- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.321
gözün aydınnnnnn canımmm yaaaa ne güzel bi duygudur dimi yıllardır özlemini çektiğin evladın artık kollarında rabbim sağlık sıhhat versin ikinizede canımmmmçok geçmiş olsun canım ya çok zor olmuş gerçekten sonu hayırlı olsun inş bundan sonra miniklerle hep gül .bende yaptım doğum 15 martta
Canım sağol seninde inş sağlıkla kucağına alırsın sıkıntın yoktur inşgözün aydınnnnnn canımmm yaaaa ne güzel bi duygudur dimi yıllardır özlemini çektiğin evladın artık kollarında rabbim sağlık sıhhat versin ikinizede canımmmm
Canim neden acele ediyorsunn.Biraz zaman geçsin sen kendini kötüye sartlandiriyorsun şuanda olumlu olacaksada olmicakAllah korusun.sakinlemeye bak düsunmemeye çalış birkaç gün bekle derimKızlar selamlar. Adetim geçti 2 gün. Ki ben hep bir hafta önce adet olurum. 9 gün geçmiş oluyo. Test yapıyorum 3 gundur şu hassas olanlardan.silik çıktı 3 tanesi. Hatta dorduncuyu suya tuttum acaba gölge mi diye hiic belirmedi bile. Tüp bebek ttansferimin 4. Günü aynı testten yaptırmıştım yani adete 7 gün kala bundan az koyu çıkmıştı. O zaman betam da 17 çıkmıştı. Yarın hemen kan vericem ama korkuyorum. Bu beta 17 den düşük herhalde öyleyse degerim de çok düşük. Bu kez de kimyasal gebelik yaşıyor olabilirim.dua edin lütfen. Teste güveniyorum inanılmaz hassas. Yada adet yaklasinca beta 5 e yakın çıkıyo bu test ondan boyke görünüyo. Bilemedim yahu
Tamam canım. Ne bileyim bi düşük olunca insan ona mi programlaniho napiyo. Kan da mı verme dyorsunCanim neden acele ediyorsunn.Biraz zaman geçsin sen kendini kötüye sartlandiriyorsun şuanda olumlu olacaksada olmicakAllah korusun.sakinlemeye bak düsunmemeye çalış birkaç gün bekle derim
Bence verme canım gerçekten acele etme senden tecrubeliyim sonuçta kac düşük yaşadım kaç negatif gördüm Allaha sığın bol dua et ayetel kursi oku sürekli birde nesrah suresini sıkıntın gider.Tamam canım. Ne bileyim bi düşük olunca insan ona mi programlaniho napiyo. Kan da mı verme dyorsun
Tamam canım sağolasın. Sizler olmasanız kafayı yerim ben. Allah razı olsunBence verme canım gerçekten acele etme senden tecrubeliyim sonuçta kac düşük yaşadım kaç negatif gördüm Allaha sığın bol dua et ayetel kursi oku sürekli birde nesrah suresini sıkıntın gider.
Sendende canim.Allah kalbine ferahlık versin tez zamanda.Tamam canım sağolasın. Sizler olmasanız kafayı yerim ben. Allah razı olsun
HABERLERİNİ BEKLİYORUZ CANIM HAYIRLISIYLA İNŞALLAHaminnn canım amin inş sizlerde sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş. cinsiyet belli oluncada yazarım inşş öpüyorum kocaman
transfer değil demi doğal denediniz canım acele etme yok silikti değer şu olabilir kimyasalmı öyle düşünüp kendini germe boşuna. Zamanı gelince adetin geçmişse kandan baktır. Güzel haberler verirsin inş tüp denemesinden sonra doğal hamile kalan bir sürü kişi varKızlar selamlar. Adetim geçti 2 gün. Ki ben hep bir hafta önce adet olurum. 9 gün geçmiş oluyo. Test yapıyorum 3 gundur şu hassas olanlardan.silik çıktı 3 tanesi. Hatta dorduncuyu suya tuttum acaba gölge mi diye hiic belirmedi bile. Tüp bebek ttansferimin 4. Günü aynı testten yaptırmıştım yani adete 7 gün kala bundan az koyu çıkmıştı. O zaman betam da 17 çıkmıştı. Yarın hemen kan vericem ama korkuyorum. Bu beta 17 den düşük herhalde öyleyse degerim de çok düşük. Bu kez de kimyasal gebelik yaşıyor olabilirim.dua edin lütfen. Teste güveniyorum inanılmaz hassas. Yada adet yaklasinca beta 5 e yakın çıkıyo bu test ondan boyke görünüyo. Bilemedim yahu
