- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.021
Cnm bende yaptidim ikinci yükleme yi.şükür o normal cikti.ikinci uzun sürüyor yarım günüm hastanede geçti. Cnm sen nasılsın ağrın vs var mı bebiş imi z nasıl sakin mi sürekli ağlıyor maşallah bir haftalij oldunuzbenbyapturmıştım ilkinde yüksek çıktı ikincide 100 mg onu yaptırdım pişman oldum normal çıktı ikinci uzun sürüryor ben açlıktan kötüleştim ama insan yinede yaptırıyor
Ne iğnesi vuruluyorsun canım? Ben günde 2 progestan tablet içiyorum bide kan pihtilasmasi olduğu için her gün cleaxan iğne oluyorum.[/QUOTE
PROLUTON ADI CANIM ONU VURULUYORUM AYRICA BENDE AKŞAMLARI PROGESTAN ALIYORUM BENİM Kİ ÖNLEM AMAÇLI LEKE GELMEMESİ İÇİN AMA İNŞALLAH NİSANDA KONTROL VAR BIRAK DERSE BIRAKACAM İĞNEYİ OLSUN BUGÜNÜMÜZE BEN BUNA BİLE RAZIYIM YETER Kİ SAĞLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM KIZLARIMIZI
AMİN ARKADAŞIM RABBİM HAMİLE OLANLARA HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN EVLAT İSTEYEN BÜTÜN KARDEŞLERİMİZEDE HAYIRLISI İLE MÜJDELİ HABERLER ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHGenelde canım duyduğum dışarda da hep kız çocukları ama sonuna kadar katılıyorum annem bana hamileyken ordan oraya atlardım diye anlatıyo ama şimdi öylemi hamile diye duyuyosun sonra sıkıntısını haber alıyosun Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim hala hic umudm.yok canm ama.sizleri gordukce moralim.duzeliyor.Yanlış bişey yapmiyorsun canim benimde 3.gün embriyosuydu vede işlem esnasinda birsürü de aksilik yasamistim hic umudum yoktu o gün cokta moralim bozuktu hastaneden ayrildigimda ama nasipmis oldu
Evet benimde öyle olmıştu. bebiş biraz sarılık oldu emziriyorum geçer dedi çocuk doktoru benim sezeryanla ilgili ağrım olmadı pek hemen ayklandım şükürCnm bende yaptidim ikinci yükleme yi.şükür o normal cikti.ikinci uzun sürüyor yarım günüm hastanede geçti. Cnm sen nasılsın ağrın vs var mı bebiş imi z nasıl sakin mi sürekli ağlıyor maşallah bir haftalij oldunuz
Canım sende bebişinde iyi ya sarılık geçer korkmaEvet benimde öyle olmıştu. bebiş biraz sarılık oldu emziriyorum geçer dedi çocuk doktoru benim sezeryanla ilgili ağrım olmadı pek hemen ayklandım şükür
Kayseride miKizlar bayan kadin dogum doktoru onerirmisiniz
Evet vanimKayseride mi
Ben önce acıbadem özge hnm a gidiyordum çok süper biri ama şimdi değiştirdim hüma cahit bey memnunum tavsiye ederimEvet vanim
100tl canımCok tsk ederim canim ozge hanimin uvreti ne kadar
Canım ne yaptın durumlar Nasıl. Ben adet oldum maalesef dün 28. Gün saat gibi şaşmadı yine. Dondurulmuş embriyom da kalmadı tüp bebeğe uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Biraz da yumurta takibiyle deneyeceğim bakalım ne olacak. Sen güzel haberler verirsin inşallahInsallah canim.rabbim tum.isteyenlere versin icinde bana da sen logusasin senin dualarin cok makbul dua et olur mu bize.. yavrunu saglicakla buyutursun insallah
Canım inşallah tedawisiz bebiş sahibi olursun hiç canını sıkma Allah dan ümit kesilmezCanım ne yaptın durumlar Nasıl. Ben adet oldum maalesef dün 28. Gün saat gibi şaşmadı yine. Dondurulmuş embriyom da kalmadı tüp bebeğe uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Biraz da yumurta takibiyle deneyeceğim bakalım ne olacak. Sen güzel haberler verirsin inşallah
Geçmiş olsun bebisine canım buarada ismini ne koydunuzEvet benimde öyle olmıştu. bebiş biraz sarılık oldu emziriyorum geçer dedi çocuk doktoru benim sezeryanla ilgili ağrım olmadı pek hemen ayklandım şükür
Ahh ahh önce maşallah bebisine canım benim oglanin başı rahmin üstünde vede hamileliğin en başından beri hiç yerini değiştirmedi hep aynı pozisyon şimdide ağırlasti sürekli wc deyim biliyorsun sürekli de su iciyorum azalttık Allahın izniyle ama senin durum biraz farklı doktorun dediğini yapki bebeğin biraz yukarı çıkar belkiCanlar bugün kızçemin kontrolü vardı 1,521 gr olmuş ama hala başımız aşağıda gebelik korsesi almam lazımmış bebeği yukarda tutsun diye dinlenmeye dewam
Yatip bekliyrm.canm.tup bebekten sonra kendiliginden hamile.kalan cok.kisi var hande ataizi mesela.. kac kere tup yaptrmis.olmams.en son kafamdan atmistm hamileymisim.diye roportaj vermisti insallah sen de kendiliginden hamile.kalirsinCanım ne yaptın durumlar Nasıl. Ben adet oldum maalesef dün 28. Gün saat gibi şaşmadı yine. Dondurulmuş embriyom da kalmadı tüp bebeğe uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Biraz da yumurta takibiyle deneyeceğim bakalım ne olacak. Sen güzel haberler verirsin inşallah
HakkindaCanım ne yaptın durumlar Nasıl. Ben adet oldum maalesef dün 28. Gün saat gibi şaşmadı yine. Dondurulmuş embriyom da kalmadı tüp bebeğe uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Biraz da yumurta takibiyle deneyeceğim bakalım ne olacak. Sen güzel haberler verirsin inşallah
Hakkinda hayırlısı olsun canım pes etme sakın dualarımiz olmayan herkeseCanım ne yaptın durumlar Nasıl. Ben adet oldum maalesef dün 28. Gün saat gibi şaşmadı yine. Dondurulmuş embriyom da kalmadı tüp bebeğe uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Biraz da yumurta takibiyle deneyeceğim bakalım ne olacak. Sen güzel haberler verirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?