- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.001
Canım belirti arayip da boş yere kendini üzme yaa. Ben yirmi dört haftalik olup da hareketlerini hissetmeye başlayıncaya kadar en ufak bi belirti görmedim. Ağrı bulantı batma hiçbir şey. Hatta beş haftalik olmuştum idrar tahlili bile tek çizgi gösterdi.KIZLAR BUGÜN TRANSFERİMĞN 3.GUNU VE HİÇBİR BELİRTİM YOK KASIK AĞRIM VARDI O BİLE GEÇTİ SABAH KALKTIM AĞLAMA KRİZİNE GİRECEKTİM
Ilk gunden beri tutmayacak gibi hissedyrm ama sen de mi turgut beyde tedavi oldun? Sizde sorun neydiCanım belirti arayip da boş yere kendini üzme yaa. Ben yirmi dört haftalik olup da hareketlerini hissetmeye başlayıncaya kadar en ufak bi belirti görmedim. Ağrı bulantı batma hiçbir şey. Hatta beş haftalik olmuştum idrar tahlili bile tek çizgi gösterdi.
Evet ben de Turgut beyin hastasıyım. Bize de sebepsiz infertilite denildi. Yumurta rezervi de azmış. İsterseniz tedavi süreci başlatalim dedi Turgut bey. Biz de il dışından geldiğimiz için git gel uğraşmayalim diye direk tüp bebek yaptırdık. Kendini hiçbir şeye şartlandırma ama moral çok önemli. İyi düşün iyi olsun.Ilk gunden beri tutmayacak gibi hissedyrm ama sen de mi turgut beyde tedavi oldun? Sizde sorun neydi
Çok teşekkür ederim canımEvet ben de Turgut beyin hastasıyım. Bize de sebepsiz infertilite denildi. Yumurta rezervi de azmış. İsterseniz tedavi süreci başlatalim dedi Turgut bey. Biz de il dışından geldiğimiz için git gel uğraşmayalim diye direk tüp bebek yaptırdık. Kendini hiçbir şeye şartlandırma ama moral çok önemli. İyi düşün iyi olsun.
İnşallah canımİnşallah pozitif sonuç alırsak canım 3 doktorda kesinlikle serklaj yapılması gerektiğini söyledi. Dr lar demese bile ben kesinlikle serklaj taraftarıyım kayseriye gelip annemde kalacağım bulunduğum yerde bakacak kimsem yok. Heyet raporuyla falan idare edicez artık. Ama yatma işi beni çok düşündürüyor zor olacak gibi. Senden tavsiyeleri alırım o zamana gelebilirsem inşallah
Canım belirti arama çünkü öyle birşey yok kendini strese sokuyosunKIZLAR BUGÜN TRANSFERİMĞN 3.GUNU VE HİÇBİR BELİRTİM YOK KASIK AĞRIM VARDI O BİLE GEÇTİ SABAH KALKTIM AĞLAMA KRİZİNE GİRECEKTİM
Kasiklarinda ki ağrı yumurta toplamadan kaynaklı. Transferden sonra ilk 2 gün kasik ağrım oldu onun dışında hiç birşey yasamadim. Ne göğüs hassasiyeti. Zaten bu donemde ki hissedilen ilac etkisi oluyormus bunyen dayanikliysa onu da hissetmiyorsun. Sen simdiden karnını sev ki yavrularinda mucadele etsin :))Stres en önemli farktorKIZLAR BUGÜN TRANSFERİMĞN 3.GUNU VE HİÇBİR BELİRTİM YOK KASIK AĞRIM VARDI O BİLE GEÇTİ SABAH KALKTIM AĞLAMA KRİZİNE GİRECEKTİM
Saol canm.cok tesekkur ederimKasiklarinda ki ağrı yumurta toplamadan kaynaklı. Transferden sonra ilk 2 gün kasik ağrım oldu onun dışında hiç birşey yasamadim. Ne göğüs hassasiyeti. Zaten bu donemde ki hissedilen ilac etkisi oluyormus bunyen dayanikliysa onu da hissetmiyorsun. Sen simdiden karnını sev ki yavrularinda mucadele etsin :))Stres en önemli farktor
