Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

teşekkür ederm canm. kaç gün yattn?
iki gun yattim ama evde dolastim ara ara tamamen yatmadim diger gunlerde kendimi yormadan islerimi hallettim esim yillik izindeydi bende yaz tatili kimseye haber vermedik kendi ailemde dahil esimle ikimiz hallettik kafam cok rahatti kimseye aciklama yapmadim kalp atisini duyduk oyle soyledik onuda kimse git gel beklemesin dinlenebileyim diye soyledik yoksa soylemezdim

valla canm ben de söylemeyecektm de eşim söyledi stres yaptm o da olmadı. saol canm cok teşekkür ederm

Merhaba kızlar dün doktora gittim bebeğim şükür iyi böbreğim çok aşırı büyümüş ana 36.haftam bugün bittiği için stent olayı olmucak iki hafta seni idare eder dedi doktorlar.Anlicaniz şafak saymaya başladım doğumum nisan 15 ile 20 arası görünüyor dua edin olurmu.

Ay ne güzel kara gorunmus çok az kalmış allah hayırla sıkıntısı z kurtarın canım .sanırım doğum sezeryan olucak

iyi olmana sevindim Allah yardimcin olsun .ins cok rahat gecirirsin

Kizlar bana dua edin rahmim catallasmaya başlamış ve açılma varmış bu hafta ağrı giriyordu sag tarafimaa megersem doğum sancisiymis 40 günlük rapor verdi doktor yatmam lazim sağ salim atlatayim insallah okuyunca en azindan dua edin olur mu birşey olmasin yavruma

Ayyy çok sewindimmm canım ya Allahım hayırlısıyla senide bebişinide kurtarsın doğumun nasıl olacak konuştunuzmu

Canım Allah korusun sakın kötü düşünme sadece ayağa kalkma yemek ve vc harici ne eğil yere doğru nede yukarı doğru uzan birşey almaya dinlen dışarı arabayla dahi olsa sakın çıkma nacizane tawsiyelerim

Tamam Canım uyucam tavsiyelerine tesekkur ederim. Sirt üstü mü yatymak lazım sadece, doktor baya endiselendi bugün rapor almaya sen gitme eşin gitsin sadece tahlile cik dedi. Yatıyorum bol bol sağlıklı doğumlar nasip etsin herkese Rabbim insallah

Allah yardımcın olsun inşallah yatarak di nlerek atlatirsin bu süreci. İkiz miydi .

Çok geçmiş olsun canim Allahın izniyle bişey olmaz bak Selcenay arkadasimizda baya tehlike atlattı bende baya sıkıntılar çektimve burdaki birçok arkadaşın da başından türlü türlü sıkıntılar geçti içini ferah tut dinlen bişey yapma.bol tevekkül dua herşeyin dermani.

geçmiş olsun yatarsın olmaz bişey inş Allah yardımcın olsun

Tam ayrıntılı konusmadik canim 38.haftada tam gün verecek ama sezeryan olucak büyük ihtimal.Allahim senin ve bütün arkadaslarinda yardımcısı olsun
ben sezeryan sonrası doktor tavsiyesi ile ağrı pompası kullandım o gün hiç ağrım olmadı ...Ağrı kesiciyi serumla bi makineyle veriyolar sadece ağrın olduğunda otomatik kesiyor ağrıyı ...bebeğede zararı yokmuş .gözlerini ilk açtığında ağrın olmuyor akşama doğru bebeğimle ilgilenmeye başlaıştım tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…