Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Teşekkür ederim canım. Mecbur yatıyorum tuvalete izin var sadece. Sana da bir avazda hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Çok şükür canımm Allah razı olsun, Rabbim sana da bundan sonra sıkıntısız bir hamislik ve vakitli doğum nasip etsin insallah arkadaşım inan o kendimizi dinleme hiç bitmeyecek sanırım bende en ufak şeyde panik oluyorum korkuyorum bebislerimiz Allaha emanet tabi ancak kolay bulmayinca bu korku ve kaygı hep devam ediyor sende kendine çok dikkat et dinlen bol bol cinsiyet belli oldu mu?

çok sağol tatlım güzel dileklerin için evet hergün ayrı evhamla geçiriyorum ama tabiki rabbimin elinde bazı şeler neyaparsak yapalım rabbim ne dilerse o olur
yok tatlım 11+2 yim bugün cinsiyet belli olmadı henüz şimdiki sıkıntım ağrılarım çok canımı sıkıyo ama bebiş iyidir umarımmmm

RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ARKADAŞIM BENDE SENİ MERAK EDİYORDUM OLSUN ÇOK ŞÜKÜR BİRAZDA OLSA YOL KATTETMİSSİN İNŞALLAH 35. HAFTALARIDA GÖRMEYİ NASİP ETSİN ALLAHIM

UMUTCUGUM NASILSIN ARKADAŞIM FINDIK NASIL HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR

Kizlar oncelikle meraba herkese hamile kalanlar insallah saglikla bebeklerini kucagina alir benim gibi test gununu bekleyenlerde guzel haberler alir.
Benim sorum transferden sonra belirtileriniz neydi benim 7.gunum ve hic belirtim yok gogus hassasiyeti disinda bilgilendirirseniz sevinirim...

SEN NASILSIN ARKADAŞIM BEN ARADA GİRDİĞİM İÇİN HEPİNİZİN HALİNİ SORAYIM DEDİM PRENSES NASIL BAKALIM
HANGİ DOKTORA GİDİYORSUN DOKTOR TAHMİNİ DOĞUM GÜNÜNÜ SÖYLEDİMİ
Canım cahit beye gidiyorum hüma gebelik korsesi kullanıyorum bebişi yukarı çıkarmak için hala aynı durumdayız sen nasılsın varmı sıkıntın minnoş nasıl

Belirti arama arkadaşım çünkü hiçbir belirti olmuyor inşallah pozitif sonuç alırsın

Canım cahit beye gidiyorum hüma gebelik korsesi kullanıyorum bebişi yukarı çıkarmak için hala aynı durumdayız sen nasılsın varmı sıkıntın minnoş nasıl
BENİM DE PRENSES KIZIM ÇOK ŞÜKÜR İYİ TEYZESİ AMA HALEN BEBEĞİN EŞİ YUKARI ÇIKMADIĞI İÇİN KESİN SEZARYAN DEDİ ÖZGE HANIM SAĞLIKLA DOĞSUNLARDA İNŞALLAH ARTIK ZAMAN GEÇMİYOR GİBİ GELİYOR BANA

Wallahi sağlıklı oksunlar hayırlısıyla doğsunlarda bizde stresten kurtulalım inşallah

Reactions: Bnz
İyi akt şamlar arkadaşlar. Sürekli yazamıyorum ama sizi takip ediyorum. Selcenay canım sanırım seninki dondurulmuş embriyoydu değilmi.Bende önümüzdeki ay düşünüyorum. Daha önce dondurulmuş transferi yaptırdım ama tam hatırlamıyorum. Süreçten kısaca bahsedermisin.Şimdiden teşekkürler

Hic belirti arama çünkü o belirti dediklerimiz aslında ilaçların yan etkisi kişiden kişiye değişir. Umarim seninde güzel sonuçlarını alırız burdan.

Hic belirti arama çünkü o belirti dediklerimiz aslında ilaçların yan etkisi kişiden kişiye değişir. Umarim seninde güzel sonuçlarını alırız burdan.
Amin insallah bugune kadar hoc pozitifi goremeyince pek umudu olmuyo insanin Allahim bizlerede nasip eder insallah sagolasn

Slm kizlar nasilsiniz pek giremiyorum miniklerimden biri yanimda digeri hala hastanede sabirla cikmasini bekliyorm

Canim cok sevindim gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin insallah..bende 25 gun once dogum yaptim erken geldiler birii cikardi hastaneden digeri hala hastanede

Canım walla bende çok anımsamıyorum adetinle başlıyosun estrofem veriyor rahim kalınlığın istenilen sewiyeye gelince transfer yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…