Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

14 mart aksami kontrole gittik ama oncesinde anlamistim bi terslik oldugunu surekli sisiyordum es tansiyonumu olcuyordu hep yuksek cikiyordu ama biz tansiyon aleti bozuktur diye dusunuyorduk bukadar yuksek cikamaz diyorduk neyse kontrole gittik doktor yuzume bakti noldu size heryeriniz sismis hemen tansiyonunuzu olcmeliyiz dedi bir olctu ki 18/12 tabi sok olduk hemen unv hastanesini aramaliyim yeni doganda yer varmi dedi ben aglamaya basladim cunku daha erkendi unv hastanesinde yer yoktu devleti aradi gelsinler dedi ordaki doktor.eve gidip valizimi hazirlayim dedim doktor kesinlikle hayie bir sn bile cok onemli dedi aglaya aglaya hastanenin yolunu tuttuk neyse hadtaneye vardik doktorla konustuk idrar alindi kan alindi idrarda protein cikti yani preklemsi cikti plesante previada var hocam dedim Oooo ozaman isin rengi degisir dedi ben bu riske giremem masada kalirsin dedi hemen cevre illerden hastane arastiralim hangisi kabul ederse oraya sevk etcez dedi bu arada gece saat 2 oldu ankara zekai tahir burak hastanesi kabul etti bu arada annemler kaynvldmler falan geldiler ben aglamaktan helak oldum esim evr gtti annemle valizi hazrldlr saat 3 gibi ambulansla ankaraya getirdiler sonda da taktiklari icin icim dismia cikti canimi yakiyordu ama 1 gun boyinca sonda takili kalcak 1 gunluk idrara bakcaz dediler 1 gun boyinca surekli tansiyon olculuyor nst ye bagliyorlardi doktorlar hem alttan hem ustten muayne ediyorlar ultrasona aliyorlardi neysrki aksam 5 gibi tansiyon dustu bu sekilde giderse 1-2 hafta bekletiriz dedi doktor bende sevindim tabi taki gece 2 olunca tansiyon tekrar yukseldi sabaha kadar tekrar yogun bakima alindim sabah 8 de doktor geldi idrarda yuksrk protein cikti karaciger enzimleri yuksrldi acilen ameliyata alcaz dedi esim de ablamlara gitmisti hemen aradim ameliyata aliyorlar dedim..ama esimi goremeden apar topar ameliyata girdim tam 4 tane igneyle anca uyusturdular cunku heryerim odem oldugu icin igne girmiyordu sonunda uyusturdular yatirdilar doktorlar beni konusturuyorlardi arada bir ses dunyami degistren o ses ve hemen ardindan ikinci ses o ani anlatmak imkansiz cok cok guzel bir duygu zaman o an dursun istedim sonra yolunda gitmeyen birsryler vardi sesleri pek algilayamiyordum doktorlardan biri bisiyler soruyordu ben hissediyorum diye bagirinca tamamen bayiltmislar plasrnta previa var demstm ya plasrnta patlamis tum heryere kan sicramis kanamayi durduramamislar kalp atislarim yavaslamis bi doktor daha gelmis neyse kanama bi sekilde durmus bukezde rahmi almamiz lazim demisler zar zor bi srkilde rahmide kurtarmislar ameliyat 3 saat falan surmus 4 unite kan vermisler gozumu actigimda yogun bakimdaydim 1-2 gun orda kalmisim gozumu actgmda esim basimda agliyordu bunlari sonra ameliyata giren esimin arkadasi anlatti sonrasnda normal odaya aldilar agri sizi 1 hafta hastanede yattim bu surede hergun yogun bakima bebeklerimi gormeye gidiyordum aglayarak donuyordum solunumlarinda sknti vardi suan biri yanimda gecen hafta cuma taburcu ettiler diger minigim hala hastanede hala solunum sıkıntsi var sizden ricam dualarinizi esirgemeyin minigimden ve kesinlikle sislikleri basite almayin uzun yazdim hakkinizi helal edin

Canım çok ama çok üzüldüm Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah resmen roman olur bu yaşadıkların çok zor Allahım senide yavrularına bağışlamış verilmiş sadakan varmış bir daha böyle kötü anlar yaşamayın inşallah

RABBİM MİNİK KUZUYA ŞİFA VERSİN ARKADAŞIM SANA DA BOL SABIR ÇOK ÜZÜLDÜM DUALARIM SENİNLE VE MİNİKLERLE RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN

canım benim yaa neler yaşamışın bizim gibiler için hem gebeliği elde etmek zor hem bebişleri sınav büyük Rabbim tabi ki mükafatını da verecek inşallah. umarım 2. miniğin de kısa sürede normal sağlığına kavuşup bir an önce yuvanızı şenlendirir. dualarımdasın bitanem sen bizim için et lütfen. miniğini kokla öp bizim için

