- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.241
Teşekkür ederim canım. Mecbur yatıyorum tuvalete izin var sadece. Sana da bir avazda hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahAmin canım inşallah tez zamanda sizde bugün leri görün az kaldi bana.dedigin tek dozluk ilaçtan bende iki defa kullandım ama yaninda antibiyotik takviyesi verdi bir haftalik.Ama inan bana günde 2.5 litreden aşağı su içme en güzel tedavi ben hala devam suya.Dikkat et kendine dinlen iş yapma
Çok geçmiş olsun canim.dikkat et stres yapma kendine Allahım büyük yat mutlaka.
Amin canım cümlemize inşallahAnnem geldi o bakıyor banada. Çok sağol Rabbim sağ salim doğumlar nasip etsin sanada da
Çok şükür canımm Allah razı olsun, Rabbim sana da bundan sonra sıkıntısız bir hamislik ve vakitli doğum nasip etsin insallah arkadaşım inan o kendimizi dinleme hiç bitmeyecek sanırım bende en ufak şeyde panik oluyorum korkuyorum bebislerimiz Allaha emanet tabi ancak kolay bulmayinca bu korku ve kaygı hep devam ediyor sende kendine çok dikkat et dinlen bol bol cinsiyet belli oldu mu?slm kızlar hepimizin kandili mübarek olsun maşallah epey yol katdetmişsiniz S Selcenay bugünlerine şükür canım N Nihal66 canım yanlış hatırlamıyosam bu aydı doğumun rabbim bir avazda kurtarsın U umut46 canım bu haftalarıda gördün çok şükür rabbime ismini yazmadığım diğer arkadaşlarım bu mübarek günlerin hürmetine evlatlarımızı sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşş
benimde biraz sıkıntılı geçiyo tabi rabbime sonsuz şükürler olsun o ayrı ama öğrendiğimden beri lekelenme yaşıyorum dr 3 ay dolana kadar yaşarsın dedi progestanlar iğneler derken devam inş sonra karın bel kalça ağrısıyla acile gittim enfeksiyon çıktı lökosit 20 olmuş bi tane tek kullanım lık antibiyotik kullandım suya karıştırılandan ama ağrılar devam su içmeye çalışıyorum şükür bugünleride gördük dr olarak rakip turana gidiyorum iyi bi dr şimdilik memnunum ama işte bu rahim boyu kısalması sanırım adı ondan korkuyorum yada bugün bulantım neden yok göğüs ağrım yok falan kafayı yemek üzere gibi evhamlı bişi oldum çıktım aslında en güzeli rabbime emnaet etmek ne eylerse güzel eyler
hepinizi tek tek öpüyorum canlarım allaha emanet olun
çok sağol tatlım güzel dileklerin için evet hergün ayrı evhamla geçiriyorum ama tabiki rabbimin elinde bazı şeler neyaparsak yapalım rabbim ne dilerse o olurÇok şükür canımm Allah razı olsun, Rabbim sana da bundan sonra sıkıntısız bir hamislik ve vakitli doğum nasip etsin insallah arkadaşım inan o kendimizi dinleme hiç bitmeyecek sanırım bende en ufak şeyde panik oluyorum korkuyorum bebislerimiz Allaha emanet tabi ancak kolay bulmayinca bu korku ve kaygı hep devam ediyor sende kendine çok dikkat et dinlen bol bol cinsiyet belli oldu mu?
RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ARKADAŞIM BENDE SENİ MERAK EDİYORDUM OLSUN ÇOK ŞÜKÜR BİRAZDA OLSA YOL KATTETMİSSİN İNŞALLAH 35. HAFTALARIDA GÖRMEYİ NASİP ETSİN ALLAHIMçok sağol tatlım güzel dileklerin için evet hergün ayrı evhamla geçiriyorum ama tabiki rabbimin elinde bazı şeler neyaparsak yapalım rabbim ne dilerse o olur
yok tatlım 11+2 yim bugün cinsiyet belli olmadı henüz şimdiki sıkıntım ağrılarım çok canımı sıkıyo ama bebiş iyidir umarımmmm
UMUTCUGUM NASILSIN ARKADAŞIM FINDIK NASIL HAMİŞLİK NASIL GİDİYORÇok şükür canımm Allah razı olsun, Rabbim sana da bundan sonra sıkıntısız bir hamislik ve vakitli doğum nasip etsin insallah arkadaşım inan o kendimizi dinleme hiç bitmeyecek sanırım bende en ufak şeyde panik oluyorum korkuyorum bebislerimiz Allaha emanet tabi ancak kolay bulmayinca bu korku ve kaygı hep devam ediyor sende kendine çok dikkat et dinlen bol bol cinsiyet belli oldu mu?
