- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.301
canım son haftalarda kilo alımından dolayı artık ağrılar çok artıyor dayanamayacağın bir ağrıysa telden ara cahit beyi cevap verir magnezyum suda eriyen tablet canım portakal suyu gibi oluyor maşaallah bide canım 34olmuşun artık her hafta gidersin kontrole gelişimi tamamdır bebeğin doğsa bile artık tehlikeli günleri geçirmişin bitmiş inşCanlar magnezyum dediğiniz demir ilacı mı ??? Benim bildiğiniz adet ağrım sağ bacağımın üstüne yatamıyorum ve çok fena bir ağrı 1hafta oldu başlayalı dr a gittiğimde sorucam mutlaka rüyamda da acil sezeryana alıyorlardı kızım 2kilo 215 gr doğuyordu hayırdır inşallah
Hoşaf yaptır canım mutlaka yanına al...Tamamladim canim çok ufak bir iki birşey kaldı bakalım onlarida bugün yarın yapılacak şeyler
Hazırlıklarından benide haberdar et benimkinin ne zaman geleceği belli olmadığından ben şimdiden hazırlanmaya çalılıyorum ama eminim bir ton eksiğim wardırTamamladim canim çok ufak bir iki birşey kaldı bakalım onlarida bugün yarın yapılacak şeyler
Hoşaf mı neden cnm yaHoşaf yaptır canım mutlaka yanına al...
Kuzum ben almadım numarasını :-( ama zaten az kaldı 27sinde görüşücez belkide haydi doğuma dicekcanım son haftalarda kilo alımından dolayı artık ağrılar çok artıyor dayanamayacağın bir ağrıysa telden ara cahit beyi cevap verir magnezyum suda eriyen tablet canım portakal suyu gibi oluyor maşaallah bide canım 34olmuşun artık her hafta gidersin kontrole gelişimi tamamdır bebeğin doğsa bile artık tehlikeli günleri geçirmişin bitmiş inş
Doğum sonrası bağırsak problemi oluyor iyi geliyorHoşaf mı neden cnm ya
Bir gece kaldık 900sezeryan eşimin işyerine indirim varmış 700ödedik bideKuzum ben almadım numarasını :-( ama zaten az kaldı 27sinde görüşücez belkide haydi doğuma dicekbu arada cnm sen kaç gün yattın birde ne kadar ödeme yaptın
Çok iyimiş yahuBir gece kaldık 900sezeryan eşimin işyerine indirim varmış 700ödedik bide
O zaman anama diyimde yapsın bari azcık kayısı hoşafıDoğum sonrası bağırsak problemi oluyor iyi geliyor
Nasil duygulandim okurken anlatamam. Çok geçmiş olsun. Gözünüz de aydın olsun. Rabbim hasta yavruyu da hemen yanınıza kondursun. Her şey daha güzel olacak inşallahSagol canim cidden zor gunlerdi cok sukur gecti birde oglumu hastaneden cikarsaydim dahada rahatlicam Rabbim kolay dogum nadip etsin saglicakla kicagina alirsin insallah minigi
Amanii kendime Yoldaş buldum. Canım bu ay bende dondurulmuş tedavisine baslicam inşallah. 3 ay önceki transferimde dondurulmuş tedavisi ydi ama düşükle sonuçlandi. Adetin 2 veya 3 günü estrofem e basliyorsun transfere 1 hafta kala crinone jel kullanılıyor. Transfer den sonra da folik asit ve kan sulandırıcı iğneyle bu ilaçlara devam. Duruma göre adetin 3. Haftasina denk gelen günlerde transfer oluyo. Haberdar et muhakkakİyi akt şamlar arkadaşlar. Sürekli yazamıyorum ama sizi takip ediyorum. Selcenay canım sanırım seninki dondurulmuş embriyoydu değilmi.Bende önümüzdeki ay düşünüyorum. Daha önce dondurulmuş transferi yaptırdım ama tam hatırlamıyorum. Süreçten kısaca bahsedermisin.Şimdiden teşekkürler
Canım peki bişey daha soracağım sigortan varmı benim sigortam yok şuanda o nedenle soruyorumBir gece kaldık 900sezeryan eşimin işyerine indirim varmış 700ödedik bide
Sağol canım hosaf aklimda kuru incir birde kara üzüm hosafi iyi süt yaptigini duydum incir bagirsagida yunusatiyorHoşaf yaptır canım mutlaka yanına al...
var canım öğretmenim ben eşinin vardır senin olmasada bşrinizin olması yeter heraldeCanım peki bişey daha soracağım sigortan varmı benim sigortam yok şuanda o nedenle soruyorum
Canim çok bişey yapmadim öyle bebege üç battaniye üç içli dışli çamaşır bezi ıslak mendili ağız mendili çorap üç tane, bebek puseti zemzem ve hurma koycam hem kendime hemde ilk bebegin ağzına verilirse iyi olurmuş. Kendime üçer adet iç çamaşırı iki gecelik terlik hirka göğüs kremi göğüs pedi, diger pedden de, hasta bezi, kagit, havlu, tarak çorap bebeğe şeker yaptirdim biraz hastaneye biraz eve gelen misafirlere aklima gelenler bunlar canimHazırlıklarından benide haberdar et benimkinin ne zaman geleceği belli olmadığından ben şimdiden hazırlanmaya çalılıyorum ama eminim bir ton eksiğim wardır
Canım benim eşim bankada çalışıyor sadece özel sigortası war o da benim doğumumu karşılamıyor o yüZden bi sana sorayım dedim çok tşk ederim cnmvar canım öğretmenim ben eşinin vardır senin olmasada bşrinizin olması yeter heralde
Tşk ederim canım hurmayla zemzemi banada söylediler ayyy günler azaldıkça insan bi tuhaf oluyoCanim çok bişey yapmadim öyle bebege üç battaniye üç içli dışli çamaşır bezi ıslak mendili ağız mendili çorap üç tane, bebek puseti zemzem ve hurma koycam hem kendime hemde ilk bebegin ağzına verilirse iyi olurmuş. Kendime üçer adet iç çamaşırı iki gecelik terlik hirka göğüs kremi göğüs pedi, diger pedden de, hasta bezi, kagit, havlu, tarak çorap bebeğe şeker yaptirdim biraz hastaneye biraz eve gelen misafirlere aklima gelenler bunlar canim
aminnn canım amin inş sizlerde sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş. cinsiyet belli oluncada yazarım inşş öpüyorum kocamanRABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ARKADAŞIM BENDE SENİ MERAK EDİYORDUM OLSUN ÇOK ŞÜKÜR BİRAZDA OLSA YOL KATTETMİSSİN İNŞALLAH 35. HAFTALARIDA GÖRMEYİ NASİP ETSİN ALLAHIM
canım benim çok zorluklar çekmişsin bununla geçmiş olsun bitanem ama 2 mucizende senle buna çok sevindim dualarım seninle diğer bebeğininde yanında olması içinCanim cok sevindim gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin insallah..bende 25 gun once dogum yaptim erken geldiler birii cikardi hastaneden digeri hala hastanede
canımmmm yakın zamanda tedavin var sanırım dualarım seninle o güzel duyguyu rabbim tekrardan tattırsın inş canımcanım benim yaa neler yaşamışın bizim gibiler için hem gebeliği elde etmek zor hem bebişleri sınav büyük Rabbim tabi ki mükafatını da verecek inşallah. umarım 2. miniğin de kısa sürede normal sağlığına kavuşup bir an önce yuvanızı şenlendirir. dualarımdasın bitanem sen bizim için et lütfen. miniğini kokla öp bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?