Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Evet canım konuşursunuz normal doğumu destekliyor ama sezeryan yapmak istiyorsan sorun yoksa 39 da yapıyor bende son haftalarda konuştum erken daha 34te her hafta istiyor bir hafta nst çektieip sonucunu gösteriyorsun bir hafta muayene artık randevu almıyorsun sabah erken git hayırlı doğumlar olsun inş

Canım ben 9kilo aldım doğumdan bir hafta sonra 8kilo gittmişti ben hamileyken reflü çok şiddetliydi yiyemedim bi şey... Şimdi yiyirum ama hızla alıyorum lohusalıkta kilo alcam sanrım
Kuzum 9kilo hiçbirşey maşallahh lohusalıkta sanırım bende sadece su içeceğim

Canım ben en son 30haftalıkken gitmiştim bana hiç 15gün sonra diye bişey dememişti bu hafta çarşamba kontrolüm var şimdi 35haftalığım düşün yani bende bu hafta gidince soracağım ne halt edeceğim diye normal mi sezeryan mı diye

Tskr ederim cnm .az kaldik ca doguma heyecan da artiyor

Maşallah cnm senin bayağı az kalmış .

Canım peki benim yerimde olsan hangisini seçerdin ben tekrar alttan dikişlerimi aldırıp normal doğum dan tırsıyorum ama diyorum sezeryan olursa o anda alır dikişlerimi 2.bir strese girmek zorunda kalmam diye düşünüyorum kafam çok karışık

Senin prenses zaten çıkmak için can atıyor dikişleri alsalar hopp yanında canım.  Bizler çok zor sahip olduğumuz için nprmal doğumu risk olarak görüyoruz canım ben bugün olsa yine sezeryan olurum.. Bu süreçte zaten bşr çok kez ağrılı sıkıntılı işlemlerden geçtim kendim ağrıya dayanırım ama bebişe bişey olur diye korkuyordum risk yoksa cesaretin varsa olur normal

Çok korkuyorum her defasında o çatala oturmaya ayy yarın inşallah görüşücez bakalım bu korkumu da söylicem cahit beye Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaşlar. Kayseri'de tüp bebek yaptırmak için araştırma yapıyordum burayı gördüm ve hemen üye oldum. Tecrübeli arkadaşların görüşlerinden yararlanmak istiyorum çünkü bu konuda hiç fikrim yok. Acı badem ve Memorial dışında hüma da bu uygulama yapiliyormus. Beni doktorlar ve fiyatlar hakkında bilgilendirebilir misiniz? Buradaki arkadaşlar benim ruh halimi çok iyi anlar kafam çok karışık ve karar veremedikce de moralim çok bozuluyor. Lütfen yorum bekliyorum.

Kesinlikle acıbadem turgut beyi tercih et canım.ben ilk iki denememi memorialde yaptım memnun kalmadım.

kesinlikle Kayseri de yaptıracaksan acıbadem Turgut bey. ama imkanın var ise ankarada çok daha iyi merkezler ve doktorlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…