- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.441
Canım tam tarih belli değil minnoşum 2825 gr boyu 48 cm sezeryanın da nasıl olacağı hiç belli değil sadece mayısın ikinci haftası alalım dedi haftaya nst için gideceeğim o zaman keesinleeşir inşallah darısıda senin başına inşallahMaşallah cnm az kalmış .sanırım sezeryan olacak tarih belli olduğuna göre. Epidural sezeryan mi genel anastezi mi bunları da konustun uz mu ? Bebiş in boyu kilosu ne kadar olmuş
Amaan maşallah. Rabbim hayırlısını versin iyi buyuttuk kızı kapıyı kapaya kapaya. Gelme vakti geldi:) bende o sıralar sonuç almış olurum. Anneler Gününde sen anné ol inşallah bende aday:) sağlıklaKızlar mayısın ikinci haftası kızımla buluşacağım inşallah
Sagol canim.maşallah kilosu ve boyu da iyi.allah im sağlıklı doğumlar nasip etsinCanım tam tarih belli değil minnoşum 2825 gr boyu 48 cm sezeryanın da nasıl olacağı hiç belli değil sadece mayısın ikinci haftası alalım dedi haftaya nst için gideceeğim o zaman keesinleeşir inşallah darısıda senin başına inşallah
GÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM SENDEN SONRA BENDE GALİBA BENDE MAYISIN 26 DOGUM OLACAK SEZARYAN GÜNLER GEÇMİYOR İÇİM İÇİMEDE SIĞMIYOR RABBİM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHKızlar mayısın ikinci haftası kızımla buluşacağım inşallah
İnşallah canım tüm dualarım bütün anne olmak isteyenlereAmaan maşallah. Rabbim hayırlısını versin iyi buyuttuk kızı kapıyı kapaya kapaya. Gelme vakti geldi:) bende o sıralar sonuç almış olurum. Anneler Gününde sen anné ol inşallah bende aday:) sağlıkla
Canım ya wallahi dediğin gibi heyecan dorukta dünden beri sezeryan doğum ve hangi anestezi daha iyi onları araştırıyorum Allah senide hayırlısıyla kurtarsın inşallahGÖZÜN AYDIN OLSUN ARKADAŞIM SENDEN SONRA BENDE GALİBA BENDE MAYISIN 26 DOGUM OLACAK SEZARYAN GÜNLER GEÇMİYOR İÇİM İÇİMEDE SIĞMIYOR RABBİM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH
Canim ben spinal anestezi oldum.memnunda kaldim.
Tamam canım çok teşekkür ederim ağrın sızın nasıldı bebeğini hemen emzirebilfinmi kafamda deli. SorularCanim ben spinal anestezi oldum.memnunda kaldim.
cahitCanım ya wallahi dediğin gibi heyecan dorukta dünden beri sezeryan doğum ve hangi anestezi daha iyi onları araştırıyorum Allah senide hayırlısıyla kurtarsın inşallah
Canım öncelikle geçmiş olsunKızlar merhaba yaklaşık 3 yıllık evliyim ilk günden beri korunmadık ama bebeğimiz olmadı bugün eşim için üroloji mustafa beye gittik ve yapılan testler sonucu sperm sayısı 1 milyon çıktı ve doktorumuz çocuğunuzun olması tüp bebek dışında imkansız dedi ve bizi turgut beye yönlendirdi onunla görüştük beni kontrol etti ve yumurtalıkların sağlıklı görünüyor 1/2 ay içinde tedaviye başlanırsa hamile kalacağını tahmin ediyorum dedi yaşım 23 bu konular hakkında pek fazla bir bilgim yok ve açıkçası korkuyorum bir yıkım daha yaşamaktan artık kendimi geçtim eşim için endişeleniyorum onun moralini düzeltemem diye herhangi bir olumsuzluk olursa.maddi açıdan da pek rahat değiliz 5450 tl dediler ilaçlar içinde 800 tl ama ne olursa olsun yaptırıcaz size sorum turgut bey nasıl memnun musunuz benim durumumu yaşayanlar var mı aranızda ve eğer ilki olumsuz sonuçlanırsa ikinciden de ücret alıyorlar mı bilginiz var mı?
