- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.881
Cnm biz sivastayiz tedavi öncesi hiç tedavi uygulanmadi önce beni tup bebeğe hazırlar sonra eşimi ameliyat ettiler ameliyat 1 saat falan sürdü ama malesef hiç hücre bulamadiklarını soylediler bize önce testis in birine bakacaklarini soylediler sonra bulamazlarsa diğerine bakacaklarini soylediler ama sadece birine bakilmış çünkü patolojide sadece sol testis yaziyör ameliyattan sonra kesinlikle olmaz sizin çocuğunuz dendi patoloji yapmaya gittiğimiz zamn patoloji sonucunuz iyi altı ay sonra ilaç tedavisi kullandıktan sonra tekrar ameliyat yani ikinci tese kafam çok karışık bu arada sen nerelisinbiz henüz tese olmadık. Kayseride mi oturyorsunuz? tese öncesi bir tedavi uyguladınız mı hormon (iğne) yada bitkisel kürler falan. Tese kaç saat sürdü patoloji yapıldı mı? tese v patoloji sonuçlarınız neler acaba? bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz??
Maşallah her ikinize de bende ikiz bekliom ne güzel 33 haftayı devirmissin inşallah bende o günleri görürüm şimdi biraz agrim vardı doktor iğne verdi haftada bir vurulcm sana da böke oldu mu neler yaptın hamilelikte bana biraz akıl verİnsallah canim benimkide 7 nisan dedi ama bi sorun olmazsa 15 ne kdar da beklerz dedi ikizleri erken aliyormus oyuzden
Evet canimKizlar bu crino jeli nasil kullaniyorsunuz sonuna kadar uceri mi itiyorsunuz?
Demislerdir belki canım da yazayım yinede :) sıkılan kısmını iğneyle delersen içindeki ilaç daha iyi gidiyor yoksa kalıyor içinde. Transferin oldu mu ?Kizlar bu crino jeli nasil kullaniyorsunuz sonuna kadar uceri mi itiyorsunuz?
Yok canim.beklemedeyim iste dayanirsa yavrularim cumartesi falan.Demislerdir belki canım da yazayım yinede :) sıkılan kısmını iğneyle delersen içindeki ilaç daha iyi gidiyor yoksa kalıyor içinde. Transferin oldu mu ?
Tesekkur ederim canmEvet canim
Beklemekte güzel:) kaçıncı gün bugün. Kaç yumurta döllenmiş canım. Hayırlısıyla al gel yavrularını inşallahYok canim.beklemedeyim iste dayanirsa yavrularim cumartesi falan.
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir kokulu akıntı İhmal etme git kendi dr.ne gitmesen bile yakında bir yerde idrar tahlili yaptır.Canlarım birşey soracağım daha dr a gitmeme war şimdiden sorayım dedim bende enfeksiyon war o amenna ama 2gündür akıntım kokuyor ya kendimden tiksiniyorum içimden bir ses bu iyiye işaret değil dior sizce sebep nedir
Teşekkürler cevaplarin için canım. Eğer imkanin varsa patoloji sonucunla birlikte iyi bir erkek infertilite drna gitmeni öneririm bir sürü iyi isim var fakat tedavi edenleri seçmeni tavsiye ederim çünkü yeni tese oldunuz daha. biz mustafa hocaya muayene olduk ama tese moda düşünmüyorum. Teseden önce yüzde kaç sşans vermişti size canımCnm biz sivastayiz tedavi öncesi hiç tedavi uygulanmadi önce beni tup bebeğe hazırlar sonra eşimi ameliyat ettiler ameliyat 1 saat falan sürdü ama malesef hiç hücre bulamadiklarını soylediler bize önce testis in birine bakacaklarini soylediler sonra bulamazlarsa diğerine bakacaklarini soylediler ama sadece birine bakilmış çünkü patolojide sadece sol testis yaziyör ameliyattan sonra kesinlikle olmaz sizin çocuğunuz dendi patoloji yapmaya gittiğimiz zamn patoloji sonucunuz iyi altı ay sonra ilaç tedavisi kullandıktan sonra tekrar ameliyat yani ikinci tese kafam çok karışık bu arada sen nerelisin
