- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.921
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsun insallah senin ve bebeğinin iyi olmasına çok sevindim darısı başımıza artıkMrb kızlar ben doğym yaptım dün sabah 9.00da anestezili sezeryan oldum 9.30da kendime geldim oğlum 2saat tedbir olarak yoğun bakımda kaldı.şimdi evimizdeyiz taburcu olduk sabah doktorumdan hemşirwlwrden çok memnun kaldım bebeğimle dün akşamdan itibaren krndim ilgilendim bebeğim 3850 dogdu 51cm boyu
Sorun değil canım unutman gayet normal. Aklımızdan neler uçup gidiyor Zamanla. İnşallah güzel haber verebilirim bakalım Rabbim ne yazdıysa yaşayıp göreceğiz. Pozitif olması biraz içime su serper.Ayy kusura bakma canım hatirladim şimdi dediğim gibi acayip unutkanim.Allahım tamamina erdirsin inşallah burdan güzel haberlerini alalim.zaman ne çabuk geçiyor demek 6 ay olmuş. Allahim bundan sonra başka acı keder göstermesin acini unutturacak hayirli guzel evlat versin tez zamanda.
Bencede başla canim ihmal etme
Progestan iğne vermiyor turgut bey progestanı düşük tehliken yada kanaman olursa verir onun harici kullanmanı gerektirecek bir durum inş olmaz sen ne verildiyse onlar aynı saatte düzenli bir şekilde kullan yeterli canım kafanı karıştırmaKizlar transferden sonra progestan igne vermisler arkadasima bulent tirasa gitmisti bende sadece jel var transferden sonra mi yazacak aceba?
Tebrik ederim Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli salih bir evlat olarak yetişip büyümesini nasip etsin inşaallah.Mrb kızlar ben doğym yaptım dün sabah 9.00da anestezili sezeryan oldum 9.30da kendime geldim oğlum 2saat tedbir olarak yoğun bakımda kaldı.şimdi evimizdeyiz taburcu olduk sabah doktorumdan hemşirwlwrden çok memnun kaldım bebeğimle dün akşamdan itibaren krndim ilgilendim bebeğim 3850 dogdu 51cm boyu
Canım tedavinin hayırlı olsun hayırlı haberlerini alırız insaalh. Senin için hep dua ettim. Benim senden sonra tekrar tutdu bebeğim. 10 hafta kalp atımı durdu. İç kanama gecirmisim kurtajda anlaşıldı. Baya sıkıntı yaşadım. Rabbim kimseye yasatmasin. Ben artık tüp bebek felan dusunmuyoru m. Artık çok Yoruldum bu bebek meselesinden. Sana bol bol dua edeceğim.Canım 27 eylülde 25+4 günlük erken doğum yapmıştım ben oğlum 3 gün yaşadı sonra hayatını kaybetti. Doğumdan sonra tekrar Bebek istemeye karar verdik şimdi 2 tane dondurulmuş embriyo vardı dün onlardan birini transfer ettirdik
Canım teşekkür ediyorum Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize. Kim bilir ummadığın bir Zaman'da gelir belki mucizen pes etmek yok maalesef bu yolda. Hiç gebelik oluşmasa o daha zor olur şimdi en azından gebelik oluşuyor önemli olan devamını getirmek. Duaların için allah razı olsun. İnşallah birbirimizin güzel haberlerini almak nasip olurCanım tedavinin hayırlı olsun hayırlı haberlerini alırız insaalh. Senin için hep dua ettim. Benim senden sonra tekrar tutdu bebeğim. 10 hafta kalp atımı durdu. İç kanama gecirmisim kurtajda anlaşıldı. Baya sıkıntı yaşadım. Rabbim kimseye yasatmasin. Ben artık tüp bebek felan dusunmuyoru m. Artık çok Yoruldum bu bebek meselesinden. Sana bol bol dua edeceğim.
