- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.281
Aynen canım 2 gun o da toplamadan kaynakli. Belirti arama yani. Meryemi ihmal etme okumayi. Sag salim kavus yavrularına inşallahBende batma falan yok transferden sonra iki gun kaskta agri oldu sonro oda bitti okuyum insallah tutunur bebislerim Allahin izniyle
Amin dun yasin suresi okumustum bugun meryemi okuyum insallah calisiyrm firsatim olmuyo fazla evde yemek falan derken okuyuacagm insallah bugunAynen canım 2 gun o da toplamadan kaynakli. Belirti arama yani. Meryemi ihmal etme okumayi. Sag salim kavus yavrularına inşallah
canm allah bebeklerini sana bagıslasın inşallah sağlıcakla kocaman olduklarını görürsünCanim cok sevindim gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin insallah..bende 25 gun once dogum yaptim erken geldiler birii cikardi hastaneden digeri hala hastanede
Amin canim insallahcanm allah bebeklerini sana bagıslasın inşallah sağlıcakla kocaman olduklarını görürsün
Canim sagolasin Allah razi olsun sende insallah saglicakla kucagina alirsin minnoslarinikeser84 arkadaşım çok geçmiş olsun rabbim yavrularina bağışlamiş bende ikiz bekliyorum okudukca yazdıklarını çok üzüldüm başıma gelmiş gibi tutamadım ağladım sen yaşarken daha da zorlanmissindir ekin e sifa olsun umut da kardeşini bekleyin huzurlu mutlu bu günler geçsin kötü bi ruya olarak kalsin yavrular a akşam yasin okuyacam elimizden bu kadar geliyo inş hersey güzel olur
Canim Allah razi olsun ben tokatta oturuyorum doktorum da tokatta oncesinde plesanta previa vardi kanamadan dolayi 26.haftada 4 gun hastanede yattim sinra yine kanama oldu dinlenince bir sorun olmuyordu ama bu yuksek tansiyon aniden gelisti dogumdan 2-3 gun oncesine kadar birsey yoktu sonra aniden sismye basladim ve yine anlamadim hamileligin sonlarina yaklasiyorum ya ondandir dedim hep.neysrki gecti bittiCanım benim çok geçmiş olsun. Bebeklerine birer fatiha okudum insallah biran önce sağlığına kavuşup gelir yanına oda. Doktorun kimdi farket mi etmediler önceden yoksa ani gelişen durum mu oldu
Sagol canim aa dogdumu minnos masallah Allah anali babali buyutsun bende 15 martta ankaraya geldim ambulansla 16 martta sabah 9.13 gece biri 9.14 gece digeri dogdu:))çok geçmiş olsun canım ya çok zor olmuş gerçekten sonu hayırlı olsun inş bundan sonra miniklerle hep gül .bende yaptım doğum 15 martta
Bnz im Canım arkadaşım çok şükür iyiyim evdeyim genelde dinleniyorum dinlenmek iyi geliyor canım fındık iyi büyüyor teyzesi:) asıl siz nasılsınız?UMUTCUGUM NASILSIN ARKADAŞIM FINDIK NASIL HAMİŞLİK NASIL GİDİYOR
Çok geçmiş olsun canım tekrar. Yaşadığın yaşayacağın o olmus bitmiş olsun inşallahCanim Allah razi olsun ben tokatta oturuyorum doktorum da tokatta oncesinde plesanta previa vardi kanamadan dolayi 26.haftada 4 gun hastanede yattim sinra yine kanama oldu dinlenince bir sorun olmuyordu ama bu yuksek tansiyon aniden gelisti dogumdan 2-3 gun oncesine kadar birsey yoktu sonra aniden sismye basladim ve yine anlamadim hamileligin sonlarina yaklasiyorum ya ondandir dedim hep.neysrki gecti bitti
Adlariyla hayırlı güzel bir ömürleri olsun insallah.tekrardan acil şifalar diliyorum.Canim sarilik gecti kalbinde pihtilasma var o da solunumda sikinti yapiyor hastanedekinin adi Gökdeniz Ekin evdekinin ki Rüzgar Umut :))
BİZDE İYİZ ÇOK ŞÜKÜR CANIM PRENSES KIZIMLA GÜN SAYIYORUZ ARTIK GECELERİ SABAH OLMUYOR YATAMIYORUM DÖNEMİYORUM AMA BUNDAN DA ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM ÇÜNKÜ NELER ATLATTIK EVLATLARIMIZ OLSUN DİYE SAĞLIKLI SIHHATLI KUCAKLARIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN MEVLAM İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMADA EN KISA ZAMAN NASİP ETSİN İNŞALLAHBnz im Canım arkadaşım çok şükür iyiyim evdeyim genelde dinleniyorum dinlenmek iyi geliyor canım fındık iyi büyüyor teyzesi:) asıl siz nasılsınız?
