2118 di 33+1 oluyor heralde gecen hafta 3400du 3600gibi doğar heralde

Biz hiç tup bebeğe bile geçemedik çünkü hiç hücre bulunmadi o yüzden benim için uroloji çok önemli 11 yıldan sonra ilk denememizdi mikro tese oldu ama dedigim gibi hiç hücre çıkmadı

Biz bir yıl olacak azo spermi öğreneli henüz hic tese olmadık. Sizin azo sebebiniz ne acaba

Maşallah canim güzel büyümüş ufaklik bende cuma gittim 32+6 idi kilosu 1870 dedi doktor iyi dedi ama bilmiyorum
İyi tabi takılma ona sağlıkla dünyamıza teşrif etsin nazlı bebekler sonrada alır kilo ki seninki zayıf deil normal ben doktora gidince bebek iyi diyorya dahasını dinleyemiyorum bile mutluluktan eve gelince şu nasılmış bu nasılmış diye eşime soruyorum

Öyle tabi canim nekadar sukretsek az mevlaya sağlıkli elhamdulillah bebeklerimiz emin ol doktorun iyi dedigini duyduktak sonra gerisinde ne söylese hiç duymuyorum eşimde benden heycanli oluyor zaten oda doktorun dediklerini anlamiyor gibi bişey Allahim minnaklarimizi korusun.

Slm canim senin dogum nezaman sanirim benim ki 7 nisan hayirlisi ile kavussaydik miniklere yarin da kontrolum var

İnsallah canim benimkide 7 nisan dedi ama bi sorun olmazsa 15 ne kdar da beklerz dedi ikizleri erken aliyormus oyuzden
Evet canim ikizlerde erken riski var mutlaka seninki tam kaç haftalık oldu benim ablam ikizleri 36 haftalikken dogurdu komsumuzda 38 e kadar durdu belli olmuyor anliycan sen herşeye hazırlıklı ol yinede bazen aceleci olabiliyorlar ufakliklar

Merhaba cnm bizimki uretimselmis doktor oylededi tıkanıklık falan yok öyle olsaydı kolaydı sizinki ne
biz henüz tese olmadık. Kayseride mi oturyorsunuz? tese öncesi bir tedavi uyguladınız mı hormon (iğne) yada bitkisel kürler falan. Tese kaç saat sürdü patoloji yapıldı mı? tese v patoloji sonuçlarınız neler acaba? bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…