Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

kızlar meraba normalde 4. Turgut beyle 2. tedavime başladım bugün iğnelerimin 3. günü cuma günü ilk kontrol Rabbim nasıl bir güç veriyorsa 3 . 5. demiyorum yine çok umutluyum. dualarınızı esirgemeyin lütfen inşallah bu safer umudum boşa çıkmaz

NASILSIN ARKADAŞIM NASIL GİDİYOR PRENSES NASIL EMMEYE BAŞLADIMI
Canım ağrılarım geçmek bilmediği için zor geçiyor minnoşum emmeğe çalışıyor ama sütümüz çok az geliyor doymuyor mama takwiyesi yapıyoruz süt gelmesi için de 3lt su içiyorum incir yiyorum humananın çayını aldım içiyorum ay bilmiyorum daha ne yapsam ?????? Sendede heyecan başlamıştır artık az kaldı Allahım sende hayırlısıyla kurtul bebeğine kawuş inşallah

Kalbini ferah tut canım inşallah olacak

İNŞALLAH ARKADAŞIM İNAN ZAMAN SANKİ GEÇMİYOR EŞİMLE ŞAFAK SAYIYORUZ RABBİM HERKESE TATTIRSIN BU GÜZEL DUYGULARI İNŞALLAH

canımmm bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah bu sefer rabbim sanada nasip eder gerçekten içten dua ediyorum tüm isteyen kardeşlerimede mutlu haberinide yazzzzzz çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…