Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Persembe oldu canm transferim cuma test yaptiraym mi? Cok korkuyrm.negatif cikmasindan annemler burda cuma onlari gonderip hastaneye gideym diyorum. Bi yandan da gitme zaten tutmamistir diyorum
Salı günü de bana transfer yapıldı 5. Gün dondurulmuş embriyoydu. Test yapmak için sabırsızlanıyorum bende. Bana da 12. Gün yap dediler ama o kadar duramam herhalde. Öncekinde transfer günü dahil 7. Gün test yapmıştım evde çookk silik çıkmıştı. 10. Gün kan vermiştim 47.8 çıkmıştı değerim

Ay ne guzel dayanmis ve dondurulmus seninkiler daha.once derken dusuk mu yasadn

Umutsuz olma benimde 3.gün embriyosu bende 5.gün olmadı diye biraz üzülmus tüm. Allah kısmet ederse 3.günde tutuyor 5.günde.

KIZLAR YA BEN HAMİLELİĞİM BAŞINDA HİÇ AĞLAMAK GELMEZDİ AMA ŞİMDİ İNANIN OTURUP HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAYASIM VAR ANLATAM EŞİMİN EN KÜÇÜK KELİMESİNE AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDEN DAYANAMIYORUM

Bu aralar ağlama hissi bende de var.bende başlarda pek bir duygusal lik yasamadim.belki bu haftalarda oluyordur.çünkü haftalarimyz yakın seninle

Bu aralar ağlama hissi bende de var.bende başlarda pek bir duygusal lik yasamadim.belki bu haftalarda oluyordur.çünkü haftalarimyz yakın seninle
OLABİLİR CANIM BİRDEN SİNİR GELİYOR AĞLAMAK ÇOK DEGİŞİK DUYGULARMIŞ YENİ ANLADIM KAÇ AYDAN SONRA

Ben yaptırdım iyi çıkmıştı yüksek çıkarsa da diyet veriyorlar canim bişey yok yani

Yanlış bişey yapmiyorsun canim benimde 3.gün embriyosuydu vede işlem esnasinda birsürü de aksilik yasamistim hic umudum yoktu o gün cokta moralim bozuktu hastaneden ayrildigimda ama nasipmis oldu

Ay ne guzel dayanmis ve dondurulmus seninkiler daha.once derken dusuk mu yasadn
2015 nisan da dondurulmuş transferi yapıldı canım bana 25+4 te erken doğumla kaybettim 6 ay oldu işte. Ancak şimdi cesaret edebildim yeni bir gebelik için. 1 tane embriyo transfer edildi bana rahim ağzı yetmezliği olduğu için. Şansım %50 düştü ama nasip bakalım ne olacak. Önce ki gebeliğimde de hiç belirti vs yoktu merakla bekliyorum şimdilik. Güzel haberler veririz inşallah

Yanlış bişey yapmiyorsun canim benimde 3.gün embriyosuydu vede işlem esnasinda birsürü de aksilik yasamistim hic umudum yoktu o gün cokta moralim bozuktu hastaneden ayrildigimda ama nasipmis oldu
Saol canim.tesekkur ederim.insallah benim yavrularim da bana simsiki tutunur

Insallah bu ayin hamileleri de biz oluruz. Gerci benim.icimde hicbir his yok tuttuguna dair kimisi diyor hissettim tutacagini diye ama...

Insallah bu ayin hamileleri de biz oluruz. Gerci benim.icimde hicbir his yok tuttuguna dair kimisi diyor hissettim tutacagini diye ama...
Senin ilk tüp bebek denemen mi ? Kaç yıllık evlisin hiç doğum yokmu sebep ne bahsetsene biraz. Benim 3. Denemem bu ilki geçen yıl 20 martta transfer oldu iki adet tutmadı. 4 tane dondurduk. İlk denemeden 1 ay sonra 2. Transferim oldu dondurulmuşlarsa o tuttu maalesef onu da 25+4 te erken doğumla kaybettim. Birde bu oldu işte 15 martta. Geçen yıl yumurtalarımın toplandığı gün 3. Transferim oldu. Bir yıl önce veridiğimiz yumurta ve spermleri bir yıl sonra geri aldık :) tüp bebek denemeden önce benim 2 defa kimyasal gebeliğim oldu kendiliğinden. Daha fazla beklememek için tüp bebeğe karar verdik ama Sonrası ne olacak nasıl olacak bilmiyoruz. Dediğin gibi bu ayın hamileleri biz oluruz inşallah.

Ay o bende sürekli wardı canım halada var ağlarkende kendime kızıyorum

Canım bu arada 12yada13.haftanda mutlaka önlem smaçlı serklaj yaptır

3 yillik evliyim canm 1.5 yil istemedik salak gibi sonra da bu ocak ayinda tugut beye gitiik asilama yapalim.diye turgut bey de esimde morfoloji sifir oldugunu tup bebegn olacagini soyledi iste 28 yasndaym ilk denemem insallah yavrularm bana tutunur hamile kalirim

Canım bu arada 12yada13.haftanda mutlaka önlem smaçlı serklaj yaptır
İnşallah pozitif sonuç alırsak canım 3 doktorda kesinlikle serklaj yapılması gerektiğini söyledi. Dr lar demese bile ben kesinlikle serklaj taraftarıyım kayseriye gelip annemde kalacağım bulunduğum yerde bakacak kimsem yok. Heyet raporuyla falan idare edicez artık. Ama yatma işi beni çok düşündürüyor zor olacak gibi. Senden tavsiyeleri alırım o zamana gelebilirsem inşallah

Aynen bende senin gibi 1.5 yıl istemedim sanki hemen olacakmış gibi. 3.5 yıllık evliyim bende. Şimdiki aklım olsa böyle uğraşacağımızı bilsem hiç beklemezdim diyorum. Hatta eşime diyorum ki biz üniversitede tanışıp 6 yıl birliktelik sonrası evlendik. Üniversitede başlasaymışız anca olurdu şimdiye kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…