Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım geçmiş olsun sabır versin. Kendini hemen toparlamaya bak insallah digerinde stresli başlama bebeğine simdi ağla ama transfere olacak digerek umutla başla cok etkisi olduğunu düşünüyorum
Cok haklisin canm.keske transfer oncesi elime embriyo kagidini vermeselerdi cb 2. Kalite yazinca zaten moralim sifira dusmustu. Arzu hanimda mi deneseydim ya da bulent tirasa mi gitseydim.diye dusunmuyor degilim

Cok haklisin canm.keske transfer oncesi elime embriyo kagidini vermeselerdi cb 2. Kalite yazinca zaten moralim sifira dusmustu. Arzu hanimda mi deneseydim ya da bulent tirasa mi gitseydim.diye dusunmuyor degilim
Canım benim hakkında hayırlısı böyleymiş demek. Ama biran önce toplamalisin kendini. Oylemi olsaydi böyle deme sağlam sekilde dondurulmusunu al insallah

Canım benim hakkında hayırlısı böyleymiş demek. Ama biran önce toplamalisin kendini. Oylemi olsaydi böyle deme sağlam sekilde dondurulmusunu al insallah
Insallah canm. Dondurulmus yavrum bana tutunacak rabbim bana bagislayacak insallah. Artik olumsuz dusunmycdm konusmycam not defteri tutuyrm neler yaptm.neler yapmadm neler yapmaliyim nasil psikolojimi ayarlamaliyim diye...

Kızlar kendime before after yaptım temmuzda 3yıl doluyor evleneli ve ben şimdiki kilom dahil 26kilo almışım Eki Görüntüle 1803411
İlahi canım nelerle ugrasiyorsun ben kendi aldığım kiloyu soylesem dudagin uçuk lar benimde mayista 9 senem bitiyor evlendigimde 52 kilo idim ilk düşükten sonra hormonlar alt üst oldu ve ben bir buçuk ayda 70 kiloya çıktım sonrasinda bu seneye kadar 65 70 arasinda kilom pek değişmedi 70 le hamile kaldim şuanda 85 kiloyum yani toplam 9senede33 kilo almışım Allahtan boy varda kurtariyorum yada kendimi öyle kandiriyorum

Bende boyda yok kurtarılacak bi tarafımda kalmadı onu napıcaz hamilelik bitiminde Allah yardımcımız olsun

Kızlar kendime before after yaptım temmuzda 3yıl doluyor evleneli ve ben şimdiki kilom dahil 26kilo almışım Eki Görüntüle 1803411
prensesi kucagina al ne kilo ne baska bi sey aklina bile gelmez ...Benim bebegimin sariligu hala gecmedi bir dusuyir bir cikiyor iki gune bir hastanedeyiz :-(

prensesi kucagina al ne kilo ne baska bi sey aklina bile gelmez ...Benim bebegimin sariligu hala gecmedi bir dusuyir bir cikiyor iki gune bir hastanedeyiz :-(
Küvezde yatırmıyorlar mı canım ya benim kardeşimde de olmuştu 1hafta küvezde kalmıştı senin bebişinin totosunu yerim ben inşallah biran önce geçer canım ya

Geçmiş olsun cnm .her çocuk mutlaka sarılık oluyor.benim yegen de uzunca bir süre sarılık sorunu yaşadı yatiyor düzeliyor sonra tekrar yukseliyordu.üç kez yattı ışıkta çok şükür düzeldi. İnşallah senin ki kısa sürede düzelir. Sarılık da sık emzirme yi öneriyor lar

Korkma canım bazen uzun surebiliyor benim ablamin çocugununkide hemen hemen iki ay sürdü sonrasinda geçti sık emzir mutlaka evdede sarkık bir floransa lambanin altinda kendinde sürekli yatirabilirsin sonuçta verdikleri ışık tedavisi sende evde yapabilirsin bence

saol canim duzelir ins Allahim baska dertler vermesin

merhaba kızlar... dün aşırı ağrı ile adet ile adet oldum. kendimi yavaş yavaş toparlıyrm psikolojimi iyice düzeltince de gidip 6. gün blast embriyomu almayı düşünyrm. 1 tanecik ...donrurulmus transferinde doktor ne sıklıkla cagırıyr? protokol ne kadar sürüyr? lucrin falan veryr mu? bir de 6. gün transferi yaptıran var mı aranızda? aklımda deli sorular neden 6. güne kadar bekletildi diye...

Benim 3 tane cikarmislardi bozulma ihtimaline karşı. 3 u de sağlıklı çözüldü biri geri donduruldu hatta. Hiic takılma oralara bi Besmele çek ve başla. Her şey güzel olacak allah in izniyle
inşallah.. inşallah temmuzda alcam ama. kardeşimi cagırcam annemlerle cok stres yaptım... kardeşim erkek ama kız gibi maşallah. kardeşim diye demyrm ama rabbim herkese onun gibi evlat kardeş versin.

canım ara vermeden hemen başla benimki 3. gün donduruldu 6.gün blast tutma oranı çok yüksek diye biliyorum ...dondurulmuşla diğeri arasında süreç farkı yok yine adetin üçüncü günü gidiyorsun estrofem kullanıyorsun rahim istenilen kalınlıa ulaşınca transferini yapıyorlar ...Bu sefer tutacak marttayız maddi sıkıntı yoksa bekleme temmuzu ben geçen sene ramazanda yaptırmıştım

Canım benim minnoşlarda 6.güne kadar durdular ama transfer edilirken 5.gün embriyosu olarak transfer ediliyor blast embriyo bölünmeyi rahimde değil dışarda tamamlayabilidiğinden kalite bakımından artısı oluyor çok uzun sürmüyor sadece rahim kalınlığının uygun düzeye gelmesi için çağırıyor sonrada ok verirse transferi yapıyor Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…