- 31 Ağustos 2015
- 319
- 144
- 103
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.061
Yüzde 30 sans vermişti cnm
Patoloji sonucunuz ne bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuzYüzde 30 sans vermişti cnm
Patoloji sonucumuz iyi dendi ilaç tedavisiynen bir şans daha var dendi şimdi başka doktör araştırıyoruz ameliyat olalı 3 ay oldu biz de ne yapacağımızı bilemiyoruz kafam çok karisikPatoloji sonucunuz ne bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz
Ya tekrar aynı doktora gidecez yada başka yerePatoloji sonucumuz iyi dendi ilaç tedavisiynen bir şans daha var dendi şimdi başka doktör araştırıyoruz ameliyat olalı 3 ay oldu biz de ne yapacağımızı bilemiyoruz kafam çok karisik
Hakkınızda hayirlisi canım. Ankara da ıstanbul iyi drlar var. Erkek infertilite konusunda uzman. Hangisi hakkınızda hayırlı ise Allah ona yöneltsin inşallahYa tekrar aynı doktora gidecez yada başka yere
Ayrıca drlarla mail yoluyla iletişim kurabilirsiniz. Elinizdki sonuçları gönderebilirsiniz. Bir yorumda bulunacaklardir. Allah yardımcımız olsunYa tekrar aynı doktora gidecez yada başka yere
Hakkınızda hayirlisi canım. Ankara da ıstanbul iyi drlar var. Erkek infertilite konusunda uzman. Hangisi hakkınızda hayırlı ise Allah ona yöneltsin inşallah[/QUOT
Sağol cnm allah razı olsun hayırlısı neyse o allah iyilerle karşılaştırın hepimiziAyrıca drlarla mail yoluyla iletişim kurabilirsiniz. Elinizdki sonuçları gönderebilirsiniz. Bir yorumda bulunacaklardir. Allah yardımcımız olsun
Senin tedavinin de sonuçlaninca bilginendirirsen sevinirimSağol cnm allah razı olsun hayırlısı neyse o allah iyilerle karşılaştırın hepimizi
bi şuan bitkiselle devam ediyoruz yakın zamanda tese olmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısıSenin tedavinin de sonuçlaninca bilginendirirsen sevinirim
Ne kullaniyorsunuz cnmbi şuan bitkiselle devam ediyoruz yakın zamanda tese olmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı
neofortil vitamin takviyesi Kaan aydos verdi sabah aç karna 1 tablet şeklinde.Ne kullaniyorsunuz cnm
Aminnnn cnm biz de kaan aydosa gitmeyi düşünüyoz sence iyimineofortil vitamin takviyesi Kaan aydos verdi sabah aç karna 1 tablet şeklinde.
bal-polen-arı sütü yine sabah 1 tatlı kaşığı
Zeytinyağında bekletilmiş incir sabah 1 tane
bal-ceviz-fındık-badem öğlen 1 tatlı kaşığı
akşamları ısırgan çayı arada hep değil
haftada en az 2 gün nohut yemmeği
muz-kavrulmamış kabak çekirdeği bunlarda arada..
şifa olur inşAllah okunan Ezanını yüzü suyu hürmetine. böyle canım
isteseren özelden devam edelim topiki işgal etmeyelim :)Aminnnn cnm biz de kaan aydosa gitmeyi düşünüyoz sence iyimi
Tamm cnmisteseren özelden devam edelim topiki işgal etmeyelim :)
Negatif bebisim hissetmistm ilk gunden beri tutmadigini aglayip duruyrdm kismet degilmisT the--banking canım ne yaptın kan verdin mi ?
Allah sabır versin.. İsteyen herkese hayırlı bebekler nasip etsin inşlaah içinde BanadaNegatif bebisim hissetmistm ilk gunden beri tutmadigini aglayip duruyrdm kismet degilmis
Hiç üzme canım kendini bende ilk transferim negatif olduğunda çok üzülmüştüm saatlerce ağlamıştım ama hemen arkasına 1 ay sonra yani dondurulmuşlarla transfer yaptırıp pozitifi görünce havalara uçmuştum. Sonrasında 25+4 te tam bebeğime alışmışken hareketlerini iyice hissederken birden bire kendimi doğumhanede buldum. Doktor bana ıkın derken ben kendimi sıkıyordum ki doğmasın diye. Bebeğinin öleceğini bile bile ıkınmak çok zor. O an Zaman dursun istedim ama maalesef bebeğim doğdu ve 3 gün sonra kaybettim ben onu. Sütüm geldi veremedim lohusaydım evet ben, birde dikiş vardı rahimde ama yatamadım. Kendimi bırakıp bebeğimin derdine düştüm. Ne çok isterdim sütümü verebileyim bebeğime.... Demem o ki üzülme canım üzülme. Ya da ne diyeyim en kötü günün böyle olsun. Ben geçen hafta regl olduğumda tutmadığına değil oğlumu kaybettiğime ağladım yine. Ama neden tutmadı demedim. Oğlum yaşasaydı şuan 3 aylık olacaktı dedim ona ağladım. Dondurulmuşun varsa hiç bekleme adetin bittikten sonra transfer yaptır. Sana bol şans diliyorum. Bana gelince bugün klomen e başladım yumurta takibi yapılacak bir kaç ay böyle denemeyi düşünüyorum. Hakkı'mızda hayırlısı olsunNegatif bebisim hissetmistm ilk gunden beri tutmadigini aglayip duruyrdm kismet degilmis
Senin durumun cok daha zorms rabbim hayirlisiyla emzirmeyi de nasip etsin hepimize. Allahin dedigi olur napalim bu da benm sinavim dondurulmus 1 tanem.var onu da ne zaman alirim bilemyrm cunku psikolojim iyi degilHiç üzme canım kendini bende ilk transferim negatif olduğunda çok üzülmüştüm saatlerce ağlamıştım ama hemen arkasına 1 ay sonra yani dondurulmuşlarla transfer yaptırıp pozitifi görünce havalara uçmuştum. Sonrasında 25+4 te tam bebeğime alışmışken hareketlerini iyice hissederken birden bire kendimi doğumhanede buldum. Doktor bana ıkın derken ben kendimi sıkıyordum ki doğmasın diye. Bebeğinin öleceğini bile bile ıkınmak çok zor. O an Zaman dursun istedim ama maalesef bebeğim doğdu ve 3 gün sonra kaybettim ben onu. Sütüm geldi veremedim lohusaydım evet ben, birde dikiş vardı rahimde ama yatamadım. Kendimi bırakıp bebeğimin derdine düştüm. Ne çok isterdim sütümü verebileyim bebeğime.... Demem o ki üzülme canım üzülme. Ya da ne diyeyim en kötü günün böyle olsun. Ben geçen hafta regl olduğumda tutmadığına değil oğlumu kaybettiğime ağladım yine. Ama neden tutmadı demedim. Oğlum yaşasaydı şuan 3 aylık olacaktı dedim ona ağladım. Dondurulmuşun varsa hiç bekleme adetin bittikten sonra transfer yaptır. Sana bol şans diliyorum. Bana gelince bugün klomen e başladım yumurta takibi yapılacak bir kaç ay böyle denemeyi düşünüyorum. Hakkı'mızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?