- 15 Nisan 2014
- 837
- 517
- 83
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #17.941
BENDE İYİM ARKADAŞIM ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNÜMÜZE ANNE KIZ BÜYÜYORUZ SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM EVLAT İSTEYEN BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE DE TEZ ZAMANDA ALLAHIM ONLARADA NASİP ETSİN İNŞALLAHCanım inan bende meraklardayım nazlı kızım ne alemde diye yatış dewam sen napıosun cnm nasıl gidiyo
Transferin hayırlı olsun canim herşey guzel olcak Allahın izniyle duş alma hemen bir hafta gecsin bence bol su iç çerez ye iki gun yat ama iki günden sonra evin içinde beşer onar dkka saat başı yürü çok haraketsiz kalma benim tavsiyelerim bunlar.Allah razi olsun kizlar sizden ne zaman dus.almaliyim?
Cok saol canm benmTransferin hayırlı olsun canim herşey guzel olcak Allahın izniyle duş alma hemen bir hafta gecsin bence bol su iç çerez ye iki gun yat ama iki günden sonra evin içinde beşer onar dkka saat başı yürü çok haraketsiz kalma benim tavsiyelerim bunlar.
Saol canm benmCanım ben duş almamıştım taki tuttuğunu öğrendim 5.gün 3dk girdim çıktım
Amin inşallah canımBENDE İYİM ARKADAŞIM ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNÜMÜZE ANNE KIZ BÜYÜYORUZ SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM EVLAT İSTEYEN BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE DE TEZ ZAMANDA ALLAHIM ONLARADA NASİP ETSİN İNŞALLAH
Ayaklandım akşama bebeğime kendim bakmaya başladımÇok sewindim canım Allah çocuğunuzla birlikte yuwanızın huzurunu arttırsın hemen ayaklanabildin mi dikişlerden dolayı
Kusura bakma cnm çok soru sordumAyaklandım akşama bebeğime kendim bakmaya başladım
Allah razi olsun kizlar sizden ne zaman dus.almaliyim?
Insallah canim cok saol dua et olur mu merve kardesin icinHadi hayırlı olsun canım. Ben iki gün sonra aldım duşumu. Valla çok yatarsan daha çok yorulursun. Arada evde dolaşmaya çalışabilirsin.burdan okuduğun gibi aynı şeyleri yaptım.Bol bol ceviz fındık badem tükettim ben. Bide ananas ve kabak çekirdeği. Yağlı ve bharatlı yiyecekler tüketme bence. Kola kahve çay uzak durman gereken şeyler. İnşallah her şey güzel olacak senin için
canımmmm yol arkadaşım benim çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda iyilikler versin hem sana hem bebişlerine sağlıkla büyüsünler inşallah. inşallah tüm gördüğün zorluklar bitmiş olsun bundan sonra güzel günler sizin olsun dualarımdasın canımKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Rabbim yar ve yardimcin olsun. Cabucak iyilesip eve donersiniz.insallahKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle senin ve bebişlerin iyi olmalarına sewindim herşey daha da çok yoluna girecekKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
İnşallah yavruları n en kisa zamanda kuvezden çıkar. Allah analı babali buyutsun,güzel günlerini gostersinKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canim hayırlı olsun çok sevindim Rabbim gününü göstersin evladının inşallah.Ayaklandım akşama bebeğime kendim bakmaya başladım
Yok canım ne demek sende 31olmuşum çok sevindim ya iyi gidiyorsun maşşaallahKusura bakma cnm çok soru sordum
Kız bebişler yayılır erkek bebişler top gibi önde durur eskiden ultrason mu vardı sekerim annem ben dogmadan herşeyimi pembe yapmış karnı çıkmadığındanEki Görüntüle 1798256 Kızlar terliğimle tacımı ayrıca biberonumuzun kapağınıda kendimiz süsledik el emeği ile birşeyler yapmak çok güzel fakat benim göbeğim sizce neden yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?