- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 33
- 37
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.081
Ah Be canım allah hayirlisini versin de... seni üzmek istemiyorum ama gerçekçi olmak gerek zor biraz. Dr bey de o zor mucize ihtimaline karşı öyle diyor hiiic sıkma canını dondurulmuş a başla hemen. Bende dinlencem bilmem ne diyordum dayanamadım bu ay baslicam adetimle inşallahKizlar turgut beyi aradim 0.399 deyince oladabilir testi tekrarla pazartesi dedi zaten test gunum pazartesymis sanirim jele devam et dedi böyle olup yukselme.ihtimali var mi 3. Gun embriyosu
Canın sağolsun hiç üzülme ben 2adet negatif gördüm nedemek olduğunu çok iyi bilirim burdaki diğer arkadaşlarımız gibi ama inan Allah sana ve eşine sağlık versin gerisi gelir bi bakarsın yine tutmadı diye düşünürken tutar kendini üzme sakınKizlar negatif .0.3 ama durdum birden aglamyrm kac gun agladm tutmadi diye bugun aglamadm allah sabrimi verdi
Ben de biliyorum kuzu tutmadi da turgut bey 0 i gorene kadar negatif doyemyr sanirim. Ben henuz hazir degilim ikinciyeAh Be canım allah hayirlisini versin de... seni üzmek istemiyorum ama gerçekçi olmak gerek zor biraz. Dr bey de o zor mucize ihtimaline karşı öyle diyor hiiic sıkma canını dondurulmuş a başla hemen. Bende dinlencem bilmem ne diyordum dayanamadım bu ay baslicam adetimle inşallah
Amin canm amin. Yapacak bisey yok allahtan gelen bisey. Allah ol demeden olmuyor ama cok agladm tutmayacak diye cok uzulddm stres yaptm tecrube oldu bu banaCanın sağolsun hiç üzülme ben 2adet negatif gördüm nedemek olduğunu çok iyi bilirim burdaki diğer arkadaşlarımız gibi ama inan Allah sana ve eşine sağlık versin gerisi gelir bi bakarsın yine tutmadı diye düşünürken tutar kendini üzme sakın
Bunu yaşamak bile insana çok şey katıyor inşallah diğer bebişin buzdolabında seni bekliyor annesine kawuşmak için can atıyor ;-)Amin canm amin. Yapacak bisey yok allahtan gelen bisey. Allah ol demeden olmuyor ama cok agladm tutmayacak diye cok uzulddm stres yaptm tecrube oldu bu bana
Insallah canm ama dondurulmus yaparsam 12 gun yatcam hic kalkmycam. Uzulup aglamycmBunu yaşamak bile insana çok şey katıyor inşallah diğer bebişin buzdolabında seni bekliyor annesine kawuşmak için can atıyor ;-)
Ve asla umudunu kaybetme bebeğinide boşuna strese sokmaInsallah canm ama dondurulmus yaparsam 12 gun yatcam hic kalkmycam. Uzulup aglamycm
Cok haklisin canm agladm sizladm da ne oldu sanki... bebegim boyle stresli anneye tutunmak istemedi sanirim. Bu bana cok buyuk bi ders oldu hayat dersi hatta. Birdaha hicbirseye olumsuz baslamiycam negatif dusunmiycem ve asla allahtan ümidimi kesmiycem. Ne olursa olsun stres yok iyi ki varsin canm cok destek oldun banaVe asla umudunu kaybetme bebeğinide boşuna strese sokma
Canım her zaman yanındayım eğer ağlıcaksanda şimdi ağla bebişinin transferinden sonra değil !!!Cok haklisin canm agladm sizladm da ne oldu sanki... bebegim boyle stresli anneye tutunmak istemedi sanirim. Bu bana cok buyuk bi ders oldu hayat dersi hatta. Birdaha hicbirseye olumsuz baslamiycam negatif dusunmiycem ve asla allahtan ümidimi kesmiycem. Ne olursa olsun stres yok iyi ki varsin canm cok destek oldun bana
Allah razı olsun Canm dondurulmuş çözülürken bozulmaz inşallah değil miCanım her zaman yanındayım eğer ağlıcaksanda şimdi ağla bebişinin transferinden sonra değil !!!
Canım tabi ki yaşadıklarını çok iyi anlıyorum Rabbim sabrinı versin inşallah. Geçen gün ünlü bi tüp bebek uzmanını dinledim dondurulmuş transferindeki başarı oranımız diğerine oranla daha yüksek diyo. Moralini bozma bu sefer olcak Allahın izniyle.Allah razı olsun Canm dondurulmuş çözülürken bozulmaz inşallah değil mi
Yok canım merak etme sen hiçbir şey olmaz sen rahat olAllah razı olsun Canm dondurulmuş çözülürken bozulmaz inşallah değil mi
Insallah Can'ım inşallahCanım tabi ki yaşadıklarını çok iyi anlıyorum Rabbim sabrinı versin inşallah. Geçen gün ünlü bi tüp bebek uzmanını dinledim dondurulmuş transferindeki başarı oranımız diğerine oranla daha yüksek diyo. Moralini bozma bu sefer olcak Allahın izniyle.
Çok saol Can'ım benimYok canım merak etme sen hiçbir şey olmaz sen rahat ol
Benim 3 tane cikarmislardi bozulma ihtimaline karşı. 3 u de sağlıklı çözüldü biri geri donduruldu hatta. Hiic takılma oralara bi Besmele çek ve başla. Her şey güzel olacak allah in izniyleÇok saol Can'ım benim
Hakkinda hayırlısı boyleymis canim herzaman dediğim gibi pes etmek yok birdahaki tedaviye daha umutla bak herşey guzel olcak inşallahKizlar negatif .0.3 ama durdum birden aglamyrm kac gun agladm tutmadi diye bugun aglamadm allah sabrimi verdi
Amin inşallah Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin .Kızlar umarım hepiniz emeğinizin ve dualarinizin karşılığını en kısa zamanda alırsınız turgut bey ile 1 yıl önce tanıştık iyiki tanımışım önce allahimin sonra onun iyi niyeti ve becerisi sayesinde suan dünya tatlısı iki evladım var
Canım geçmiş olsun sabır versin. Kendini hemen toparlamaya bak insallah digerinde stresli başlama bebeğine simdi ağla ama transfere olacak digerek umutla başla cok etkisi olduğunu düşünüyorumÇok saol Can'ım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?