Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Bugun transferimin 11.gunu sanki adet olacak gibi hissediyrm belimde agri var icimden de bisey kopup gelecek gibi sizinde oyle olmusmuydu, ya tutmazsa

Bugun transferimin 11.gunu sanki adet olacak gibi hissediyrm belimde agri var icimden de bisey kopup gelecek gibi sizinde oyle olmusmuydu, ya tutmazsa
Bu kötü birşey değil emin olabilirsin.yalniz iyi birşey de olmayabilir.inşallah pozitifi görürsün.Ben pozitifi gormeden öncede,sonrada ve burdaki birçok arkadaş adet sancısı çekti hemde pozitifi gördükten sonra ben 4aydan fazla çektim bu agriyi.içini rahat tut sen.

Tamam canım. Ne bileyim bi düşük olunca insan ona mi programlaniho napiyo. Kan da mı verme dyorsun
canım kişisel fikrimi soracak olursan bekleme çünkü 2 kayıptan sonra erken teşhislerin her zaman önemli olduğuna inanıyorum bi kanda baktır varsa beklersin ama kafan rahat etsin bide benin gecikmenin 2. günü test yaptım silik çıktı dedim bu kadar silikliğe 50 falandır bi baktım sonuca 657 onun için silikliğe pek aldırma inş güzel haberlerini bekliyorum

Bugün baktirdim tatlım. Sagolasin. Negatif, umutla adetimi bekliyorum :))

Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda.ben kayseride değilim.takibimi yaptırıp transfere gelicem.haberleşiriz

Sagolasn insallah benmkide sancidir sadece cumartesi benm test gunum
Slm .
Banada geçtiğimiz sali transfer yapildi.
Turgut bey yapti. Haftaya cmrt thll olcak.
Ama adet sancisi diyince merak ettim.
Benim daga transfer in 4. Gunu ama hff bi agri var. Geneldede dinleniyorum aslinda. Sen cok istirahat ediyomusun.

Slm .
Banada geçtiğimiz sali transfer yapildi.
Turgut bey yapti. Haftaya cmrt thll olcak.
Ama adet sancisi diyince merak ettim.
Benim daga transfer in 4. Gunu ama hff bi agri var. Geneldede dinleniyorum aslinda. Sen cok istirahat ediyomusun.
Benm negatif cikti bugun test yaptm 1 hafta dinlendm sonra ise basladim oyle yani insallah sizinkiler tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…