- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.041
Kuzum walla bu gidişimde bile umutla gittim tmm artık rahat edebilirsin gez toz son aylarını rahat geçir dicek diye ama nerdeee gebelik korsesi al dediAhh ahh önce maşallah bebisine canım benim oglanin başı rahmin üstünde vede hamileliğin en başından beri hiç yerini değiştirmedi hep aynı pozisyon şimdide ağırlasti sürekli wc deyim biliyorsun sürekli de su iciyorum azalttık Allahın izniyle ama senin durum biraz farklı doktorun dediğini yapki bebeğin biraz yukarı çıkar belki
Benim oğlan 35.haftanin içinde teyzesi sman dikkat et 32.haftadan sonra kilolar Çifter çifter artiyor anlamiyorsun ne oldugunu aldığım kilo 15 oldu benden söylemesi en güzel dönem ikinci üç aylık dönem ama biz yine rahat rahat gezemedik artık bebisler kucagimizda gezcez bugidisleKuzum walla bu gidişimde bile umutla gittim tmm artık rahat edebilirsin gez toz son aylarını rahat geçir dicek diye ama nerdeee gebelik korsesi al dedinese kızçemiz sağlıklı senin dediğin gibide aşağıda olduklarından koca kafaları kasıkta wc den hiç çıkmıyoruz birde ye iç otur yarım dünya oldum ben :))) senin delikanlı kaç haftalık oldu
OLSUN ARKADAŞIM BİZ BU KIZCELERİ BULMAK İÇİN NE İLAÇ İĞNE KALDI NE VURULMADIGIMIZ İĞNE KALDI BUGÜNÜMÜZE ŞÜKÜR OLSUN YETERKİ BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUNKuzum walla bu gidişimde bile umutla gittim tmm artık rahat edebilirsin gez toz son aylarını rahat geçir dicek diye ama nerdeee gebelik korsesi al dedinese kızçemiz sağlıklı senin dediğin gibide aşağıda olduklarından koca kafaları kasıkta wc den hiç çıkmıyoruz birde ye iç otur yarım dünya oldum ben :))) senin delikanlı kaç haftalık oldu
WAllahi canım elimde değil tatlı yemeden duramıyorum 13kiloda ben aldım kilolu hamile kaldığım içinde yarım dünya şeklinde geziyorum kuzum sanırım doğuma en yakın sen warsın Allahım hayırlısıyla senide kurtarsın doğumunun ne olacağı ile ilgili birşey konuştunuzmu dr laBenim oğlan 35.haftanin içinde teyzesi sman dikkat et 32.haftadan sonra kilolar Çifter çifter artiyor anlamiyorsun ne oldugunu aldığım kilo 15 oldu benden söylemesi en güzel dönem ikinci üç aylık dönem ama biz yine rahat rahat gezemedik artık bebisler kucagimizda gezcez bugidisle
Amin canım benimmmmOLSUN ARKADAŞIM BİZ BU KIZCELERİ BULMAK İÇİN NE İLAÇ İĞNE KALDI NE VURULMADIGIMIZ İĞNE KALDI BUGÜNÜMÜZE ŞÜKÜR OLSUN YETERKİ BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUN
Acibadem deki özge hanim i çok beğendim ben.ama acibademde doğum 3500.tekde n hastanesinde Zehra kalınlı da iyi bir Dr.Kizlar bayan kadin dogum doktoru onerirmisiniz
Canim şimdi her hafta nst ye giriyorum bizim burdaki hastanede haftaya kendi doktoruma gidecem kismetse ozaman 36.hafta bitiyor büyük ihtimalle gün verir doğum şekli sezeryan bebegin pozisyonundan hemde göbek kordonu boynuna dolanmis normal dogum riskli yapamazsin demişti doktor tabi yinede herşey kismetWAllahi canım elimde değil tatlı yemeden duramıyorum 13kiloda ben aldım kilolu hamile kaldığım içinde yarım dünya şeklinde geziyorum kuzum sanırım doğuma en yakın sen warsın Allahım hayırlısıyla senide kurtarsın doğumunun ne olacağı ile ilgili birşey konuştunuzmu dr la
canımmmm ben de test günüm gelmeden hep saat gibi adet oldum ama biliyorsun 3. tedaviden sonra kendiliğimden kaldım hamile. doğal veya tedavi Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin sana bana isteyen herkese inşallahCanım ne yaptın durumlar Nasıl. Ben adet oldum maalesef dün 28. Gün saat gibi şaşmadı yine. Dondurulmuş embriyom da kalmadı tüp bebeğe uzun bir süre ara vermeyi düşünüyorum. Biraz da yumurta takibiyle deneyeceğim bakalım ne olacak. Sen güzel haberler verirsin inşallah
Canım hangisi senin ve bebişin için iyi olacaksa doğum o şekilde olsun yaramaz nasıl dolandırmış kordonu boynuna ahhh ahhhCanim şimdi her hafta nst ye giriyorum bizim burdaki hastanede haftaya kendi doktoruma gidecem kismetse ozaman 36.hafta bitiyor büyük ihtimalle gün verir doğum şekli sezeryan bebegin pozisyonundan hemde göbek kordonu boynuna dolanmis normal dogum riskli yapamazsin demişti doktor tabi yinede herşey kismet
Ahh bi bilsem nasil yaptığını canım içimizdeyken böyleler dışari çıkınca kimbilir napacak bu afacanlarCanım hangisi senin ve bebişin için iyi olacaksa doğum o şekilde olsun yaramaz nasıl dolandırmış kordonu boynuna ahhh ahhh
Sağol canim okuruz tabiBenim hoşuma gitti canlar bugün başladım okumaya sizinlede paylaşmak istedim salatı mecule
Gaz yapıyor elbet ama dediğin gibi gerginlik yapmadi canim belki geçirdiğin ameliyattan dolayidaöyle hissediyorsundurKızlar sizde gazli gıdalar tuketince nohut fasulye lahana karnı bahar vb gibi karinda gerginlik ve rahatsızlık hissi oluyor mu? Birde benim safra kesesi alınmıştı 3 yil önce ondan mi kaynaklanıyor
Ben korkuyorum walla ortalık 56olacakAhh bi bilsem nasil yaptığını canım içimizdeyken böyleler dışari çıkınca kimbilir napacak bu afacanlar
Canım ben bulgur yiyemiyorum bulgur tarzı yediğimde hemen wc ye koşuyorumKızlar sizde gazli gıdalar tuketince nohut fasulye lahana karnı bahar vb gibi karinda gerginlik ve rahatsızlık hissi oluyor mu? Birde benim safra kesesi alınmıştı 3 yil önce ondan mi kaynaklanıyor
Yüzde 30Teşekkürler cevaplarin için canım. Eğer imkanin varsa patoloji sonucunla birlikte iyi bir erkek infertilite drna gitmeni öneririm bir sürü iyi isim var fakat tedavi edenleri seçmeni tavsiye ederim çünkü yeni tese oldunuz daha. biz mustafa hocaya muayene olduk ama tese moda düşünmüyorum. Teseden önce yüzde kaç sşans vermişti size canım
Yüzde 30 sans vermişti cnmYüzde 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?