- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.361
Amin canimmAy canım benim Allah hayırlısıyla bebeğnide senide kurtarsın
Sağol canim darısı sizinde başınıza.Allah sıkıntı siz kurtarsın cnm .ne güzel sayılı günler kalmis
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşSağol canim darısı sizinde başınıza.
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN DARISI BİZLERESağol canim darısı sizinde başınıza.
çok sevindim canım bidaha olumsuzluk yaşamassın inşKizlar cok mutluyum diger minnosumu da bugun taburcu ediyorlar cok sukur bugunleri gordum:)
Gözün aydin canim cok sevindim .allah im acılarını göstermesinKizlar cok mutluyum diger minnosumu da bugun taburcu ediyorlar cok sukur bugunleri gordum:)
Bunla geçmiş olsun canım Allahım bundan sonra miniklere başka hastalık vermesinKizlar cok mutluyum diger minnosumu da bugun taburcu ediyorlar cok sukur bugunleri gordum:)
Amin canimGÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN DARISI BİZLERE
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM GÖZÜN AYDIN RABBİM BİRDAHA AYIRMASINKizlar cok mutluyum diger minnosumu da bugun taburcu ediyorlar cok sukur bugunleri gordum:)
Canım Allahım birdaha göstermesin böyle acılarKizlar cok mutluyum diger minnosumu da bugun taburcu ediyorlar cok sukur bugunleri gordum:)
canım maşallah bebişlerinede sanada çok şükür ikiside yanında rabbim daim etsin bidaha ayrılık yaşamayın inşallah canımmmmKizlar cok mutluyum diger minnosumu da bugun taburcu ediyorlar cok sukur bugunleri gordum:)
canım tedavin hayırlı olsun inşallah mutlu haberlerini burdan bekliyoruzzzzKızlar naparsiniz
Ben ikinci tedavime başladım bugün. Umut ediyorum ki Mayıs 15 gibi güzel haberler veririm size
keser84 gözün aydın bu arada. Rabbim yasatmasin bir daha
Çok sağol arkadaşım inşallahcanım tedavin hayırlı olsun inşallah mutlu haberlerini burdan bekliyoruzzzz
Canım hayırlı olsun. Tam olarak birlikte başlayamadık. Hadi önce senden güzel haberler gelsin.sonra da benden.Kızlar naparsiniz
Ben ikinci tedavime başladım bugün. Umut ediyorum ki Mayıs 15 gibi güzel haberler veririm size
İnşallah canım. Gelmedi mi senin adetCanım hayırlı olsun. Tam olarak birlikte başlayamadık. Hadi önce senden güzel haberler gelsin.sonra da benden.
Tedavin hayırlı uğurlu olsun cnm.sanitim sende öğretmendin.inşallah sonuç poxitif olursa bebegin doğacak tarih ideal Şubat gibi doğar dönemi kapatirsun bebis de kocaman olur.allah im güzel haberler le herkesi sevindirsinKızlar naparsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?