Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Ben de aynı senin gibiydim:)) 2 doktora birden gidiyordum ki anca rahatlatir anlamazlarsa diye hareketlerini hissedince biraz rahatlıyor insan ama bazen azalıyor acaba birsey mi oldu niye oyanamiyor diyede daha endiseleniyorsun:) kucagimiza almadan rahatlamak yok bizim gibi zor bulanlara sanırım ))

ayyy canım hislerime tercüman oldun resmen
haklısın kucağımıza alalım inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekildeee
burdan kızardım içten içten bu tarz şeler yazanlara ne güzel hamilesiniz işte tadını çıkarın diye ama öle olmuyomuş malesef

Canim bugün bize 15 gün oldu iki gündür ağrım çok hafif yatip kalkarken dikkat et birde sakın üşütme iyi olmaniza sevindim
nihalim maşallah canım demek 15 günlük oldunuzzzzz daha nice yıllaraaaaa birlikte girin inşallah canım

Canım genel anestezi yapıyırlar sırmuyorlar ne istersiniz diye
Sagol cnm cvp için. Ben genel anastezi de n çok korkuyorum sorup bir şansımı denemek istiyorum.benim ilk doğum genel anastezi ile sezeryan di. Çok korkmustum yillarca o korkuyu atamamistim.4.gün ağrılar nerdeyse tmmen azalıyor. Senin de dikiş ağrın geçer. Ama ayak ve bacaklarını n şişmesi ni dr ye sor bende hiç olmamisti

Uzaktan öyle deniyor ama yaşayınca olmuyor ne yazık ki :)) nasıl geciyor hamileliğin, sıkıntın falan yoktur insallah

Canım bende cahit beyi aradım sordum rahim küçüldüğünden bacaklardaki damarlara baskı yapıyormuş ondan dolayıda şişlik dewam edermiş bende kötü birşey olmasında napalım dayanacağız dedim ama bugün dahada şişti

nihalim maşallah canım demek 15 günlük oldunuzzzzz daha nice yıllaraaaaa birlikte girin inşallah canım
Amiiiiiiiinn canım günler okadar çabuk geçiyor ki dokuz ay hamilelik bitermi diyordum bitti kucağıma aldım iki haftamizda doldu Allahim isteyen herkese versin herkesi sevindirsin.

Canım benimki geçmiyeceklerden :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…