- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.501
Ay cnm maşallah allah analı babalı buyutsun,allah güzel günlerin i gostersin ,okurken duygulandimCanlar benim kızın yine durmadı erken doğdu dün gece suyum geldi serklajlı yerimde ağrı fazlalaştı acil sezeryana aldılar gece 3:30 da doğdu bi görsemiz minnacık 2630 gr boyu 49cm yine kızım bize oyun oynadı ama çok güzel Allah isteyen herkese versin
kız senin bu kız bizi şoktan şoka soktuCanlar benim kızın yine durmadı erken doğdu dün gece suyum geldi serklajlı yerimde ağrı fazlalaştı acil sezeryana aldılar gece 3:30 da doğdu bi görsemiz minnacık 2630 gr boyu 49cm yine kızım bize oyun oynadı ama çok güzel Allah isteyen herkese versin
canım nasıl gidiyor annelik bahsetsene birazcıkkkk sen nasılsınay canım çok sevindim minik prenses zaten zor duruyordu umarım hep mutlu olur Allah yardımcın olsun
canım sen neler yapıyosun senin bebişde kızmıydı bide hangi dra gidiyodun acabaAy cnm maşallah allah analı babalı buyutsun,allah güzel günlerin i gostersin ,okurken duygulandim
maşallah maşallah canımmm sağlıcakla büyüt e mi miniği öp bizim içinCanlar benim kızın yine durmadı erken doğdu dün gece suyum geldi serklajlı yerimde ağrı fazlalaştı acil sezeryana aldılar gece 3:30 da doğdu bi görsemiz minnacık 2630 gr boyu 49cm yine kızım bize oyun oynadı ama çok güzel Allah isteyen herkese versin
Ayy masallah canım hayırlı uğurlu olsun insallah darısı bizlere olsun inşallahCanlar benim kızın yine durmadı erken doğdu dün gece suyum geldi serklajlı yerimde ağrı fazlalaştı acil sezeryana aldılar gece 3:30 da doğdu bi görsemiz minnacık 2630 gr boyu 49cm yine kızım bize oyun oynadı ama çok güzel Allah isteyen herkese versin
Ben doğum iznine ayrıldım 30.haftada iki hafta rapor alip evdeyim dinleniyorum.benim bebis erkek .önce acibademde özge hanıma gidiyordum doğum 3500 lira +500 epidural ücreti olunca hüma da cahit bey e geçtim. Bu arada hep doğum evinede gittim içimdeki kaygı lar hep beni 15gunde bir hastaneye tasidi .doğum evinse de murat gözüküçük yusuf madendag ve Özgüç Altun cok iyi drler. Belki işine yara r diye yazıyorum. Senin bebegin cinsiyeti ne? Sende kayseride mi yaşıyorsun cnmcanım sen neler yapıyosun senin bebişde kızmıydı bide hangi dra gidiyodun acaba
seninkinede az kalmiş son haftalarda sıkıntıların artmıştır cahit beydedn memmun musun ...Ben doğum iznine ayrıldım 30.haftada iki hafta rapor alip evdeyim dinleniyorum.benim bebis erkek .önce acibademde özge hanıma gidiyordum doğum 3500 lira +500 epidural ücreti olunca hüma da cahit bey e geçtim. Bu arada hep doğum evinede gittim içimdeki kaygı lar hep beni 15gunde bir hastaneye tasidi .doğum evinse de murat gözüküçük yusuf madendag ve Özgüç Altun cok iyi drler. Belki işine yara r diye yazıyorum. Senin bebegin cinsiyeti ne? Sende kayseride mi yaşıyorsun cnm
Evet az kaldi inşallah. Sıkıntılar arttı ağrılar oluyor gece uyumak zor oluyor.cahit bey e aslında tam alışamadım bir şikayetim de yok kendisinden keşke başan beri ona gitseydim iletisimimizz daha gelişmiş olurdu. Özge hanim la diyalogumuz çok iyi idi.ama cahit bey den beklentim elinin iyi olması işini iyi yapması . senin bebek nasil cnm bayagi toparlamistir.ne kdr lik oldunuzseninkinede az kalmiş son haftalarda sıkıntıların artmıştır cahit beydedn memmun musun ...
GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM ÇOK ŞAŞIRDIM ALLAHIM SIRA BENDE HEYCAN BASTI BENİCanlar benim kızın yine durmadı erken doğdu dün gece suyum geldi serklajlı yerimde ağrı fazlalaştı acil sezeryana aldılar gece 3:30 da doğdu bi görsemiz minnacık 2630 gr boyu 49cm yine kızım bize oyun oynadı ama çok güzel Allah isteyen herkese versin
İyiyiz canım çok şükür oğlumla uğraşıp duruyorum evdeyim hep çok tatlı Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla sizleri takip ediyorum her hamilelik haberi her dopum haberi heyecanlandırıyor benicanım nasıl gidiyor annelik bahsetsene birazcıkkkk sen nasılsın
oğluşun sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah canımmm yaniacıbademinde maşallahı varmış o parayla bi tüpbebek daha yapılır heralde ama tabi tercih meselesi bende erciyes hastanesinde rakip turana gidiyorum oranınki kaç hiç bilmiyorum ilerleyen zamanlarda sorarım heralde artık 1 haftam kaldı kontrolede bakalım cinsiyetini göstercekmi merak içindeyimBen doğum iznine ayrıldım 30.haftada iki hafta rapor alip evdeyim dinleniyorum.benim bebis erkek .önce acibademde özge hanıma gidiyordum doğum 3500 lira +500 epidural ücreti olunca hüma da cahit bey e geçtim. Bu arada hep doğum evinede gittim içimdeki kaygı lar hep beni 15gunde bir hastaneye tasidi .doğum evinse de murat gözüküçük yusuf madendag ve Özgüç Altun cok iyi drler. Belki işine yara r diye yazıyorum. Senin bebegin cinsiyeti ne? Sende kayseride mi yaşıyorsun cnm
maşallah canım rabbim evladınada sanada sağlık sıhhat versin eviniz neşeyle dolsun inşallahİyiyiz canım çok şükür oğlumla uğraşıp duruyorum evdeyim hep çok tatlı Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla sizleri takip ediyorum her hamilelik haberi her dopum haberi heyecanlandırıyor beni
İNAN Kİ ARKADAŞIM BEBİŞİN HAREKETLERİNİ HİSSETTİKTEN SONRA DAHA İNSAN MERAK EDİYOR NİYE OYNAMIYOR NİYE TEKME ATMIYOR AKLINA HER TÜRLÜ ŞEY GELİYORmaşallah canım rabbim evladınada sanada sağlık sıhhat versin eviniz neşeyle dolsun inşallah
anladığım kadarıyla endişeler hiç bitmiyo ozaman canım bizde bi an önce kurtulur evlatlarımızı alırız kucağımızaİNAN Kİ ARKADAŞIM BEBİŞİN HAREKETLERİNİ HİSSETTİKTEN SONRA DAHA İNSAN MERAK EDİYOR NİYE OYNAMIYOR NİYE TEKME ATMIYOR AKLINA HER TÜRLÜ ŞEY GELİYOR
Canim gözün aydın Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin inşallah.Sende kizinda iyisiniz dir umarim.darisi diğer arkadaşlara onlarida Allah hayırlı kurtarsin inşallah.Canlar benim kızın yine durmadı erken doğdu dün gece suyum geldi serklajlı yerimde ağrı fazlalaştı acil sezeryana aldılar gece 3:30 da doğdu bi görsemiz minnacık 2630 gr boyu 49cm yine kızım bize oyun oynadı ama çok güzel Allah isteyen herkese versin
İyiyiz çok şükür canım sadece benim ağrım çok fazla o kadarCanim gözün aydın Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin inşallah.Sende kizinda iyisiniz dir umarim.darisi diğer arkadaşlara onlarida Allah hayırlı kurtarsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?