- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.481
Ay wallahi canım ya ne hamileliğimi bildim nede başka biişeyi kanama ve serklaj deerken çok şükür 9ay yatarAk bebeği büyüttüm darısıda senin başına canım ismine dün karar verdik en sonunda ASYA NEVA koyacağız inşallah şimdi son günlerim izi geçiriyoruz bakalım
ismiyle büyğsğn maşallahhh canımmmAy wallahi canım ya ne hamileliğimi bildim nede başka biişeyi kanama ve serklaj deerken çok şükür 9ay yatarAk bebeği büyüttüm darısıda senin başına canım ismine dün karar verdik en sonunda ASYA NEVA koyacağız inşallah şimdi son günlerim izi geçiriyoruz bakalım
Bende kaygılı bir hamilelik geçirdim geçiriyorum başlarda daha fazlaydı. Ben kendi dr m dışında endişe edince doğum evi hastanesine gidiyordum. Aciline bile gitmisligim çok. 15 güne bir gidiyordum.sende öyle yapabilirsin. İnsan rahatliyor kısmenismiyle büyğsğn maşallahhh canımmm
şimdide o süreçlerden ben geçiyorum inanki hergün kaybetme korkusu bi türlü bunu atlatamadım bulantım neden yok dün vardı falan gibi sürekli kafamda sorular var bide bu sıra sağ kasıkta ağrılar var sanki sağ tarafıma bi taş oturmuş gibi rahmimede giriyo arada ağrı dr kontrolleride 1 aylık baya uzun geliyo son kontrole 10 gün kaldı gün saya saya işim bitti resmen
Seni çok iyi anlıyorum ağrımasa bile mutlaka psikolojikman ağrır inşallah sağ salim bebeğine kawuşacaksın canımismiyle büyğsğn maşallahhh canımmm
şimdide o süreçlerden ben geçiyorum inanki hergün kaybetme korkusu bi türlü bunu atlatamadım bulantım neden yok dün vardı falan gibi sürekli kafamda sorular var bide bu sıra sağ kasıkta ağrılar var sanki sağ tarafıma bi taş oturmuş gibi rahmimede giriyo arada ağrı dr kontrolleride 1 aylık baya uzun geliyo son kontrole 10 gün kaldı gün saya saya işim bitti resmen
Yarın canıminşallah. Bugün yani:)) dua edin olur mu bana
haklısın canım dün bende dayanamadım acile gittim çok şükür iyiydi iyi haberini almak çok rahatlatıyo insanı gerçekten canım bgünün hürmetine sağlıklı sıhhatli alırız inşallah kucağımıza rabbim isteyen herkese nasip etsin burdaki tüm arkadaşlarıma inşallahhhhBende kaygılı bir hamilelik geçirdim geçiriyorum başlarda daha fazlaydı. Ben kendi dr m dışında endişe edince doğum evi hastanesine gidiyordum. Aciline bile gitmisligim çok. 15 güne bir gidiyordum.sende öyle yapabilirsin. İnsan rahatliyor kısmen
canım maşallah ne güzel bi günde oluyo transferin rabbim güzel haberlerini almayıda nasip etsinnn AMİNNNNYarın canıminşallah. Bugün yani:)) dua edin olur mu bana
Ay 8nsallah canım. Oldu bitti şükür. Yatağımda kalkiş süremi bekliyorumcanım maşallah ne güzel bi günde oluyo transferin rabbim güzel haberlerini almayıda nasip etsinnn AMİNNNN
CANIM BUGÜNÜN HÜRMETİNE İNŞALLAH KENDİLİĞİNDEN GEBE KALIRSINMerhaba arkadaşlar , ben 2 senedir gebe kalmaya çalışıyorum öncelikle eşimde hareket sorunu çıktı onu düzelttik benim tüplerde ara ara yapışıklıklar çıktı HSG Rahim filminde bende hep enfeksiyon vardı zaten kızken bile çok akıntım olurdu sanırım ondan olmuş. antibiyotik iğne kullandım. b12 d vitamini omega folikasit kullanıyorum 3 aydır normal deniyoruz hala sonuç yok doktorum mayısta Aşılama yapalım dedi ama benim kafam çok karışık acaba direk tüp bebek mi yaptırsam aşılamanın şansı düşün zaten bende yapışıklıklar var. ne yapacağımı bilemedim kafayı çok takıyorum biraz ondan da olmuyor galiba. Bu arada doktorum Zeki yılmaz Acıbademin lab. ını kullanıyormus tüp bebekte ona mı yaptırsam yoksa turgut beye mi birsürü soru işareti.. Tüp bebek yaptırmadan önce hangi testlerini yaptırdınız genel bi dahiliye muayenesinden geçtiniz mi. bu aşamalardan geçmiş sizlerin yardımına ve fikirlerine ihtiyacım var zaman ayırıp yazarsanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler. gebe olanlara hayırlı doğumlar diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun. :)
maşallahhhh canımmm geri sayım başladıııııııııııAy 8nsallah canım. Oldu bitti şükür. Yatağımda kalkiş süremi bekliyorum
aminnn canımmm inşallah çok evhamlıyım gerçekten bu yüzden tadını çıkaramıyorum rabbime emanetizSeni çok iyi anlıyorum ağrımasa bile mutlaka psikolojikman ağrır inşallah sağ salim bebeğine kawuşacaksın canım
Canım inşallah pozitifi göreceksinAy 8nsallah canım. Oldu bitti şükür. Yatağımda kalkiş süremi bekliyorum
Canım 4mayıs yani bugün son nst m ve kontrolüme gideceğim balikalım ne olacakaminnn canımmm inşallah çok evhamlıyım gerçekten bu yüzden tadını çıkaramıyorum rabbime emanetiz
bu arada nst ye ne zaman girceksin bakalım yoksa son haftandamısınnnn ayyyyyyyyyy çok heyecanlı
Canlar benim kızın yine durmadı erken doğdu dün gece suyum geldi serklajlı yerimde ağrı fazlalaştı acil sezeryana aldılar gece 3:30 da doğdu bi görsemiz minnacık 2630 gr boyu 49cm yine kızım bize oyun oynadı ama çok güzel Allah isteyen herkese versin
ayy canım ya ne mübarek günde doğmuş gözlerin aydın maşallah sana valla tüylerim diken diken oldu Rabbim resmen zahmetine rahmet etmiş hayırl büyüt yavrunu...Canlar benim kızın yine durmadı erken doğdu dün gece suyum geldi serklajlı yerimde ağrı fazlalaştı acil sezeryana aldılar gece 3:30 da doğdu bi görsemiz minnacık 2630 gr boyu 49cm yine kızım bize oyun oynadı ama çok güzel Allah isteyen herkese versin
ay canım çok sevindim minik prenses zaten zor duruyordu umarım hep mutlu olur Allah yardımcın olsunCanlar benim kızın yine durmadı erken doğdu dün gece suyum geldi serklajlı yerimde ağrı fazlalaştı acil sezeryana aldılar gece 3:30 da doğdu bi görsemiz minnacık 2630 gr boyu 49cm yine kızım bize oyun oynadı ama çok güzel Allah isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?