Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Kuzum walla bu gidişimde bile umutla gittim tmm artık rahat edebilirsin gez toz son aylarını rahat geçir dicek diye ama nerdeee gebelik korsesi al dedi nese kızçemiz sağlıklı senin dediğin gibide aşağıda olduklarından koca kafaları kasıkta wc den hiç çıkmıyoruz birde ye iç otur yarım dünya oldum ben :))) senin delikanlı kaç haftalık oldu

Benim oğlan 35.haftanin içinde teyzesi sman dikkat et 32.haftadan sonra kilolar Çifter çifter artiyor anlamiyorsun ne oldugunu aldığım kilo 15 oldu benden söylemesi en güzel dönem ikinci üç aylık dönem ama biz yine rahat rahat gezemedik artık bebisler kucagimizda gezcez bugidisle

OLSUN ARKADAŞIM BİZ BU KIZCELERİ BULMAK İÇİN NE İLAÇ İĞNE KALDI NE VURULMADIGIMIZ İĞNE KALDI BUGÜNÜMÜZE ŞÜKÜR OLSUN YETERKİ BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUN

WAllahi canım elimde değil tatlı yemeden duramıyorum 13kiloda ben aldım kilolu hamile kaldığım içinde yarım dünya şeklinde geziyorum kuzum sanırım doğuma en yakın sen warsın Allahım hayırlısıyla senide kurtarsın doğumunun ne olacağı ile ilgili birşey konuştunuzmu dr la

Canim şimdi her hafta nst ye giriyorum bizim burdaki hastanede haftaya kendi doktoruma gidecem kismetse ozaman 36.hafta bitiyor büyük ihtimalle gün verir doğum şekli sezeryan bebegin pozisyonundan hemde göbek kordonu boynuna dolanmis normal dogum riskli yapamazsin demişti doktor tabi yinede herşey kismet

canımmmm ben de test günüm gelmeden hep saat gibi adet oldum ama biliyorsun 3. tedaviden sonra kendiliğimden kaldım hamile. doğal veya tedavi Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin sana bana isteyen herkese inşallah

Canım hangisi senin ve bebişin için iyi olacaksa doğum o şekilde olsun yaramaz nasıl dolandırmış kordonu boynuna ahhh ahhh

sponsor reklam
Eserin yazarı diyorki;Ben hayatta her istediğimi elde ettim ve her arzuma ulaştım.Yüce Allah’ın bana sırrını bildirdiği salavatın adı “salat-ı Mec’ule” denilir.Bu salavat her türlü olmazı olur hale getirmek ve çözülmez düğümlerin çözmek,içinde çıkamadığın sıkıntılardan kurtulmak.Rızık-bolluk- bereket,dünya ve ahiret kazancı.

Bu salavata devam eden kimseye yüce Allah cennette cennet köşklerinden bin köşk ihsan eder.

Bu salavatı okuyan kimsenin Allah her türlü sıkıntısını giderir.her türlü dünya işlerinde kolaylık ihsan eder.

Çözülmez düğümleri çözen salavat diye anılıyor bu salavat.Her türlü olmazı oldurur denilmektedir.

Gece yarısı yada sabah namazından hemen sonra 51 defa okuyun.her dilek için okunabilir.

Abdestli okumanız seccade başında okumanız daha makbuldür.Abdestsiz de tabi olabilir ama duanın usulüne uygun okunmasına kabulüne etkilidir.
Bu salavat1 sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra veya gece uyandığında okunması daha tesirli olur.

Bir kimse sabah namazından önce veya yatsı namazından sonra bu salavatı şerifi(51) defa okuyup ardından Allah rızası için (2) rekat namaz kılsa ve kılınan namazın birinci rekatında Fatiha ve Eelm neşrah Leke’yi,ikinci rekatında da Fatiha ile birlikte “Kul yâ eyyühel kâfirun” ve ” İzâ câe nasrullah” surelerini okusa,Yüce Allah o kimsenin kıldığı namazın her rekatı için yüz şehit sevabı verir.Okunan her âyet için bir köle azadı sevabı ihsan eder.Bu namazı kılanın amel defteri kıyamete kadar kapanmaz ve her günü için Hac ve umre sevabı kadar durmadan kendisine sevap yazılır.Vefat ettiğinde o kimseye melekler şehit muamelesi yapar.O kimseler cennette de İbrahim(a.s)’a komşu olurlar.Bu fırsatı kaçırmamalıdır.

Allah Rasulü bu namazı tamamlayıncaya kadar Cebrail (a.s)’ın yanından hiç ayrılmadığını haber vermiştir.Ayrıca şöyle buyurduğu rivayet edilmiştir.

• Maddi manevi sıkıntılar
  • Evlilik isteği
  • Rızık için
  • Huzur ve mutluluk için
  • Hastalık için
  • Her hangi bir istek için
Okunuşu: “Allahümme salli ala seyyidina muhammedin selaten tehullü biha uktedi ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim”
Anlamı:”Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (S.A.V)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”

Kızlar sizde gazli gıdalar tuketince nohut fasulye lahana karnı bahar vb gibi karinda gerginlik ve rahatsızlık hissi oluyor mu? Birde benim safra kesesi alınmıştı 3 yil önce ondan mi kaynaklanıyor

Kızlar sizde gazli gıdalar tuketince nohut fasulye lahana karnı bahar vb gibi karinda gerginlik ve rahatsızlık hissi oluyor mu? Birde benim safra kesesi alınmıştı 3 yil önce ondan mi kaynaklanıyor
Gaz yapıyor elbet ama dediğin gibi gerginlik yapmadi canim belki geçirdiğin ameliyattan dolayidaöyle hissediyorsundur

Canım ben bulgur yiyemiyorum bulgur tarzı yediğimde hemen wc ye koşuyorum

Yüzde 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…