Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

benbyapturmıştım ilkinde yüksek çıktı ikincide 100 mg onu yaptırdım pişman oldum normal çıktı ikinci uzun sürüryor ben açlıktan kötüleştim ama insan yinede yaptırıyor
Cnm bende yaptidim ikinci yükleme yi.şükür o normal cikti.ikinci uzun sürüyor yarım günüm hastanede geçti. Cnm sen nasılsın ağrın vs var mı bebiş imi z nasıl sakin mi sürekli ağlıyor maşallah bir haftalij oldunuz

AMİN ARKADAŞIM RABBİM HAMİLE OLANLARA HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN EVLAT İSTEYEN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZEDE HAYIRLISI İLE MÜJDELİ HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Evet benimde öyle olmıştu. bebiş biraz sarılık oldu emziriyorum geçer dedi çocuk doktoru benim sezeryanla ilgili ağrım olmadı pek hemen ayklandım şükür

Canlar bugün kızçemin kontrolü vardı 1,521 gr olmuş ama hala başımız aşağıda gebelik korsesi almam lazımmış bebeği yukarda tutsun diye dinlenmeye dewam

Insallah canim.rabbim tum.isteyenlere versin icinde bana da sen logusasin senin dualarin cok makbul dua et olur mu bize.. yavrunu saglicakla buyutursun insallah
Canım ne yaptın durumlar Nasıl. Ben adet oldum maalesef dün 28. Gün saat gibi şaşmadı yine. Dondurulmuş embriyom da kalmadı tüp bebeğe uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Biraz da yumurta takibiyle deneyeceğim bakalım ne olacak. Sen güzel haberler verirsin inşallah

Canım inşallah tedawisiz bebiş sahibi olursun hiç canını sıkma Allah dan ümit kesilmez

Canlar bugün kızçemin kontrolü vardı 1,521 gr olmuş ama hala başımız aşağıda gebelik korsesi almam lazımmış bebeği yukarda tutsun diye dinlenmeye dewam
Ahh ahh önce maşallah bebisine canım benim oglanin başı rahmin üstünde vede hamileliğin en başından beri hiç yerini değiştirmedi hep aynı pozisyon şimdide ağırlasti sürekli wc deyim biliyorsun sürekli de su iciyorum azalttık Allahın izniyle ama senin durum biraz farklı doktorun dediğini yapki bebeğin biraz yukarı çıkar belki

Yatip bekliyrm.canm.tup bebekten sonra kendiliginden hamile.kalan cok.kisi var hande ataizi mesela.. kac kere tup yaptrmis.olmams.en son kafamdan atmistm hamileymisim.diye roportaj vermisti insallah sen de kendiliginden hamile.kalirsin

Hakkinda
Hakkinda hayırlısı olsun canım pes etme sakın dualarımiz olmayan herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…