- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.121
Temmuz çok geç vücudunun ilaçları unutmaması lazıminşallah.. inşallah temmuzda alcam ama. kardeşimi cagırcam annemlerle cok stres yaptım... kardeşim erkek ama kız gibi maşallah. kardeşim diye demyrm ama rabbim herkese onun gibi evlat kardeş versin.
maşaallah 32.hafta olmuşun çok sevindim kaç kilo olmuş prenses gitinmi kontroleTemmuz çok geç vücudunun ilaçları unutmaması lazım
6. Gun mu dondurdular canım. Bu sefer olacak inşallah:)merhaba kızlar... dün aşırı ağrı ile adet ile adet oldum. kendimi yavaş yavaş toparlıyrm psikolojimi iyice düzeltince de gidip 6. gün blast embriyomu almayı düşünyrm. 1 tanecik ...donrurulmus transferinde doktor ne sıklıkla cagırıyr? protokol ne kadar sürüyr? lucrin falan veryr mu? bir de 6. gün transferi yaptıran var mı aranızda? aklımda deli sorular neden 6. güne kadar bekletildi diye...
canm benm annemi istemyrm kardeşimi çağırcam kocam cok becerksiz hayatta bakamaz ne kendine ne bana kardeşmn de adli tatlnn başlaması gerekyr. hem ben de bankaya sureklı rapor veremem ki yıllık iznimi mecburen beklemem gerekyr anlayacagn. inşallah bu sefer hamile kalacagm negatif olmayacagm bana dediklerinizi bu kez dinleyecegm ben dersimi aldım stres yok kaygı yok.canım ara vermeden hemen başla benimki 3. gün donduruldu 6.gün blast tutma oranı çok yüksek diye biliyorum ...dondurulmuşla diğeri arasında süreç farkı yok yine adetin üçüncü günü gidiyorsun estrofem kullanıyorsun rahim istenilen kalınlıa ulaşınca transferini yapıyorlar ...Bu sefer tutacak marttayız maddi sıkıntı yoksa bekleme temmuzu ben geçen sene ramazanda yaptırmıştım
evet canm 6. gün blast olmuş 1 tanecik kalmıştı diğerleri 4. günde kalmış gelişmemiş. donduralım mı diye aradılar o an kıyamadm yaa 1 taneciğe değer mi değmez mi dedm sonra dedm belki bunun kısmeti var dondurum dedm iyi ki de demişim.6. Gun mu dondurdular canım. Bu sefer olacak inşallah:)
öyle mi tüh ya kardeşm gelemez ki ramazan giriyr haziranda da perişan olurum .Temmuz çok geç vücudunun ilaçları unutmaması lazım
inşallah canmn benmCanım benim minnoşlarda 6.güne kadar durdular ama transfer edilirken 5.gün embriyosu olarak transfer ediliyor blast embriyo bölünmeyi rahimde değil dışarda tamamlayabilidiğinden kalite bakımından artısı oluyor çok uzun sürmüyor sadece rahim kalınlığının uygun düzeye gelmesi için çağırıyor sonrada ok verirse transferi yapıyor Allah gönlüne göre versin
ramazanda nasıl yaptrdn canm benm oruç tuttun mu? yemek işini falan nasıl hallettn?canım ara vermeden hemen başla benimki 3. gün donduruldu 6.gün blast tutma oranı çok yüksek diye biliyorum ...dondurulmuşla diğeri arasında süreç farkı yok yine adetin üçüncü günü gidiyorsun estrofem kullanıyorsun rahim istenilen kalınlıa ulaşınca transferini yapıyorlar ...Bu sefer tutacak marttayız maddi sıkıntı yoksa bekleme temmuzu ben geçen sene ramazanda yaptırmıştım
Canım bende sağlam bi ders aldım. Kaygımız normal de yüksek seviyeye çıkınca olmuyo. Bu arada benim de dondurulmuştu 6. Gün. Yeni adetimle tekrar baslicam rabbim nasip ederse. Sen ne zaman düşünüyorsuncanm benm annemi istemyrm kardeşimi çağırcam kocam cok becerksiz hayatta bakamaz ne kendine ne bana kardeşmn de adli tatlnn başlaması gerekyr. hem ben de bankaya sureklı rapor veremem ki yıllık iznimi mecburen beklemem gerekyr anlayacagn. inşallah bu sefer hamile kalacagm negatif olmayacagm bana dediklerinizi bu kez dinleyecegm ben dersimi aldım stres yok kaygı yok.
ben bu kez annemi istemyrm onu gördükçe daha kötü oluyrm kadıncagz sürekli bana hizmet ediyo. ona bir torun verememe korkusuyla kaygılanyrm . o yüzden temmuz gibi kardesmn tatılını bekleym dyrmCanım bende sağlam bi ders aldım. Kaygımız normal de yüksek seviyeye çıkınca olmuyo. Bu arada benim de dondurulmuştu 6. Gün. Yeni adetimle tekrar baslicam rabbim nasip ederse. Sen ne zaman düşünüyorsun
Canım 30haftalıkken gitmiştim 1kilo 521 gr oolmuş 27nisanda tekrar gidicez bakalım gebelik korsesi kullanıyorum bebişi yukarı çıkartmak için inş işe yararr senin minnoş nasıl oldumaşaallah 32.hafta olmuşun çok sevindim kaç kilo olmuş prenses gitinmi kontrole
Canım transferin ilk iki günü çok önemli bankaya sadece 2gün rapor versen yeterliöyle mi tüh ya kardeşm gelemez ki ramazan giriyr haziranda da perişan olurum .
öyle mi diyosun ben bunda 10 gün rapor 5 gün izin almıştım. hoş bi işe de yaramadı ama.Canım transferin ilk iki günü çok önemli bankaya sadece 2gün rapor versen yeterli
kızlar bu arada konu dışı ama arnica süpürgem çekmiyor. bu evlendiğimden beri 3, süpürgem önerebilceğinz model var mıdır? susuz istiyorum bıktım kovayı temzlemekten
Sadece transfer gunu tutmadim cok rahatti yemek esim halletti bende dolaba yapip koymustim sikinti olmadiramazanda nasıl yaptrdn canm benm oruç tuttun mu? yemek işini falan nasıl hallettn?
Az kaldi kavusmana bebise cok sikinti cektin ama unutacaksin az kaldi benimki iyi pazartesi sariligi olcecekler umarim dusmustir.Canım 30haftalıkken gitmiştim 1kilo 521 gr oolmuş 27nisanda tekrar gidicez bakalım gebelik korsesi kullanıyorum bebişi yukarı çıkartmak için inş işe yararr senin minnoş nasıl oldu
saol canm hemen bakyrmBenim evdeki süpürge aşağıdakinin aynısı. Ben çokkkkk memnunum. Bir araştır derim. Eminim alırsan çok memnun kalacaksın..
http://www.akakce.com/elektrikli-supurge/en-ucuz-siemens-vs08g2611-fiyati,874725.html
teşekkür ederm canm. kaç gün yattn?Sadece transfer gunu tutmadim cok rahatti yemek esim halletti bende dolaba yapip koymustim sikinti olmadi
Canım 30haftalıkken gitmiştim 1kilo 521 gr oolmuş 27nisanda tekrar gidicez bakalım gebelik korsesi kullanıyorum bebişi yukarı çıkartmak için inş işe yararr senin minnoş nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?