Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Bnz canım merhaba nasılsın? Hamislik nasıl gidiyor ne kadar oldunuz prensesle? Biz fena değiliz biraz dinlenmemiz gerekiyor buyuyoruz çok şükür teyzesi
ÇOK ARKADAŞIM BU GÜNÜME ANNE KIZ İYİZ BENİMDE KIZIMIN EŞİ ÖNDE O YÜZDEN BIRAZ DAHA DİKKAT ETMEM GEREKİYOR 29 HAFTALIK OLDUK ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNÜMÜZE SEN NASILSIN NASIL GEÇİYOR GÜNÜNÜZ

Eki Görüntüle 1798256 Kızlar terliğimle tacımı ayrıca biberonumuzun kapağınıda kendimiz süsledik el emeği ile birşeyler yapmak çok güzel fakat benim göbeğim sizce neden yok
BENİM GÖBEKDE AYNI ARKADAŞIM KİMİ DİYOR DOĞUMUN YAKIN MI KİMİ DİYOR AY HAMİLEMİSİN BEBİŞLER SAĞLIKLI OLSUNDA OLMASIN KARNIMIZ TAKILMA KIZ ÇOÇUĞU KALÇA BÜYÜYOR BENCE KARIN DEĞİL

BENİM GÖBEKDE AYNI ARKADAŞIM KİMİ DİYOR DOĞUMUN YAKIN MI KİMİ DİYOR AY HAMİLEMİSİN BEBİŞLER SAĞLIKLI OLSUNDA OLMASIN KARNIMIZ TAKILMA KIZ ÇOÇUĞU KALÇA BÜYÜYOR BENCE KARIN DEĞİL
Kalçam 10katı büyüdü maşallah zaten büyüktü şimdi totodan ibaretim

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm bugun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Ayy canim hem çok geçmiş olsun hemde Allah anali babali sağlıkla yavrularini buyutmeyi nasip etsin inşallah hep beraber hastaneden de çıkarsınız ama ayrıntıları çok merak ettim iyi olunca mutlaka yaz olurmu Allah a emanet olun.

Çok hoş olmuş Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah benimde karnim baya büyüdü önden gidiyor kişiden kişiye değişiyor hamilelik yavrularimizi hayirlica kucagimiza almayi nasip etsin mevlam.

Kızlar şeker yükleme yaptırmis miydiniz.ben bugün yaptırdım 50mg biraz yüksek çıktı. 100mg yaptirmam gerekiyor. Umarim onda şekerim düşük çıkar. Bilgisi olan var mı. Yüksek çıkınca ne yapılıyor

ARKADAŞIM BEN ÖZGE HANIMA SÖYLEDİM TOKLUK ŞEKERİNE BAKTIM BEN GAYET GÜZEL YAPMAMIZA GEREK YOK DEDİ YAPMADI

Çok hoş olmuş Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah benimde karnim baya büyüdü önden gidiyor kişiden kişiye değişiyor hamilelik yavrularimizi hayirlica kucagimiza almayi nasip etsin mevlam.
AMİN CANIM SAĞLIKLA DOĞSUNLARDA BEN ÖYLE KARNI BÜYÜK OLANLARA HAYRANIM SANKİ BASKETBOL TOPU KOYMUŞSUN GİBİ DURUYOR BENİM KARNIM İSE DAHA FUTBOL TOPU GİBİ DURUYOR

Canım ben hiç yaptırmak istemedim ama cahit bey tokluk şekerine baktırdı oda kilo fazlalığımdan dolayı 50mg hiçbişey çıkmadı

Canı ne zaman isterse senin kaçıncı gün oldu transferinin
3. Gun oldu canm 5. Gune riske atmak istemiyorum dedi embriyolog. Insallah tutunur bana yavrularim.cok uzuldum agladim 3. Gun olunca ama yapacak bisey yok. Surekli oksuruk hapsurma geliyo aksi gibi. Jelden sonra 10 dk dolasyrm sonra genelde uzanyrm henüz dus bile almadm umarim yanlis bisey yapmiyrmdur

Yok yok transferden sonra kaç gün geçti canım ben de aynen senin gibi yaptım jel sonrası yürüdüm onun harici hep dinlendim ve duş almadım herşey minnoşlar için ama bu herkesden herkese değişiyor

AMİN CANIM SAĞLIKLA DOĞSUNLARDA BEN ÖYLE KARNI BÜYÜK OLANLARA HAYRANIM SANKİ BASKETBOL TOPU KOYMUŞSUN GİBİ DURUYOR BENİM KARNIM İSE DAHA FUTBOL TOPU GİBİ DURUYOR
Benim karnım yok işin kötü tarafı sadece mide kısmım şişiyor midemle karın tarafım birleşemiyor

Yok yok transferden sonra kaç gün geçti canım ben de aynen senin gibi yaptım jel sonrası yürüdüm onun harici hep dinlendim ve duş almadım herşey minnoşlar için ama bu herkesden herkese değişiyor
Persembe oldu canm transferim cuma test yaptiraym mi? Cok korkuyrm.negatif cikmasindan annemler burda cuma onlari gonderip hastaneye gideym diyorum. Bi yandan da gitme zaten tutmamistir diyorum

Persembe oldu canm transferim cuma test yaptiraym mi? Cok korkuyrm.negatif cikmasindan annemler burda cuma onlari gonderip hastaneye gideym diyorum. Bi yandan da gitme zaten tutmamistir diyorum
Hiç ööyyle test için gitme yaparsan ewde al yap 12.gün gidersin yada sana kaçıncı gün test yaptır dedilerse o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…