Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

KIZLAR BUGÜN TRANSFERİMĞN 3.GUNU VE HİÇBİR BELİRTİM YOK KASIK AĞRIM VARDI O BİLE GEÇTİ SABAH KALKTIM AĞLAMA KRİZİNE GİRECEKTİM

KIZLAR BUGÜN TRANSFERİMĞN 3.GUNU VE HİÇBİR BELİRTİM YOK KASIK AĞRIM VARDI O BİLE GEÇTİ SABAH KALKTIM AĞLAMA KRİZİNE GİRECEKTİM
Canım belirti arayip da boş yere kendini üzme yaa. Ben yirmi dört haftalik olup da hareketlerini hissetmeye başlayıncaya kadar en ufak bi belirti görmedim. Ağrı bulantı batma hiçbir şey. Hatta beş haftalik olmuştum idrar tahlili bile tek çizgi gösterdi.

Ilk gunden beri tutmayacak gibi hissedyrm ama sen de mi turgut beyde tedavi oldun? Sizde sorun neydi

Ilk gunden beri tutmayacak gibi hissedyrm ama sen de mi turgut beyde tedavi oldun? Sizde sorun neydi
Evet ben de Turgut beyin hastasıyım. Bize de sebepsiz infertilite denildi. Yumurta rezervi de azmış. İsterseniz tedavi süreci başlatalim dedi Turgut bey. Biz de il dışından geldiğimiz için git gel uğraşmayalim diye direk tüp bebek yaptırdık. Kendini hiçbir şeye şartlandırma ama moral çok önemli. İyi düşün iyi olsun.

Çok teşekkür ederim canım

İnşallah canım

Kasiklarinda ki ağrı yumurta toplamadan kaynaklı. Transferden sonra ilk 2 gün kasik ağrım oldu onun dışında hiç birşey yasamadim. Ne göğüs hassasiyeti. Zaten bu donemde ki hissedilen ilac etkisi oluyormus bunyen dayanikliysa onu da hissetmiyorsun. Sen simdiden karnını sev ki yavrularinda mucadele etsin :))Stres en önemli farktor

Saol canm.cok tesekkur ederim

Bizde iyiyiz çok şükür canım genelde dinleniyorum benimde bebeğin eşi doğum kanalına yerleşmiş yukarı çıkmamıştır plesenta previa teşhisi konuldu o yüzden çok yormamam gerekiyor kendimi bu güne de çok şükür yeterki sağlıkla alalim bebislerimizi. Çok öpüyoruz sizi teyzesi

Kız canım benimki de :)
OLSUN KIZ ERKEK FARKETMEZ YETERKİ SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALALIM DA PRENSESLERİMİZİ BENİMDE BEBEĞİMİN EŞİ ÖNDE İNŞALLAH 32.HAFTAYA KADAR YUKARI ÇEKİLMESİNİ BEKLİYORUZ YOKSA SEZERYAN OLACAK DOĞUMUM BENDE HAFTA DA BİR İĞNE VURULUYORUM DİKKAT EDİYORUM SENİN GİBİ

Hayırlı olsun takılma kalitesine benimkide üçüncü gündü şimdi doğduda karşımda seninde tutar inş
Insallah canim.rabbim tum.isteyenlere versin icinde bana da sen logusasin senin dualarin cok makbul dua et olur mu bize.. yavrunu saglicakla buyutursun insallah

benbyapturmıştım ilkinde yüksek çıktı ikincide 100 mg onu yaptırdım pişman oldum normal çıktı ikinci uzun sürüryor ben açlıktan kötüleştim ama insan yinede yaptırıyor

Öyle sanmayın biliyosun benimki erkek bizimkide sıkıntıli geçiyor anlicaniz normal bir hamilelik kalmadı canim.
Genelde canım duyduğum dışarda da hep kız çocukları ama sonuna kadar katılıyorum annem bana hamileyken ordan oraya atlardım diye anlatıyo ama şimdi öylemi hamile diye duyuyosun sonra sıkıntısını haber alıyosun Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ne iğnesi vuruluyorsun canım? Ben günde 2 progestan tablet içiyorum bide kan pihtilasmasi olduğu için her gün cleaxan iğne oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…