Geçmiş olsun canim büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu olarak görünüyor sen yinede doktor işini erkene al birde 2 litreden aşağı su içme çok önemliCanlarım birşey soracağım daha dr a gitmeme war şimdiden sorayım dedim bende enfeksiyon war o amenna ama 2gündür akıntım kokuyor ya kendimden tiksiniyorum içimden bir ses bu iyiye işaret değil dior sizce sebep nedir
Canim unutmuşum doğumdan sonra demişsin birde transfer yapılmış anlamadım kusura bakma unutkanlık hat safhada bendeGünaydın kızlar, doğumdan bu yana 6 ay oldu neredeyse uzun zamandır yazmadım buraya ama hep okumaya çalıştım. Dün Turgut hoca transfer yaptı bana yine dondurulmuş transfer edildi ve bir adet embriyo konuldu. Önce ki gibi yine hiç ilaç kullandırmadan transfer yapıldı. İnşallah güzel haberler veririm size. Sevgiyle kalın
Canım 27 eylülde 25+4 günlük erken doğum yapmıştım ben oğlum 3 gün yaşadı sonra hayatını kaybetti. Doğumdan sonra tekrar Bebek istemeye karar verdik şimdi 2 tane dondurulmuş embriyo vardı dün onlardan birini transfer ettirdikCanim unutmuşum doğumdan sonra demişsin birde transfer yapılmış anlamadım kusura bakma unutkanlık hat safhada bende
Amin insallah canim bugun 2. Gunum iste cumartesiye kadar dayanir insallah yavrularim 5. Gun olurlar iste 5. Gun daha iyi diye biliyorumBeklemekte güzel:) kaçıncı gün bugün. Kaç yumurta döllenmiş canım. Hayırlısıyla al gel yavrularını inşallah
canım hayırlı olsun inşallah Rabbim çektiğin zahmetlere rahmet etsin yavrunu bu sefer sana bağışlasınGünaydın kızlar, doğumdan bu yana 6 ay oldu neredeyse uzun zamandır yazmadım buraya ama hep okumaya çalıştım. Dün Turgut hoca transfer yaptı bana yine dondurulmuş transfer edildi ve bir adet embriyo konuldu. Önce ki gibi yine hiç ilaç kullandırmadan transfer yapıldı. İnşallah güzel haberler veririm size. Sevgiyle kalın
canım bu işin üçü beşi hiç yok yeter ki Rabbim ol desin. benim son iki tedavimde iki adet 5. gün transfer edildi olmadı biçok kişi okudum burda 2. gün embriyosu ile anne olan. inşallah Rabbimin ol dediği kullardansınAmin insallah canim bugun 2. Gunum iste cumartesiye kadar dayanir insallah yavrularim 5. Gun olurlar iste 5. Gun daha iyi diye biliyorum
Allah hayırla sonuçlandırsın inşallahGünaydın kızlar, doğumdan bu yana 6 ay oldu neredeyse uzun zamandır yazmadım buraya ama hep okumaya çalıştım. Dün Turgut hoca transfer yaptı bana yine dondurulmuş transfer edildi ve bir adet embriyo konuldu. Önce ki gibi yine hiç ilaç kullandırmadan transfer yapıldı. İnşallah güzel haberler veririm size. Sevgiyle kalın
Bu ara suyu bıraktım kuzum ya kusmalarım arttı suyu içince daha kötü oluyorum ama dediğin gibi başlıyım bugünGeçmiş olsun canim büyük ihtimal idrar yolu enfeksiyonu olarak görünüyor sen yinede doktor işini erkene al birde 2 litreden aşağı su içme çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?