Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

6. Gun mu dondurdular canım. Bu sefer olacak inşallah:)

canm benm annemi istemyrm kardeşimi çağırcam kocam cok becerksiz hayatta bakamaz ne kendine ne bana kardeşmn de adli tatlnn başlaması gerekyr. hem ben de bankaya sureklı rapor veremem ki yıllık iznimi mecburen beklemem gerekyr anlayacagn. inşallah bu sefer hamile kalacagm negatif olmayacagm bana dediklerinizi bu kez dinleyecegm ben dersimi aldım stres yok kaygı yok.

6. Gun mu dondurdular canım. Bu sefer olacak inşallah:)
evet canm 6. gün blast olmuş 1 tanecik kalmıştı diğerleri 4. günde kalmış gelişmemiş. donduralım mı diye aradılar o an kıyamadm yaa 1 taneciğe değer mi değmez mi dedm sonra dedm belki bunun kısmeti var dondurum dedm iyi ki de demişim.

inşallah canmn benm

ramazanda nasıl yaptrdn canm benm oruç tuttun mu? yemek işini falan nasıl hallettn?

Canım bende sağlam bi ders aldım. Kaygımız normal de yüksek seviyeye çıkınca olmuyo. Bu arada benim de dondurulmuştu 6. Gün. Yeni adetimle tekrar baslicam rabbim nasip ederse. Sen ne zaman düşünüyorsun

Canım bende sağlam bi ders aldım. Kaygımız normal de yüksek seviyeye çıkınca olmuyo. Bu arada benim de dondurulmuştu 6. Gün. Yeni adetimle tekrar baslicam rabbim nasip ederse. Sen ne zaman düşünüyorsun
ben bu kez annemi istemyrm onu gördükçe daha kötü oluyrm kadıncagz sürekli bana hizmet ediyo. ona bir torun verememe korkusuyla kaygılanyrm . o yüzden temmuz gibi kardesmn tatılını bekleym dyrm

maşaallah 32.hafta olmuşun çok sevindim kaç kilo olmuş prenses gitinmi kontrole
Canım 30haftalıkken gitmiştim 1kilo 521 gr oolmuş 27nisanda tekrar gidicez bakalım gebelik korsesi kullanıyorum bebişi yukarı çıkartmak için inş işe yararr senin minnoş nasıl oldu

kızlar bu arada konu dışı ama arnica süpürgem çekmiyor. bu evlendiğimden beri 3, süpürgem önerebilceğinz model var mıdır? susuz istiyorum bıktım kovayı temzlemekten

Canım 30haftalıkken gitmiştim 1kilo 521 gr oolmuş 27nisanda tekrar gidicez bakalım gebelik korsesi kullanıyorum bebişi yukarı çıkartmak için inş işe yararr senin minnoş nasıl oldu
Az kaldi kavusmana bebise cok sikinti cektin ama unutacaksin az kaldi benimki iyi pazartesi sariligi olcecekler umarim dusmustir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…