- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.401
Başladınmı dondurulmuş tedaviyeO kadar zor olmaz canım da, jiletse bundan öncekiler onun eseridir o
Başladım canım geçen pts. Mayıs ilk haftası gibi de transfer olur diye tahmin ediyorum canım.Başladınmı dondurulmuş tedaviye
Walla canım 2de girdim 3:30 da çıktım düşün yaniO kadar zor olmaz canım da, jiletse bundan öncekiler onun eseridir o
Yerim ben onu yok canım haftaya kontrolümüz war o zaman sorucam bakalım ne diyecek sarılığınız ne alemdeBen hep düzenli aldım son ay biraz zorlandım ama düzenli alınca rahat oldu korkmuştum doğururm diye sen iyi cesaret etmişn .Belli oldumu tarih prensese kavuşmak için benimki 40günlük oldu çol hızlı geçiyor zaman
Sarılığımız varhala tam geçmedi ama azaldı şükür.Yerim ben onu yok canım haftaya kontrolümüz war o zaman sorucam bakalım ne diyecek sarılığınız ne alemde
Çok şükür inşallah en kısa zamanda biter tamamenSarılığımız varhala tam geçmedi ama azaldı şükür.
CANIM İYİ YAPTIRMIŞSIN BENDE DÜŞÜNÜYORUM AMA ÇOKDA KORKUYORUM BU AĞDA İŞİ BİZİ BİRAZ ZORLAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYORWalla canım 2de girdim 3:30 da çıktım düşün yani
Benim en çok korkum dikişlerimin olmasıydı ve dünden beeri kasıklarımda ağrım war ama yapıcak bişey yok Allah büyük fekat çok ağrı oluyor ya ağda sırasındaCANIM İYİ YAPTIRMIŞSIN BENDE DÜŞÜNÜYORUM AMA ÇOKDA KORKUYORUM BU AĞDA İŞİ BİZİ BİRAZ ZORLAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR
Ay maşallah canım. Rabbim analı babalı sağlıklı bir ömür nasip etsin. Sıra S Selcenay da sanirim:) adını ne koydunuz. Rabbim sana da hemencecik sifa versin insallahMerhaba kızlar perşembe günü doğumum gerçekleşti çok şükür sağlıklı bir oğlum var bende toparlanmaya çalışıyorum.sezeryanin ağrısını göğüs çatlaklariyla unuttum okadar perişanim o konuda çare arıyorum resmen.bu arada çarşamba gecesi saat bir buçuk gibi normal doğum sancimda başladı nişanem geldi ama sezeryan oldum mecburiyetten sabah erkenden.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Canım sende bebişinde iyisiniz ya inşallah diğer ağrılarında biran önce geçer sana önerebileceğim tek şey ayva çekirdeğini alıyosun bir bardağa koyuyosun içinede çok az su ertesi gün jele dönüyor ve iyi geliyormuşMerhaba kızlar perşembe günü doğumum gerçekleşti çok şükür sağlıklı bir oğlum var bende toparlanmaya çalışıyorum.sezeryanin ağrısını göğüs çatlaklariyla unuttum okadar perişanim o konuda çare arıyorum resmen.bu arada çarşamba gecesi saat bir buçuk gibi normal doğum sancimda başladı nişanem geldi ama sezeryan oldum mecburiyetten sabah erkenden.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
canım çok sevindim sağlıjla büyüt inş.Ben doğumdan iki hafta önce başladım lansinoh krem sürmeye başlarda her emzirmeden sonrada sürdüm hiç çatlak olmadı. Bide göğsünün sadece ucunu alıyorsa ondan olabilir. ALLAH yardımcın olsun.Merhaba kızlar perşembe günü doğumum gerçekleşti çok şükür sağlıklı bir oğlum var bende toparlanmaya çalışıyorum.sezeryanin ağrısını göğüs çatlaklariyla unuttum okadar perişanim o konuda çare arıyorum resmen.bu arada çarşamba gecesi saat bir buçuk gibi normal doğum sancimda başladı nişanem geldi ama sezeryan oldum mecburiyetten sabah erkenden.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN MEME UCUNA KREM VERMEDİLER MİMerhaba kızlar perşembe günü doğumum gerçekleşti çok şükür sağlıklı bir oğlum var bende toparlanmaya çalışıyorum.sezeryanin ağrısını göğüs çatlaklariyla unuttum okadar perişanim o konuda çare arıyorum resmen.bu arada çarşamba gecesi saat bir buçuk gibi normal doğum sancimda başladı nişanem geldi ama sezeryan oldum mecburiyetten sabah erkenden.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Gözün aydin cnm allah analı babalı buyutsun. Evladını n güzel günlerini goresinMerhaba kızlar perşembe günü doğumum gerçekleşti çok şükür sağlıklı bir oğlum var bende toparlanmaya çalışıyorum.sezeryanin ağrısını göğüs çatlaklariyla unuttum okadar perişanim o konuda çare arıyorum resmen.bu arada çarşamba gecesi saat bir buçuk gibi normal doğum sancimda başladı nişanem geldi ama sezeryan oldum mecburiyetten sabah erkenden.Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Canım ben 9kilo aldım doğumdan bir hafta sonra 8kilo gittmişti ben hamileyken reflü çok şiddetliydi yiyemedim bi şey... Şimdi yiyirum ama hızla alıyorum lohusalıkta kilo alcam sanrımK kelebek_38 canım peki kaç kilo almıştın şimdi kaç kilo verdin
Doktor söyler canım 34ten sonra her hafta gittim bir hafta nst bir hafta muayeneKızlar 32 haftada n sonra muayne 15 günde bir mi oluyor. Bugün kontrolüm vardı. 15 gun sonra yeniden kontrol.
Cnm bende cahit bey e gidiyorum 15 gun sonra kontrol deyince şaşırdım. Demek bu kontrol haftada 1e de düşecek. Hiç dohum şeklini konuşmadık ama doğum tercihini kişiye bırakıyor mu cahit bey.benim ilk doğumum sezeryan bu da o şekilde oldun istiyorum.orda bekleyen bir bayan vardı 9yil önce sezeryan olmuş normal doğum yapabilirsin demis ona normal doğum yaptiracakmis.benim sezeryan 13 yıl önce ama ben normal doğum değil sezeryan istiyorumDoktor söyler canım 34ten sonra her hafta gittim bir hafta nst bir hafta muayene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?