Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım sen genel anestezi aldin ozaman öylemi ben epidural yada spinal di sanirim ikisinden biri olucak genele cesaretim yok anlican yarı uyusturmaylada çok fazla sıkıntı çekilmedigini hatta ağrıyı hissetmedigin bile oluyormuş uyuşukluk gecince gerçi hakkimda hangisi hayirliysa o olsun

ben genel oldum canım migren var bende çok baş ağrısı yapar sende dedi doktor bende istemiştim aslında önermedi bana ...hayırılısı olsun canım çok heyecanlı çok farklı oluyor insan tek gidiyorsun iki dönüyorsun eşime göstermişler bebeği benden sonra odaya getirdiler o arada eşimin başının etini yedik nasıldı diye .çok güzel gündü.hamilelikte yaşanan sıkıntılardan sonra sezeryan ilaç gibi geldi

Yavrularimizi sagsaglim alalimda kucagimiza çektiğimiz bütün sıkıntılar unutulur eminim sendede olduğu gibiAllah herşeyin hayırlısını versin.

Öyle canım bol duadan baska gelmiyor elden birşey. Zaten bastada sikintiliydik biraz 4. Haftada kanamam başladı kesintisiz 12. Haftaya kadar. Dinlenmekle atlarim inşallah

Merhaba arkadaslar.. Bi cogunuz bebislerini kucaginiza almayi bekliyosunuz,ne guzel.. Allahim saglikli hayirli buyutmeyi nasip etsin.. Ben geçen ay turgut beyle gorustum hemen baslayabiliriz bi test yapalim demisti ama o ay sehir dışına cikiyoduk nisana kalsin dedik.. Önümüzdeki ay adetinde test yapar baslariz dedi.Daha sonra merkezden çıkarken bize hic bilgi verilmedi su testi yaptirin su belgeleri getirin falan diye.. Tecrubeli olan arkadaslar surec hakkında aydinlatabilir mi beni birazcik acaba?

Merhaba öncelikle hayırlı olur inşallah senden kan testi ister eşinden de spermiogram isteyebilir

Canım hastane çantasına neler koydun
Bebeğinki:İki tane hastane çıkışı 5li olanlardan içine çıtçıtlı kolsuz badi (yedek olarakta bir kısa bir uzun kollu çıtçıtlı)bir tane patiikli alt.
İlk gün hastane çıkışının biri battı diğer gün ötekini giydi .(Maşaallah kakalarını bele kadar yapıyolar batıyor )
Bir penye bir kalın battaniye(hava soğuktu eve giderken kullandık).yattığı yere sermek için annemin bize kullandığı işlemelli kundak vardı onu aldım.
10 tane bez ,pişik kremi ,biberon ,mama kaşığı,temizleme pamuğu ,kullan at alt açma
Kendime :İki takım pijama sadece birini kullandım evde diğerini kullandım.sabahlık almadım uzun bi hırka hastane koridorunda dolaşmak için.Çorap terlik(bir numara büyük aldım ayaklar şişiyor) ,bir tane emzirme atleti(yedek iç çamaşırı aldım hiç kullanmadım kullan at çamaşırlar daha iyi ) .Joly mesane pedi aldım .hastane sezeryan sonrası altıma hasta bezi sermişti(almaya gerek yok) bir defada değiştirdiler sonra kaldırıp gezdirdiler sonra kendiminkileri kullandım .
Lansinoh göğüs ucu kremi hiç çatlağım olmadı sürekli sürdüm.Görümcem sağolsun hoşaf getirdi çok iyi oldu .

Cnm.bebegin sarılığı düştü mu Nasılsıniz

Hamis annelerr doktora kime gidiyorsunuz ya ben karar veremedi.magnette zerrin ozkeciciye gidiyorum da cok memnun kalmadim siz kime gidiyorsunuz yardimci olursaniz cok sevinirim

Sağol canım çok ttşk ederimm

Merhaba öncelikle hayırlı olur inşallah senden kan testi ister eşinden de spermiogram isteyebilir
insallah canim..gecen gittigimizde onceden yapilan testleri gorduler zaten doktorlar.. Evlilik cuzdani kimlik fotokopisi vs. Isterler mi onu merak ediyorum. Cunku sehir disindayim adet oldugumda burdan çıkıp gitcem kayseriye. Yani hic bi bilgi verilmedi de o yuzden merakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…