Seni çok iyi anlıyorum canım. Bende çok olumsuzluk yaşadım. İnşallah bu kez her şey yolunda gider.yinede bir kan baktir derim.çünkü az değil 9gun gecikmiş. Kafanda kurmaktan daha iyi bence var mı yok mu emin olursun.zaten kan verince iki gün sonra artış duzenli mi diye yeniden isterler .Tamam canım. Ne bileyim bi düşük olunca insan ona mi programlaniho napiyo. Kan da mı verme dyorsun
Öyle canım son haftalarda çok ağrı oluyor alışverişini falan bırakma zorlanıyor insan dinlenmeye çok zaman ayır ikiz olanların işi daha zor.insan bide sürekli şuram ağrıyo buram ağrıyo diyemiyoda.eşim dalga geçiuor benimle sezeryan bizim hatuna ilaç gibi geldi diyor.Günaydın arkadaş lar bu son haftalar ne kadar sıkıntılı geçiyor mide de reflü kemikler de ağrılar. Diyorum cok şükür ikiz değil ikiz olsa iki hat daha zor.oluyordur.allah hepimiz in yardımcısı olsun.Allah im dileyen isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
İnşallah bende sezeryan sonrası senin gibi çabuk toparlar im.doğum öncesi izne ayrildim bu pztsi günü normalde iki hafta vardi 5+5 raporla denk geliyor .ogrt.nim çünkü izin ler yaza denk geliyordu. Bende öncesini dinlenme k için kullanayım dedim.bu hafta inşallah tüm eksikleri tamamlayıp dinlenicem. Senin bebek iyidir inşallah gazı vs nasil uykusu .kırkı çıktı mı cikmak uzre mi.ismi ne oldu PaşanınÖyle canım son haftalarda çok ağrı oluyor alışverişini falan bırakma zorlanıyor insan dinlenmeye çok zaman ayır ikiz olanların işi daha zor.insan bide sürekli şuram ağrıyo buram ağrıyo diyemiyoda.eşim dalga geçiuor benimle sezeryan bizim hatuna ilaç gibi geldi diyor.
iyi yapmışın canım benimki tam şubat tatiline denk geldi izin konusunda şansluyım şimdi doğum sonrasını kullanıyorum eylulde başlıcam gazımız oluyor uykusu iyi ismi Berat oldu bugün tam bir aylık olduİnşallah bende sezeryan sonrası senin gibi çabuk toparlar im.doğum öncesi izne ayrildim bu pztsi günü normalde iki hafta vardi 5+5 raporla denk geliyor .ogrt.nim çünkü izin ler yaza denk geliyordu. Bende öncesini dinlenme k için kullanayım dedim.bu hafta inşallah tüm eksikleri tamamlayıp dinlenicem. Senin bebek iyidir inşallah gazı vs nasil uykusu .kırkı çıktı mı cikmak uzre mi.ismi ne oldu Paşanın
Senin kaç haftalık oldu canimGünaydın arkadaş lar bu son haftalar ne kadar sıkıntılı geçiyor mide de reflü kemikler de ağrılar. Diyorum cok şükür ikiz değil ikiz olsa iki hat daha zor.oluyordur.allah hepimiz in yardımcısı olsun.Allah im dileyen isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Adi kendine kutlu olsun canım Allahim bahtini güzel eylesin insallah.iyi yapmışın canım benimki tam şubat tatiline denk geldi izin konusunda şansluyım şimdi doğum sonrasını kullanıyorum eylulde başlıcam gazımız oluyor uykusu iyi ismi Berat oldu bugün tam bir aylık oldu
Sağol canım sende hayırlısıyla kucağına al inş haber ver mutlakaAdi kendine kutlu olsun canım Allahim bahtini güzel eylesin insallah.
Adıyla yaşasın cnm.allah im güzel günlerini gostersiniyi yapmışın canım benimki tam şubat tatiline denk geldi izin konusunda şansluyım şimdi doğum sonrasını kullanıyorum eylulde başlıcam gazımız oluyor uykusu iyi ismi Berat oldu bugün tam bir aylık oldu
Benim 30 bitti 31. Haftadayiz cnmSenin kaç haftalık oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?