- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.901
Insallah canım istedigin gibi olur. Benim yavrum 3. gün cok takılma ona yani :))Amin insallah canim bugun 2. Gunum iste cumartesiye kadar dayanir insallah yavrularim 5. Gun olurlar iste 5. Gun daha iyi diye biliyorum
Canım stres yapma benim ki de 3. gündu çok şükür tuttu. 11 tane yumurtadan 3. güne 4 tane dayandı. Iki transfer oldu. 2 si donduruldu. Stres etkiliyor simdiden stres yapma kendini. 5. güne kalmazsa diye 3. gün yapiyorlar dolllenen de az oluncaKizlar bugun acibademden aradilar 3. Gun embriyosu transfer edilecekmis embriyolar geriden geliyormus cok uzuldum agliycam simdi
Kizlar bugun acibademden aradilar 3. Gun embriyosu transfer edilecekmis embriyolar geriden geliyormus cok uzuldum agliycam simdi
Saol.canmCanım stres yapma benim ki de 3. gündu çok şükür tuttu. 11 tane yumurtadan 3. güne 4 tane dayandı. Iki transfer oldu. 2 si donduruldu. Stres etkiliyor simdiden stres yapma kendini. 5. güne kalmazsa diye 3. gün yapiyorlar dolllenen de az olunca
Amin canm saolasnHiç sıkma canını canım inşallah böylesi hayırlıdır da kavuşursun bir an önce yavruna ya da yavrularına. Genelde zaten 3. ve 5. Gün iyi derler hakkında hayırlısı olsun
3 ü 5 i takma önemli olan embriyonun sağlıklı olup sana tutunmasıKizlar bugun acibademden aradilar 3. Gun embriyosu transfer edilecekmis embriyolar geriden geliyormus cok uzuldum agliycam simdi
Saol canm iyi ki varsin3 ü 5 i takma önemli olan embriyonun sağlıklı olup sana tutunması
Amin inşallah Can'ımcanım hayırlı olsun inşallah Rabbim çektiğin zahmetlere rahmet etsin yavrunu bu sefer sana bağışlasın
Hayırlı uğurlu olsun insallah. Darısı bize. Ohh mis gibi kokar simdi o :)) hangi hastanede yapmıştın doğumuMrb kızlar ben doğym yaptım dün sabah 9.00da anestezili sezeryan oldum 9.30da kendime geldim oğlum 2saat tedbir olarak yoğun bakımda kaldı.şimdi evimizdeyiz taburcu olduk sabah doktorumdan hemşirwlwrden çok memnun kaldım bebeğimle dün akşamdan itibaren krndim ilgilendim bebeğim 3850 dogdu 51cm boyu
Amin hepimizin inşallah. Yüzümüz gülsün istiyorum bu sefer. Senin yatış Nasıl gidiyor ? Maşallah 30 ü gördün 40 ı da görürsün inşallahAllah hayırla sonuçlandırsın inşallah
Maşalllah kuzuya. Geçmiş olsun canım sana da. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallahMrb kızlar ben doğym yaptım dün sabah 9.00da anestezili sezeryan oldum 9.30da kendime geldim oğlum 2saat tedbir olarak yoğun bakımda kaldı.şimdi evimizdeyiz taburcu olduk sabah doktorumdan hemşirwlwrden çok memnun kaldım bebeğimle dün akşamdan itibaren krndim ilgilendim bebeğim 3850 dogdu 51cm boyu
Gözün aydin canim allah evladınla güzel günler nasip etsin yavrunun güzel günlerini gostersin.sevindim msj ni okuyunca bende mrk etmiştim dün doğum yaptığını düşünerek .hastaneden ve dr den memnun kalnanda benim için bu kararsizligimda cahit bey için bir artı olduMrb kızlar ben doğym yaptım dün sabah 9.00da anestezili sezeryan oldum 9.30da kendime geldim oğlum 2saat tedbir olarak yoğun bakımda kaldı.şimdi evimizdeyiz taburcu olduk sabah doktorumdan hemşirwlwrden çok memnun kaldım bebeğimle dün akşamdan itibaren krndim ilgilendim bebeğim 3850 dogdu 51cm boyu
Maşallah bebegin kilosu ve boyuda gayet iyiymisMrb kızlar ben doğym yaptım dün sabah 9.00da anestezili sezeryan oldum 9.30da kendime geldim oğlum 2saat tedbir olarak yoğun bakımda kaldı.şimdi evimizdeyiz taburcu olduk sabah doktorumdan hemşirwlwrden çok memnun kaldım bebeğimle dün akşamdan itibaren krndim ilgilendim bebeğim 3850 dogdu 51cm boyu
Canım çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Maşallah neden genelanestezi aldın birde neden kuzum dün oldu birşey mi olduMrb kızlar ben doğym yaptım dün sabah 9.00da anestezili sezeryan oldum 9.30da kendime geldim oğlum 2saat tedbir olarak yoğun bakımda kaldı.şimdi evimizdeyiz taburcu olduk sabah doktorumdan hemşirwlwrden çok memnun kaldım bebeğimle dün akşamdan itibaren krndim ilgilendim bebeğim 3850 dogdu 51cm boyu
Canım çok berbat geçiyor artık çok sıkıldım haftaya salı kontrolümüz war çok merak ediyorumAmin hepimizin inşallah. Yüzümüz gülsün istiyorum bu sefer. Senin yatış Nasıl gidiyor ? Maşallah 30 ü gördün 40 ı da görürsün inşallah
Canim allah anali babali buyutsun insallah darisi başımizaMrb kızlar ben doğym yaptım dün sabah 9.00da anestezili sezeryan oldum 9.30da kendime geldim oğlum 2saat tedbir olarak yoğun bakımda kaldı.şimdi evimizdeyiz taburcu olduk sabah doktorumdan hemşirwlwrden çok memnun kaldım bebeğimle dün akşamdan itibaren krndim ilgilendim bebeğim 3850 dogdu 51cm boyu
Ayy kusura bakma canım hatirladim şimdi dediğim gibi acayip unutkanim.Allahım tamamina erdirsin inşallah burdan güzel haberlerini alalim.zaman ne çabuk geçiyor demek 6 ay olmuş. Allahim bundan sonra başka acı keder göstermesin acini unutturacak hayirli guzel evlat versin tez zamanda.Canım 27 eylülde 25+4 günlük erken doğum yapmıştım ben oğlum 3 gün yaşadı sonra hayatını kaybetti. Doğumdan sonra tekrar Bebek istemeye karar verdik şimdi 2 tane dondurulmuş embriyo vardı dün onlardan birini transfer ettirdik
Bencede başla canim ihmal etmeBu ara suyu bıraktım kuzum ya kusmalarım arttı suyu içince daha kötü oluyorum ama dediğin gibi başlıyım bugün
Hakkinda hayirlisi olur inşallah sonucu kötü olcak diye birşey yok kalbini ferah tut sen.Kizlar bugun acibademden aradilar 3. Gun embriyosu transfer edilecekmis embriyolar geriden geliyormus cok uzuldum agliycam simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?