- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.221
Amin canımBURADAKI BÜTÜN ARKADAŞLARIN REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR VERSIN DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE.
Canım 13 e 7 çıktı tansiyonumCanım sislikte özellikle tansiyon olctur yüksek çıkarsa hemen dr u bilgilendir olur mu?
Canim sen tansiyonunu günlük ölçtür bence benin daha bu haftalarda seninki gibi çıkmaya başladı seninki ilerkeyen zamankarda yükselebilir dikkat et.Canım 13 e 7 çıktı tansiyonum
Walla nihalcim hayırlısıyla minnoşumu bi doğuruvereydim bir kaç gün ölçeyim bari olmadı hastaneyi de ararımCanim sen tansiyonunu günlük ölçtür bence benin daha bu haftalarda seninki gibi çıkmaya başladı seninki ilerkeyen zamankarda yükselebilir dikkat et.
Büyük çok az yüksek canım sen her gün ve her sislikte muhakkak olctur tansiyonu takip çok önemliCanım 13 e 7 çıktı tansiyonum
Selcenay bende serkelaj oldum. Ne yaptin neler yaptın sen tercubelisin bu konuda kaçıncı haftanda olmustun. Nelere dikkat ediyorsunWalla nihalcim hayırlısıyla minnoşumu bi doğuruvereydim bir kaç gün ölçeyim bari olmadı hastaneyi de ararım
Tamam canım ölçeyimBüyük çok az yüksek canım sen her gün ve her sislikte muhakkak olctur tansiyonu takip çok önemli
Canım evet rahim boyu gerçekten çok önemliymiş 12.yada 13.hafta dr una söyle ölçtür bulantıların ara ara gidip gelebilir kendini strese sokma kanaman için mecbur dinleniceksin ayaklarını yukarı kaldırarak Allah hepimizi sağlıkla kurtarsınslm kızlar hepimizin kandili mübarek olsun maşallah epey yol katdetmişsiniz S Selcenay bugünlerine şükür canım N Nihal66 canım yanlış hatırlamıyosam bu aydı doğumun rabbim bir avazda kurtarsın U umut46 canım bu haftalarıda gördün çok şükür rabbime ismini yazmadığım diğer arkadaşlarım bu mübarek günlerin hürmetine evlatlarımızı sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşş
benimde biraz sıkıntılı geçiyo tabi rabbime sonsuz şükürler olsun o ayrı ama öğrendiğimden beri lekelenme yaşıyorum dr 3 ay dolana kadar yaşarsın dedi progestanlar iğneler derken devam inş sonra karın bel kalça ağrısıyla acile gittim enfeksiyon çıktı lökosit 20 olmuş bi tane tek kullanım lık antibiyotik kullandım suya karıştırılandan ama ağrılar devam su içmeye çalışıyorum şükür bugünleride gördük dr olarak rakip turana gidiyorum iyi bi dr şimdilik memnunum ama işte bu rahim boyu kısalması sanırım adı ondan korkuyorum yada bugün bulantım neden yok göğüs ağrım yok falan kafayı yemek üzere gibi evhamlı bişi oldum çıktım aslında en güzeli rabbime emnaet etmek ne eylerse güzel eyler
hepinizi tek tek öpüyorum canlarım allaha emanet olun
amin canım normalde kntrol yarındı ama hep doluydu dr aç gel dedi 11 haftalığız mecbur çarşambaya kaldı artık ozaman da ölçülürmü canımCanım evet rahim boyu gerçekten çok önemliymiş 12.yada 13.hafta dr una söyle ölçtür bulantıların ara ara gidip gelebilir kendini strese sokma kanaman için mecbur dinleniceksin ayaklarını yukarı kaldırarak Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın
Kan a ve idrara bakıcaktır bence yoksa başka bişey olacağını sanmıyorum canım zaten eğer rahim boyuna bakacaksa direk alttan muayene ediyorlar ona göre karar veriliyor inşallah sende öyle birşey yoktur ama ben herkese mutlaka söylüyorum baktırın diye yinede sen kendini sakın strese sokmaamin canım normalde kntrol yarındı ama hep doluydu dr aç gel dedi 11 haftalığız mecbur çarşambaya kaldı artık ozaman da ölçülürmü canım