SEN NASILSIN ARKADAŞIM BEN ARADA GİRDİĞİM İÇİN HEPİNİZİN HALİNİ SORAYIM DEDİM PRENSES NASIL BAKALIMAmin canım cümlemize inşallah
Canım cahit beye gidiyorum hüma gebelik korsesi kullanıyorum bebişi yukarı çıkarmak için hala aynı durumdayız sen nasılsın varmı sıkıntın minnoş nasılSEN NASILSIN ARKADAŞIM BEN ARADA GİRDİĞİM İÇİN HEPİNİZİN HALİNİ SORAYIM DEDİM PRENSES NASIL BAKALIM
HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN DOKTOR TAHMİNİ DOĞUM GÜNÜNÜ SÖYLEDİMİ
Belirti arama arkadaşım çünkü hiçbir belirti olmuyor inşallah pozitif sonuç alırsınKizlar oncelikle meraba herkese hamile kalanlar insallah saglikla bebeklerini kucagina alir benim gibi test gununu bekleyenlerde guzel haberler alir.
Benim sorum transferden sonra belirtileriniz neydi benim 7.gunum ve hic belirtim yok gogus hassasiyeti disinda bilgilendirirseniz sevinirim...
Amin insallah herkesi bi yeri agriyo bende bisey yok bende tutmadi diye dusundum insallah pozitif olur sagolasinBelirti arama arkadaşım çünkü hiçbir belirti olmuyor inşallah pozitif sonuç alırsın
BENİM DE PRENSES KIZIM ÇOK ŞÜKÜR İYİ TEYZESİ AMA HALEN BEBEĞİN EŞİ YUKARI ÇIKMADIĞI İÇİN KESİN SEZARYAN DEDİ ÖZGE HANIM SAĞLIKLA DOĞSUNLARDA İNŞALLAH ARTIK ZAMAN GEÇMİYOR GİBİ GELİYOR BANACanım cahit beye gidiyorum hüma gebelik korsesi kullanıyorum bebişi yukarı çıkarmak için hala aynı durumdayız sen nasılsın varmı sıkıntın minnoş nasıl
Wallahi sağlıklı oksunlar hayırlısıyla doğsunlarda bizde stresten kurtulalım inşallahBENİM DE PRENSES KIZIM ÇOK ŞÜKÜR İYİ TEYZESİ AMA HALEN BEBEĞİN EŞİ YUKARI ÇIKMADIĞI İÇİN KESİN SEZARYAN DEDİ ÖZGE HANIM SAĞLIKLA DOĞSUNLARDA İNŞALLAH ARTIK ZAMAN GEÇMİYOR GİBİ GELİYOR BANA
Hic belirti arama çünkü o belirti dediklerimiz aslında ilaçların yan etkisi kişiden kişiye değişir. Umarim seninde güzel sonuçlarını alırız burdan.Kizlar oncelikle meraba herkese hamile kalanlar insallah saglikla bebeklerini kucagina alir benim gibi test gununu bekleyenlerde guzel haberler alir.
Benim sorum transferden sonra belirtileriniz neydi benim 7.gunum ve hic belirtim yok gogus hassasiyeti disinda bilgilendirirseniz sevinirim...
Amin insallah bugune kadar hoc pozitifi goremeyince pek umudu olmuyo insanin Allahim bizlerede nasip eder insallah sagolasnHic belirti arama çünkü o belirti dediklerimiz aslında ilaçların yan etkisi kişiden kişiye değişir. Umarim seninde güzel sonuçlarını alırız burdan.
Canim cok sevindim gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin insallah..bende 25 gun once dogum yaptim erken geldiler birii cikardi hastaneden digeri hala hastanedeçok sağol tatlım güzel dileklerin için evet hergün ayrı evhamla geçiriyorum ama tabiki rabbimin elinde bazı şeler neyaparsak yapalım rabbim ne dilerse o olur
yok tatlım 11+2 yim bugün cinsiyet belli olmadı henüz şimdiki sıkıntım ağrılarım çok canımı sıkıyo ama bebiş iyidir umarımmmm
Canım walla bende çok anımsamıyorum adetinle başlıyosun estrofem veriyor rahim kalınlığın istenilen sewiyeye gelince transfer yapılıyorİyi akt şamlar arkadaşlar. Sürekli yazamıyorum ama sizi takip ediyorum. Selcenay canım sanırım seninki dondurulmuş embriyoydu değilmi.Bende önümüzdeki ay düşünüyorum. Daha önce dondurulmuş transferi yaptırdım ama tam hatırlamıyorum. Süreçten kısaca bahsedermisin.Şimdiden teşekkürler
Canım neden hastanedeydi minik yafruSlm kizlar nasilsiniz pek giremiyorum miniklerimden biri yanimda digeri hala hastanede sabirla cikmasini bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?