Tesekkur ederim.canim.benim iyi ki varsin iyi ki varsinizProgestan iğne vermiyor turgut bey progestanı düşük tehliken yada kanaman olursa verir onun harici kullanmanı gerektirecek bir durum inş olmaz sen ne verildiyse onlar aynı saatte düzenli bir şekilde kullan yeterli canım kafanı karıştırma
Nedemek canım her zamanTesekkur ederim.canim.benim iyi ki varsin iyi ki varsiniz
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM DARISI BİZLERE İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM SENİ ERKEN ÇIKARMIŞLAR BENİM GÖRÜMCEM 3 GÜN YATTI ACIBADEMDEMrb kızlar ben doğym yaptım dün sabah 9.00da anestezili sezeryan oldum 9.30da kendime geldim oğlum 2saat tedbir olarak yoğun bakımda kaldı.şimdi evimizdeyiz taburcu olduk sabah doktorumdan hemşirwlwrden çok memnun kaldım bebeğimle dün akşamdan itibaren krndim ilgilendim bebeğim 3850 dogdu 51cm boyu
Canım inşallah sımsıkı tutunurlar havuç ananas ye çok fazla hareket etme birde bol dua Allah gönlüne göre versin inşallahKizlaar bugün yavrularimi aldim 3. Gun C/B kalite yazoyor icime hic sinmedi ama rabbimden umut kesilmez. 1.5 saatlik yolculuktan sonra evde yatiyorum. Hemşire lere gore sadece cinsel iliski ve spor yasak. Sizce neler yapmalym ve yapmamaliym? Hamile kizlarr dua edin nolur
NASILSIN ARKADAŞIM NASIL GİDİYOR HAMİLELİK FINDIK KIZIN NASILCanım inşallah sımsıkı tutunurlar havuç ananas ye çok fazla hareket etme birde bol dua Allah gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı olsun bebegin :)) ananas ve kabak çekirdeği ye bol bol. Tutunmaya yardımcı oluyormus. Stres yapma tutacagina inan. Meryem suresi oku muhakkak günlük. Egilme uzanma iş yapma uzan dinlen. Keyif yap :))Kizlaar bugün yavrularimi aldim 3. Gun C/B kalite yazoyor icime hic sinmedi ama rabbimden umut kesilmez. 1.5 saatlik yolculuktan sonra evde yatiyorum. Hemşire lere gore sadece cinsel iliski ve spor yasak. Sizce neler yapmalym ve yapmamaliym? Hamile kizlarr dua edin nolur
Kizlaar bugün yavrularimi aldim 3. Gun C/B kalite yazoyor icime hic sinmedi ama rabbimden umut kesilmez. 1.5 saatlik yolculuktan sonra evde yatiyorum. Hemşire lere gore sadece cinsel iliski ve spor yasak. Sizce neler yapmalym ve yapmamaliym? Hamile kizlarr dua edin nolur[
ARKADAŞIM RABBİMDEN UMUDUNU SAKIN KESME BİLİYORUM BEKLEMEK ÇOK ZOR BİR SÜREÇ AMA RABBİM DAHA İYİ BİLİR İNAN BEN 3 TÜP BEBEK YAPTIRDIM OLMADI VE 4.TÜP BEBEĞE HAZIRLANIYORDUK HEM MADDİ HEM MANEVİ AMA RABBİM ÖYLE BÜYÜKKİ KENDİLİĞİMDEN HAMİLE KALDIM SABIR BEBİŞLERE İYİ BAK TEDBİR SENDEN TAKDİR RABBİMDEN
Canım migren var bende epidural ve spinal çok zorlarmış sezeryan için belirlediğimiz tarih buydu çok şükür her şey yolunda gittiCanım çok mutlu oldum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Maşallah neden genelanestezi aldın birde neden kuzum dün oldu birşey mi oldu
Canım inan bende meraklardayım nazlı kızım ne alemde diye yatış dewam sen napıosun cnm nasıl gidiyoNASILSIN ARKADAŞIM NASIL GİDİYOR HAMİLELİK FINDIK KIZIN NASIL
Çok sewindim canım Allah çocuğunuzla birlikte yuwanızın huzurunu arttırsın hemen ayaklanabildin mi dikişlerden dolayıCanım migren var bende epidural ve spinal çok zorlarmış sezeryan için belirlediğimiz tarih buydu çok şükür her şey yolunda gitti
Canım ben duş almamıştım taki tuttuğunu öğrendim 5.gün 3dk girdim çıktımAllah razi olsun kizlar sizden ne zaman dus.almaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?