AMİN ARKADAŞIM ASLINDA HEPİMİZ KAÇ SENELER BEKLEMİSSİK AMA İNSANOĞLUYUZ ASKER GİBİ ŞAFAK SAYIYORUZCanım ya wallahi dediğin gibi heyecan dorukta dünden beri sezeryan doğum ve hangi anestezi daha iyi onları araştırıyorum Allah senide hayırlısıyla kurtarsın inşallah
Alla alla neden acaba ??? Dr ne derse bizde ona uyarıs artıkın ama dünden beri okuduğum bütün genellerde daha çok ağrısı olduğu :-(cahit
Bey geneli öneriyor canım
O zaman canım sen baştan anlatırmısın bana kaç gün yattın hastanede? Ağrın sızın kendine geldiğinde nasıldı ? Bebeğini hemen emzirebildin mi sütün hemen geldimi ??? Çocuğunu kucağına kendin alabildin mi ? Neler yaşadığını anlatırsan çok mutlu olurumcahit
Bey geneli öneriyor canım
Canim ilk dört saat uyusuktum birşey hissetmedim zaten sürekli serum yedim ilk ayağa kalkerken zorlandım ağrıyı ozaman hissettim.emzirme işi yattığın yerden zor tabiki hemşireler yardim ediyor illaki ama ben beceremedimTamam canım çok teşekkür ederim ağrın sızın nasıldı bebeğini hemen emzirebilfinmi kafamda deli. Sorular
Canım belki bende geneli önermiştir bilmiyorum. 9da girdim 9.20de bitmiş odaya geldiğimde ağrıyla uyanmadım ağrı pompası takılıydı. Bir iki kere kustum hemşireler kanamaya bakmak için karnıma bastırınca ağrı oldu tabi.Bebek zaten öğlene doğru geldi yoğun bakımda tedbiren tutuyorlar ciğerlerindeki suyu atması için orda mama veriyolar. Bebek gelince bir gibiydi heralde hemen emzirdim sütüm geldi memeyi tuttu bebiş sonra yürüttüler yatmadım sonra Ağrı kesiciler olduğu için ağrı olmadı tabi rahat hareket edemiyorsun ama ben bebeğimle kendim ilgilendim. Her bünye farklıdır tabi.Evdede dinlendim a ma yatmadım. Ben vermedim ama birkaç gün emzirdikten sonra kaşıkla mama verilebilir belki versek sarılık olmazdı bilmiyorum. Cahit beyle konuş tabiAlla alla neden acaba ??? Dr ne derse bizde ona uyarıs artıkın ama dünden beri okuduğum bütün genellerde daha çok ağrısı olduğu :-(
Akşama bebişi kucağıma kendim aldım.Canım ya wallahi dediğin gibi heyecan dorukta dünden beri sezeryan doğum ve hangi anestezi daha iyi onları araştırıyorum Allah senide hayırlısıyla kurtarsın inşallah
Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiden dolayı heyecan dorukta haftaya nst için gidicem o zaman kesin tarih belli olur ve nasıl olacağıCanım belki bende geneli önermiştir bilmiyorum. 9da girdim 9.20de bitmiş odaya geldiğimde ağrıyla uyanmadım ağrı pompası takılıydı. Bir iki kere kustum hemşireler kanamaya bakmak için karnıma bastırınca ağrı oldu tabi.Bebek zaten öğlene doğru geldi yoğun bakımda tedbiren tutuyorlar ciğerlerindeki suyu atması için orda mama veriyolar. Bebek gelince bir gibiydi heralde hemen emzirdim sütüm geldi memeyi tuttu bebiş sonra yürüttüler yatmadım sonra Ağrı kesiciler olduğu için ağrı olmadı tabi rahat hareket edemiyorsun ama ben bebeğimle kendim ilgilendim. Her bünye farklıdır tabi.Evdede dinlendim a ma yatmadım. Ben vermedim ama birkaç gün emzirdikten sonra kaşıkla mama verilebilir belki versek sarılık olmazdı bilmiyorum. Cahit beyle konuş tabi
Ay çok heyecanlı yaCanim ilk dört saat uyusuktum birşey hissetmedim zaten sürekli serum yedim ilk ayağa kalkerken zorlandım ağrıyı ozaman hissettim.emzirme işi yattığın yerden zor tabiki hemşireler yardim ediyor illaki ama ben beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?