CANIM O AĞRI BENDE DE VAR BÖYLE KIRAMP GİRİYOR GİBİ BEN DOKTORA SORDUM MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNDEN DEDİ BİDE BEBEK KEMİKLERİ İRİLEŞTİĞİ İÇİN OLUYORMUŞKızlar bişey soracağım ben adet olacağım Zaman bacaklarımın ağrısından bilirdim şimdide 1haftadır adet olacakmışım gibi sağ bacağımın ağrısı beni geceleri mahfediyor ağrısından uyuyamıyorum sizce bunun bir sebebi warmıdır
Canim bu haftalar artmaya başlıyor agrirlar normal adet sancısı si gibiyse benimki gibi yalanci doğum sancisi o. seninki kiz sende olurmu bilmiyorum sagli sollu bıçak saplanmasnida yaşayacaksin o daha kötü yalnız magnezyum ilacini hic birakma günde bir aliyordum şimdi sabah akşam içiyorum faydasinida gördüm tavsiye ederimKızlar bişey soracağım ben adet olacağım Zaman bacaklarımın ağrısından bilirdim şimdide 1haftadır adet olacakmışım gibi sağ bacağımın ağrısı beni geceleri mahfediyor ağrısından uyuyamıyorum sizce bunun bir sebebi warmıdır
CANIM O AĞRI BENDE DE VAR BÖYLE KIRAMP GİRİYOR GİBİ BEN DOKTORA SORDUM MAGNEZYUM EKSİKLİĞİNDEN DEDİ BİDE BEBEK KEMİKLERİ İRİLEŞTİĞİ İÇİN OLUYORMUŞ
Canlar magnezyum dediğiniz demir ilacı mı ??? Benim bildiğiniz adet ağrım sağ bacağımın üstüne yatamıyorum ve çok fena bir ağrı 1hafta oldu başlayalı dr a gittiğimde sorucam mutlaka rüyamda da acil sezeryana alıyorlardı kızım 2kilo 215 gr doğuyordu hayırdır inşallahCanim bu haftalar artmaya başlıyor agrirlar normal adet sancısı si gibiyse benimki gibi yalanci doğum sancisi o. seninki kiz sende olurmu bilmiyorum sagli sollu bıçak saplanmasnida yaşayacaksin o daha kötü yalnız magnezyum ilacini hic birakma günde bir aliyordum şimdi sabah akşam içiyorum faydasinida gördüm tavsiye ederim
Hayir canım demir ilaci değil magnezyum ilacini suya koyup çözünduruyoruz meyveli oluyor doktor sana nasıl vermedi hayret senin bebekte doğum pozisyonundaydi sanirim.Bu ağrılar ondan oluyor kendini yorma sakınCanlar magnezyum dediğiniz demir ilacı mı ??? Benim bildiğiniz adet ağrım sağ bacağımın üstüne yatamıyorum ve çok fena bir ağrı 1hafta oldu başlayalı dr a gittiğimde sorucam mutlaka rüyamda da acil sezeryana alıyorlardı kızım 2kilo 215 gr doğuyordu hayırdır inşallah
Canim demir ilacı değil magnezyum ilacini suya koyuyorsun toz şeklinde olanida var yuvarlak tablet şeklinde olanida ben şuanda sabah birini kullaniyorum akşam diğerini. Senin bebekte benimki gibi doğum pozisyonundaydi sanirim kasılmalar ağrılar daha çok oluyor kullan derim faydasını görürsun mutlaka.Canlar magnezyum dediğiniz demir ilacı mı ??? Benim bildiğiniz adet ağrım sağ bacağımın üstüne yatamıyorum ve çok fena bir ağrı 1hafta oldu başlayalı dr a gittiğimde sorucam mutlaka rüyamda da acil sezeryana alıyorlardı kızım 2kilo 215 gr doğuyordu hayırdır inşallah
Rüyanda hayrola insallah ben bircokkez dogum yaptim rüyamda hem sezertan hem normal gördüm oda bilinc altimiz dan kaynaklaniyor.ama gerçeğine az kaldi ayy inanmiyorum heycan doruktaCanlar magnezyum dediğiniz demir ilacı mı ??? Benim bildiğiniz adet ağrım sağ bacağımın üstüne yatamıyorum ve çok fena bir ağrı 1hafta oldu başlayalı dr a gittiğimde sorucam mutlaka rüyamda da acil sezeryana alıyorlardı kızım 2kilo 215 gr doğuyordu hayırdır inşallah
Alla alla yok canım ya bana vermedi hoş o kadar çok ilaç içiyoruz ki ama mutlaka gittiğimde söylicem ağrılarımı çözüm bul ben ölüyom dicemHayir canım demir ilaci değil magnezyum ilacini suya koyup çözünduruyoruz meyveli oluyor doktor sana nasıl vermedi hayret senin bebekte doğum pozisyonundaydi sanirim.Bu ağrılar ondan oluyor kendini yorma sakın
Canim demir ilacı değil magnezyum ilacini suya koyuyorsun toz şeklinde olanida var yuvarlak tablet şeklinde olanida ben şuanda sabah birini kullaniyorum akşam diğerini. Senin bebekte benimki gibi doğum pozisyonundaydi sanirim kasılmalar ağrılar daha çok oluyor kullan derim faydasını görürsun mutlaka.
Ayyyy harbiden sana çok az kaldı yahu bütün hazırlıkları tamamladınmıRüyanda hayrola insallah ben bircokkez dogum yaptim rüyamda hem sezertan hem normal gördüm oda bilinc altimiz dan kaynaklaniyor.ama gerçeğine az kaldi ayy inanmiyorum heycan dorukta
Tamamladim canim çok ufak bir iki birşey kaldı bakalım onlarida bugün yarın yapılacak şeylerAyyyy harbiden sana çok az kaldı yahu bütün hazırlıkları tamamladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?