Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Çok sağol cnm Allah'tan ümit kesilmez Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah bu duyguyu turgut bey ile ilgili birkaç haber duydum bunların gerçekliliği var mı biliyor musun içime şüphe düştü korktum açıkçası

Ayy bende başlarda çok vesvese yapmıştım bundan dolayı. Hatta bu topigin ilk sayfalarında var o konulardan. Tedavideyken bile o vesvesen oluyo canım. Benim başka yerde yaptirdamda olurdu. Ama o hata embriyologlar in hatası olur. Çünkü embriyo yumurta sperm her şeyle onlar ilgeniyo

İçime kurt düştü vallahi ne yapsam bilemedim hem böyle bir hata olmuş olsa hastaneye hiçbir yaptırım olmaması tuhaf yani pek inandırıcı gelmedi ama insan yine de bir olabilir mi diye de düşünmüyor değil hani

Canım her şey allah a emanet merak etme bir şey olmaz.

Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiden dolayı heyecan dorukta haftaya nst için gidicem o zaman kesin tarih belli olur ve nasıl olacağı
canım hayırlısı olsun tabi ikinizinde sağlıklı olması önemli sütüm gelecek ben hemen kalkacam diye olumlu düşün lohusalıkta farklı boyut anneni varsa kızkardeşini al yanına memeyi vermek için internette tarif ediyorlar oku mutlaka lansinoh krem sür göğüslere ayy heyecanlandım. Senin doğumunda beni ayrı heyecanlandırıyor mücadeleci anne

Canım dün lansinoh krem aldım şimdiden başlıyımmı kullanmaya annem kayınwalidem kızkardeşim gelicek inşallah inanırmısın rüya gibi geliyor şimdi neler çektiğimizi bizler biliriz çok acı çok ama çok şükür bugünlere geldik

Valla şu bebis büyüdü ya sağ salim çok şükür canım. Dikiş zamanı ben bile çok korkmuştum aklımda sen vardın hep. Valla bi doğur kendim dogurmus gibi rahatlicam

Masalah buyumus bebisin:) normal yada.sezeryan diye birsey dedi mi doktorun.. Bide.kan sulandirici kullaniyormuydun canim sen

her gün sür canım kremi her emzirdiğindede sür bebiş doğunca

Hayirlisi olsun da merak ettim neden sezeryan sen mi istedin? Senin ki dogum pozisyonundaydi degil mi hep. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin senin haftalara geleydin bende sag salim :))
Canım dr cuğum tüp bebek olması ve dikiş olmasından dolayı riske atmayalım dedi ben istemedim kendisi uygun gördü

Canım dr cuğum tüp bebek olması ve dikiş olmasından dolayı riske atmayalım dedi ben istemedim kendisi uygun gördü
Anladim canim tabi en ufak ihtimal varsa Allah korusun. Benimko daha erken demisti bunlari konusmaya bende de dikiş varya o yüzden sordum. Yoksa sezeryan normal farketmez hayirla kucagimiza alalim da insallah :))

S Selcenay maşallahhhhh sanada kızınada canımmm yaaaaa zorlu süreci allahın izniyle tamamladın bugünlere şükür canım yaaaaaaa
ilk haftaların aklıma geldiii senin bıdık bizide senide çok korkuttu ama bin maşallahh vakit nerdeyse tamamlandı
ismi bellimi minik minnoşunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…