- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.541
Ewet canım dr lada görüştüm oda telefonda 1aydan geçer dedi şuan benimde ayaklarım ablanın ki gibi çok fena patlıcak şekildeGeçer canim korkma belki biraz zaman alır ablamin bacaklari resmen balon gibiydi iğne batirsan patlicak gibiydi çorap giydirmieye korkuyorduk valla bir ay sonra bişeyi kalmadi korkma yani
Canım hayırlı olsun sağlıklı olsun da zamanla buyur annesi küveze ihtiyaç duyuldu mu kaçıncı haftandi tam? Rabbim salih bir evlat olmasını ve sana da gününü görmeni nasip etsin inşallah :) sana bakayım diye girdim doğum olmuş bile tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah.Canlar benim kızın yine durmadı erken doğdu dün gece suyum geldi serklajlı yerimde ağrı fazlalaştı acil sezeryana aldılar gece 3:30 da doğdu bi görsemiz minnacık 2630 gr boyu 49cm yine kızım bize oyun oynadı ama çok güzel Allah isteyen herkese versin
Gelir canım tutmuşsa memeyi mutlaka getirir prenses ... Ben acayip bir iştah patlaması yaşıyorum hamileyken yiyemedim şimdide doymuyorum. Gözüm aklım hep mutfakta...Canım emziriyorum ama sütüm gelmiyor ya çok mutsuz oluyorum :-(
epey ilerlemiş nasıl varmı sıkıntı Allah yardımcın olsumCanım hayırlı olsun sağlıklı olsun da zamanla buyur annesi küveze ihtiyaç duyuldu mu kaçıncı haftandi tam? Rabbim salih bir evlat olmasını ve sana da gününü görmeni nasip etsin inşallah :) sana bakayım diye girdim doğum olmuş bile tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah.
Canım sadece ojsijen verildi onun harici küweze girmedi şükür 36haftalık doğdu ama çok küçük kilosuda az şimdide sütüm gelmior sıkıntılı yani :-( inşallah Allah sanada hayırlısıyla yawrunu kucağına almayı nasip etsinCanım hayırlı olsun sağlıklı olsun da zamanla buyur annesi küveze ihtiyaç duyuldu mu kaçıncı haftandi tam? Rabbim salih bir evlat olmasını ve sana da gününü görmeni nasip etsin inşallah :) sana bakayım diye girdim doğum olmuş bile tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah.
Yok canım ben sadece süt olsun diye su içiyorum mutfakla aram iyi değil ne verirlerse onu yiyorumGelir canım tutmuşsa memeyi mutlaka getirir prenses ... Ben acayip bir iştah patlaması yaşıyorum hamileyken yiyemedim şimdide doymuyorum. Gözüm aklım hep mutfakta...
Ah Be arkadaşım kimi çok kolay geçiriyor kimi de senin gibi. Bazılarında deri kalın mi olurmuş kas çizgisi mi değişik olurmuş ağrı o yüzden çok olurmuş. Bence bugünü de atlat rahatlarsin. Bir de vücut şiş ya gergin olunca ten daha çok yaniyordur canın.Kızlar bu ağrılar niye hiç azalmıyor ya yatıp kalkmak öksürmek ölüm çok fena ağrı war çok mutsuzum :-(((((
Sabret geçer canim bende öyle diyordum hiç geçmicek zannetmistim ana geçiyor gerçi hafifte olsa hala var ben yatagimda yatamadim halen kanepede yatip kalkiyorum.iştahsızlık ta var malesef bende inşallah düzene girecez okadar sabrettik biraz daha sabredelim bakalim.Kızlar bu ağrılar niye hiç azalmıyor ya yatıp kalkmak öksürmek ölüm çok fena ağrı war çok mutsuzum :-(((((
Walla tatlım çok zor geçiyor ya bitsin biran önce diye dua ediyorumAh Be arkadaşım kimi çok kolay geçiriyor kimi de senin gibi. Bazılarında deri kalın mi olurmuş kas çizgisi mi değişik olurmuş ağrı o yüzden çok olurmuş. Bence bugünü de atlat rahatlarsin. Bir de vücut şiş ya gergin olunca ten daha çok yaniyordur canın.
Ay canım inşallah geçsin de bebeğimle nırmal ilgileneyim inşallahSabret geçer canim bende öyle diyordum hiç geçmicek zannetmistim ana geçiyor gerçi hafifte olsa hala var ben yatagimda yatamadim halen kanepede yatip kalkiyorum.iştahsızlık ta var malesef bende inşallah düzene girecez okadar sabrettik biraz daha sabredelim bakalim.
Cnm o ağrıları yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyor.bir kaç güne iyice toparlar sin inşallah. Sezeryan sonradi çabuk iyileşmek için yatmayı değil hareketli olmayi öneriyorlar kaslar kendini daha çabuk toparliyormus.Ay canım inşallah geçsin de bebeğimle nırmal ilgileneyim inşallah
Canım yatmıyorum zaten sürekli ayaktayım ama sağ kasığımın orası kalkarken beni mahfediyor gerçektende öyle sanki hiç geçmeyecek gibi birde göğüs ağrısı aman AllahımmmmCnm o ağrıları yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyor.bir kaç güne iyice toparlar sin inşallah. Sezeryan sonradi çabuk iyileşmek için yatmayı değil hareketli olmayi öneriyorlar kaslar kendini daha çabuk toparliyormus.
Cnm sende kan sulandirici kullanıyordun sanırım doktor un kacinci haftada bıraktırdi igneyiBÜTÜN ANNELERIMIZIN,VE SABIRLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZIN BU GÜZEL GÜNÜ KUTLU OLSUN.ALLAHIM İSTEYEN HERKESE BU GÜZEL GÜNÜ YAŞATSIN İNŞALLAH.
Amin canım Sağol genelde evde yatıyorum, plesenta privia dan dolayı dinlenmem gerekiyor arada şişiyorum var bazi sıkıntılar da şükür bugüne sağ saglim vakitli kucağıma alayım da gerisi hiç önemli değil seni de tebrik ederim arkadaşım :)epey ilerlemiş nasıl varmı sıkıntı Allah yardımcın olsum
Çok şükür canım amin inşallah, büyür o annesi merak etme süt kişiden kişiye değişiyor canım benim arkadaşın 2 hafta sonra gelmişti o yüzden canını sıkma ancak bol bol süt yapacak şeyler ye özellikle tahin pekmez bulgur dere otu gibi şeyler yemezsen sütte olmuyor Allah yardımcın olsun .Canım sadece ojsijen verildi onun harici küweze girmedi şükür 36haftalık doğdu ama çok küçük kilosuda az şimdide sütüm gelmior sıkıntılı yani :-( inşallah Allah sanada hayırlısıyla yawrunu kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallahÇok şükür canım amin inşallah, büyür o annesi merak etme süt kişiden kişiye değişiyor canım benim arkadaşın 2 hafta sonra gelmişti o yüzden canını sıkma ancak bol bol süt yapacak şeyler ye özellikle tahin pekmez bulgur dere otu gibi şeyler yemezsen sütte olmuyor Allah yardımcın olsun .
Canim biraktirmadi igneye aksamdan akşama vurunuyordum sezeryandan birgün öncede yaptim.vede doğumdan sonra bir hafta daha kullandirdi doktor embol atma riskine karşı.Cnm sende kan sulandirici kullanıyordun sanırım doktor un kacinci haftada bıraktırdi igneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?