Cnm ne büyük badireler atlatmistim. Allah seni ve yavrularını korusun.allah evlatları nin acısını göstermesin

Slm kizlar nasilsiniz pek giremiyorum miniklerimden biri yanimda digeri hala hastanede sabirla cikmasini bekliyorm
Canim çok üzüldüm düşmedimi sarılığı hala.En azindan kontrol altinda senin icin tabikide zor oluyordur sabret annesi eminim oda eve sana kavuşmak için can atıyordur.Allahım tez zamanda sifasini versin minigin.buarada zamanı değil belki sma isimlerini ne koydunuz

Canım neler geçmiş başından okurken göz yaşlarımi tutamadim.benimdw sayılı günler kaldı korku heyecan hepsi başladı.ama Allah büyük diyorum bizim sabrimizi ölçen mevlam mukafatini veriyor diyorum bizi evlatlarimizdan, evlatlarimizi bizden ayirmaz biliyorum zor günler kolay değil Allah yar ve yardımcımız olsun.

Sagol canim cidden zor gunlerdi cok sukur gecti birde oglumu hastaneden cikarsaydim dahada rahatlicam Rabbim kolay dogum nadip etsin saglicakla kicagina alirsin insallah minigi

RABBİM MİNİK KUZUYA ŞİFA VERSİN ARKADAŞIM SANA DA BOL SABIR ÇOK ÜZÜLDÜM DUALARIM SENİNLE VE MİNİKLERLE RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
Sagol canim benim insallah bir sorun olmadan cikartirim melegimi Rabbim hetkesin yardimcisi olsun

Evet canim cok zor bir surec atlattik hayirlisi ile gökdenizimizide cikartsaydik biraz rahatlardik dualarim senin icin insallah darisi basina olsun

Evet canim aynen oyle oldu hala soku atlatamadim sanki ruyada gibiyim gercekten verilmis sadakam varmis yoksa gitmistim neyseki gecti bitti yavrumu da cikarsaydim hayirlisiyla.

Canim sarilik gecti kalbinde pihtilasma var o da solunumda sikinti yapiyor hastanedekinin adi Gökdeniz Ekin evdekinin ki Rüzgar Umut :))

Cnm ne büyük badireler atlatmistim. Allah seni ve yavrularını korusun.allah evlatları nin acısını göstermesin
Sagol canim amin cidden cok kotu gunlerdi cok sukur suan iyiyim tansiyon ilaciyla duruyorum insallah normale doner tansiyonda.

çok geçmiş olsun canım ya çok zor olmuş gerçekten sonu hayırlı olsun inş bundan sonra miniklerle hep gül .bende yaptım doğum 15 martta

Canım benim çok geçmiş olsun. Bebeklerine birer fatiha okudum insallah biran önce sağlığına kavuşup gelir yanına oda. Doktorun kimdi farket mi etmediler önceden yoksa ani gelişen durum mu oldu

Canim hiç belirti yasamadim. O yasanildigi sanılan ilaclardan kaynaklaniyormus vucudun direncliyse hissetmiyorsundur. Stres yapma pozitiftir inşallah
Cok sagol canim bende herkea benim kasigim.batiyo belim agriyo falan filan deyimce korktum tutmadi diye insallah tutmustur dua et bana lutfen

Cok sagol canim bende herkea benim kasigim.batiyo belim agriyo falan filan deyimce korktum tutmadi diye insallah tutmustur dua et bana lutfen
Insallah canım ederim tabi Rabbim sağ salim kavustursun yavruna yada yavrularina:) benim kasigimda batma yumurta toplamadan itibaren oldu transfere gecti ogrendigimde bile belirtim yoktu. Meryem suresini oku annesi bol bol

Insallah canım ederim tabi Rabbim sağ salim kavustursun yavruna yada yavrularina:) benim kasigimda batma yumurta toplamadan itibaren oldu transfere gecti ogrendigimde bile belirtim yoktu. Meryem suresini oku annesi bol bol
Bende batma falan yok transferden sonra iki gun kaskta agri oldu sonro oda bitti okuyum insallah tutunur bebislerim Allahin izniyle

keser84 arkadaşım çok geçmiş olsun rabbim yavrularina bağışlamiş bende ikiz bekliyorum okudukca yazdıklarını çok üzüldüm başıma gelmiş gibi tutamadım ağladım sen yaşarken daha da zorlanmissindir ekin e sifa olsun umut da kardeşini bekleyin huzurlu mutlu bu günler geçsin kötü bi ruya olarak kalsin yavrular a akşam yasin okuyacam elimizden bu kadar geliyo inş hersey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…