Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ay canım inşallah. Evet öğretmenim. Hatta haziran gibi başlamak istiyorum deyince aklımı sen celmistin doğum iznine dikkat et diye:)teşekkür ederim

Kizlar doktorum ayrıntılı ultrason için Dr tuncay özgün u önerdi hakkında bilgi sahibi olanlar var mı yada hastası olarak giden

Tuncay beye gittim bugün doktor çok sessiz sen sormadan solemio asistan desen ev hanimi mi yoksa sokaktan geçerken mi gelmiş belli diil en çok dikkat ettiğim saatinde randevuya alınmak ama 5 te ki randevuya kavga dövüş 6 da girdim bebek dönmesi denilip 8 e kadar başka hastalar alındı bole özel muayene mi devlet mi anlamadim

Bebein de sorun yoksa gerisini boşvericeksin

Kızlar bişey soracağım yarın ağda yaptırtmayı düşünüyorum fakat genital bölgede kararsızım dikişli olduğumdan dolayı çünkü çok hassasız zaten acı çekme konusunda bide internettte ağda yaptıranların çektiği garip sıkıntıları okudum tırstım açıkçası genital kısmına ellettirmesem mi fikri olan warmı

Canım ben yaptiriyorum genital bölgeye lakin, sen dikislisin oranın derileri çok ince. Allah korusun içerde bir şey olur bulaşma hiç derim.

Oy oy oy hamileyken ne zormuş ağda yaptırmak ama bitti bende bittim walla genitalide yaptırdım öldüm öldüm dirildim resmen

Oy oy oy hamileyken ne zormuş ağda yaptırmak ama bitti bende bittim walla genitalide yaptırdım öldüm öldüm dirildim resmen
Ben hep düzenli aldım son ay biraz zorlandım ama düzenli alınca rahat oldu korkmuştum doğururm diye sen iyi cesaret etmişn .Belli oldumu tarih prensese kavuşmak için benimki 40günlük oldu çol hızlı geçiyor zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…