- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.381
Tedavin hayırlı olsun canim güzel haberlerini alalım inşallahKızlar naparsiniz
Ben ikinci tedavime başladım bugün. Umut ediyorum ki Mayıs 15 gibi güzel haberler veririm size
@keser84 gözün aydın bu arada. Rabbim yasatmasin bir daha
Allah kavustursun canım benim. Hayirla gir cik kavus yavruna insallah. Bizlere de dua et :)Kizlarrrr doktor perşembe ye gün verdi doğum için dua edin lütfen.Bu cuma günü Allahım isteyen herkesi hayırlı sağlıklı evlatlara kavuştursun. Amin.
Gözün aydın canım.Kizlar cok mutluyum diger minnosumu da bugun taburcu ediyorlar cok sukur bugunleri gordum:)
Ay canım inşallah. Evet öğretmenim. Hatta haziran gibi başlamak istiyorum deyince aklımı sen celmistin doğum iznine dikkat et diye:)teşekkür ederimTedavin hayırlı uğurlu olsun cnm.sanitim sende öğretmendin.inşallah sonuç poxitif olursa bebegin doğacak tarih ideal Şubat gibi doğar dönemi kapatirsun bebis de kocaman olur.allah im güzel haberler le herkesi sevindirsin
Amin etmezmiyim canım herzaman dualarimdasinizAllah kavustursun canım benim. Hayirla gir cik kavus yavruna insallah. Bizlere de dua et :)
Oda çok iyi bir dr muş mustafa hocanın öğrencisiydi sanırımKizlar doktorum ayrıntılı ultrason için Dr tuncay özgün u önerdi hakkında bilgi sahibi olanlar var mı yada hastası olarak giden
Teşekkür ederim Selcenay inş güzel şeyler söyler bebisler hakkındaOda çok iyi bir dr muş mustafa hocanın öğrencisiydi sanırım
Bebein de sorun yoksa gerisini boşvericeksinTuncay beye gittim bugün doktor çok sessiz sen sormadan solemio asistan desen ev hanimi mi yoksa sokaktan geçerken mi gelmiş belli diil en çok dikkat ettiğim saatinde randevuya alınmak ama 5 te ki randevuya kavga dövüş 6 da girdim bebek dönmesi denilip 8 e kadar başka hastalar alındı bole özel muayene mi devlet mi anlamadim
Canım ben yaptiriyorum genital bölgeye lakin, sen dikislisin oranın derileri çok ince. Allah korusun içerde bir şey olur bulaşma hiç derim.Kızlar bişey soracağım yarın ağda yaptırtmayı düşünüyorum fakat genital bölgede kararsızım dikişli olduğumdan dolayı çünkü çok hassasız zaten acı çekme konusunda bide internettte ağda yaptıranların çektiği garip sıkıntıları okudum tırstım açıkçası genital kısmına ellettirmesem mi fikri olan warmı
Ya walla canım bende çok koorkuyorum bişey olursa diye o yüzden sizlere daanışayım dedimCanım ben yaptiriyorum genital bölgeye lakin, sen dikislisin oranın derileri çok ince. Allah korusun içerde bir şey olur bulaşma hiç derim.
Çok temiz oluyo süper oluyo da. Acisindan demiyorum sonuçta kuvvet uygulanıyor ya allah korusun. Tıraş a devam :)Ya walla canım bende çok koorkuyorum bişey olursa diye o yüzden sizlere daanışayım dedim
O zaman sadece bacak genital kalsın bebeğimi ağda salonunda doğurmak istememÇok temiz oluyo süper oluyo da. Acisindan demiyorum sonuçta kuvvet uygulanıyor ya allah korusun. Tıraş a devam :)
Bende onu dicektim, cimcime merak edip bakar kız çocuğu nasıl olsa:))))O zaman sadece bacak genital kalsın bebeğimi ağda salonunda doğurmak istemem
O kadar zor olmaz canım da, jiletse bundan öncekiler onun eseridir oOy oy oy hamileyken ne zormuş ağda yaptırmak ama bitti bende bittim walla genitalide yaptırdım öldüm öldüm dirildim resmen
Ben hep düzenli aldım son ay biraz zorlandım ama düzenli alınca rahat oldu korkmuştum doğururm diye sen iyi cesaret etmişn .Belli oldumu tarih prensese kavuşmak için benimki 40günlük oldu çol hızlı geçiyor zamanOy oy oy hamileyken ne zormuş ağda yaptırmak ama bitti bende bittim walla genitalide yaptırdım öldüm öldüm dirildim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?