- 21 Aralık 2014
- 1.241
- 1.294
- 138
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.201
Tamam canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sen ne zaman başlıyorsun tedaviye bakarsın denk geliriz :)helal olsun kuzum o nasıl söz ben de burdan çok şey öğrendim tabi ki soracaksın benim en son tedavim geçen yıl ağutostaydı 1.000 tl ye yakın ilaç tutmuştu Turgut bey de sanırım 4.750 tl oldu tedavi muayene ücreti 100-150 arası bir kez veriyorsun onu da. bir de çider diye bir derneğe üye olursan belirli indirim yapıyorlar ama o nasıl oluyor tam bilmiyorum ben üye olmadım daha önce. ilcalar için mutlaka bikaç eczane gez ve mutlaka pazarlık yap illa ki indirim yapıyorlar.
Canım benim planım bugünlerde regl olmam lazım bunu atlatıp mayıs reglinde başlamak. Zaten bu sefer donduracak turgut bey haziran ramazan temmuzda transfer olsun istiyorum bakalım kısmet. Hepimiz için hayırlısı olsunTamam canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sen ne zaman başlıyorsun tedaviye bakarsın denk geliriz :)
Bence de turgut bey üzerinde durun derim başarı oranı çok yüksek bende onun hastasıyım oğlumu kucagima almama sayılı günler kaldı Allahın izniyle.Merhaba arkadaşlar 2 buçuk yıllık evliyim maalesef bizim de bebeğimiz olmuyor tüp bebek serüvenine nisan Mayıs gibi başlamayı düşünüyoruz ama bu konuyla ilgili derin kaygılarım ve kafamda çözemediğim bi dünya soru var bu konuda bana yardımcı olur musunuz
Bunla geçmiş olsun canım Allahım kimseyi korktuğu yere uğratmasın.Kizlar mrb dun bebegimin sariligi gecmedigi yukseldigi ivin kan almislardi cok sukur baska bir hastalik cikmadi idrar kulturu testi iki gune kadar cikacak ins ondada yoktur bir sey dun elinden kan aldiklari icin cok agladi umarum boylece atlatmistir tum bebekler Allaha emanet dogmamis dogacak olan dogmus
Aynen canım hakkımızda hayırlısı bakalım bizi neler bekliyor inşallah hiçbirimizin emeği boşa gitmezCanım benim planım bugünlerde regl olmam lazım bunu atlatıp mayıs reglinde başlamak. Zaten bu sefer donduracak turgut bey haziran ramazan temmuzda transfer olsun istiyorum bakalım kısmet. Hepimiz için hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim canım ön görüşmeye gideceğim turgut beyle hakkımızda hayırlısı sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğluşunuBence de turgut bey üzerinde durun derim başarı oranı çok yüksek bende onun hastasıyım oğlumu kucagima almama sayılı günler kaldı Allahın izniyle.
Doğum tarihi belli oldu mu? Bebeğin boyu ve kilosu ne kdr.allah im hayırla kolaylıkla kurtararsinBence de turgut bey üzerinde durun derim başarı oranı çok yüksek bende onun hastasıyım oğlumu kucagima almama sayılı günler kaldı Allahın izniyle.
Canim tam net değil ama 15 ile 20 si arasi görünüyor nasipseÇok teşekkür ederim canım ön görüşmeye gideceğim turgut beyle hakkımızda hayırlısı sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğluşunu
Canim kilosu gecen hafta 2800 idi boyunu söylemiyor doktor doguma kadar ne olur bilmiyorum doğumda 15 ile 20 si arasi görünüyor kismetseDoğum tarihi belli oldu mu? Bebeğin boyu ve kilosu ne kdr.allah im hayırla kolaylıkla kurtararsin
Geri sayım başladıCanim kilosu gecen hafta 2800 idi boyunu söylemiyor doktor doguma kadar ne olur bilmiyorum doğumda 15 ile 20 si arasi görünüyor kismetse
Aynen canim aklıma getirmeyim diyirum ama heycan başladıGeri sayım başladı
Hayırlısıyla kawuşacaksın canına mutlu heyecanlar inşallahAynen canim aklıma getirmeyim diyirum ama heycan başladı
Ben de şişlik hafif hafif bu hafta başladı canim oda biraz ayakta fazla kaldığım için oluyor.tam olarak neyin iyi geleceğini bilmiyorum açıkcasi bol su iç ayaklarını çok sarkitma otururken.Canlar benim ayaklarım ve ellerim çok şişmeye başladı terliklere bile sığmıyor ayaklarım tuzluda yemiyorum çok şiştim çok kötü hissediyorum kendimi bunun bir çaresi warmı
Canım bende birden oldu onuda ayaklarımın ağrıması ve terliklerime bile girememekle farkettim çok fenayım suyu bugün itibariyle bollaştırıyorum o zaman birde yanıyor zaten ew sıcak fenalık basıyor kilo almayada dewam ettikçe çok daha zor ne yapıcam bilmiyorumBen de şişlik hafif hafif bu hafta başladı canim oda biraz ayakta fazla kaldığım için oluyor.tam olarak neyin iyi geleceğini bilmiyorum açıkcasi bol su iç ayaklarını çok sarkitma otururken.
Dişini sıkmaya devam canim Allah yardımcımiz olsunCanım bende birden oldu onuda ayaklarımın ağrıması ve terliklerime bile girememekle farkettim çok fenayım suyu bugün itibariyle bollaştırıyorum o zaman birde yanıyor zaten ew sıcak fenalık basıyor kilo almayada dewam ettikçe çok daha zor ne yapıcam bilmiyorum
Amin canım benimDişini sıkmaya devam canim Allah yardımcımiz olsun
Canım sislikte özellikle tansiyon olctur yüksek çıkarsa hemen dr u bilgilendir olur mu?Canım bende birden oldu onuda ayaklarımın ağrıması ve terliklerime bile girememekle farkettim çok fenayım suyu bugün itibariyle bollaştırıyorum o zaman birde yanıyor zaten ew sıcak fenalık basıyor kilo almayada dewam ettikçe çok daha zor ne yapıcam bilmiyorum
Ayyyy yaarın ölçeyim o zaman tansiyonumu hiiç aklıma gelmedi tşk ederim canım bilgi verdiğin içinCanım sislikte özellikle tansiyon olctur yüksek çıkarsa hemen dr u bilgilendir olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?