- 11 Temmuz 2015
- 605
- 363
- 103
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.421
Evet canım konuşursunuz normal doğumu destekliyor ama sezeryan yapmak istiyorsan sorun yoksa 39 da yapıyor bende son haftalarda konuştum erken daha 34te her hafta istiyor bir hafta nst çektieip sonucunu gösteriyorsun bir hafta muayene artık randevu almıyorsun sabah erken git hayırlı doğumlar olsun inşCnm bende cahit bey e gidiyorum 15 gun sonra kontrol deyince şaşırdım. Demek bu kontrol haftada 1e de düşecek. Hiç dohum şeklini konuşmadık ama doğum tercihini kişiye bırakıyor mu cahit bey.benim ilk doğumum sezeryan bu da o şekilde oldun istiyorum.orda bekleyen bir bayan vardı 9yil önce sezeryan olmuş normal doğum yapabilirsin demis ona normal doğum yaptiracakmis.benim sezeryan 13 yıl önce ama ben normal doğum değil sezeryan istiyorum
Kuzum 9kilo hiçbirşey maşallahh lohusalıkta sanırım bende sadece su içeceğimCanım ben 9kilo aldım doğumdan bir hafta sonra 8kilo gittmişti ben hamileyken reflü çok şiddetliydi yiyemedim bi şey... Şimdi yiyirum ama hızla alıyorum lohusalıkta kilo alcam sanrım
Canım ben en son 30haftalıkken gitmiştim bana hiç 15gün sonra diye bişey dememişti bu hafta çarşamba kontrolüm var şimdi 35haftalığım düşün yaniCnm bende cahit bey e gidiyorum 15 gun sonra kontrol deyince şaşırdım. Demek bu kontrol haftada 1e de düşecek. Hiç dohum şeklini konuşmadık ama doğum tercihini kişiye bırakıyor mu cahit bey.benim ilk doğumum sezeryan bu da o şekilde oldun istiyorum.orda bekleyen bir bayan vardı 9yil önce sezeryan olmuş normal doğum yapabilirsin demis ona normal doğum yaptiracakmis.benim sezeryan 13 yıl önce ama ben normal doğum değil sezeryan istiyorum
Tskr ederim cnm .az kaldik ca doguma heyecan da artiyorEvet canım konuşursunuz normal doğumu destekliyor ama sezeryan yapmak istiyorsan sorun yoksa 39 da yapıyor bende son haftalarda konuştum erken daha 34te her hafta istiyor bir hafta nst çektieip sonucunu gösteriyorsun bir hafta muayene artık randevu almıyorsun sabah erken git hayırlı doğumlar olsun inş
Maşallah cnm senin bayağı az kalmış .Canım ben en son 30haftalıkken gitmiştim bana hiç 15gün sonra diye bişey dememişti bu hafta çarşamba kontrolüm var şimdi 35haftalığım düşün yanibende bu hafta gidince soracağım ne halt edeceğim diye normal mi sezeryan mı diye
Canım peki benim yerimde olsan hangisini seçerdin ben tekrar alttan dikişlerimi aldırıp normal doğum dan tırsıyorum ama diyorum sezeryan olursa o anda alır dikişlerimi 2.bir strese girmek zorunda kalmam diye düşünüyorum kafam çok karışıkEvet canım konuşursunuz normal doğumu destekliyor ama sezeryan yapmak istiyorsan sorun yoksa 39 da yapıyor bende son haftalarda konuştum erken daha 34te her hafta istiyor bir hafta nst çektieip sonucunu gösteriyorsun bir hafta muayene artık randevu almıyorsun sabah erken git hayırlı doğumlar olsun inş
Ewet canım çok şükürMaşallah cnm senin bayağı az kalmış .
Amin canım darısıda senin ve tüm bekleyenlerin başına olsun inşallahAy canm senin de az kalmis darisi basina
Amin canm.allah saglicakla kizini.kucagina almayi nasio etsin bakalim kime benziycekAmin canım darısıda senin ve tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah
Amin canm.allah saglicakla kizini.kucagina almayi nasio etsin bakalim kime benziycek
Senin prenses zaten çıkmak için can atıyor dikişleri alsalar hopp yanında canım.  Canım peki benim yerimde olsan hangisini seçerdin ben tekrar alttan dikişlerimi aldırıp normal doğum dan tırsıyorum ama diyorum sezeryan olursa o anda alır dikişlerimi 2.bir strese girmek zorunda kalmam diye düşünüyorum kafam çok karışık
Çok korkuyorum her defasında o çatala oturmaya ayy yarın inşallah görüşücez bakalım bu korkumu da söylicem cahit beye Allah hepimizin yardımcısı olsunSenin prenses zaten çıkmak için can atıyor dikişleri alsalar hopp yanında canım.  Bizler çok zor sahip olduğumuz için nprmal doğumu risk olarak görüyoruz canım ben bugün olsa yine sezeryan olurum.. Bu süreçte zaten bşr çok kez ağrılı sıkıntılı işlemlerden geçtim kendim ağrıya dayanırım ama bebişe bişey olur diye korkuyordum risk yoksa cesaretin varsa olur normal
Kesinlikle acıbadem turgut beyi tercih et canım.ben ilk iki denememi memorialde yaptım memnun kalmadım.Merhaba arkadaşlar. Kayseri'de tüp bebek yaptırmak için araştırma yapıyordum burayı gördüm ve hemen üye oldum. Tecrübeli arkadaşların görüşlerinden yararlanmak istiyorum çünkü bu konuda hiç fikrim yok. Acı badem ve Memorial dışında hüma da bu uygulama yapiliyormus. Beni doktorlar ve fiyatlar hakkında bilgilendirebilir misiniz? Buradaki arkadaşlar benim ruh halimi çok iyi anlar kafam çok karışık ve karar veremedikce de moralim çok bozuluyor. Lütfen yorum bekliyorum.
kesinlikle Kayseri de yaptıracaksan acıbadem Turgut bey. ama imkanın var ise ankarada çok daha iyi merkezler ve doktorlar varMerhaba arkadaşlar. Kayseri'de tüp bebek yaptırmak için araştırma yapıyordum burayı gördüm ve hemen üye oldum. Tecrübeli arkadaşların görüşlerinden yararlanmak istiyorum çünkü bu konuda hiç fikrim yok. Acı badem ve Memorial dışında hüma da bu uygulama yapiliyormus. Beni doktorlar ve fiyatlar hakkında bilgilendirebilir misiniz? Buradaki arkadaşlar benim ruh halimi çok iyi anlar kafam çok karışık ve karar veremedikce de moralim çok bozuluyor. Lütfen yorum bekliyorum.
Bak arkadaşım seninde şafak a sayili günler kaldı.Allahın bugünune şükür hayirli doğumlar olsun inşallah.Allahim olmayan herkese nasip etsin.inşallah.Kızlar mayısın ikinci haftası kızımla buluşacağım inşallah
Amin canım Allahım bütün isteyenlere tattırsın kimsenin kucağını boş bırakmasınBak arkadaşım seninde şafak a sayili günler kaldı.Allahın bugünune şükür hayirli doğumlar olsun inşallah.Allahim olmayan herkese nasip etsin.inşallah.
Maşallah cnm az kalmış .sanırım sezeryan olacak tarih belli olduğuna göre. Epidural sezeryan mi genel anastezi mi bunları da konustun uz mu ? Bebiş in boyu kilosu ne kadar olmuşKızlar mayısın ikinci haftası kızımla buluşacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?