Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsun insallah senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim darısı başımıza artık

Sorun değil canım unutman gayet normal. Aklımızdan neler uçup gidiyor Zamanla. İnşallah güzel haber verebilirim bakalım Rabbim ne yazdıysa yaşayıp göreceğiz. Pozitif olması biraz içime su serper.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Kizlar transferden sonra progestan igne vermisler arkadasima bulent tirasa gitmisti bende sadece jel var transferden sonra mi yazacak aceba?

Kizlar transferden sonra progestan igne vermisler arkadasima bulent tirasa gitmisti bende sadece jel var transferden sonra mi yazacak aceba?
Progestan iğne vermiyor turgut bey progestanı düşük tehliken yada kanaman olursa verir onun harici kullanmanı gerektirecek bir durum inş olmaz sen ne verildiyse onlar aynı saatte düzenli bir şekilde kullan yeterli canım kafanı karıştırma

Tebrik ederim Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli salih bir evlat olarak yetişip büyümesini nasip etsin inşaallah.

Canım tedavinin hayırlı olsun hayırlı haberlerini alırız insaalh. Senin için hep dua ettim. Benim senden sonra tekrar tutdu bebeğim. 10 hafta kalp atımı durdu. İç kanama gecirmisim kurtajda anlaşıldı. Baya sıkıntı yaşadım. Rabbim kimseye yasatmasin. Ben artık tüp bebek felan dusunmuyoru m. Artık çok Yoruldum bu bebek meselesinden. Sana bol bol dua edeceğim.

Canım teşekkür ediyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize. Kim bilir ummadığın bir Zaman'da gelir belki mucizen pes etmek yok maalesef bu yolda. Hiç gebelik oluşmasa o daha zor olur şimdi en azından gebelik oluşuyor önemli olan devamını getirmek. Duaların için allah razı olsun. İnşallah birbirimizin güzel haberlerini almak nasip olur

Tesekkur ederim.canim.benim iyi ki varsin iyi ki varsiniz

GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM DARISI BİZLERE İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM SENİ ERKEN ÇIKARMIŞLAR BENİM GÖRÜMCEM 3 GÜN YATTI ACIBADEMDE

Canım inşallah sımsıkı tutunurlar havuç ananas ye çok fazla hareket etme birde bol dua Allah gönlüne göre versin inşallah

Hayırlı olsun bebegin :)) ananas ve kabak çekirdeği ye bol bol. Tutunmaya yardımcı oluyormus. Stres yapma tutacagina inan. Meryem suresi oku muhakkak günlük. Egilme uzanma iş yapma uzan dinlen. Keyif yap :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…