Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

canım son haftalarda kilo alımından dolayı artık ağrılar çok artıyor dayanamayacağın bir ağrıysa telden ara cahit beyi cevap verir magnezyum suda eriyen tablet canım portakal suyu gibi oluyor maşaallah bide canım 34olmuşun artık her hafta gidersin kontrole gelişimi tamamdır bebeğin doğsa bile artık tehlikeli günleri geçirmişin bitmiş inş

Son düzenleme:
Tamamladim canim çok ufak bir iki birşey kaldı bakalım onlarida bugün yarın yapılacak şeyler
Hazırlıklarından benide haberdar et benimkinin ne zaman geleceği belli olmadığından ben şimdiden hazırlanmaya çalılıyorum ama eminim bir ton eksiğim wardır

Kuzum ben almadım numarasını :-( ama zaten az kaldı 27sinde görüşücez belkide haydi doğuma dicek bu arada cnm sen kaç gün yattın birde ne kadar ödeme yaptın

Sagol canim cidden zor gunlerdi cok sukur gecti birde oglumu hastaneden cikarsaydim dahada rahatlicam Rabbim kolay dogum nadip etsin saglicakla kicagina alirsin insallah minigi
Nasil duygulandim okurken anlatamam. Çok geçmiş olsun. Gözünüz de aydın olsun. Rabbim hasta yavruyu da hemen yanınıza kondursun. Her şey daha güzel olacak inşallah

Amanii kendime Yoldaş buldum. Canım bu ay bende dondurulmuş tedavisine baslicam inşallah. 3 ay önceki transferimde dondurulmuş tedavisi ydi ama düşükle sonuçlandi. Adetin 2 veya 3 günü estrofem e basliyorsun transfere 1 hafta kala crinone jel kullanılıyor. Transfer den sonra da folik asit ve kan sulandırıcı iğneyle bu ilaçlara devam. Duruma göre adetin 3. Haftasina denk gelen günlerde transfer oluyo. Haberdar et muhakkak

Hazırlıklarından benide haberdar et benimkinin ne zaman geleceği belli olmadığından ben şimdiden hazırlanmaya çalılıyorum ama eminim bir ton eksiğim wardır
Canim çok bişey yapmadim öyle bebege üç battaniye üç içli dışli çamaşır bezi ıslak mendili ağız mendili çorap üç tane, bebek puseti zemzem ve hurma koycam hem kendime hemde ilk bebegin ağzına verilirse iyi olurmuş. Kendime üçer adet iç çamaşırı iki gecelik terlik hirka göğüs kremi göğüs pedi, diger pedden de, hasta bezi, kagit, havlu, tarak çorap bebeğe şeker yaptirdim biraz hastaneye biraz eve gelen misafirlere aklima gelenler bunlar canim

Tşk ederim canım hurmayla zemzemi banada söylediler ayyy günler azaldıkça insan bi tuhaf oluyo

RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ARKADAŞIM BENDE SENİ MERAK EDİYORDUM OLSUN ÇOK ŞÜKÜR BİRAZDA OLSA YOL KATTETMİSSİN İNŞALLAH 35. HAFTALARIDA GÖRMEYİ NASİP ETSİN ALLAHIM
aminnn canım amin inş sizlerde sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş. cinsiyet belli oluncada yazarım inşş öpüyorum kocaman

Canim cok sevindim gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin insallah..bende 25 gun once dogum yaptim erken geldiler birii cikardi hastaneden digeri hala hastanede
canım benim çok zorluklar çekmişsin bununla geçmiş olsun bitanem ama 2 mucizende senle buna çok sevindim dualarım seninle diğer bebeğininde yanında olması için
evin şenlensin bebiş sesleriyle hayatımmm öpüyorummm çok

canımmmm yakın zamanda tedavin var sanırım dualarım seninle o güzel duyguyu rabbim tekrardan tattırsın inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…