- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.561
sanırım 5400 tl canımmerhaba kızlar acaba tüp bebek fiyatı ne kadar acıbdemde
Kaçıncı gün bugün. Rabbim Insalalh sağ salim kucagina almayı nasio etsin.Kızlar test günüm gelmeden yine test yapmaya basladim:) erken gebelik testinde pozitif görünüyor şükürler olsun. Dua edin sağ salim ilerlesin...
7. Gun canim. Cuma test günüm. SagolasinKaçıncı gün bugün. Rabbim Insalalh sağ salim kucagina almayı nasio etsin.
Ayyyy inşallahhhhhhh canımKızlar test günüm gelmeden yine test yapmaya basladim:) erken gebelik testinde pozitif görünüyor şükürler olsun. Dua edin sağ salim ilerlesin...
İnş bı sefer olmaz sıkıntıKızlar test günüm gelmeden yine test yapmaya basladim:) erken gebelik testinde pozitif görünüyor şükürler olsun. Dua edin sağ salim ilerlesin...
Gözün aydin cnm.Kızlar test günüm gelmeden yine test yapmaya basladim:) erken gebelik testinde pozitif görünüyor şükürler olsun. Dua edin sağ salim ilerlesin...
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM ALLAHIM DEVAMINI GETİRSİNKızlar test günüm gelmeden yine test yapmaya basladim:) erken gebelik testinde pozitif görünüyor şükürler olsun. Dua edin sağ salim ilerlesin...
NASILSIN ARKADAŞIM NASIL GİDİYOR PRENSES NASIL EMMEYE BAŞLADIMIAyyyy inşallahhhhhhh canım
Arkadaş im senin de doguma az kalmis.sezeryan tarih belli mi?nasıl geçiyor son hafta lar?NASILSIN ARKADAŞIM NASIL GİDİYOR PRENSES NASIL EMMEYE BAŞLADIMI
gözün aydın Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin bu sefer kucağını boş bırakmasın inşallahhKızlar test günüm gelmeden yine test yapmaya basladim:) erken gebelik testinde pozitif görünüyor şükürler olsun. Dua edin sağ salim ilerlesin...
Allah tamamina erdirsin inşallah canim bu sefer herşey iyi olacak insallah.katlanarak artsın değerin.Kızlar test günüm gelmeden yine test yapmaya basladim:) erken gebelik testinde pozitif görünüyor şükürler olsun. Dua edin sağ salim ilerlesin...
Canım ağrılarım geçmek bilmediği için zor geçiyor minnoşum emmeğe çalışıyor ama sütümüz çok az geliyor doymuyor mama takwiyesi yapıyoruz süt gelmesi için de 3lt su içiyorum incir yiyorum humananın çayını aldım içiyorum ay bilmiyorum daha ne yapsam ?????? Sendede heyecan başlamıştır artık az kaldı Allahım sende hayırlısıyla kurtul bebeğine kawuş inşallahNASILSIN ARKADAŞIM NASIL GİDİYOR PRENSES NASIL EMMEYE BAŞLADIMI
Kalbini ferah tut canım inşallah olacakkızlar meraba normalde 4. Turgut beyle 2. tedavime başladım bugün iğnelerimin 3. günü cuma günü ilk kontrol Rabbim nasıl bir güç veriyorsa 3 . 5. demiyorum yine çok umutluyum. dualarınızı esirgemeyin lütfen inşallah bu safer umudum boşa çıkmaz
ÇOK ŞÜKÜR ARKADAŞIM AZ KALDI GECELERİ ZORLANIYORUM YATAMIYORUM AMA ÇOK ŞÜKÜR ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM RABBİMDEN BİR MANİ ÇIKMASSA MAYISIN 30 DİYE DÜŞÜNÜYORUZ PRENSES SÜPRİZ YAPMASSA BİZEArkadaş im senin de doguma az kalmis.sezeryan tarih belli mi?nasıl geçiyor son hafta lar?
İNŞALLAH ARKADAŞIM İNAN ZAMAN SANKİ GEÇMİYOR EŞİMLE ŞAFAK SAYIYORUZCanım ağrılarım geçmek bilmediği için zor geçiyor minnoşum emmeğe çalışıyor ama sütümüz çok az geliyor doymuyor mama takwiyesi yapıyoruz süt gelmesi için de 3lt su içiyorum incir yiyorum humananın çayını aldım içiyorum ay bilmiyorum daha ne yapsam ?????? Sendede heyecan başlamıştır artık az kaldı Allahım sende hayırlısıyla kurtul bebeğine kawuş inşallah
canımmm bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah bu sefer rabbim sanada nasip eder gerçekten içten dua ediyorum tüm isteyen kardeşlerimede mutlu haberinide yazzzzzz çok öpüyorumkızlar meraba normalde 4. Turgut beyle 2. tedavime başladım bugün iğnelerimin 3. günü cuma günü ilk kontrol Rabbim nasıl bir güç veriyorsa 3 . 5. demiyorum yine çok umutluyum. dualarınızı esirgemeyin lütfen inşallah bu safer umudum boşa çıkmaz
canımmm çok sevindim rabbim tamamına erdirsin kuzummmmm7. Gun canim. Cuma test günüm. Sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?