- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.341
Sende baya yol katetmissin canim masallah Allah tamamina erdirsin.Benim 30 bitti 31. Haftadayiz cnm
Bu kötü birşey değil emin olabilirsin.yalniz iyi birşey de olmayabilir.inşallah pozitifi görürsün.Ben pozitifi gormeden öncede,sonrada ve burdaki birçok arkadaş adet sancısı çekti hemde pozitifi gördükten sonra ben 4aydan fazla çektim bu agriyi.içini rahat tut sen.Bugun transferimin 11.gunu sanki adet olacak gibi hissediyrm belimde agri var icimden de bisey kopup gelecek gibi sizinde oyle olmusmuydu, ya tutmazsa
Buarada yarin tahlil yaptirirsin sonucunu bizlerede bildir canım her neolursa olsun hakkında hayırlısi olsunBugun transferimin 11.gunu sanki adet olacak gibi hissediyrm belimde agri var icimden de bisey kopup gelecek gibi sizinde oyle olmusmuydu, ya tutmazsa
Sagolasn insallah benmkide sancidir sadece cumartesi benm test gunumBuarada yarin tahlil yaptirirsin sonucunu bizlerede bildir canım her neolursa olsun hakkında hayırlısi olsun
Sağol canım hepimizinkini inşAdıyla yaşasın cnm.allah im güzel günlerini gostersin
Hakkında hayırlısı olsunBugun transferimin 11.gunu sanki adet olacak gibi hissediyrm belimde agri var icimden de bisey kopup gelecek gibi sizinde oyle olmusmuydu, ya tutmazsa
canım kişisel fikrimi soracak olursan bekleme çünkü 2 kayıptan sonra erken teşhislerin her zaman önemli olduğuna inanıyorum bi kanda baktır varsa beklersin ama kafan rahat etsin bide benin gecikmenin 2. günü test yaptım silik çıktı dedim bu kadar silikliğe 50 falandır bi baktım sonuca 657 onun için silikliğe pek aldırma inş güzel haberlerini bekliyorumTamam canım. Ne bileyim bi düşük olunca insan ona mi programlaniho napiyo. Kan da mı verme dyorsun
Bugün baktirdim tatlım. Sagolasin. Negatif, umutla adetimi bekliyorum :))canım kişisel fikrimi soracak olursan bekleme çünkü 2 kayıptan sonra erken teşhislerin her zaman önemli olduğuna inanıyorum bi kanda baktır varsa beklersin ama kafan rahat etsin bide benin gecikmenin 2. günü test yaptım silik çıktı dedim bu kadar silikliğe 50 falandır bi baktım sonuca 657 onun için silikliğe pek aldırma inş güzel haberlerini bekliyorum
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda.ben kayseride değilim.takibimi yaptırıp transfere gelicem.haberleşirizAmanii kendime Yoldaş buldum. Canım bu ay bende dondurulmuş tedavisine baslicam inşallah. 3 ay önceki transferimde dondurulmuş tedavisi ydi ama düşükle sonuçlandi. Adetin 2 veya 3 günü estrofem e basliyorsun transfere 1 hafta kala crinone jel kullanılıyor. Transfer den sonra da folik asit ve kan sulandırıcı iğneyle bu ilaçlara devam. Duruma göre adetin 3. Haftasina denk gelen günlerde transfer oluyo. Haberdar et muhakkak
Tamam canımHadi bakalım inşallah hayırlısı olur hakkımızda.ben kayseride değilim.takibimi yaptırıp transfere gelicem.haberleşiriz
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Bugün baktirdim tatlım. Sagolasin. Negatif, umutla adetimi bekliyorum :))
Slm .Sagolasn insallah benmkide sancidir sadece cumartesi benm test gunum
Benm negatif cikti bugun test yaptm 1 hafta dinlendm sonra ise basladim oyle yani insallah sizinkiler tutunurSlm .
Banada geçtiğimiz sali transfer yapildi.
Turgut bey yapti. Haftaya cmrt thll olcak.
Ama adet sancisi diyince merak ettim.
Benim daga transfer in 4. Gunu ama hff bi agri var. Geneldede dinleniyorum aslinda. Sen cok istirahat ediyomusun.
Üzüldüm gerçekten...Benm negatif cikti bugun test yaptm 1 hafta dinlendm sonra ise basladim oyle yani insallah sizinkiler tutunur
Yok degildiÜzüldüm gerçekten...
Dondurmuşmuydun peki.
Şer görünende hayir vardir. Ferah tut gönlünü. Allahın hazinesi geniş. Hepimize nasip etsin
Ay canım benim Allah hayırlısıyla bebeğnide senide kurtarsınKizlarrrr doktor perşembe ye gün verdi doğum için dua edin lütfen.Bu cuma günü Allahım isteyen herkesi hayırlı sağlıklı evlatlara kavuştursun. Amin.
Canım dondurulmuşun ve imkanın varsa adetinle birlikte hemen başlaBenm negatif cikti bugun test yaptm 1 hafta dinlendm sonra ise basladim oyle yani insallah sizinkiler tutunur
Allah sıkıntı siz kurtarsın cnm .ne güzel sayılı günler kalmisKizlarrrr doktor perşembe ye gün verdi doğum için dua edin lütfen.Bu cuma günü Allahım isteyen herkesi hayırlı sağlıklı evlatlara kavuştursun. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?