Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Geçer canim korkma belki biraz zaman alır ablamin bacaklari resmen balon gibiydi iğne batirsan patlicak gibiydi çorap giydirmieye korkuyorduk valla bir ay sonra bişeyi kalmadi korkma yani
Ewet canım dr lada görüştüm oda telefonda 1aydan geçer dedi şuan benimde ayaklarım ablanın ki gibi çok fena patlıcak şekilde

Canım hayırlı olsun sağlıklı olsun da zamanla buyur annesi küveze ihtiyaç duyuldu mu kaçıncı haftandi tam? Rabbim salih bir evlat olmasını ve sana da gününü görmeni nasip etsin inşallah :) sana bakayım diye girdim doğum olmuş bile tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah.

epey ilerlemiş nasıl varmı sıkıntı Allah yardımcın olsum

Canım sadece ojsijen verildi onun harici küweze girmedi şükür 36haftalık doğdu ama çok küçük kilosuda az şimdide sütüm gelmior sıkıntılı yani :-( inşallah Allah sanada hayırlısıyla yawrunu kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bu ağrılar niye hiç azalmıyor ya yatıp kalkmak öksürmek ölüm çok fena ağrı war çok mutsuzum :-(((((

Kızlar bu ağrılar niye hiç azalmıyor ya yatıp kalkmak öksürmek ölüm çok fena ağrı war çok mutsuzum :-(((((
Ah Be arkadaşım kimi çok kolay geçiriyor kimi de senin gibi. Bazılarında deri kalın mi olurmuş kas çizgisi mi değişik olurmuş ağrı o yüzden çok olurmuş. Bence bugünü de atlat rahatlarsin. Bir de vücut şiş ya gergin olunca ten daha çok yaniyordur canın.

Sabret geçer canim bende öyle diyordum hiç geçmicek zannetmistim ana geçiyor gerçi hafifte olsa hala var ben yatagimda yatamadim halen kanepede yatip kalkiyorum.iştahsızlık ta var malesef bende inşallah düzene girecez okadar sabrettik biraz daha sabredelim bakalim.

Walla tatlım çok zor geçiyor ya bitsin biran önce diye dua ediyorum

Ay canım inşallah geçsin de bebeğimle nırmal ilgileneyim inşallah

Ay canım inşallah geçsin de bebeğimle nırmal ilgileneyim inşallah
Cnm o ağrıları yaşarken hiç bitmeyecek gibi geliyor.bir kaç güne iyice toparlar sin inşallah. Sezeryan sonradi çabuk iyileşmek için yatmayı değil hareketli olmayi öneriyorlar kaslar kendini daha çabuk toparliyormus.

Canım yatmıyorum zaten sürekli ayaktayım ama sağ kasığımın orası kalkarken beni mahfediyor gerçektende öyle sanki hiç geçmeyecek gibi birde göğüs ağrısı aman Allahımmmm

epey ilerlemiş nasıl varmı sıkıntı Allah yardımcın olsum
Amin canım Sağol genelde evde yatıyorum, plesenta privia dan dolayı dinlenmem gerekiyor arada şişiyorum var bazi sıkıntılar da şükür bugüne sağ saglim vakitli kucağıma alayım da gerisi hiç önemli değil seni de tebrik ederim arkadaşım :)

Çok şükür canım amin inşallah, büyür o annesi merak etme süt kişiden kişiye değişiyor canım benim arkadaşın 2 hafta sonra gelmişti o yüzden canını sıkma ancak bol bol süt yapacak şeyler ye özellikle tahin pekmez bulgur dere otu gibi şeyler yemezsen sütte olmuyor Allah yardımcın olsun .

Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…