Bizde iyiyiz çok şükür canım genelde dinleniyorum benimde bebeğin eşi doğum kanalına yerleşmiş yukarı çıkmamıştır plesenta previa teşhisi konuldu o yüzden çok yormamam gerekiyor kendimi bu güne de çok şükür yeterki sağlıkla alalim bebislerimizi. Çok öpüyoruz sizi teyzesiÇOK ARKADAŞIM BU GÜNÜME ANNE KIZ İYİZ BENİMDE KIZIMIN EŞİ ÖNDE O YÜZDEN BIRAZ DAHA DİKKAT ETMEM GEREKİYOR 29 HAFTALIK OLDUK ÇOK ŞÜKÜR BU GÜNÜMÜZE SEN NASILSIN NASIL GEÇİYOR GÜNÜNÜZ
Kız canım benimki de :)UMUTCUGUM SENİN BEBİŞİN CİNSİYETİ NEYDİ İNAN UNUTTUM BEN
OLSUN KIZ ERKEK FARKETMEZ YETERKİ SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALALIM DA PRENSESLERİMİZİ BENİMDE BEBEĞİMİN EŞİ ÖNDE İNŞALLAH 32.HAFTAYA KADAR YUKARI ÇEKİLMESİNİ BEKLİYORUZ YOKSA SEZERYAN OLACAK DOĞUMUM BENDE HAFTA DA BİR İĞNE VURULUYORUM DİKKAT EDİYORUM SENİN GİBİKız canım benimki de :)
Anlaşıldı bu kız çocukları çok sıkıntılıKız canım benimki de :)
Hayırlı olsun takılma kalitesine benimkide üçüncü gündü şimdi doğduda karşımda seninde tutar inşInsallah tutunur bebeklerim bana canim. Kalitesi nasildi ? Abc ne yazyr
Insallah canim.rabbim tum.isteyenlere versin icinde bana da sen logusasin senin dualarin cok makbul dua et olur mu bize.. yavrunu saglicakla buyutursun insallahHayırlı olsun takılma kalitesine benimkide üçüncü gündü şimdi doğduda karşımda seninde tutar inş
benbyapturmıştım ilkinde yüksek çıktı ikincide 100 mg onu yaptırdım pişman oldum normal çıktı ikinci uzun sürüryor ben açlıktan kötüleştim ama insan yinede yaptırıyorKızlar şeker yükleme yaptırmis miydiniz.ben bugün yaptırdım 50mg biraz yüksek çıktı. 100mg yaptirmam gerekiyor. Umarim onda şekerim düşük çıkar. Bilgisi olan var mı. Yüksek çıkınca ne yapılıyor
Öyle sanmayın biliyosun benimki erkek bizimkide sıkıntıli geçiyor anlicaniz normal bir hamilelik kalmadı canim.Anlaşıldı bu kız çocukları çok sıkıntılı
Genelde canım duyduğum dışarda da hep kız çocukları ama sonuna kadar katılıyorum annem bana hamileyken ordan oraya atlardım diye anlatıyo ama şimdi öylemi hamile diye duyuyosun sonra sıkıntısını haber alıyosun Allah hepimizin yardımcısı olsunÖyle sanmayın biliyosun benimki erkek bizimkide sıkıntıli geçiyor anlicaniz normal bir hamilelik kalmadı canim.
Ne iğnesi vuruluyorsun canım? Ben günde 2 progestan tablet içiyorum bide kan pihtilasmasi olduğu için her gün cleaxan iğne oluyorum.OLSUN KIZ ERKEK FARKETMEZ YETERKİ SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALALIM DA PRENSESLERİMİZİ BENİMDE BEBEĞİMİN EŞİ ÖNDE İNŞALLAH 32.HAFTAYA KADAR YUKARI ÇEKİLMESİNİ BEKLİYORUZ YOKSA SEZERYAN OLACAK DOĞUMUM BENDE HAFTA DA BİR İĞNE VURULUYORUM DİKKAT EDİYORUM SENİN GİBİ
Valla hiç bilmiyorum canım sağlıkla alalım da kucagimiza totolarinı ısırırız bu yaramazliklari içinAnlaşıldı bu kız çocukları çok sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?