Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ay wallahi canım ya ne hamileliğimi bildim nede başka biişeyi kanama ve serklaj deerken çok şükür 9ay yatarAk bebeği büyüttüm darısıda senin başına canım ismine dün karar verdik en sonunda ASYA NEVA koyacağız inşallah şimdi son günlerim izi geçiriyoruz bakalım

ismiyle büyğsğn maşallahhh canımmm
şimdide o süreçlerden ben geçiyorum inanki hergün kaybetme korkusu bi türlü bunu atlatamadım bulantım neden yok dün vardı falan gibi sürekli kafamda sorular var bide bu sıra sağ kasıkta ağrılar var sanki sağ tarafıma bi taş oturmuş gibi rahmimede giriyo arada ağrı dr kontrolleride 1 aylık baya uzun geliyo son kontrole 10 gün kaldı gün saya saya işim bitti resmen

Bende kaygılı bir hamilelik geçirdim geçiriyorum başlarda daha fazlaydı. Ben kendi dr m dışında endişe edince doğum evi hastanesine gidiyordum. Aciline bile gitmisligim çok. 15 güne bir gidiyordum.sende öyle yapabilirsin. İnsan rahatliyor kısmen

Seni çok iyi anlıyorum ağrımasa bile mutlaka psikolojikman ağrır inşallah sağ salim bebeğine kawuşacaksın canım

Merhaba arkadaşlar , ben 2 senedir gebe kalmaya çalışıyorum öncelikle eşimde hareket sorunu çıktı onu düzelttik benim tüplerde ara ara yapışıklıklar çıktı HSG Rahim filminde bende hep enfeksiyon vardı zaten kızken bile çok akıntım olurdu sanırım ondan olmuş. antibiyotik iğne kullandım. b12 d vitamini omega folikasit kullanıyorum 3 aydır normal deniyoruz hala sonuç yok doktorum mayısta Aşılama yapalım dedi ama benim kafam çok karışık acaba direk tüp bebek mi yaptırsam aşılamanın şansı düşün zaten bende yapışıklıklar var. ne yapacağımı bilemedim kafayı çok takıyorum biraz ondan da olmuyor galiba. Bu arada doktorum Zeki yılmaz Acıbademin lab. ını kullanıyormus tüp bebekte ona mı yaptırsam yoksa turgut beye mi birsürü soru işareti.. Tüp bebek yaptırmadan önce hangi testlerini yaptırdınız genel bi dahiliye muayenesinden geçtiniz mi. bu aşamalardan geçmiş sizlerin yardımına ve fikirlerine ihtiyacım var zaman ayırıp yazarsanız çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler. gebe olanlara hayırlı doğumlar diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun. :)

haklısın canım dün bende dayanamadım acile gittim çok şükür iyiydi iyi haberini almak çok rahatlatıyo insanı gerçekten canım bgünün hürmetine sağlıklı sıhhatli alırız inşallah kucağımıza rabbim isteyen herkese nasip etsin burdaki tüm arkadaşlarıma inşallahhhh

CANIM BUGÜNÜN HÜRMETİNE İNŞALLAH KENDİLİĞİNDEN GEBE KALIRSIN
onun dışında ben hiç aşılama düşünmedim bide bizde hiç sıkıntı yoktu ne eşimde nede bende iki kez tüp denedim biri olmadı diğeri düştü düşükten 2 ay sonra rabbim kendiliğinden nasip etti biz 4buçuk yıllık evliyiz muhakkak bi zamanı oluyo aslında da biz sabredemiyoruz
sorularına gelince öle bi aşamadan geçmedim genel muayeneden yani dediğin gibi rahim sperm filmi gibi şeler yapılmıştı öncesinden ama temiz çıkmıştı bide yapışıklık varsa aşılama denemesen daha iyi sanki çünkü yine tüplerden geçmesi gerekiyo spermlerin yapışıklık varsa yine tıkanır bu arada ben kendi fikrimi sölüyorum canım hatalarımda olabilir ama aşılama tavsiye etmem maddi durumun buna müsaitse tüp dene derim allah yardımcın olsun

Seni çok iyi anlıyorum ağrımasa bile mutlaka psikolojikman ağrır inşallah sağ salim bebeğine kawuşacaksın canım
aminnn canımmm inşallah çok evhamlıyım gerçekten bu yüzden tadını çıkaramıyorum rabbime emanetiz
bu arada nst ye ne zaman girceksin bakalım yoksa son haftandamısınnnn ayyyyyyyyyy çok heyecanlı

aminnn canımmm inşallah çok evhamlıyım gerçekten bu yüzden tadını çıkaramıyorum rabbime emanetiz
bu arada nst ye ne zaman girceksin bakalım yoksa son haftandamısınnnn ayyyyyyyyyy çok heyecanlı
Canım 4mayıs yani bugün son nst m ve kontrolüme gideceğim balikalım ne olacak

Selcenay hayırlı olsun bi avazda telaş yapmadan kurtuldum çok mutlu oldum kizinla esimle mutlu bi ömür gecirirsin inş zor günler geçti güzel günler başladı masallah

ayy canım ya ne mübarek günde doğmuş gözlerin aydın maşallah sana valla tüylerim diken diken oldu Rabbim resmen zahmetine rahmet etmiş hayırl büyüt yavrunu...

ay canım çok sevindim minik prenses zaten zor duruyordu umarım hep mutlu olur Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…