Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Yerim ben onu yok canım haftaya kontrolümüz war o zaman sorucam bakalım ne diyecek sarılığınız ne alemde

CANIM İYİ YAPTIRMIŞSIN BENDE DÜŞÜNÜYORUM AMA ÇOKDA KORKUYORUM BU AĞDA İŞİ BİZİ BİRAZ ZORLAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR
Benim en çok korkum dikişlerimin olmasıydı ve dünden beeri kasıklarımda ağrım war ama yapıcak bişey yok Allah büyük fekat çok ağrı oluyor ya ağda sırasında

Merhaba kızlar perşembe günü doğumum gerçekleşti çok şükür sağlıklı bir oğlum var bende toparlanmaya çalışıyorum.sezeryanin ağrısını göğüs çatlaklariyla unuttum okadar perişanim o konuda çare arıyorum resmen.bu arada çarşamba gecesi saat bir buçuk gibi normal doğum sancimda başladı nişanem geldi ama sezeryan oldum mecburiyetten sabah erkenden.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Ay maşallah canım. Rabbim analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin. Sıra S Selcenay da sanirim:) adını ne koydunuz. Rabbim sana da hemencecik sifa versin insallah

Canım sende bebişinde iyisiniz ya inşallah diğer ağrılarında biran önce geçer sana önerebileceğim tek şey ayva çekirdeğini alıyosun bir bardağa koyuyosun içinede çok az su ertesi gün jele dönüyor ve iyi geliyormuş

canım çok sevindim sağlıjla büyüt inş.Ben doğumdan iki hafta önce başladım lansinoh krem sürmeye başlarda her emzirmeden sonrada sürdüm hiç çatlak olmadı. Bide göğsünün sadece ucunu alıyorsa ondan olabilir. ALLAH yardımcın olsun.

GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN MEME UCUNA KREM VERMEDİLER Mİ

Gözün aydin cnm allah analı babalı buyutsun. Evladını n güzel günlerini goresin

Iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar.oğlumun adını kayra koyduk.Buarada ayva çekirdeğini duyduk ama inanirmisiniz burada ayva bulamadi eşim.Bulundugumuz yer küçük bir ilçe.Hemşireler ilk gün göğsumun ucu pek olmadığı için bebege tutturabilmek için çok sıktilar canım çok yandı birde kavrayana kadar ucundan tuttu mahvaldo tabi.tekrardan hepinize teşekkürler.

Kızlar 32 haftada n sonra muayne 15 günde bir mi oluyor. Bugün kontrolüm vardı. 15 gun sonra yeniden kontrol.

Doktor söyler canım 34ten sonra her hafta gittim bir hafta nst bir hafta muayene
Cnm bende cahit bey e gidiyorum 15 gun sonra kontrol deyince şaşırdım. Demek bu kontrol haftada 1e de düşecek. Hiç dohum şeklini konuşmadık ama doğum tercihini kişiye bırakıyor mu cahit bey.benim ilk doğumum sezeryan bu da o şekilde oldun istiyorum.orda bekleyen bir bayan vardı 9yil önce sezeryan olmuş normal doğum yapabilirsin demis ona normal doğum yaptiracakmis.benim sezeryan 13 yıl önce ama ben normal doğum değil sezeryan istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…