Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Sanırım fotoğraf istiyorlardı ama istersen ara sor daha detaylı bilgi olur

Kontrolde bişey götürmeye gerek yok canım yumurta toplama işleminden önce evlilik cüzdanı kimlik fotokopileri ve istersen resim vermeni istiyorlar resim isteğe bağlı zaten bi dahaki gelmene getirin die solerler hemşireler hayırlı olsun tedavi niz

Tesekkurler cevabin icin canim. Esime soylerim o getirir o zaman. Insallah yumurta toplamaya gecebiliriz. Cunku bizim icin oncelikle microtese ameliyatinin olumlu olmasi lazim

Slm asyacali en son tedaviye baslicam demistin. Simdi klomen yazmissin gitmedinmi. Her kes icin dua ediyorum ama seni kader arkadasi gibi goruyorum daha cok aklimdasin .

Merhaba arkadaşlar 2 buçuk yıllık evliyim maalesef bizim de bebeğimiz olmuyor tüp bebek serüvenine nisan Mayıs gibi başlamayı düşünüyoruz ama bu konuyla ilgili derin kaygılarım ve kafamda çözemediğim bi dünya soru var bu konuda bana yardımcı olur musunuz

Sen sorularını sor herkes bildiği kadarıyla yardımcı olur inşallah

Sen sorularını sor herkes bildiği kadarıyla yardımcı olur inşallah
Tşk ederim öncelikle gideceğim Dr konusunda kararsızım Memorial Hastanesi'nde Nurettin beyle görüşmüştüm ama Memorial hakkında olumsuz birkaç yorum okudum içime sinmedi Turgut bey hakkında genelde olumlu şeyler duydum ama kararsızım çok sizlerin bu konudaki fikrini tecrübesini öğrenmek istiyorum Lütfen bana yardımcı olur musunuz

canım benim ilk tedavim memorialde idi ama arzu hanımdı hiç mi hiç memnun kalmadım. memnuniyet kişisel bir düşünce tabi ama genel olarak çok iyi bir merkez olsaydı bence burda Turgut bey kadar konuşulurdu her ikisinin de hiç adları (arzu hnm ve nurettin bey) geçmiyor. 3. tedavim de Turgut beyde idi evet yine negatifti sonuç ama ben hem merkezden hem hocadan çok memnundum önümüzdeki ay yine Turgut hocayla devam etmeyi düşünüyorum. 3 farklı merkezde tecrübem olduğu için rahatlıkla söyleyebilirim ki hiç bir yer beklentini %100 karşılamayacak illa sıkıntılar yaşayacaksın belki istediğin zaman hocaya ulaşamayacaksın belki istediğin dakka ilgi göremeyeceksin vs vs ama en azından Turgut beyin paracı olmadığını düşünüyorum gereksiz yere hsg ler pgt ler cgh ler önermez . karar senin tabi çok stres yapmadan aklı selim düşün önce Allaha sonra da dr una güven inşallah elin kucağın boş kalmaz.

Burda herkes turgut beyin hastası ben kendi adıma konuşayım turgut beyi çok sewiyorum we hep güwenim sonsuzdu çok şükür şimdi kızımı bekliyorum tabi herkesin durumu farklı bizim durumumuzda sadece bende pko vardı o kadar ben sonuna kadar turgut beyi tawsiye ediyorum herkese

Sorununuz ne acaba?

Kizlar mrb dun bebegimin sariligi gecmedigi yukseldigi ivin kan almislardi cok sukur baska bir hastalik cikmadi idrar kulturu testi iki gune kadar cikacak ins ondada yoktur bir sey dun elinden kan aldiklari icin cok agladi umarum boylece atlatmistir tum bebekler Allaha emanet dogmamis dogacak olan dogmus

Canım Allahımm şifasını verecek inşallah çok şükür başka hiçbirşey çıkmayacak

Canım çok tşk ederim Rabbim inşallah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın sonucun negatif ya da pozitif olması Rabbimin ol demesine bağlı tabiki ama benim için önemli olan Dr ve ekibinin ilgili olması o yüzden sizin tecrübeleriniz yolumu çizme konusunda bana ışık olacak o zaman Turgut beyle de bi ön görüşme yapıp kararımı vereyim peki Turgut beyin yoğunluğu sıkıntı yaratıyor mu randevulu mu gideyim adeti mi bejleyim ne dersin

Sorununuz ne acaba?
canım eşimde sayı ve morfoloji sorunu vardı yaşım da ileri olduğu için (38 oldum ) üstüste 3 tedavi geçirdim sonra kendiliğimden hamile kaldım ama maalesef onu da 8. haftada kaybettim bu durumda gerçek sorun ne emin değilim sanırım zamanını bekliyor Rabbim ol dicek...

Canım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah tavsiyekeriniz için çok teşekkür ederim dikkate alıyorum söylediklerinizi

amin tatlım evet yoğun bir doktor ama önceden randevu alırsan özellikle de sabah ilk hasta olarak 8.10-8.20 gibi çok rahat oluyor ön görüşme için de randevu al telefonla zaten ücret almıyor ama için rahatlar seversin ısınırsın tedaviye daha rahat başlarsın adetten önce görüş derim

Tamam canım öyle yapayım o zaman bu arada bizdeki sorun da sayı ve morfoloji bakalım inşallah yaza hepimiz hamiş gireriz Peki maliyeti ne kadar turgut beyde ilaçlar kişinin kilosuyla orantılı diye duydum doğru mu Ayy çok soru sordum hakkını helal et ne olur

helal olsun kuzum o nasıl söz ben de burdan çok şey öğrendim tabi ki soracaksın benim en son tedavim geçen yıl ağutostaydı 1.000 tl ye yakın ilaç tutmuştu Turgut bey de sanırım 4.750 tl oldu tedavi muayene ücreti 100-150 arası bir kez veriyorsun onu da. bir de çider diye bir derneğe üye olursan belirli indirim yapıyorlar ama o nasıl oluyor tam bilmiyorum ben üye olmadım daha önce. ilcalar için mutlaka bikaç eczane gez ve mutlaka pazarlık yap illa ki indirim yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…