tahlil yapıcam demişti ne tahlili acaba bende bilmiyorum
Ölçtür canım tansiyon çok önemli ihmal etme sakın.Walla nihalcim hayırlısıyla minnoşumu bi doğuruvereydim bir kaç gün ölçeyim bari olmadı hastaneyi de ararım
Bende üç kez idrar yolu enfeksiyon u geçirdi m lökosit in 43 olduğunu bile biliyorum bir keresinde genelde hamilelikte oluyormuş. Mutlaka idrar kültürü yaptır onun temiz çıkması önemli. O temiz çıkınca enfeksiyon olsa bile korkulacak birsey olmuyor.bol şu içmek önemlislm kızlar hepimizin kandili mübarek olsun maşallah epey yol katdetmişsiniz S Selcenay bugünlerine şükür canım N Nihal66 canım yanlış hatırlamıyosam bu aydı doğumun rabbim bir avazda kurtarsın U umut46 canım bu haftalarıda gördün çok şükür rabbime ismini yazmadığım diğer arkadaşlarım bu mübarek günlerin hürmetine evlatlarımızı sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşş
benimde biraz sıkıntılı geçiyo tabi rabbime sonsuz şükürler olsun o ayrı ama öğrendiğimden beri lekelenme yaşıyorum dr 3 ay dolana kadar yaşarsın dedi progestanlar iğneler derken devam inş sonra karın bel kalça ağrısıyla acile gittim enfeksiyon çıktı lökosit 20 olmuş bi tane tek kullanım lık antibiyotik kullandım suya karıştırılandan ama ağrılar devam su içmeye çalışıyorum şükür bugünleride gördük dr olarak rakip turana gidiyorum iyi bi dr şimdilik memnunum ama işte bu rahim boyu kısalması sanırım adı ondan korkuyorum yada bugün bulantım neden yok göğüs ağrım yok falan kafayı yemek üzere gibi evhamlı bişi oldum çıktım aslında en güzeli rabbime emnaet etmek ne eylerse güzel eyler
Ay canım kıyamam çok geçmiş olsun ben 20+1 günlükken oldum 5gün hastanede yatırmışlardı sadece vc ve yemek için ayağa kalktım onun harici hep dinlendim bu şekilde çok şükür şimdi 33.haftaya girdim şimdide gebelik korsesi kullanıyorum bebeğim aşağıda olduğu için sen ne zaman oldun nerde oldun nasıl geçmiş ameliyatın ilaçne werdilerSelcenay bende serkelaj oldum. Ne yaptin neler yaptın sen tercubelisin bu konuda kaçıncı haftanda olmustun. Nelere dikkat ediyorsun
Açıklığın ne kadar olmuş nasıl farkedildiSelcenay bende serkelaj oldum. Ne yaptin neler yaptın sen tercubelisin bu konuda kaçıncı haftanda olmustun. Nelere dikkat ediyorsun
Cumartesi doktorumda kontrolüm vardı. Rahim hunilesmeye başlamış dedi ilaçları falan artırdı. Sancim oluyordu o hafta bıçak saplanmasi gibi onlar doğum sancisiymis. Pazartesi hafif leke geldi ağrım da devam ediyor diye aradim tekrar çağırdı boyda düşüş olunca hastaneye aldı. Orda 2.gun ölçüler 20ye düşmüş serklaj olmali yoksa 2 hafta sonra falan dogum baslayabilir çok hızlı kisalma olmuş. Serklaj işlemi yaptılar simdide yatiyorum. Senin başından geçmiş olunca sorayım dedim neler yaptın nelere dikkat ettin. Ben adete göre 18+5 degelişime göre de 19+5 de oldum işlemiAçıklığın ne kadar olmuş nasıl farkedildi
Ayy masallah canım ya darısı bana o haftaları görmek:))Fakultede oldum. suan tek dileğim sağlıkla hayırla 30 lu haftaları bulmak :)) bana da oturmaya bile izin vermedi sadece vcye kalktim. Ilk başta baya korkuttu doktorum tehliklerinide bil diye. Ama şükür başarılı geçmiş. Evime geldim yatıyorum tuvalete kalkıyorum. Rabbim sag salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah ya. Gebelik korsesini ne zaman kullanmaya başladın doktor vermişti değil mi. 2 hafta sonra kontrolüm var sorsam mi gerek varmidir banada acabaAy canım kıyamam çok geçmiş olsun ben 20+1 günlükken oldum 5gün hastanede yatırmışlardı sadece vc ve yemek için ayağa kalktım onun harici hep dinlendim bu şekilde çok şükür şimdi 33.haftaya girdim şimdide gebelik korsesi kullanıyorum bebeğim aşağıda olduğu için sen ne zaman oldun nerde oldun nasıl geçmiş ameliyatın ilaçne werdiler
