- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.521
Cnm.genel anastezi mi oldu epidural sezeryan mi oldun?sanırım taburcu olmyssunuzdur artık eve geçmişsinizdir.İyiyiz çok şükür canım sadece benim ağrım çok fazla o kadar
Ben de aynı senin gibiydim:)) 2 doktora birden gidiyordum ki anca rahatlatir anlamazlarsa diyeoğluşun sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah canımmm yaniacıbademinde maşallahı varmış o parayla bi tüpbebek daha yapılır heralde ama tabi tercih meselesi bende erciyes hastanesinde rakip turana gidiyorum oranınki kaç hiç bilmiyorum ilerleyen zamanlarda sorarım heralde artık 1 haftam kaldı kontrolede bakalım cinsiyetini göstercekmi merak içindeyim
hastane konusuna gelincede tşk ederim üşenmemiş isimler yazmışsın ama benim eşim bi görsen hemen dalga geçiyo duramıyon diyede kızıyo ama içimdeki evhamı hiç dindiremedim bi türlüde geçmiyo çıldırmaya az kaldı rabbime emanet biliyorum elbet ama belki hareketlerini hissetsem bu kadar da olmaz ama bakalım
bende de durumlar böle işte canım
Canim bugün bize 15 gün oldu iki gündür ağrım çok hafif yatip kalkarken dikkat et birde sakın üşütme iyi olmaniza sevindimİyiyiz çok şükür canım sadece benim ağrım çok fazla o kadar
rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım benimmmİyiyiz canım çok şükür oğlumla uğraşıp duruyorum evdeyim hep çok tatlı Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla sizleri takip ediyorum her hamilelik haberi her dopum haberi heyecanlandırıyor beni
ayyy canım hislerime tercüman oldun resmenBen de aynı senin gibiydim:)) 2 doktora birden gidiyordum ki anca rahatlatir anlamazlarsa diyehareketlerini hissedince biraz rahatlıyor insan ama bazen azalıyor acaba birsey mi oldu niye oyanamiyor diyede daha endiseleniyorsun:) kucagimiza almadan rahatlamak yok bizim gibi zor bulanlara sanırım ))
nihalim maşallah canım demek 15 günlük oldunuzzzzz daha nice yıllaraaaaa birlikte girin inşallah canımCanim bugün bize 15 gün oldu iki gündür ağrım çok hafif yatip kalkarken dikkat et birde sakın üşütme iyi olmaniza sevindim
EVET CANIM BENİMKİDE SEZARYAN BEBEĞİN EŞİ ÖNDE OLDUĞU İÇİN MECBUR KALDIK SEZARYANA SEN NASILSIN BEBİŞ NASILBnz canım sende mi sezeryan olcaksın
Canım genel anestezi yapıyırlar sırmuyorlar ne istersiniz diyeCnm.genel anastezi mi oldu epidural sezeryan mi oldun?sanırım taburcu olmyssunuzdur artık eve geçmişsinizdir.
Canım en büyük problemimde o yatağımız çok yüksek inip çıkmak işkence bazen oturma odasındaki koltukta yatıyorumCanim bugün bize 15 gün oldu iki gündür ağrım çok hafif yatip kalkarken dikkat et birde sakın üşütme iyi olmaniza sevindim
Sagol cnm cvp için. Ben genel anastezi de n çok korkuyorum sorup bir şansımı denemek istiyorum.benim ilk doğum genel anastezi ile sezeryan di. Çok korkmustum yillarca o korkuyu atamamistim.4.gün ağrılar nerdeyse tmmen azalıyor. Senin de dikiş ağrın geçer. Ama ayak ve bacaklarını n şişmesi ni dr ye sor bende hiç olmamistiCanım genel anestezi yapıyırlar sırmuyorlar ne istersiniz diye
Uzaktan öyle deniyor ama yaşayınca olmuyor ne yazık ki :)) nasıl geciyor hamileliğin, sıkıntın falan yoktur insallahayyy canım hislerime tercüman oldun resmen
haklısın kucağımıza alalım inşallah sağlıklı sıhhatli bi şekildeee
burdan kızardım içten içten bu tarz şeler yazanlara ne güzel hamilesiniz işte tadını çıkarın diye ama öle olmuyomuş malesef
Canım bende cahit beyi aradım sordum rahim küçüldüğünden bacaklardaki damarlara baskı yapıyormuş ondan dolayıda şişlik dewam edermiş bende kötü birşey olmasında napalım dayanacağız dedim ama bugün dahada şiştiSagol cnm cvp için. Ben genel anastezi de n çok korkuyorum sorup bir şansımı denemek istiyorum.benim ilk doğum genel anastezi ile sezeryan di. Çok korkmustum yillarca o korkuyu atamamistim.4.gün ağrılar nerdeyse tmmen azalıyor. Senin de dikiş ağrın geçer. Ama ayak ve bacaklarını n şişmesi ni dr ye sor bende hiç olmamisti
Amiiiiiiiinn canım günler okadar çabuk geçiyor ki dokuz ay hamilelik bitermi diyordum bitti kucağıma aldım iki haftamizda doldu Allahim isteyen herkese versin herkesi sevindirsin.nihalim maşallah canım demek 15 günlük oldunuzzzzz daha nice yıllaraaaaa birlikte girin inşallah canım
Canim bende hastaneden çıkınca iki gün oldu şişmem ama sonrasinda düzeldi cok ama cok su iç ben oyle yaptim sutede faydasi var.birde emzirirken ayaklarini sarkitma ilk günler uzun emiyorlar gerçi bende öyle oldu ondan çok şişti ayakkarim.Eki Görüntüle 1828448 N Nihal66 K kelebek_38 kızlar ayaklarım ve bacaklarım çok fena sizlerinde oldumu
Canım benimki geçmiyeceklerden :-(Canim bende hastaneden çıkınca iki gün oldu şişmem ama sonrasinda düzeldi cok ama cok su iç ben oyle yaptim sutede faydasi var.birde emzirirken ayaklarini sarkitma ilk günler uzun emiyorlar gerçi bende öyle oldu ondan çok şişti ayakkarim.
şiştide bu kadar değil canım benim yaa ayakkabım olmadı hastaneden eve gelirken. Sıcak tut kendini canım olacak sıkıntı inan hepsi geçecek emzirmeye başlayabildinmiEki Görüntüle 1828448 N Nihal66 K kelebek_38 kızlar ayaklarım ve bacaklarım çok fena sizlerinde oldumu
Geçer canim korkma belki biraz zaman alır ablamin bacaklari resmen balon gibiydi iğne batirsan patlicak gibiydi çorap giydirmieye korkuyorduk valla bir ay sonra bişeyi kalmadi korkma yaniCanım benimki geçmiyeceklerden :-(
Canım emziriyorum ama sütüm gelmiyor ya çok mutsuz oluyorum :-(şiştide bu kadar değil canım benim yaa ayakkabım olmadı hastaneden eve gelirken. Sıcak tut kendini canım olacak sıkıntı inan hepsi geçecek emzirmeye başlayabildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?