Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ay cnm maşallah allah analı babalı buyutsun,allah güzel günlerin i gostersin ,okurken duygulandim

kız senin bu kız bizi şoktan şoka soktu şaka şaka
valla bi girip bakayım dedim bugün gircekti son kontrole diye amannnnn nasıl şaşırdım kızzz
ama çokda sevindim yaaaaa artık kollarında minnoşun kokusunu içine çek güzelce annesi ayrıca ne güzel bi günde doğdu ya maşallahhhhh
canım rabbim anneli babalı büyütün sağlıklı sıhhatli etsin hayılı evlat olsun inşşş kocaman öpüyorum siziiii kızçenleee

maşallah maşallah canımmm sağlıcakla büyüt e mi miniği öp bizim için

Ayy masallah canım hayırlı uğurlu olsun insallah darısı bizlere olsun inşallah

canım sen neler yapıyosun senin bebişde kızmıydı bide hangi dra gidiyodun acaba
Ben doğum iznine ayrıldım 30.haftada iki hafta rapor alip evdeyim dinleniyorum.benim bebis erkek .önce acibademde özge hanıma gidiyordum doğum 3500 lira +500 epidural ücreti olunca hüma da cahit bey e geçtim. Bu arada hep doğum evinede gittim içimdeki kaygı lar hep beni 15gunde bir hastaneye tasidi .doğum evinse de murat gözüküçük yusuf madendag ve Özgüç Altun cok iyi drler. Belki işine yara r diye yazıyorum. Senin bebegin cinsiyeti ne? Sende kayseride mi yaşıyorsun cnm

seninkinede az kalmiş son haftalarda sıkıntıların artmıştır cahit beydedn memmun musun ...

Merhaba kızlar bende Turgut beye tedavi oldum ve bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Buz bu durumu sakladım akrabalardan tedavi sürecini yani şimdi bir akrabsm var oda Turgut beye gidecekmis Turgut bey sadece tüp bebek tedavisini uyguluyor yoksa başka tedavilerde uyguluyor mu aşılama ilaç tedavisi gibi

seninkinede az kalmiş son haftalarda sıkıntıların artmıştır cahit beydedn memmun musun ...
Evet az kaldi inşallah. Sıkıntılar arttı ağrılar oluyor gece uyumak zor oluyor.cahit bey e aslında tam alışamadım bir şikayetim de yok kendisinden keşke başan beri ona gitseydim iletisimimizz daha gelişmiş olurdu. Özge hanim la diyalogumuz çok iyi idi.ama cahit bey den beklentim elinin iyi olması işini iyi yapması . senin bebek nasil cnm bayagi toparlamistir.ne kdr lik oldunuz

GÖZÜN AYDIN ARKADAŞIM ÇOK ŞAŞIRDIM ALLAHIM SIRA BENDE HEYCAN BASTI BENİ

S Selcenay nasıl sevindim anlatamam. Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Ne sabırsız ne canı tez yavruymus maşallah. Allah mutlulugunuzu hiiic bozmasin ne kadardır burda bizde doguruyoduk valla. Çok şükür

Canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok mükemmel bir duygu Allah herkese nasip etsin ama sezeryan beni mahfetti çok ağrım war birde serklajın dikişini aldıkları yerin ağrısıyla birleşince yürümekte zorlandım ve çok sancı çektim bir daha sezeryan mı asla ben çok zorlanıyorum birde minnoşum ememiyor beni bende ağrımdan adapte olamıyorum şırıngayla mama weriyoruz kızlar herşeye rağmen çok güzel Allah kucaklarımızı kimsenin boş bırakmasın

oğluşun sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah canımmm yaniacıbademinde maşallahı varmış o parayla bi tüpbebek daha yapılır heralde ama tabi tercih meselesi bende erciyes hastanesinde rakip turana gidiyorum oranınki kaç hiç bilmiyorum ilerleyen zamanlarda sorarım heralde artık 1 haftam kaldı kontrolede bakalım cinsiyetini göstercekmi merak içindeyim
hastane konusuna gelincede tşk ederim üşenmemiş isimler yazmışsın ama benim eşim bi görsen hemen dalga geçiyo duramıyon diyede kızıyo ama içimdeki evhamı hiç dindiremedim bi türlüde geçmiyo çıldırmaya az kaldı rabbime emanet biliyorum elbet ama belki hareketlerini hissetsem bu kadar da olmaz ama bakalım
bende de durumlar böle işte canım

İyiyiz canım çok şükür oğlumla uğraşıp duruyorum evdeyim hep çok tatlı Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla sizleri takip ediyorum her hamilelik haberi her dopum haberi heyecanlandırıyor beni
maşallah canım rabbim evladınada sanada sağlık sıhhat versin eviniz neşeyle dolsun inşallah

maşallah canım rabbim evladınada sanada sağlık sıhhat versin eviniz neşeyle dolsun inşallah
İNAN Kİ ARKADAŞIM BEBİŞİN HAREKETLERİNİ HİSSETTİKTEN SONRA DAHA İNSAN MERAK EDİYOR NİYE OYNAMIYOR NİYE TEKME ATMIYOR AKLINA HER TÜRLÜ ŞEY GELİYOR

İNAN Kİ ARKADAŞIM BEBİŞİN HAREKETLERİNİ HİSSETTİKTEN SONRA DAHA İNSAN MERAK EDİYOR NİYE OYNAMIYOR NİYE TEKME ATMIYOR AKLINA HER TÜRLÜ ŞEY GELİYOR
anladığım kadarıyla endişeler hiç bitmiyo ozaman canım bizde bi an önce kurtulur evlatlarımızı alırız kucağımıza
ve isteyen herkesde bu güzelliği tadar inşallah

Reactions: Bnz
Canim gözün aydın Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin inşallah.Sende kizinda iyisiniz dir umarim.darisi diğer arkadaşlara onlarida Allah hayırlı kurtarsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…