Amin canım inşallah tez zamanda sizde bugün leri görün az kaldi bana.dedigin tek dozluk ilaçtan bende iki defa kullandım ama yaninda antibiyotik takviyesi verdi bir haftalik.Ama inan bana günde 2.5 litreden aşağı su içme en güzel tedavi ben hala devam suya.Dikkat et kendine dinlen iş yapmaslm kızlar hepimizin kandili mübarek olsun maşallah epey yol katdetmişsiniz S Selcenay bugünlerine şükür canım N Nihal66 canım yanlış hatırlamıyosam bu aydı doğumun rabbim bir avazda kurtarsın U umut46 canım bu haftalarıda gördün çok şükür rabbime ismini yazmadığım diğer arkadaşlarım bu mübarek günlerin hürmetine evlatlarımızı sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşş
Çok geçmiş olsun canim.dikkat et stres yapma kendine Allahım büyük yat mutlaka.Cumartesi doktorumda kontrolüm vardı. Rahim hunilesmeye başlamış dedi ilaçları falan artırdı. Sancim oluyordu o hafta bıçak saplanmasi gibi onlar doğum sancisiymis. Pazartesi hafif leke geldi ağrım da devam ediyor diye aradim tekrar çağırdı boyda düşüş olunca hastaneye aldı. Orda 2.gun ölçüler 20ye düşmüş serklaj olmali yoksa 2 hafta sonra falan dogum baslayabilir çok hızlı kisalma olmuş. Serklaj işlemi yaptılar simdide yatiyorum. Senin başından geçmiş olunca sorayım dedim neler yaptın nelere dikkat ettin. Ben adete göre 18+5 degelişime göre de 19+5 de oldum işlemi
Canım ben ilk 15gün ewe gitmemiştim annemlerde kaldım 1ay boyunca sadece saçlarımı hafif öne eğerek yıkattım dr un doğru söylemiş ayaklarının altına yastık koyarak yat benim kızım doğum pozisyonunda olduğu için korse verdi senin minnoş da eğer doğum pozisyonunda ise dr una söyle verecektir ama Allah yardımcın olsun canım ben artık evin içinde dolanıyorum daral basıyor yoksa birde sakın eğilme ayakkabılarını çoraplarını başkası giydirsin çok yawaş hareketlerde bulun herhangi bir sorun olursa mutlaka sor cevaplarımAyy masallah canım ya darısı bana o haftaları görmek:))Fakultede oldum. suan tek dileğim sağlıkla hayırla 30 lu haftaları bulmak :)) bana da oturmaya bile izin vermedi sadece vcye kalktim. Ilk başta baya korkuttu doktorum tehliklerinide bil diye. Ama şükür başarılı geçmiş. Evime geldim yatıyorum tuvalete kalkıyorum. Rabbim sag salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah ya. Gebelik korsesini ne zaman kullanmaya başladın doktor vermişti değil mi. 2 hafta sonra kontrolüm var sorsam mi gerek varmidir banada acaba
Annem geldi o bakıyor banada. Çok sağol Rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin sanada daCanım ben ilk 15gün ewe gitmemiştim annemlerde kaldım 1ay boyunca sadece saçlarımı hafif öne eğerek yıkattım dr un doğru söylemiş ayaklarının altına yastık koyarak yat benim kızım doğum pozisyonunda olduğu için korse verdi senin minnoş da eğer doğum pozisyonunda ise dr una söyle verecektir ama Allah yardımcın olsun canım ben artık evin içinde dolanıyorum daral basıyor yoksa birde sakın eğilme ayakkabılarını çoraplarını başkası giydirsin çok yawaş hareketlerde bulun herhangi bir sorun olursa mutlaka sor cevaplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?